• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επικάλυψη σμύριδας - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Επικάλυψη σμύριδας - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GUNE MAKINE

  Τουρκία

  Η εταιρεία GUNE MAKINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη σμύριδας - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζυγοσταθμιστες οχηματων, και επεμβαση κατ'οικον. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

 2. INTER INDUSTRIAL ABRASIVES

  Τουρκία

  Η εταιρεία INTER INDUSTRIAL ABRASIVES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη σμύριδας - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολα λειαντικου υφασματος ή γυαλοχαρτου. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 3. AUTOADAPT MEKATRONIK A.Ş.

  Τουρκία

  Η εταιρεία AUTOADAPT MEKATRONIK A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη σμύριδας - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Çorlu, Τουρκία.

 4. ANPING COUNTY RAYLEIGH WIRE MESH CO., LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία ANPING COUNTY RAYLEIGH WIRE MESH CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη σμύριδας - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξείδωτο χαλύβδινο σύρμα. Έχει έδρα σε Hengshui, Κίνα.

 5. KASAN HASSAS ÖLÇÜ ALETLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI

  Τουρκία

  Η εταιρεία KASAN HASSAS ÖLÇÜ ALETLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη σμύριδας - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DAN DI DE ANTONI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία DAN DI DE ANTONI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη σμύριδας - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα για τη στιλβωση μεταλλων, και Εγκαταστάσεις και μηχανήματα για το σατινάρισμα των μετάλλων. Έχει έδρα σε Coccaglio, Ιταλία.

 2. SCHMIRGELWERK CHEMNITZ GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHMIRGELWERK CHEMNITZ GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επικάλυψη σμύριδας - χάλυβες και μέταλλα, και Επικάλυψη σμύριδας - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Chemnitz, Γερμανία.

 3. KWGMAKINA SAN VE TIC.LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία KWGMAKINA SAN VE TIC.LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη σμύριδας - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 4. KLINGSPOR MAGYARORSZAG CSISZOLASTECHNOLOGIA KFT.

  Ουγγαρία

  Η εταιρεία KLINGSPOR MAGYARORSZAG CSISZOLASTECHNOLOGIA KFT., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη σμύριδας - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόχισμα - εργαλειομηχανές, και Τρόχισμα - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

 5. NATIONAL METALS MELTING &TRADING COMPANY LTD

  Σαουδική Αραβία

  Η εταιρεία NATIONAL METALS MELTING &TRADING COMPANY LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη σμύριδας - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Jeddah, Σαουδική Αραβία.

 1. ZOMKO KFT

  Ουγγαρία

 2. E M E C O GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG SCHMIRGELERZEUGNISSE

  Γερμανία

 1. ATOM KARINCA LASER

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Atom Karinca ιδρύθηκε το 1996, αναρτήθηκε στην πρώτη θέση ως μηχανική εταιρεία κατασκευαστής κοπής με λέιζερ στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Η απαράμιλλη μας δέσμευση για αριστεία εντάσσεται στην υποδομή μας αιχμής, με εργοστάσιο 3000 τμ, έναν σύγχρονο στόλο μηχανημάτων και μια ομάδα 60 υψηλά καταρτισμένων επαγγελματιών ικανοί να λειτουργούν 24ώρες το 24 ωρο ώστε να εξασφαλίσουν την ομαλή παραγωγή για τους αξιότιμους μας πελάτες. Από την ίδρυση μας το 1996, αναπτυχθήκαμε συνεχώς, με στρατηγική ένταξη στον τομέα της κοπής λέιζερ το 2005. Η αφοσίωση μας στην πρόοδο είναι προφανές μέσα από τις συνεχείς μας επενδύσεις και πρωτοβουλίες προσωπικής βελτίωσης. Οι ολοκληρωμένες μας υπηρεσίες περιλαμβάνουν: •Κοπή με λέιζερ •Κύρτωση λαμαρινών• Στρέψη κυλίνδρων •Κατασκευή συγκολλημένων μερών •Ηλεκτροστατική επικάλυψη με σκόνη •Υπηρεσίες συναρμολόγησης •Πώληση λαμαρινών Στόλος μηχανημάτων πώλησης : ΣΤΟΛΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ τάση κοπής 6 KW | διαστάσεις επεξεργασίας λαμαρίνας 4000 x 2000 χιλ. τάση κοπής 6 KW | διαστάσεις επεξεργασίας λαμαρίνας 3000 x1500 χιλ. τάση κοπής 4 KW | διαστάσεις επεξεργασίας λαμαρίνας 3000 x1500 χιλ. τάση κοπής  2, 5 KW | διαστάσεις επεξεργασίας λαμαρίνας 2500 x 1250 χιλ. ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΤΩΣΗΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ μηχάνημα κύρτωσης λαμαρίνας ψηφιακού ελέγχου 7 αξόνων μηχάνημα κύρτωσης λαμαρίνας ψηφιακού ελέγχου 5 αξόνων μηχάνημα κύρτωσης λαμαρίνας ψηφιακού ελέγχου 4 αξόνων Στην Atom Karinca, διασχίζουμε τα γεωγραφικά σύνορα ώστε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα και η ομάδα μας εμπειρογνωμόνων είναι αφοσιωμένη ώστε να κατανοήσει και να ικανοποιεί τις μοναδικές σας απαιτήσεις. Δεσμευόμαστε για την επιτυχία σας.

 2. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η CAD-CAM Engineering Solution προσφέρει υπηρεσίες κατεργασίας μετάλλου για πρότυπα, μικρές και σειριακές παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων με πολύ μικρές αποκλίσεις και σύνθετες μορφές. Η ειδικότητα μας είναι η μηχανική κατεργασία φρέζας και τόρνευσης ψηφιακού ελέγχου: 3 άξονες, 4 άξονες, 5 άξονες σε βιομηχανίες όπως η αεροναυπηγική, πετρέλαιο και αέριο, φαρμακοβιομηχανία και Formula 1. Είδος κατεργασμένων εξαρτημάτων: συστατικά δομών αεροναυτιλίας, αεροδυναμικά συστατικά, βάνες και εξαρτήματα, υποβρύχιες επαφές σύνδεσης, υδραυλικά συστατικά. Υλικά: κράματα αλουμινίου, ανοξείδωτος χάλυβας, Inconel, τιτάνιο. Ειδικές επεξεργασίες: Ανοδίωση, σκληρή ανοδίωση, χημική στίλβωση, θερμική επεξεργασία, επεξεργασία καστάνωση.Είδος παραγωγής: μικρές σειρές (10-100 τεμάχια), μεσαίες (100-5000 τεμάχια.), μαζική (5000-30000 τεμάχια.). Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η EZM Edelstahlzieherei Mark παράγει με τη μέθοδο διαμόρφωσης εν ψυχρώ όλκιμο, λειασμένο, στιλβωμένο στιλπνοχάλυβα, τυποποιημένα προφίλ, ειδικά προφίλ βάσει σχεδίου από όλα σχεδόν τα χαλύβδινα υλικά κατασκευής. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα χρησιμοποιούνται κυρίως στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων, της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ενεργειακής και της ιατρικής τεχνολογίας. Στο εργοστάσιο Werdohl της EZM Edelstahlzieherei Mark παράγονται μηχανήματα βαφής τυμπάνου και μηχανήματα παραγωγής ελατηρίων Proll & Lohmann, καθώς και συστήματα για τη θερμική & χημική επιφανειακή επεξεργασία BAK. Η EZM Metallbearbeitung und Service GmbH κατασκευάζει, μ.ά.. έδρανα ατράκτων, μηχανήματα ευθυγράμμισης για στρογγυλό υλικό & υλικό προφίλ με κινούμενους κυλίνδρους ευθυγράμμισης, καθώς και σε εκδόσεις σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη. Ο καινοτομικός συνδυασμός μεθόδων πυράκτωσης, αμμοβολής, ευθυγράμμισης, φρεζαρίσματος & πλανίσματος της επεξεργασίας προφίλ EZM Profil στο Rohr/Thüringen αποτελεί μια χαμηλού κόστους και ανταγωνιστική εναλλακτική λύση για τις παραδοσιακές τεχνολογίες παραγωγής.

 4. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το θεμέλιο για τη σημερινή μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρησή μας τέθηκε από τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. Το 2002, η επιχείρησή μας που διακρίνεται πάντοτε για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση, τη διάρκεια και την ανάπτυξη, γιόρτασε την 25η επέτειό της. Στα μέσα του 2001 έφυγε από τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Manfred Eckardt. Λίγο αργότερα, το Μάρτιο του 2002, το ακολούθησε αιφνιδίως ο υιός του Thomas Eckardt, οπότε και η διεύθυνση της εταιρείας μας άλλαξε στα μέσα του 2002. Η κυρία Beate Eckardt ήταν έκτοτε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας (Μάρτιος 2002 έως το Μάιο 2005). Από την 01.06.2005, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eckardt & Sohn GmbH είναι ο κύριος Axel Eckardt που συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία όπως και προηγουμένως. Η εταιρεία Eckardt & Sohn δραστηριοποιείται σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετικά εκτενή γκάμα προϊόντων και στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πάντοτε στις ειδικές επιθυμίες των πελατών.

 5. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1864 με την επωνυμία F. Ossenberg & Co. KG και βρίσκεται πλέον στην 5η γενιά στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Από την εξαγορά της Julius Grefe KG το 1997 η επωνυμία της εταιρείας μας είναι «Ossenberg & Grefe». Εξυπακούεται ότι διαθέτουμε και πιστοποίηση κατά EN ISO 9001! Το αρχικό πρόγραμμα παραγωγής των δύο εταιρειών περιλάμβανε πόρπες, δακτυλίους και άγκιστρα για την επεξεργασία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου προστέθηκαν προϊόντα και για άλλα πεδία εφαρμογής. Σήμερα, η παραγωγή μας επικεντρώνεται εκτός από τα κλασικά προϊόντα του προγράμματος σε τεχνικά προϊόντα κυρτωμένου σύρματος, πρεσαριστά προϊόντα και είδη συναρμολόγησης για περισσότερους από 1000 πελάτες σε πολλούς τομείς. Στο πλαίσιο αυτό, οι 60 συνεργάτες μας παράγουν στους άνω των 5.000 m² χώρους της επιχείρησης σε καθημερινή βάση περίπου 500.000 εξαρτήματα. Χάρη στις πολυδιάστατες δυνατότητες επεξεργασίας, την εξ ιδίων κατασκευή εργαλείων και το δικό μας τμήμα γαλβανισμού είμαστε σε θέση να λύνουμε σύνθετα προβλήματα με γρήγορο και οικονομικά προσιτό τρόπο.

 6. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία επιμετάλλωσης Peter Schreiber KG ιδρύθηκε το 1923. Έως τη δεκαετία του 1940, η επιχείρηση ασχολείτο κυρίως με διακοσμητικό εξευγενισμό επιφανειών. Μετά το 1950, οι λειτουργικές επιφάνειες αποκτούσαν όλο και μεγαλύτερη σημασία. Από τότε και μετά, η Peter Schreiber KG εξειδικεύθηκε στον τομέα της σκληρής επιχρωμίωσης και της μηχανικής επεξεργασίας επιφανειών σκληρής επιχρωμίωσης και μεταλλικών επιφανειών. Σήμερα, η επιχείρηση συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον αποδοτικών στον κλάδο της και η τεχνογνωσία της εφαρμόζεται σε εντελώς διαφορετικούς βιομηχανικούς κλάδους. Η πατενταρισμένη επίστρωση Tfe-Lok® οδήγησε στην ίδρυση της Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH το 1988. Η ανάπτυξη πολυάριθμων παραλλαγών των διαδικασιών οδήγησε στη λύση σε πολλούς τομείς εφαρμογής σε όλο τον κόσμο.

 7. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η CHEMEGRA είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη μηχανική επεξεργασία διαφόρων υλικών σκωρίας για αμμοβολή (υλικά αμμοβολής τύπου σκωρίας) και άλλων κοκκωδών υλικών για διάφορες χρήσεις. Η CHEMEGRA παράγει ειδικά υλικά αμμοβολής χωρίς πυρίτιο μίας χρήσης με την κόκκωση και στη συσκευασία που θέλετε. Αυτά είναι ενδεικτικά κατάλληλα για την ανακαίνιση γεφυρών όσον αφορά την αντιδιαβρωτική προστασία, για την επεξεργασία επιφανειών αμαξωμάτων, την επισκευή μπετόν, την αναστήλωση προσόψεων κ.λπ. Υλικά εκτόξευσης, παραγωγή διαφόρων κοκκώσεων, στιλβωμένο χαλίκι και υλικά εκτόξευσης πολλαπλών χρήσεων, καθώς και δομικά υλικά για έγγειες βελτιώσεις και επιχώσεις. Συσκευάζουμε μεμονωμένα τα δικά σας χύδην ή κονιώδη υλικά στο πλαίσιο υπηρεσιών πλήρωσης/ανασυσκευασίας κατά παραγγελία εντός λίγων ημερών, ενώ παρέχουμε επίσης Big Bag (ευέλικτους μεγάλους σάκους) και στον χώρο σας (κινητή εγκατάσταση).

 8. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Στην εταιρεία μας υπάρχει συνεννόηση: Μια ματιά στην επιχείρησή μας Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία βασίζεται στον απαρέγκλιτο προσανατολισμό στον πελάτη που στο πλαίσιο 30 ετών μάς εξασφάλισε τη δυνατότητα της συνεχούς εξέλιξης και της ανάπτυξης παγκόσμιων καινοτομιών. Οι αξίες μας δεν διαμορφώνουν απλώς την επιχειρηματική μας κουλτούρα, αλλά αποτελούν επίσης τη βάση για μιας άκρως δραστήρια ομάδα μακροχρόνιων συνεργατών, η οποία παρέχει κορυφαίες επιδόσεις σε καθημερινή βάση. Ομάδα Η αφοσίωσή μας στην αρχή της "αριστείας στον τομέα των γαλβανικών λύσεων" χαρακτηρίζει το καθημερινό μας έργο. Ως ομάδα riag διασφαλίζουμε από κοινού ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν πάντοτε βέλτιστα προϊόντα και υπηρεσίες. Αξίες Διαμόρφωση του μέλλοντος από κοινού Η δημιουργικότητα και η καινοτομία διέπουν το έργο μας. Ακούγοντας προσεκτικά διακρίνουμε τις ανάγκες. Λειτουργούμε με ειλικρίνεια και με βάση την εμπιστοσύνη. Παροχή ευκαιριών – Απαίτηση για επιδόσεις Η ειλικρίνεια και ο σεβασμός αποτελούν το θεμέλιο της κουλτούρας μας για την επιτυχία. Απαιτούμε και προάγουμε δυνατότητες. Η ευθύτητα και η σαφήνεια αποτελούν τους πυλώνες της επικοινωνίας μας. Επιτρέπουμε τις ιδέες – Θαρραλέα υλοποίηση Θεωρούμε την περιέργεια ως σημείο αφετηρίας για την πρόοδο. Υλοποιούμε σήμερα και διασφαλίζουμε την επιτυχία του αύριο. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Χαιρόμαστε την επιτυχία Υλοποιούμε φιλόδοξους στόχους με ενθουσιασμό. Επιδιώκουμε με πάθος την αριστεία. Είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας και τις αναφέρουμε. Ανάληψη ευθύνης Τηρούμε και σεβόμαστε τις θεμελιώδεις αξίες της επιχείρησής μας.

 1. MECANOR SA

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η Mecanor είναι ο ειδικός σας στον τομέα των προϊόντων διάτρησης ακριβείας για τη μικροτεχνολογία μέσω καινοτόμων διαδικασιών και εργαλείων διαδοχικής διάτμησης υψηλής ποιότητας.Από την ίδρυσή της το 1948, η Mecanor ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα και τις δυνατότητές της με στόχο να ανταποκρίνεται στις ολοένα μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της μικροτεχνολογίας στις διάφορες αγορές, αρχικά σχεδόν αποκλειστικά για την ωρολογοποιία και εν συνεχεία με μια πολύπλευρη γκάμα εξαρτημάτων για την ιατρική τεχνολογία, την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μικροσυσκευές.

 2. POHL METALL GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Κατασκευή πρεσαριστών εξαρτημάτων, εξαρτημάτων κυρτωμένου σύρματος, ελατηρίων, εξαρτημάτων σωλήνων, καθώς και επεξεργασία επιφανειών, θερμική επεξεργασία, γραφείο μελετών μηχανολογίας - ανάλυση υλικών - με φασματόμετρο ακτίνων Χ και φασματόμετρο φλόγας.Η εταιρεία Pohl Metall με έδρα στην περιοχή Ötztal-Bahnhof στο Τιρόλο της Αυστρίας παράγει μεταλλικά εξαρτήματα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία κατασκευάζονται σε διαδικασίες πρεσαρίσματος, κύρτωσης, συμπίεσης και επεξεργασίας σωλήνων.Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στην κατασκευή μικρών μεταλλικών εξαρτημάτων για τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.Κατασκευάζονται πρεσαριστά εξαρτήματα, κυρτωμένα εξαρτήματα, ελατήρια, εξαρτήματα για σωλήνες, εξαρτήματα για σχοινιά και συναρμολογημένα συγκροτήματα.Στηρίζουμε τους πελάτες μας από την κατασκευή πρωτοτύπων μέχρι τη μεγάλη παραγωγή σειρών προϊόντων.Οι παροχές υπηρεσιών μας στο πλαίσιο της επεξεργασίας μετάλλου στην Αυστρία περιλαμβάνουν επίσης την επεξεργασία επιφανειών, τη θερμική επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διασφάλιση ποιότητας.

 3. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γρανάζια, μικροτηξη με τη μεθοδο του χαμενου κεριου, χυτευση αλουμινιου, θερμικη επεξεργασια, χυτευση σε καλουπι απο αμμο, κοπή με λέιζερ, και χάλυβας για σφυρηλάτηση σε καλούπι. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 4. SURCOTEC SA

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SURCOTEC SA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Plan-Les-Ouates Ge, Ελβετία.

 5. TECMA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TECMA SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, σκληρυνση μεταλλων, σκληρυνση μπαινιτη, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Εξευγενισμός μετάλλων, ενανθρακαζωτωση μεταλλων, ενανθρακωση, εναζωτωση μεταλλων, και μαλακη εναζωτωση. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

 6. EUROTEC SRL TEMPRA METALLI AD INDUZIONE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EUROTEC SRL TEMPRA METALLI AD INDUZIONE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπεδοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, επαγωγικη σκληρυνση, σκληρυνση μεταλλων, Επιπεδοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

 7. TORNINFER SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TORNINFER SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική ακριβείας, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα, τορνευση ακριβειας, Μηχανική ακριβείας, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Barberino Tavarnelle, Ιταλία.

 8. NET D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NET D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική μεταλλουργία, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Μονωτική επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Βιομηχανική μεταλλουργία, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Ljubljana, Σλοβενία.

 9. ALUMINIUM FERRI

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALUMINIUM FERRI, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, στοιχεια αλουμινιου, αλουμινιο, ανοδιωση, αμμοβολη, ανοδικη οξειδωση μεταλλων, στιλβωση, και αμμοβολη μεταλλων με μικροσφαιριδια. Έχει έδρα σε Givry-En-Argonne, Γαλλία.

 10. TRATERCOM

  Ισπανία

  Θερμικές επεξεργασίες για την αεροναυπηγική. Πιστοποιήσεις για AIRBUS, BOEING και EADS-CASA για διάφορες διαδικασίες και προγράμματα, κυρίως σε αυτά που αφορούν τη μείωση τάσεων σε κάθε είδους υλικού.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επικάλυψη σμύριδας - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

21.550 Επιχειρήσεις