• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PAUL OTT GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge

  Η Paul OTT GesmbH είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με δεκαετίες τεχνογνωσίας στον τομέα της μηχανολογίας. Αναπτύσσονται και κατασκευάζονται ειδικά μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου. Από την κατασκευή χάλυβα μέχρι την τελική συναρμολόγηση και ρύθμιση, όλα τα βήματα επεξεργασίας πραγματοποιούνται στα δύο εργοστάσια της εταιρείας στο Lambach. Η OTT διαθέτει λύσεις ακριβείας στον τομέα της συγκόλλησης ακμών. Οι πελάτες είναι ξυλουργοί και επιπλοποιοί, τόσο από τη Γερμανία όσο και από το εξωτερικό. Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων συγκόλλησης ακμών υψηλής ποιότητας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. EMME-ELLE SAS

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Emme-Elle δραστηριοποιείται στην παραγωγή μηχανών κοπής για καπλαμάδες με ένα ή δύο μαχαίρια ξακριστικά μηχανήματα, συνδετικά άκρη με άκρη, συνδετικές μηχανές με κόλλα. μηχανές στίλβωσης, λείανσης, αυτόματες, για το λουστράρισμα πάνελ από πολυεστέρα, πολυουρεθάνιο και ακρυλικές μπογιές. Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 1981 και δραστηριοποιείται στον τομέα των μηχανημάτων για την επεξεργασία του ξύλου εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, στην ιταλική και ξένη αγορά.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. SCHÊNE

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 4. MULTIAX INTERNATIONAL CNC S.R.L - GERMANY

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. BRAUN® SPEZIALMASCHINEN HIGHTECH FÜR HOLZBEARBEITUNG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. SKS MACHINES

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 2. LEDINEK MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 3. ENERPAT MACHINE CO.,LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Ο όμιλος Enerpat είναι μια διεθνής εταιρεία στον τομέα της βιομηχανίας μηχανημάτων επεξεργασίας και ανακύκλωσης με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε τεμαχιστές απορριμάτων, μεταλλικών συνδεκτικών μηχανών, εργοστάσια ανακύκλωσης, κάθετες και οριζόντιες συλλεκτοδετικές μηχανές, καταστροφείς οδοντωτοί τεμαχιστές και άλλα μηχανήματα απορριμάτων. Η Enerpat κατασκευάζει συλλεκτοδετικές και τεμαχιστές μηχανές για την βιομηχανία της ανακύκλωσης απορριμάτων. Το εμπορικό σήμα του Ην. Βασιλείου, πρώην Enerpat Balers, εφοδιάζει πάνω από 78 χρόνια τις αγορές της Ευρώπης, Aυστραλίας, Ρωσίας και Ασίας.

 4. NPF TECHPROMSERVICE, LLC

  Ρωσία

  RESEARCH AND PRODUCTION ENTERPRISE TECHPROMSERVICE , LLC είναι μια επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων που ιδρύθηκε στην Βολόγκντα το 1993. Αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε εξοπλισμό για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε δασικές περιοχές και στην βιομηχανία της γεωργίας. Οι επαγγελματίες μας έχουν σχεδιάσει και κατασκευάσει πάνω από 50 είδη σταθμών μηχανικής επεξεργασίας και γραμμών μηχανικής επεξεργασίας για την κοπή ξυλείας και την επεξεργασία του ξύλου με πρόσθετη αξία, την δόμηση και την επεξεργασία την τριβή και το κοσκίνισμα υπολειμμάτων ξυλείας . Οι δυνατότητες μας μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε νέα εργαστήρια, να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες κατασκευαστικές εγκαταστάσεις και να εντάξουμε νέο εξοπλισμό στις υπάρχουσες παραγωγικές γραμμές. Οι λύσεις μας εξοπλισμού και τεχνολογίας, που κατασκευάζονται στις υπάρχουσες μας εγκαταστάσεις, έχουν αποδειχτεί ως αξιόπιστες και πρακτικές, ικανές να παράγουν ποιοτικά και αποδοτικά οικονομικά προϊόντα. Για πάνω από 26 δραστηριότητες μας συνεχίζουμε να τηρούμε τις έννοιες μέγιστης ποιότητας, αποδοτικότητας και σεβασμού προς το περιβάλλον.

 5. TEKNAMOTOR SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Το εύρος της παραγωγής μας περιλαμβάνει: αποτεμαχιστικές μηχανές κήπου με δίσκο και τύμπανο για ξύλο, για τον τεμαχισμό των ξύλων από την υλοτομία στο δάσος, σε πριονιστήρια, στο έργο για τη διατήρηση του πάρκου, καθ 'οδόν και σε οπωρώνες, σε κλάδεμα των κλαδιών και θάμνων, απομάκρυνση σπασμένων κλαδιά, ενεργητική ιτιά, κλπ σφυρόμυλους για ροκανίδια και άχυρο, φρέζες (stumpers) για τους κορμούς που απομένει μετά την υλοτομία, συστήματα μεταφοράας και φόρτωσης με ζώνη και κραδασμούς

 1. LINTERA TECHSERVICE, OOO

  Λευκορωσία

 2. FIMAL SRL

  Ιταλία

 3. POUWELS MB TECHNOLOGY

  Βέλγιο

 4. SARPEDON GLOBAL TRADE

  Τουρκία

 5. BELMASH FACTORY JLLC

  Λευκορωσία

 6. LEISSE & SÖHNE GMBH & CO KG

  Γερμανία

 7. LLINÁS Y CIA, SA

  Ισπανία

 8. DR. CHRISTOPH HESSLER MASCHINENSYSTEME

  Γερμανία

 9. KAYU GROUP SOLUTION

  Ουγγαρία

 10. KAZI TANI

  Γαλλία

 1. UAB PROLAIN

  Λιθουανία

 2. OZ UCLER MAKINA INSAAT GIDA TURIZM SANAYI  TICARET LTD. STI.

  Τουρκία

 3. KLINGELE-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

 4. UV TEK FINISHING SOLUTIONS

  Τουρκία

 5. AKSAKAL MOB MAK INS MUH ITH IHR SAN TIC LTD STI

  Τουρκία

 6. OUTILS LAGNEAU SA

  Βέλγιο

 7. SYWO HANDELS- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Αυστρία

 8. NOKA MAKINA LTD.

  Τουρκία

 9. INGO BRÖTZMANN MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH

  Γερμανία

 10. OBAMA GROUP FOREIGN TRADE LTD

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.004 επιχειρήσεις