• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επιτάφια μνημεία

Αποτελέσματα για

Επιτάφια μνημεία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  Κίνα

  Η HAOBO STONE COMPANY LIMITED ειδικεύεται στην κατασκευή πέτρινων προϊόντων. Διαθέτουμε περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των μνημείων και της γλυπτικής. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει μνημεία, επιτάφιες πέτρες, κολουμβάριο, μαυσωλεία, πέτρινα γλυπτά, συντριβάνια, εστίες, πάγκοι, πλάκες, πλακάκια, σιδηρόδρομοι, σκάλες και διαρρύθμιση κήπων. Χάρη στην καταρτισμένη μας ομάδα που αποτελείται από γλύπτες και σχεδιαστές CAD, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σας υποστηρίζουμε για τον σχεδιασμό εξατομικευμένων προτύπων που δημιουργούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Προσφέρουμε επίσης πολλά διάφορα είδη πέτρινων υλικών, όπως ο γρανίτης, το μάρμαρο, ο ασβεστόλιθος ή η τραβερτίνα που μας δίνουν την δυνατότητα μεγάλης ευελιξίας. Είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001, ISO14001 και OHSAS 18001 . Εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να διατηρήσουμε αυτά τα πρότυπα ανώτατης ποιότητας. Σήμερα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως στις ευρωπαϊκές χώρες, στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νοτιοανατολική Ασία ή Αφρική.

 2. FRIEDHOFBAU PLUS GMBH

  Γερμανία

 3. HEINZELMANN GMBH

  Γερμανία

 4. MOSAICMETALART

  Γερμανία

  Από το 1970 λειτουργεί στο πρώην εργοστάσιο τσιμέντου το εργαστήριο σφυρήλατων διακοσμήσεων του πτυχιούχου σχεδιαστή (F.H.) και αρχιτεχνίτη Berndt Schweizer. Το 2006, η συνεργασία με την ελεύθερη επαγγελματία καλλιτέχνη Irene Magdalena Orecher στον τομέα μωσαϊκών – μετάλλου - γλυπτών έθεσε τις βάσεις για τη συστέγαση: MosaicMetalArt με εργαστήριο, κατάστημα, γκαλερί και εκθεσιακό χώρο. Στα εργαστήρια δημιουργούνται μεταλλικά έργα τέχνης και χειροτεχνήματα, μωσαϊκά, γλυπτά, έργα ζωγραφικής. Ο ασυνήθιστος συνδυασμός υλικού και χειροτεχνίας, αλλά και η στενή συνεργασία με ειδικούς κάθε είδους καθιστούν δυνατές εξατομικευμένες λύσεις για ασυνήθιστες επιθυμίες – από την ιδέα και τη σχεδίαση έως την επιτόπου συναρμολόγηση. Ύστερα από αμέτρητες εκθέσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό προέκυψε το ιδιόκτητο εργαστήριο – γκαλερί. Οι παρουσιάσεις σε συνεργασία με φιλοξενούμενους καλλιτέχνες αναδείχθηκαν σε επιτυχημένη συνταγή. Οι επισκέπτες παραμένουν επίσης ευχαρίστως στον ειδυλλιακό κήπο με υπαίθριο μπαρ και χώρο ψησταριάς. Οι ξεναγήσεις διαρκούν περίπου 1 ώρα. Δηλώστε συμμετοχή εκ των προτέρων.

 5. REGION K

  Ρωσία

  Η Region K κατασκευάζει ταφόπετρες από γρανίτη, βάσεις μνημείων, μνημεία, βάσεις, γλάστρες για άνθη, βάζα, και άλλα επιτύμβια είδη. Η εταιρεία δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας από γρανίτες Karelian gabbro-diabase, Vinga, Dymovsky, και Mansurovsky : κλασικές τετράγωνες βάσεις μνημείων από γρανίτη, περιφράξεις από γρανίτη, επιτύμβια σύνθετα, βάζα και σφαίρες από γρανίτη, Η Region K προσφέρει επίσης αναλώσιμα χονδρικής από γρανιτένια κεραμίδια, πλακόστρωτα, πλάκες δαπέδου και άλλα είδη δόμησης από γρανίτη.Η Region K ξεχωρίζει από τα προϊόντα της υψηλής ποιότητας. Γρανίτης στιλβωμένος χωρίς χαράξεις, ψήγματα, ρωγμές. 'Όλα τα δομικά υλικά και επιτύμβια προϊόντα έχουν ακριβείς διαστάσεις και σχέδιο. Η ποιότητα ελέγχεται σε όλα τα στάδια από την κοπή ως την τελική συσκευασία. Η Region K είναι μια ομάδα επαγγελματιών για την χάραξη της πέτρας! Χρησιμοποιούμε έξυπνα τους φυσικούς πόρους της Karelia και δημιουργούμε ένα προϊόν που ικανοποιεί τους πελάτες μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS

  Ιταλία

  Η επιχείρηση Marmostil των Mancin Gino και Fietta Marinella έχει την έδρα της στην Παβία και δραστηριοποιείται στη μετατροπή του μαρμάρου. Οι ικανότητες, η πείρα και ο επαγγελματισμός είναι εγγυημένες από τις πολλές δεκαετίες δραστηριοποίησής μας στον τομέα. Η Marmostil ειδικεύεται στα είδη για νεκρώσιμες τελετές και διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε διάφορες γκάμες τιμών, σε ποικιλία χρωμάτων και θεματολογίας. Επίσης, εκτελεί εργασίες υψηλής ποιότητας βάσει σχεδίου. Πιο συγκεκριμένα, η Marmostil ασχολείται με ταφόπετρες και μάρμαρα.

 2. FUNERAL HOME ANTONIS KARIOTAKIS

  Ελλάδα

  Το γραφείο μας αναλαμβάνει: Κηδείες Μνημόσυνα Μεταφορές σωρών εσωτερικού & εξωτερικού Στολισμούς Φερέτρου, ανθοστολισμοί ναού, Στέφανα Αναλαμβάνουμε τελετές με πολύ χαμηλές τιμέςΦροντίζουμε την μεταφορά του αγαπημένου σας προσώπου από το σπίτι ή το νοσοκομείο στο κοιμητήριο ή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος και στο εξωτερικό. Την Έκδοση όλων των απαραίτητων εγγράφων από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη ταφη Φροντίζουμε για την τοιχοκόλληση αγγελτηρίων και την δημοσίευση της αγγελίας του θανάτου στις εφημερίδες. Τον ανθοστολισμό του Ναού, τα στέφανα. Ερχόμαστε σε συνεννόηση με κυλικεία και αίθουσες συνεστιάσεων για τον καφέ και το φαγητό. Το γραφείο μας διαθέτει εκθεσιακο χώρο με ευρεία γκάμα φερέτρων

 3. COCCATO & MEZZETTI SRL

  Ιταλία

  Η επιχείρησή μας από το 1978 παράγει, εμπορεύεται και διανέμει είδη για δημόσιους οργανισμούς, για τον χώρο της υγείας και για γραφεία τελετών.

 4. LES ASSOCIÉS DE LA PIERRE

  Βέλγιο

 5. PAULUS STEINBAU GMBH

  Αυστρία

 1. WEIHER GMBH

  Γερμανία

 2. NATURSTEIN VALENTIN

  Γερμανία

 1. GRANITE MONUMENTS "PARADISE"

  Ουκρανία

 2. GEBR. OPPERMANN GMBH

  Γερμανία

 3. ONORANZE FUNEBRI DI BOSCO LUIGI & CAVALLI CLAUDIO SNC

  Ιταλία

 4. METAMAR MARBLE

  Τουρκία

 5. SARL PICCINI

  Γαλλία

 6. DEN HOLLANDSCHE GEDENKTEKENS

  Κάτω Χώρες

 7. MARIANNE VAN DEN HEUVEL, BEELDHOUWER

  Κάτω Χώρες

 8. VELUWEHOF NATUURSTEEN

  Κάτω Χώρες

 1. ZAKŁAD KAMIENIARSKI STANISŁAW GUZIK

  Πολωνία

 2. MARBRERIE SCHOTT

  Λουξεμβούργο

 3. KEFELI GRANITE STONES

  Τουρκία

 4. HUZUR MEZAR

  Τουρκία

 5. ZAKŁAD OBRÓBKI KAMIENIA RENEKO

  Πολωνία

 6. LUXSTONE GRANITY

  Πολωνία

 7. APIS GRANIT

  Πολωνία

 8. KAMO

  Βέλγιο

 9. GRANITE PLATZ & CO

  Λουξεμβούργο

 10. MÁRMOLES BLOQUE

  Ισπανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επιτάφια μνημεία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

581 επιχειρήσεις