• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EVROMARKET

  Ρωσία

  Η «SE «Euromarket» είναι κατασκευαστής εγκαταστάσεων για καταστήματα και μονάδων ψύξης-βιτρίνες και παραθύρων. Ράφια, μονάδες αποθήκευσης και προβολής για τμήματα καταστημάτων, παράγει μεγάλη ποικιλία ραφιών για καταστήματα. Χάρη στο ιδιόκτητο μας γραφείο σχεδιασμού, είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε εξατομικευμένους πάγκους καταστημάτων καθώς και σημεία πώλησης (POS) για καταστήματα και σουπερμάρκετ. Το τμήμα επίπλωσης καταστημάτων επικεντρώνεται στην παραγωγή πάγκων για ταμεία, ξύλινες προθήκες και επιδαπέδιες βάσεις προβολής από κοντραπλακέ. Το τμήμα εμπορικής ψύξης και εξυγίανσης αέρα κατασκευάζει ψυκτικές βιτρίνες και ψυκτικές μονάδες προβολής. Από το 2020 ξεκινήσαμε την παραγωγή μονάδων εξυγίανσης αέρα. Παράγουμε πάνω από 60 000 μέτρα σε ράφια ετησίως παραδίδοντας τον εξοπλισμό μας ψύξης και ραφιών σε όλο τον κόσμο. Διαθέτουμε 4500 τ.μ παραγωγικούς χώρους και το ιδιόκτητο μας τμήμα σχεδιασμού βρίσκεται στην διάθεση σας. Αποστολή μας είναι να παράγουμε ράφια και μονάδες ψυκτικών προθηκών που ικανοποιούν άριστα τις ανάγκες των πελατών μας και εκμεταλλεύονται βέλτιστους χώρους τους λιανικής πώλησης.

 2. ONLINE B TRUST

  Ισπανία

  Η ONLINE B TRUST είναι μια επιχείρηση με έδρα στην Ισπανία που ειδικεύεται στην πώληση ανεμιστήρων οροφής. Προσφέρουμε επίσης ανεμιστήρες με ή χωρίς φωτισμό, κλασικοί, σύγχρονοι ή ντιζάιν. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψτε την γκάμα μας ανεμιστήρων για εξωτερικούς χώρους. Παρέχουμε ανεμιστήρες για ξενοδοχεία ή για εστιατόρια, μεταξύ άλλων. Επίσης, τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για οποιοδήποτε δωμάτιο, για όλα τα στυλ και για όλα τα πορτοφόλια. Συνεργαζόμαστε με κατασκευαστές όπως οι KlassFan, Purline ή Casafan. Οι πλειονότητα των σχεδίων μας διαθέτουν εγγύηση από 10 ως 25 ετών σε ορισμένες περιπτώσεις σύμφωνα με τους κατασκευαστές. Δημιουργήσαμε συνεργασίες με αυτούς τους κατασκευαστές εμπιστοσύνης για να σας προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας. Σας εγγυόμαστε μια βέλτιστη ανταπόκριση και οι ομάδες μας βρίσκονται στην διάθεση σας για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Δεσμευόμαστε επίσης να σας παραδώσουμε τα προϊόντα με την συντομότερη δυνατόν προθεσμία.

 3. BEKO TECHNOLOGIES GMBH

  Γερμανία

  BEKO TECHNOLOGIES σημαίνει τεχνολογία πεπιεσμένου αέρα και πεπιεσμένων αερίων "at it's best". Εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η εταιρεία αναπτύσσει και διαθέτει υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης και εξαιρετικά αποδοτικά στοιχεία και συστήματα για την επεξεργασία πεπιεσμένου αέρα, πεπιεσμένου αερίου και τεχνολογία συμπυκνώματος. Σήμερα, η BEKO TECHNOLOGIES διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για όλες τις εφαρμογές της τεχνολογίας πεπιεσμένου αέρα και πεπιεσμένων αερίων. Η τεκμηριωμένη υποστήριξη και το εξειδικευμένο σέρβις αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ανεξάρτητης και διευθυνόμενης από την οικογένεια επιχείρησης.

 4. RELOX TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  ΟΜΙΛΟΣ RELOX – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΑ. Σκοπός όλων των οικονομικών δραστηριοτήτων είναι η κάλυψη των αναγκών της κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, η ποιότητα ζωής εξαρτάται από την ποιότητα των προϊόντων. Και η ποιότητα δεν αποτελεί ζήτημα προσωπικής προτίμησης, αλλά αποτέλεσμα εξαιρετικών προσπαθειών. Η ευκαιρία της διατήρησης κατά την αλλαγή απαιτεί την οργάνωση των πηγών ισχύος της Κεντρικής Ευρώπης: Ετοιμότητα, πειθαρχία, δημιουργικότητα, ειλικρίνεια και ταπεινοφροσύνη. Η προσφορά της τεχνολογικής μας συνεργασίας συνεπάγεται για το λόγο αυτό „κορυφαία ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές“. Στην εταιρεία συστημάτων RELOX οι συνεργάτες της RELOX δεσμεύονται λοιπόν κυρίως για το όφελος του πελάτη: Το κέρδος σας χάρη στη δική μας τεχνολογία!

 5. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HSDI FRANCE

  Γαλλία

 2. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Γαλλία

 3. AWITECH

  Γαλλία

 4. CORAL

  Γαλλία

 5. GEMLOG GESELLSCHAFT FÜR MEDIZINISCHE UND PHARMAZEUTISCHE LOGISTIK MBH

  Γερμανία

 1. KEYSER & MACKAY ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Γερμανία

 2. AP-SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

 1. TBB BAUER & BAUER GMBH

  Αυστρία

 2. WALDNER LABOREINRICHTUNGEN GMBH & CO KG

  Γερμανία

 3. NERLING SYSTEMRÄUME GMBH

  Γερμανία

 4. AIR FOR ALL REINRAUMSYSTEME GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. INNOVARIA - H.E.P.

  Ιταλία

 6. REINRAUM-MIETEN BY WOLFGANG HASSA

  Γερμανία

 7. HÜRNER LUFT- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 8. RTA REINRAUMTECHNIK ALB GMBH

  Γερμανία

 1. LLC ES SERVICE

  Ρωσία

  Οι εξυγιαντές αέρος Potok" είναι αξιόπιστα και αποτελεσματικά συστήματα καθαρισμού αέρος με υπεριώδους ακτίνες για την καταπολέμηση ιών. Διαθέτουν εξοπλισμό φιλτραρίσματος που είναι ασφαλής για την υγεία του ανθρώπου και ακίνδυνα για το περιβάλλον. Η ES Service LLC, ο Ρώσος κατασκευαστής εξοπλισμού και συστημάτων καθαρισμού αέρος, του οποίου το δείγμα είναι οι εξυγιαντές αέρος "Potok" υιοθετεί την παγκόσμια τάση και προωθεί την ανάπτυξη των τεχνολογιών υπεριώδους ακτινοβολίας για να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας συστήματα και εξοπλισμό καθαρισμού του αέρα. Η "Potok" είναι η πρώτη εταιρεία μέλος της IUVA (International Ultraviolet Association) και φημίζεται ως κατασκευαστής αποτελεσματικών μέσων απολύμανσης μικροβιοκτόνων για κτίρια, χώροι και εργοστάσια. Το σήμα CE στους εξυγιαντές αέρος Potok αποτελούν τεκμήριο ότι τα προϊόντα τηρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας βελτίωσης και υπηρεσιών ελέγχου για τους ανθρώπους, τις ιδιοκτησίες και το περιβάλλον.

 2. KRANTZ GMBH

  Γερμανία

  Η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1882 από το μηχανικό Hermann Krantz, αναπτύσσει, κατασκευάζει, παράγει και διαθέτει σήμερα στην αγορά συστήματα εξαερισμού, θέρμανσης και ψύξης. Επιπλέον, η Krantz GmbH Filter- und Absperrsysteme, είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής στον τομέα του βιομηχανικού καθαρισμού απαγόμενου αέρα και έχει αποκτήσει φήμη στον τομέα των συστημάτων εξαερισμού μονάδων παραγωγής ενέργειας, πυρηνικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων της σχεδίασης, της διαρρύθμισης, της συντήρησης και του ελέγχου τους. Στο ιδιόκτητο κέντρο έρευνας & ανάπτυξης και σε μια εξοπλισμένη με υπερσύγχρονη εργαστηριακή τεχνολογία αίθουσα πειραμάτων 1, 000 τ.μ. διεξάγεται έρευνα και ανάπτυξη σε ό, τι αφορά στο θέμα του αέρα. Στις ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής του Aachen και του Mallersdorf (Βαυαρία) παράγονται προσαρμοσμένα τεχνικά στοιχεία εξαερισμού. Τα προϊόντα μας έχουν εξαιρετική φήμη παγκοσμίως. Θα μάς βρείτε παντού όπου χρειάζεται ενεργειακή αποδοτικότητα, ποιότητα και αξιοπιστία.

 3. OTTO ENGINEERING POLSKA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Το εύρος της OTTO Engineering Polska Sp. z o.o. περιλαμβάνει τεχνικές συμβουλές, σχεδιασμού, κατασκευής και συντήρησης σύγχρονων συστημάτων και τεχνολογιών για βιομηχανικούς πελάτες. Η γκάμα περιλαμβάνει: συστήματα επεξεργασίας του αέρα, συστήματα κλιματισμού / βιομηχανικών συστημάτων, καθαρά δωμάτια, εργαστήριο προστασίας από τον αέρα, ερευνητικό εργαστήριο, γραφείο σχεδιασμού με προστασία του περιβάλλοντος, ενεργειακή απόδοση και έλεγχο τεχνικής υπηρεσίας.

 4. AIR-TECHNIQUES

  Γαλλία

 5. AEROSTAR

  Γαλλία

 6. NEOGIENE

  Γαλλία

 7. SPHAIRLAB GMBH

  Γερμανία

 8. MCRT MICRO CLEANROOM TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

 9. DANCO TECHNIK ANLAGEN- & KOMPONENTENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 10. CLEAN-TEK REINRAUMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.553 επιχειρήσεις

Kατηγορια