• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επινικέλωση

Αποτελέσματα για

Επινικέλωση - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SCHWER PRÄZISION GMBH

  Γερμανία

  Η Schwer Präzision GmbH παράγει στο Denkingen της Σουηβίας και στο Rodeneck του Νότιου Τυρόλου τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας και τεχνικά προϊόντα άριστης ποιότητας. Οι πελάτες μας από διάφορους κλάδους εμπιστεύονται την εμπειρία, της εξειδίκευση και τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής της εταιρείας μας. Σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN EN ISO 9001: 2015. Με υπερσύγχρονες αυτόματες μηχανές τόρνου μικρού και μεγάλου μήκους CNC παράγουμε τορναριστά εξαρτήματα από όλα σχεδόν τα υλικά με ολοκληρωμένη επεξεργασία. Υπερσύγχρονες μηχανές φρέζας 4 αξόνων. Για την περαιτέρω επεξεργασία διαθέτουμε πολυάριθμες συμβατικές μηχανές τόρνου. Διαθέτουμε όλες τις δυνατότητες μετεπεξεργασίας, όπως κυλίνδριση, κοπή, υγρή λείανση, λείανση, βούρτσισμα, σπειροτόμηση και διαμόρφωση. Παρέχουμε επεξεργασία, όπως, π. χ.: γαλβανιζέ επιφάνειες, θερμική επεξεργασία, ανοδίωση, βαφή, επιγραφή λέιζερ

 2. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία επιμετάλλωσης Peter Schreiber KG ιδρύθηκε το 1923. Έως τη δεκαετία του 1940, η επιχείρηση ασχολείτο κυρίως με διακοσμητικό εξευγενισμό επιφανειών. Μετά το 1950, οι λειτουργικές επιφάνειες αποκτούσαν όλο και μεγαλύτερη σημασία. Από τότε και μετά, η Peter Schreiber KG εξειδικεύθηκε στον τομέα της σκληρής επιχρωμίωσης και της μηχανικής επεξεργασίας επιφανειών σκληρής επιχρωμίωσης και μεταλλικών επιφανειών. Σήμερα, η επιχείρηση συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον αποδοτικών στον κλάδο της και η τεχνογνωσία της εφαρμόζεται σε εντελώς διαφορετικούς βιομηχανικούς κλάδους. Η πατενταρισμένη επίστρωση Tfe-Lok® οδήγησε στην ίδρυση της Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH το 1988. Η ανάπτυξη πολυάριθμων παραλλαγών των διαδικασιών οδήγησε στη λύση σε πολλούς τομείς εφαρμογής σε όλο τον κόσμο.

 3. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία Gerweck GmbH Oberflächentechnik είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών για επιστρώσεις επιφανειών και μετάλλων, καθώς και ελαφρών μετάλλων.. Ο επιτυχημένος συνδυασμός ηλεκτρολυτικής επίστρωσης συνδυαστικής και μεμονωμένης μαζί με την υψηλή ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη, μας εξασφαλίζουν πελάτες από την αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και την ιατρική βιομηχανία. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στα αρχικά στάδια των νέων έργων στην πρωτότυπη μονάδα μας, η οποία έχει σχεδιαστεί με την τελευταία τεχνολογία, μέχρι τη σειρά παραγωγής. Προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των δυναμικών αγορών, εστιάζουμε στην ανάπτυξη τεχνολογικών εγκαταστάσεων και στις πιο πρόσφατες μεθόδους ανάλυσης. Διαθέτουμε εξαιρετικό συντονισμό και ευέλικτη προσαρμογή των συστημάτων στα προϊόντα σας. Ελέγχουμε τον προγραμματισμό της παραγωγής μέσω σύγχρονων εγκαταστάσεων ελέγχου καθώς και μέσω συστήματος ERP που υποστηρίζεται από SAP. Αυτό αντικατοπτρίζει τα πρώτα σημαντικά βήματα στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης 4.0 της εταιρεία μας.

 4. CARL KRAFFT & SÖHNE GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η Maschinenfabrik Carl KRAFFT & Söhne GmbH & Co. KG ιδρύθηκε το 1870 ως χυτήριο σιδήρου και επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων. Η Krafft είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση με 100 συνεργάτες σε δύο μονάδες στο Düren. Η τεχνογνωσία στον τομέα κατασκευής εγκαταστάσεων για την παραγωγή χάρτου και χαρτονιού είναι προσανατολισμένη ήδη από το 1980 στην παραγωγή κυλίνδρων και έχει εξειδικευτεί σε περιστροφικά συμμετρικά σώματα. Η KRAFFT παράγει τορναριστά εξαρτήματα διαμέτρου έως 5.500 mm και μήκους 15.000 mm καλύπτοντας έτσι πλήρως τις ανάγκες πολλών κλάδων. Η KRAFFT είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές κυλίνδρων στην Ευρώπη. Η χαρτοβιομηχανία εξακολουθεί να είναι ένας από τους κύριους πυλώνες των προϊόντων KRAFFT, όπου εκτός από την παραγωγή κυλίνδρων, το σέρβις αποτελεί σημαντικό επιχειρηματικό τομέα. Με την εξειδικευμένη ομάδα μας είμαστε στη διάθεσή σας για μετασκευές, επεκτάσεις ή εκσυγχρονισμούς υφιστάμενων εγκαταστάσεων παραγωγής χάρτου ή χαρτονιού.

 5. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Ιταλία

  Η B&G κατασκευάζει σφαιρίδια για βιομηχανικές βάνες εγκατεστημένες σε εξοπλισμούς νερού, αέρα και αερίου και αδαμαντοποιημένα και χρωμιωμένα σφαιρίδια με πάχος υψηλής ακρίβειας. Η παραγωγή προέρχεται με διάφορους τρόπους, από σειρές ράβδων από ορείχαλκο ή συμπαγείς ή κενά σφαιρίδια από ορείχαλκο μορφοποιημένα ή ακόμα από την χύτευση σφαιριδίων σε καλούπι. Στη συνέχεια, τα προϊόντα υποβάλλονται σε φρεζάρισμα, διάτρηση ή αδαμαντοποίηση. Τέλος τα σφαιρίδια επεξεργάζονται επιφανειακά με επιχρωμίωση, επινικέλωση, εναπόθεση τεφλόν και επένδυση T.E.A. ®.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ONDACROM S.L.

  Ισπανία

 2. SCHOTTKE PRÄZISIONSTEILE UND VORRICHTUNGSBAU E.K. INH. NICK SCHOTTKE

  Γερμανία

 3. SCHLÜTTER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 4. NIESSER METALLVEREDELUNG GMBH

  Γερμανία

 5. GALVANICA MONTINI

  Ιταλία

 1. MBW GRUPPE

  Γερμανία

 2. FOMA-GALVANIK AG

  Ελβετία

 1. CROMATURA NAPOLEONI SRL

  Ιταλία

 2. FRIEDRICH MOSER GMBH

  Γερμανία

 3. HELCO METAL

  Ελλάδα

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1952 από τον Παντελή Κύρογλου, σε ένα χώρο 60 τμ στο κέντρο του Πειραιά με επιμεταλλώση παιδικών καροτσιών. Το 1976 μεταφέρεται σε χώρο 350 τμ στον Πειραιά και η εταιρεία στη συνέχεια αποκτά οικογενειακό χαρακτήρα συμμετέχοντας σ'αυτήν ο Γιάννης και Χρήστος Τουτουντζής που αναλαμβάνουν την ανάπτυξη της εταιρείας, οι οποίοι μετονόμασαν Χρωμιοτεχνική - ΑΦΟΙ Ι. & Χ. Τουτουντζή. Το 1998 η εταιρεία μεταφέρεται στη Μαγούλα Αττικής σε χώρο 750 τμ και λίγα χρόνια αργότερα οι δύο εταίροι προχωρούν στην αγορά ιδιόκτητης έκτασης στην Ριτσώνα Αυλίδας για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων της επιχείρησης. Το νέο εργοστάσιο λειτουργεί το Φεβρουάριο του 2008, υπό την ονομασία Helco Metal σε έκταση 6.000 τ.μ. Οι εγκαταστάσεις, των 1.600 τ.μ. στεγάζουν μια υπερσύγχρονη μονάδα επιμετάλλωσης από τις μεγαλύτερες στο χώρο της Εύρωπης με υπηρεσίες επιμετάλλωση αντικειμένων σε μεταλλικά εξαρτήματα από σίδηρο, ορείχαλκο, αλουμίνιο και Zamak. Επιχάλκωση, απαραίτητη διαδικασία για εξαρτήματα από ψευδαργύρο (zamak). Επινικέλωση, επικαλύπτεται με λεπτό στρώμα νικελίου να καταστήσει το μέταλλο ανθεκτικό Επιχρωμίωση, ηλεκτρολυτικής διαδικασία λεπτού στρώμα χρωμίου πάνω στο εξαρτημα Επορειχάλκωση, τα εξαρτήματα αποκτούν ένα λεπτό στρώμα ορείχαλκου το οποίο δινει μια λάμψη στο εξάρτημα σαν αύτη του επίχρυσου και με την διαδικασία της παθητικοποίησης του ορείχαλκου η λάμψη θα έχει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο Αναλαμβάνουμε εργασίες επιμετάλλωση αντικειμένων. ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

 4. AHC BENELUX

  Κάτω Χώρες

  Η AHC Benelux B.V., με τοποθεσίες παραγωγής στο Eindhoven και το Venlo, αποτελεί μέρος του ομίλου Material Technology Group της Aalberts Industries. Εντός του ομίλου, συνδυάζουμε τις δυνάμεις της επιφανειακής επεξεργασίας με τη θερμική επεξεργασία. Μέσω της εντατικής συνεργασίας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα διαθέσιμων διεργασιών και επεξεργασιών που καλύπτουν όλο το φάσμα της επιφανειακής τεχνολογίας.

 5. A.MAKTAL - CNC DREHEN FRÄSEN INH. A. MAKTAL

  Γερμανία

 6. DETLEF JANKE

  Γερμανία

 7. VTK VEREDELUNGSTECHNIK KRIEGLACH GMBH

  Αυστρία

 8. SENSYO CO., LTD.

  Ιαπωνία

 1. CROMATURA DURA SRL

  Ιταλία

 2. CHROMUJ GROUP SP. Z O. O.

  Πολωνία

 3. LA GALVANICA

  Ιταλία

 4. CHROMAGE CENTRAL

  Βέλγιο

 5. NEO MIKNATIS MARKET

  Τουρκία

 6. GALVANIZACIJA LOVRIC

  Κροατία

 7. MVT MATERIAALVEREDELINGSTECHNIEKEN

  Βέλγιο

 8. ANGOULEME TRAITEMENT DE SURFACE

  Γαλλία

 9. DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM

  Γαλλία

 10. STEEALCS

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επινικέλωση - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

218 επιχειρήσεις