• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επιτάφια μνημεία

Αποτελέσματα για

Επιτάφια μνημεία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η HAOBO STONE COMPANY LIMITED ειδικεύεται στην κατασκευή πέτρινων προϊόντων. Διαθέτουμε περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των μνημείων και της γλυπτικής. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει μνημεία, επιτάφιες πέτρες, κολουμβάριο, μαυσωλεία, πέτρινα γλυπτά, συντριβάνια, εστίες, πάγκοι, πλάκες, πλακάκια, σιδηρόδρομοι, σκάλες και διαρρύθμιση κήπων. Χάρη στην καταρτισμένη μας ομάδα που αποτελείται από γλύπτες και σχεδιαστές CAD, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σας υποστηρίζουμε για τον σχεδιασμό εξατομικευμένων προτύπων που δημιουργούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Προσφέρουμε επίσης πολλά διάφορα είδη πέτρινων υλικών, όπως ο γρανίτης, το μάρμαρο, ο ασβεστόλιθος ή η τραβερτίνα που μας δίνουν την δυνατότητα μεγάλης ευελιξίας. Είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001, ISO14001 και OHSAS 18001 . Εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να διατηρήσουμε αυτά τα πρότυπα ανώτατης ποιότητας. Σήμερα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως στις ευρωπαϊκές χώρες, στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νοτιοανατολική Ασία ή Αφρική.

 2. XIAMEN HERISING ARCHITECTURALS CO.,LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Xiamen Herising Architecturals Co., Ltd, ισόβαθμη με ειδικούς κτίστες μνημείων, διαθέτει μια εξαιρετική φήμη στην βιομηχανία για πάνω από 2 δεκαετίες προσφέροντας διάφορα μνημεία γενικής φύσης και εξατομικευμένα σε όλο τον κόσμο χάρη στην σωστή ανθρώπινη εργασία, στις συντομότερες προθεσμίες παράδοσης και στην γρήγορη και προσεγμένη εξυπηρέτηση.'Ολοι οι τωρινοί μας πελάτες, που χρησιμοποίησαν λιανοπωλητές στις χώρες τους έχουν γίνει πλέον χονδρέμποροι σε πολύ σύντομο χρόνο από τότε που μετέφεραν τις παραγγελίες τους σε εμάς.Η επιλογή της Herising αποτελεί μια σωστή εγγύηση και χωρίς προβλήματα γιατί έχουμε πάντα σε εφαρμογή την σκέψη πως η επιτυχία σας είναι και δική μας επιτυχία. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα !

 3. FRIEDHOFBAU PLUS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRIEDHOFBAU PLUS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιτάφια μνημεία. Έχει έδρα σε Pfaffenweiler, Γερμανία.

 4. MOSAICMETALART

  Γερμανία

  Από το 1970 λειτουργεί στο πρώην εργοστάσιο τσιμέντου το εργαστήριο σφυρήλατων διακοσμήσεων του πτυχιούχου σχεδιαστή (F.H.) και αρχιτεχνίτη Berndt Schweizer. Το 2006, η συνεργασία με την ελεύθερη επαγγελματία καλλιτέχνη Irene Magdalena Orecher στον τομέα μωσαϊκών – μετάλλου - γλυπτών έθεσε τις βάσεις για τη συστέγαση: MosaicMetalArt με εργαστήριο, κατάστημα, γκαλερί και εκθεσιακό χώρο. Στα εργαστήρια δημιουργούνται μεταλλικά έργα τέχνης και χειροτεχνήματα, μωσαϊκά, γλυπτά, έργα ζωγραφικής. Ο ασυνήθιστος συνδυασμός υλικού και χειροτεχνίας, αλλά και η στενή συνεργασία με ειδικούς κάθε είδους καθιστούν δυνατές εξατομικευμένες λύσεις για ασυνήθιστες επιθυμίες – από την ιδέα και τη σχεδίαση έως την επιτόπου συναρμολόγηση. Ύστερα από αμέτρητες εκθέσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό προέκυψε το ιδιόκτητο εργαστήριο – γκαλερί. Οι παρουσιάσεις σε συνεργασία με φιλοξενούμενους καλλιτέχνες αναδείχθηκαν σε επιτυχημένη συνταγή. Οι επισκέπτες παραμένουν επίσης ευχαρίστως στον ειδυλλιακό κήπο με υπαίθριο μπαρ και χώρο ψησταριάς. Οι ξεναγήσεις διαρκούν περίπου 1 ώρα. Δηλώστε συμμετοχή εκ των προτέρων.

 5. REGION K

  Ρωσία

  Η Region K κατασκευάζει ταφόπετρες από γρανίτη, βάσεις μνημείων, μνημεία, βάσεις, γλάστρες για άνθη, βάζα, και άλλα επιτύμβια είδη. Η εταιρεία δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας από γρανίτες Karelian gabbro-diabase, Vinga, Dymovsky, και Mansurovsky : κλασικές τετράγωνες βάσεις μνημείων από γρανίτη, περιφράξεις από γρανίτη, επιτύμβια σύνθετα, βάζα και σφαίρες από γρανίτη, Η Region K προσφέρει επίσης αναλώσιμα χονδρικής από γρανιτένια κεραμίδια, πλακόστρωτα, πλάκες δαπέδου και άλλα είδη δόμησης από γρανίτη.Η Region K ξεχωρίζει από τα προϊόντα της υψηλής ποιότητας. Γρανίτης στιλβωμένος χωρίς χαράξεις, ψήγματα, ρωγμές. 'Όλα τα δομικά υλικά και επιτύμβια προϊόντα έχουν ακριβείς διαστάσεις και σχέδιο. Η ποιότητα ελέγχεται σε όλα τα στάδια από την κοπή ως την τελική συσκευασία. Η Region K είναι μια ομάδα επαγγελματιών για την χάραξη της πέτρας! Χρησιμοποιούμε έξυπνα τους φυσικούς πόρους της Karelia και δημιουργούμε ένα προϊόν που ικανοποιεί τους πελάτες μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS

  Ιταλία

  Η επιχείρηση Marmostil των Mancin Gino και Fietta Marinella έχει την έδρα της στην Παβία και δραστηριοποιείται στη μετατροπή του μαρμάρου. Οι ικανότητες, η πείρα και ο επαγγελματισμός είναι εγγυημένες από τις πολλές δεκαετίες δραστηριοποίησής μας στον τομέα. Η Marmostil ειδικεύεται στα είδη για νεκρώσιμες τελετές και διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε διάφορες γκάμες τιμών, σε ποικιλία χρωμάτων και θεματολογίας. Επίσης, εκτελεί εργασίες υψηλής ποιότητας βάσει σχεδίου. Πιο συγκεκριμένα, η Marmostil ασχολείται με ταφόπετρες και μάρμαρα.

 2. FUNERAL HOME ANTONIS KARIOTAKIS

  Ελλάδα

  Το γραφείο μας αναλαμβάνει: Κηδείες Μνημόσυνα Μεταφορές σωρών εσωτερικού & εξωτερικού Στολισμούς Φερέτρου, ανθοστολισμοί ναού, Στέφανα Αναλαμβάνουμε τελετές με πολύ χαμηλές τιμέςΦροντίζουμε την μεταφορά του αγαπημένου σας προσώπου από το σπίτι ή το νοσοκομείο στο κοιμητήριο ή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος και στο εξωτερικό. Την Έκδοση όλων των απαραίτητων εγγράφων από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη ταφη Φροντίζουμε για την τοιχοκόλληση αγγελτηρίων και την δημοσίευση της αγγελίας του θανάτου στις εφημερίδες. Τον ανθοστολισμό του Ναού, τα στέφανα. Ερχόμαστε σε συνεννόηση με κυλικεία και αίθουσες συνεστιάσεων για τον καφέ και το φαγητό. Το γραφείο μας διαθέτει εκθεσιακο χώρο με ευρεία γκάμα φερέτρων

 3. COCCATO & MEZZETTI SRL

  Ιταλία

  Η επιχείρησή μας από το 1978 παράγει, εμπορεύεται και διανέμει είδη για δημόσιους οργανισμούς, για τον χώρο της υγείας και για γραφεία τελετών.

 4. LES ASSOCIÉS DE LA PIERRE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LES ASSOCIÉS DE LA PIERRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιτάφια μνημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πέτρινες σκάλες, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Πέτρινες σκάλες, συλλεκτες για ντους, και Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Le Roeulx, Βέλγιο.

 5. HEINZELMANN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HEINZELMANN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιτάφια μνημεία. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

 1. WEIHER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WEIHER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη μνημείου, Επιτάφια μνημεία, Είδη μνημείου, εργασιες για ταφους, και Επιτάφια μνημεία. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

 2. PAULUS STEINBAU GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία PAULUS STEINBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιτάφια μνημεία. Έχει έδρα σε Gmunden, Αυστρία.

 1. NATURSTEIN VALENTIN

  Γερμανία

  Η εταιρεία NATURSTEIN VALENTIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιτάφια μνημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργασιες για ταφους. Έχει έδρα σε Linz Am Rhein, Γερμανία.

 2. GRANITE MONUMENTS "PARADISE"

  Ουκρανία

  Η εταιρεία GRANITE MONUMENTS "PARADISE", είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιτάφια μνημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη ταφικων μνημειων, και μεταλλικες περιφραξεις. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

 3. GEBR. OPPERMANN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GEBR. OPPERMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιτάφια μνημεία. Έχει έδρα σε Arholzen, Γερμανία.

 4. ONORANZE FUNEBRI DI BOSCO LUIGI & CAVALLI CLAUDIO SNC

  Ιταλία

  Η εταιρεία ONORANZE FUNEBRI DI BOSCO LUIGI & CAVALLI CLAUDIO SNC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιτάφια μνημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νεκροφόρες, Γραφεία τελετών, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Υπηρεσίες πληροφορικής, Νεκροφόρες, Γραφεία τελετών, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, και Υπηρεσίες πληροφορικής. Έχει έδρα σε Caravaggio, Ιταλία.

 5. METAMAR MARBLE

  Τουρκία

  Η εταιρεία METAMAR MARBLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιτάφια μνημεία, και Επιτάφια μνημεία. Έχει έδρα σε Isparta, Τουρκία.

 6. MARBRERIE SCHOTT

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία MARBRERIE SCHOTT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιτάφια μνημεία, μορφοποίηση φυσικών λίθων, Επιτάφια μνημεία, θησαυροφυλακια, και αναπαλαίωση κτιρίων. Έχει έδρα σε Ellange, Λουξεμβούργο.

 7. NATUURSTEEN HEYMANS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία NATUURSTEEN HEYMANS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιτάφια μνημεία, Επιτάφια μνημεία, κατασκευη ταφικων μνημειων, επιπλα εσωτερικων χωρων, και υδριες. Έχει έδρα σε Liedekerke, Βέλγιο.

 8. PHILAE THONON-LES-BAINS

  Γαλλία

  Η εταιρεία PHILAE THONON-LES-BAINS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ατομικές υπηρεσίες βοήθειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιτάφια μνημεία, Επιτάφια μνημεία, και γραφειο κηδειων. Έχει έδρα σε Thonon-Les Bains, Γαλλία.

 1. ZAKŁAD KAMIENIARSKI STANISŁAW GUZIK

  Πολωνία

  Η εταιρεία ZAKŁAD KAMIENIARSKI STANISŁAW GUZIK, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιτάφια μνημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πέτρινες σκάλες, Γρανίτης, μαρμαρινοι παγκοι εργασιας για κουζινες, Πέτρινες σκάλες, Γρανίτης, και κατασκευη ταφικων μνημειων. Έχει έδρα σε Kraków, Πολωνία.

 2. LAMPERTZ

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία LAMPERTZ, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πέτρινες σκάλες, Επιτάφια μνημεία, Πέτρινες σκάλες, φυσικά πετρώματα, Επιτάφια μνημεία, και μορφοποίηση φυσικών λίθων. Έχει έδρα σε Hosingen, Λουξεμβούργο.

 3. SARL PICCINI

  Γαλλία

  Η εταιρεία SARL PICCINI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιτάφια μνημεία, Επιτάφια μνημεία, και χαρακτικη. Έχει έδρα σε Villeneuve-D'ascq, Γαλλία.

 4. MARIANNE VAN DEN HEUVEL, BEELDHOUWER

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία MARIANNE VAN DEN HEUVEL, BEELDHOUWER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γλυπτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τεφροδόχοι, Επιτάφια μνημεία, Τεφροδόχοι, και Επιτάφια μνημεία. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

 5. DE MERBES - SPRIMONT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DE MERBES - SPRIMONT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιτάφια μνημεία, Επιτάφια μνημεία, μαρμαρο, φυσικά πετρώματα, και μορφοποιηση μαρμαρου. Έχει έδρα σε Merbes-Le-Chateau, Βέλγιο.

 6. VELUWEHOF NATUURSTEEN

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία VELUWEHOF NATUURSTEEN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιτάφια μνημεία, χαραξη σε ταφοπλακες, κατασκευη ταφικων μνημειων, Επιτάφια μνημεία, και γρανιτης για νεκρωσιμη τεχνη. Έχει έδρα σε Voorthuizen, Κάτω Χώρες.

 7. LUXSTONE GRANITY

  Πολωνία

  Η εταιρεία LUXSTONE GRANITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιτάφια μνημεία. Έχει έδρα σε Zielona Góra, Πολωνία.

 8. ZAKŁAD OBRÓBKI KAMIENIA RENEKO

  Πολωνία

  Η εταιρεία ZAKŁAD OBRÓBKI KAMIENIA RENEKO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιτάφια μνημεία. Έχει έδρα σε Kurów, Πολωνία.

 9. KONARK NATURSTEIN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KONARK NATURSTEIN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιτάφια μνημεία. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

 10. KAMIŃSKI MACIEJ. ZAKŁAD KAMIENIARSKI

  Πολωνία

  Η εταιρεία KAMIŃSKI MACIEJ. ZAKŁAD KAMIENIARSKI, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιτάφια μνημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη μνημείου, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Είδη μνημείου, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, μορφοποιηση μαρμαρου και γρανιτη, και στεφανια. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επιτάφια μνημεία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

582 Επιχειρήσεις