• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επιτραπέζια σκεύη από κασσίτερο

Αποτελέσματα για

Επιτραπέζια σκεύη από κασσίτερο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MADE IN JAPAN EUROPE - HORECA TABLEWARE

  Τσεχία

 2. S+R STEMPEL+REKLAME GMBH

  Ελβετία

 3. NINGBO SHUTURAN IMPORT AND EXPORT COMPANY LIMITED

  Κίνα

 4. GNALI & ZANI

  Ιταλία

 5. OLIVER'S KITCHEN PRODUCTS LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SHENGZHOU TIANFENG EVVIRONMENTAL PACKAGE CO.,LTD.

  Κίνα

 2. M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C.

  Ιταλία

 3. INOXRIV S.P.A.

  Ιταλία

 4. INFLUX INDUSTRIAL LIMITED

  Κίνα

 5. BTL BOTTI TARCISIO DI MORI ANNAMARIA E C. S.N.C.

  Ιταλία

 1. PMT 2000 LTD

  Βουλγαρία

 2. ZINN-KRAUS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. LEAD WIND PRODUCT INNOVATION CO.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 2. NUOVA HSSC S.R.L.

  Ιταλία

 3. PINDER BROTHERS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. IMIR S.R.L.

  Ιταλία

 5. CONTINENTAL EXPORTS

  Ινδία

 6. A R WENTWORTH (SHEFFIELD) LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. GATTA ARRIGO DI GATTA SILVANA E C. S.N.C.

  Ιταλία

 8. GIORINOX ITALY S.R.L.

  Ιταλία

 1. YANTAI WANJIN BUSINESS & TRADE CO.,LTD CHINA

  Κίνα

 2. HARDANGER SYLVPLETT AS

  Νορβηγία

 3. ZANETTI EMILIANO E C. S.N.C.

  Ιταλία

 4. PINTI INOX S.P.A.

  Ιταλία

 5. ETERNUM

  Βέλγιο

  Η ETERNUM είναι μια Βελγική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1924 και ειδικεύεται στη δημιουργία, την παραγωγή και την πώληση σερβίτσιων και επιτραπέζιων ειδών από ανοξείδωτο χάλυβα. Με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες μέσω του δικτύου των διανομέων και των τοπικών αντιπροσώπων μας, πραγματοποιούμε το 80% των πωλήσεών μας με εξαγωγές. Η κεντρική έδρα μας βρίσκεται στο Gembloux (Βέλγιο), όπου βρίσκεται επίσης η μονάδα παραγωγής μας, καθώς και μια αποθήκη 3.000 παλετών. Τα προϊόντα μας απευθύνονται τόσο στους τελικούς καταναλωτές όσο και στον κλάδο των ξενοδοχείων, των εστιατορίων και των καφετεριών. Συλλογή με περισσότερα από 50 μοντέλα σερβίτσιων και περισσότερα από 150 επιτραπέζια είδη. Εργοστάσια στο Βέλγιο και στην Κίνα. Προσφέρουμε επίσης είδη υψηλής ποιότητας για μεγάλα ξενοδοχεία, ξενοδοχεία 5 αστέρων, καθώς και επιτραπέζια σερβίτσια ντιζάιν για εστιατόρια που έχουν επιβραβευθεί με αστέρια.

 6. BINC GROUP AB - ECO GREEN PACK FOR THE WORLD

  Σουηδία

  Οι χάρτινες σακούλες μας κατασκευάζονται από οικολογικά, πλήρως βιοαποδομήσιμες πρώτες ύλες κυτταρίνης με τις βέλτιστες φυσικές και μηχανικές ιδιότητες. Όλες οι σακούλες διατίθενται σε λευκό και καφέ χρώμα με συνεστραμμένες ή επίπεδες λαβές ή χωρίς λαβές (επίπεδος πυθμένας), χάρτινες σακούλες με επίπεδο πυθμένα V και σακούλες υψηλής σχεδίασης με μοναδικά σχέδια. Μπορούμε επίσης να παράγουμε σακούλες από χαρτί χειροτεχνίας σε κάθε χρώμα ή με το δικό σας σχέδιο με φλεξογραφική εκτύπωση. Χρησιμοποιούμε μόνο ασφαλή, υδατοδιαλυτά μελάνια. Το βάρος του χαρτιού κυμαίνεται από 70 g/m2 έως 250 g/m2. Οι γραμμές παραγωγής της εταιρείας μας (Ιαπωνία, Ιταλία) μας παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε σακούλες κάθε μεγέθους, από 140 mm έως 540 mm. Χάρη στους άριστα εκπαιδευμένους ειδικούς τεχνικούς και το σύγχρονο αυτόματο εξοπλισμό μας μπορούμε να ανταποκρινόμαστε έγκαιρα σε παραγγελίες κάθε ποσότητας και να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Επικεντρωνόμαστε στη μακροπρόθεσμη συνεργασία που βασίζεται πάντοτε στην υπεύθυνη προσήλωσή μας στην άριστη ποιότητα των προϊόντων και στην τήρηση των όρων παράδοσης. Είμαστε υπερήφανοι για την ευελιξία μας όσον αφορά στην εκπλήρωση των αναγκών των πελατών και παράγουμε προϊόντα κάθε μεγέθους και τύπου, συμπεριλαμβανομένης της φλεξογραφικής εκτύπωσης οποιασδήποτε εικόνας. Και το κυριότερο: είμαστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις απαιτήσεις, χρησιμοποιούνται για πολύ χρόνο και αποσυντίθενται γρήγορα χωρίς να είναι επιβλαβή για το περιβάλλον. Διαθέτουμε πάντοτε διάφορες σακούλες σε απόθεμα ή μπορούμε να παράγουμε οποιονδήποτε αριθμό προσαρμοσμένων χάρτινων σακουλών κάθε μεγέθους και πυκνότητας με ή χωρίς σχέδιο. Για να ξεκινήσετε τη συνεργασία μαζί μας στείλτε μας το αίτημά σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 7. ALIA

  Γαλλία

 8. E MEYER & CO (MENTOR) LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 9. BOXAL (SUISSE) SA

  Ελβετία

 10. PAUL ZELLWEGER AG

  Ελβετία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επιτραπέζια σκεύη από κασσίτερο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.517 επιχειρήσεις