• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επεξεργασια- μηχανικη- εξαρτηματων αλουμινιου

Αποτελέσματα για

Επεξεργασια- μηχανικη- εξαρτηματων αλουμινιου - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. ALMETEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1993, η Almetec διακρίνεται για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της από αλουμίνιο. Στόχος μας είναι να παρέχουμε άριστη ποιότητα με ταυτόχρονη προστασία των φυσικών πόρων και όλα αυτά για εντελώς διαφορετικούς κλάδους: - Ιατρική τεχνολογία - Βιομηχανία υπολογιστών - Κατασκευή στεγών και προσόψεων - Αυτοκινητοβιομηχανία - Βιομηχανία επίπλων - Κατασκευή μηχανημάτων - Τεχνολογία αιολικής και ηλιακής ενέργειας - Τεχνολογία ενέργειας - Βιομηχανία τροφίμων - Κατασκευές εκθέσεων και αγορά προθηκών. Τα πλεονεκτήματά μας συνίστανται τόσο στην ανάπτυξη, στην κατασκευή και στην παραγωγή όσο και στη συναρμολόγηση ολόκληρων συγκροτημάτων. Αυτά περιλαμβάνουν κατά κανόνα ειδική προσαρμοσμένα μεταξύ τους συστήματα προφίλ αλουμινίου που αναπτύσσονται λαμβανομένων υπόψη όλων των επιθυμιών των πελατών. Σε ετήσια βάση επεξεργαζόμαστε περισσότερους από 2.500 t αλουμινίου και ανοξείδωτου χάλυβα για τη δημιουργία λύσεων υψηλής ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτό, η παραγωγή μας εκτείνεται από την παραγωγή υποδειγμάτων και μικρών σειρών έως το σύνολο των ετήσιων αναγκών επιμέρους πελατών. Κατόπιν αιτήματος δωρεάν συσκευασία σε χαρτοκιβώτια.

  2. ACKOR MOULD LIMITED

    Κίνα

    Verified by europages badge

    Η Ackor Mould Limited που ιδρύθηκε το 2003 στο Dongguan της Κίνας, αφιέρωση τις τελευταίες δύο δεκαετίες στη στενή συνεργασία με τους πελάτες της για την παροχή βέλτιστων λύσεων για εργαλεία έγχυσης και διαμορφωμένα προϊόντα. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα πάντα, από την κατασκευή καλουπιών και την παραγωγή προϊόντων χύτευσης υπό πίεση έως την τελική συναρμολόγηση προϊόντων. Οι βασικές αγορές περιλαμβάνουν την Ιαπωνία, την ΕΕ και την Αμερική, όπου έχουμε συνάψει σταθερές εταιρικές σχέσεις χάρη στην εμπιστοσύνη των πελατών μας. Με εκτενή εμπειρία σε διάφορους κλάδους, όπως της αυτοκινητοβιομηχανίας, της ιατρικής, των ηλεκτρονικών συστημάτων, των καλλυντικών και της ηλεκτρολογίας, η Ackor Mould Limited έχει αναδειχθεί σε έμπιστο προμηθευτή. Η εξειδίκευσή μας εκτείνεται πέραν των εργαλείων χύτευσης σε υπηρεσίες όπως η μηχανική επεξεργασία CNC, η διαμόρφωση σιλικόνης, η διαμόρφωση καουτσούκ, το πρεσάρισμα μετάλλων και η διαμόρφωση πλαστικού σε κενό. Από την ταπεινή έναρξη, η Ackor Mould Limited αναπτύχθηκε σημαντικά τηρώντας τις βασικές αρχές της ποιότητας και των ανταγωνιστικών τιμών. Η αφοσίωσή μας είναι εμφανής στην αδιάκοπη επιδίωξη της εκπλήρωσης των απαιτήσεων των πελατών μας με την παροχή αποτελεσματικών ως προς το κόστος προϊόντων με βάση τα ανώτατα πρότυπα, από την αρχική αίτηση έως την παραγωγή και την εμπρόθεσμη παράδοση. Ειδικευόμενη στην παραγωγή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για περισσότερες από δύο δεκαετίες, η Ackor Mould έχει αποκτήσει κορυφαία φήμη στον εγχώριο και στο διεθνή κλάδο των εργαλείων χύτευσης. Η τεχνογνωσία μας είναι εμφανής σε διάφορους κλάδους που εξυπηρετούμε, συμπεριλαμβανομένων της αυτοκινητοβιομηχανίας, της ιατρικής, των ηλεκτρονικών συστημάτων, των καλλυντικών και της ηλεκτρολογίας.

  3. ALUMAX

    Ελλάδα

    Verified by europages badge

    Η ALUMAX διαθέτει μεγάλη πείρα στην τεχνολογία εξώθησης και διαδικασιών ανάπτυξης των σχετικών της προϊόντων και επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των αναγκών των απαιτητικών ευρωπαϊκών βιομηχανικών εταιρειών. H ALUMAX υποστηρίζει αυτές τις επιχειρήσεις ώστε να αναπτύξουν αποτελεσματικά τα τελικά ή/και ημιτελή τους προϊόντα εξώθησης αλουμινίου και/ή βρίσκει λύσεις σχετικά με τα αναλώσιμα τους. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται στην αρχιτεκτονική δόμηση, την βιομηχανία LED, PV και άλλους τομείς της μηχανικής και γενικά σε όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες όπου το αλουμίνιο αποτελεί το βασικό συστατικό του τελικού ή/ και ημιτελικού προϊόντος Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  4. NINGBO FRIMA INDUSTRY CO. LTD.

    Κίνα

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NINGBO FRIMA INDUSTRY CO. LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιβατικά αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες κατά παραγγελία, Εξαρτήματα τόρνου CNC, ανταλλακτικα μοτοσυκλετων, μηχανουργικα εξαρτηματα ακριβειας, μηχανουργικα εξαρτηματα αλουμινιου, μηχανικα εξαρτηματα απο ορειχαλκο, μηχανική κατεργασία ανοξείδωτων εξαρτημάτων, εξαρτήματα από μηχανουργική επεξεργασία με ψηφιακό έλεγχο, και Εργασίες φρεζαρίσματος CNC. Έχει έδρα σε Ningbo, Κίνα.

  5. TORCAMES

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TORCAMES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργασίες γεώτρησης, Χάλυβες, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ορείχαλκος, Φρεζάρισμα και τόρνευση πλαστικού και καουτσούκ, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC 4 αξόνων, επεξεργασία αλουμινίου με ψηφιακό έλεγχο, και Εργασίες φρεζαρίσματος CNC. Έχει έδρα σε Espinhel Águeda, Πορτογαλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MVA D.O.O.

    Σλοβενία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MVA D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Μήτρες υπό πίεση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Ig Pri Ljubljani, Σλοβενία.

  2. AB ANDOLŠEK ALEŠ, CNC-INŽENIRING S.P.

    Σλοβενία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AB ANDOLŠEK ALEŠ, CNC-INŽENIRING S.P., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Μηχανική ακριβείας, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Προγραμματισμός μηχανημάτων ψηφιακού ελέγχου 3 και 5 αξόνων, Αποφλοίωση εξαρτημάτων μικρών διαστάσεων, Επεξεργασία μετάλλων, και Τρισδιάστατο φρεζάρισμα. Έχει έδρα σε Ljubljana, Σλοβενία.

  3. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

    Ρουμανία

    Verified by europages badge

    Η CAD-CAM Engineering Solution προσφέρει υπηρεσίες κατεργασίας μετάλλου για πρότυπα, μικρές και σειριακές παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων με πολύ μικρές αποκλίσεις και σύνθετες μορφές. Η ειδικότητα μας είναι η μηχανική κατεργασία φρέζας και τόρνευσης ψηφιακού ελέγχου: 3 άξονες, 4 άξονες, 5 άξονες σε βιομηχανίες όπως η αεροναυπηγική, πετρέλαιο και αέριο, φαρμακοβιομηχανία και Formula 1. Είδος κατεργασμένων εξαρτημάτων: συστατικά δομών αεροναυτιλίας, αεροδυναμικά συστατικά, βάνες και εξαρτήματα, υποβρύχιες επαφές σύνδεσης, υδραυλικά συστατικά. Υλικά: κράματα αλουμινίου, ανοξείδωτος χάλυβας, Inconel, τιτάνιο. Ειδικές επεξεργασίες: Ανοδίωση, σκληρή ανοδίωση, χημική στίλβωση, θερμική επεξεργασία, επεξεργασία καστάνωση.Είδος παραγωγής: μικρές σειρές (10-100 τεμάχια), μεσαίες (100-5000 τεμάχια.), μαζική (5000-30000 τεμάχια.). Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. CHOOZ TECHNI FINITION

    Γαλλία

    Ειδικευμένοι στην υπεργολαβία για αφαίρεση γρεζιών σε χυτεμένα εξαρτήματα (χυτοσίδηρος, χάλυβας, αλουμίνιο). Δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένης υπηρεσίας μέχρι τη μηχανική κατεργασία. Τελική επεξεργασία χυτεμένων εξαρτημάτων 20 κιλών ως 5T. Επιφανειακή επεξεργασία (χειροποίητη αμμοβολή και βαφή και υγρό εποξειδικό, πολυουρεθανικό, υδατοδιαλυτό χρώμα) Δεχόμαστε οποιαδήποτε μεταλλική βάση. Παράδειγμα επεξεργασμένων εξαρτημάτων : δοκοί, σκαλωσιές, χυτεμένα εξαρτήματα, πύλες, παράθυρα αλουμινίου κ.λπ.

  5. KMP

    Γαλλία

    Ιδρύθηκε το 2011, η εταιρεία KMP ειδικεύεται στη μηχανική ακριβείας και την κατεργασία πολύπλοκων εξαρτημάτων σε 5 άξονες αλουμινίου και σκληρών μετάλλων. Η KMP προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για την παραγωγή και επεξεργασία μεμονωμένων τμημάτων, μικρής και μέσης σειράς. Η KMP χρησιμοποιεί λογισμικά CFAO και τεχνικούς σύγχρονης μηχανικής κατεργασίας: Κέντρο μηχανικής κατεργασίας, τρισδιάστατο φρεζάρισμα, φρεζάρισμα με 3 και 5 άξονες. Αυτές οι σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής είναι σε θέση να καλύπτουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και τις ανάγκες της ποιότητας, της παραγωγικότητας και του χρόνου. Η KMP λειτουργεί κυρίως για εταιρείες αεροδιαστημικής, βιομηχανικούς και ιατρικούς τομείς. Στην προσπάθειά της στην ικανοποίηση των πελατών, η εταιρεία έχει δεσμευτεί για μια ποιοτική προσέγγιση, είναι μέρος ενός Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας με βάση την αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Αυτή η προσέγγιση αναγνωρίζεται από την πιστοποίηση ISO 9001, η εταιρεία επίσης πρόκειται να πιστοποιηθεί με την έκδοση EN9100 2010.

  1. MARTINREA HONSEL GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Martinrea Honsel είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων από ελαφρό μέταλλο, κυρίως για την αυτοκινητοβιομηχανία. Η εταιρεία παράγει εξαρτήματα από αλουμίνιο για κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων, συστήματα τροχών και αμαξώματα επιβατικών αυτοκινήτων και οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, καθώς και για την κατασκευή μηχανημάτων και άλλες εφαρμογές με όλες τις διαδεδομένες μεθόδους παραγωγής της χύτευσης και της ελασματοποίησης. Τα εξαρτήματα της εταιρείας περιορίζουν το βάρος του οχήματος, την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές και έχουν ουσιαστική συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος. Η Martinrea Honsel απασχολεί σήμερα περίπου 4.100 συνεργάτες σε 13 εργοστάσια σε πέντε χώρες. Η μονάδα εξέλασης στο Meschede είναι παγκοσμίως γνωστή ως προμηθευτής επιφανειών αλουμινίου στον τομέα των υλικών στίλβωσης και ανοδίωσης, καθώς και πλακών και ακατέργαστων τεμαχίων αλουμινίου. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται σε εξωτερικά εξαρτήματα και εσωτερικούς εξοπλισμούς επιβατικών αυτοκινήτων και οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, καθώς και στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, διακοσμητικών μετωπικών πλακών επίπλων, βαλιτσών, ανακλαστήρων φωτιστικών, συσκευασιών καλλυντικών κλπ. Ως παραγωγός για εξειδικευμένες αγορές υψηλής ποιότητας ημιτελών προϊόντων κυλίνδρισης και πλακετών διάτρησης, η μακρόχρονη εξειδίκευση ανάπτυξης σε συνεργασία με τους πελάτες είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της επιχείρησης. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης προϊόντων σχεδιάζονται από κοινού με τους πελάτες εξατομικευμένες λύσεις για τη μαζική παραγωγή, π.χ., ειδικές ιδιότητες υλικών, ιδιαίτερες διαστάσεις και ειδικές απαιτήσεις του πελάτη για την επιφάνειας. Για ερωτήματα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απευθύνεστε στην εταιρεία μας.

  2. WERKZEUGMASCHINENFABRIK WALDRICH COBURG GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καινοτομικοί μηχανικοί και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό αναπτύσσουν και παράγουν στην WALDRICH COBURG μεγάλες εργαλειομηχανές ακριβείας. Για το λόγο αυτό δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση ως Global Player στην κορυφαία εκπαίδευση και στον ισχυρό χαρακτήρα εργοδότη. Τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας και ο συνεπής προσανατολισμός στον πελάτη περιλαμβάνονται στις βασικές μας αξίες. Στην έδρα της εταιρείας στο Coburg παράγουμε μηχανικές φρέζες τύπου πύλης, κατακόρυφους μηχανικούς τόρνους και μηχανήματα λείανσης υψηλής ακριβείας. Τα μηχανήματά μας χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο σε όλους σχεδόν τους κλάδους, π.χ., για την επεξεργασία περιβλημάτων πετρελαιοκινητήρων, για την κατασκευή μονάδων παραγωγής ενέργειας και μηχανημάτων, για την κατασκευή εργαλείων και καλουπιών. Παντού όπου τίθενται υψηλές απαιτήσεις όσον αφορά στην ακρίβεια, στην απόδοση αφαίρεσης υλικού, στις διαστάσεις των κατεργαζόμενων τεμαχίων, στις σύνθετες τεχνολογίες και στην παραγωγικότητα για την επεξεργασία των κατεργαζόμενων τεμαχίων, είμαστε ο απόλυτα ενδεδειγμένος συνεργάτης για τους πελάτες μας. Διότι: η WALDRICH COBURG σημαίνει ποιότητα, τεχνολογία και καινοτομία Made in Germany.

  1. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Wissner CNC Technologies είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα το Göttingen. Από την ίδρυσή της το 1986, η Wissner έχει αναπτύξει, κατασκευάσει και εγκαταστήσει με επιτυχία πολλές γενιές μηχανικών φρεζών CNC και μηχανών κοπής λέιζερ υψηλής ακρίβειας. Η μακρόχρονη εμπειρία και η άκρως καινοτομική προσέγγιση παρέχουν στην επιχείρηση τη δυνατότητα να διαθέτει πολυάριθμες υπερσύγχρονες μηχανές. Η Wissner είναι υπερήφανη που είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής αξιόπιστων μηχανικών φρεζών HSC και μηχανών λέιζερ. Οι μηχανικές φρέζες HSC της Wissner είναι υψηλής ακρίβειας και άριστης ποιότητας. Χάρη στην καινοτομική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία „Hold & Press“ παρέχεται στον πελάτη η δυνατότητα να επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση στις διαδικασίες παραγωγής του. Η γκάμα προϊόντων της Wissner περιλαμβάνει μηχανές, εργαλεία και υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας, όπως της κατασκευής μηχανημάτων, της αεροναυτιλίας, της διαφήμισης και του φωτισμού, των επίπλων, των παιχνιδιών και του οδοντιατρικού κλάδου.

  2. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση εν θερμώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Σιδηροτεχνία, Σφυρήλατα εξαρτήματα αλουμινίου, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, και Σφυρήλατα ορειχάλκινα εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  3. IBERALC,S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία IBERALC,S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευάζονται εξαρτήματα αλουμινίου, ανοδιωμένα προφίλ, και εξαρτήματα και μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Arrúbal, Ισπανία.

  4. SATIMACO INDUSTRIES CO., LTD.

    Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

    Η υπόσχεση μας όσον αφορά την ποιότητα: • Απολογισμός ελέγχου με κάθε παραγγελία • 'Ολα τα εξαρτήματα ελέγχονται με προηγμένο εξοπλισμό Q.C. συμπ. CMM •FAS, έλεγχος κατά την διαδικασία, έλεγχος τελικών προϊόντων •'Ολοι οι κατασκευαστές εταίροι μας ελέγχονται και διοικούνται αυστηρά • Πιστοποίηση διαχείρισης ποιότητας κατά ISO9001 • Εγγυημένη ποιότητα.Ολα τα εξαρτήματα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα σχέδια •Πιστοποίηση υλικών διαθέσιμη. Προσπαθούμε πάντα το κάθε μεταλλικό εξάρτημα κατεργασμένο ΚΑΚ να ικανοποιεί τις προδιαγραφές του πελάτη. Δεχόμαστε έργα που προσφέρουν προκλήσεις, λύνουμε προβλήματα που τυχόν προκύπτουν χάρη στην σκληρή μας δουλειά και επιμονή. Ειλικρινή και ομαλή επικοινωνία με τους πελάτες μας χάρη στο καταρτισμένο και επαγγελματικό μας προσωπικό. Μεγάλη γκάμα προϊόντων από την οποία μπορείτε να επιλέξετε: Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει χυτά μέρη αλουμινίου, εκ των οποίων χυτά εξαρτήματα από μόνιμο καλούπι και βαρύτητα, προφίλ εξώθησης αλουμινίου, μεταλλικά μέρη μηχανημάτων, εξαρτήματα σταμπαρισμένα με ακρίβεια και συναρμολογήσεις με σύμβαση. Οι αρχές μας είναι οι εξής: • Προορατική σκέψη και στάση σε κάθε παραγωγικό στάδιο • Καμία αποστολή μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι δοκιμές εγγύησης της ποιότητας • Σε περίπτωση που βρεθούν προϊόντα μη συμβατά με τα πρότυπα QA, αναλαμβάνουμε την ευθύνη 100%. Τα κύρια ανταγωνιστικά μας προτερήματα είναι τα εξής: • Ικανότητα PPAP • Πηγή αλουμινίου μιας στάσης • Ικανότητα ΚΑΚ • Ικανότητα σχεδιασμού εργαλείων • Ικανότητα μηχανικής παραγωγής.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επεξεργασια- μηχανικη- εξαρτηματων αλουμινιου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

16 Επιχειρήσεις