Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BEKO TECHNOLOGIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  BEKO TECHNOLOGIES σημαίνει τεχνολογία πεπιεσμένου αέρα και πεπιεσμένων αερίων "at it's best". Εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η εταιρεία αναπτύσσει και διαθέτει υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης και εξαιρετικά αποδοτικά στοιχεία και συστήματα για την επεξεργασία πεπιεσμένου αέρα, πεπιεσμένου αερίου και τεχνολογία συμπυκνώματος. Σήμερα, η BEKO TECHNOLOGIES διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για όλες τις εφαρμογές της τεχνολογίας πεπιεσμένου αέρα και πεπιεσμένων αερίων. Η τεκμηριωμένη υποστήριξη και το εξειδικευμένο σέρβις αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ανεξάρτητης και διευθυνόμενης από την οικογένεια επιχείρησης.

 2. ONLINE B TRUST

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η ONLINE B TRUST είναι μια επιχείρηση με έδρα στην Ισπανία που ειδικεύεται στην πώληση ανεμιστήρων οροφής. Προσφέρουμε επίσης ανεμιστήρες με ή χωρίς φωτισμό, κλασικοί, σύγχρονοι ή ντιζάιν. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψτε την γκάμα μας ανεμιστήρων για εξωτερικούς χώρους. Παρέχουμε ανεμιστήρες για ξενοδοχεία ή για εστιατόρια, μεταξύ άλλων. Επίσης, τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για οποιοδήποτε δωμάτιο, για όλα τα στυλ και για όλα τα πορτοφόλια. Συνεργαζόμαστε με κατασκευαστές όπως οι KlassFan, Purline ή Casafan. Οι πλειονότητα των σχεδίων μας διαθέτουν εγγύηση από 10 ως 25 ετών σε ορισμένες περιπτώσεις σύμφωνα με τους κατασκευαστές. Δημιουργήσαμε συνεργασίες με αυτούς τους κατασκευαστές εμπιστοσύνης για να σας προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας. Σας εγγυόμαστε μια βέλτιστη ανταπόκριση και οι ομάδες μας βρίσκονται στην διάθεση σας για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Δεσμευόμαστε επίσης να σας παραδώσουμε τα προϊόντα με την συντομότερη δυνατόν προθεσμία.

 3. DOSPEL POLAND

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η DOSPEL ιδρύθηκε το 1974 στην Czestochowa στην Πολωνία και είναι μια γερή επιχείρηση με 46 χρόνια πείρας στα συστήματα εξαερισμού. Η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 50 χώρες και φημίζεται για την επικέντρωση της στην καινοτομία και στις σύγχρονες παραγωγικές διαδικασίες. Η γκάμα των προϊόντων της DOSPEL συμπ. στροβιλοκινητήρες για πράσινη ενέργεια και επικρατεί στην Πολωνική αγορά της εξαέρωσης. Η προσφορά της Dospel συμπ.: ανεμιστήρες οικιακής χρήσης υψηλής ποιότητας αέρα, βιομηχανικοί ανεμιστήρες, μπάνιου, ανεμιστήρες απαγωγής μπάνιου, εξαεριστήρες μπάνιου, στοιχεία για συστήματα εξαέρωσης, συστήματα εξαέρωσης με συλλογή, μονάδες εξαέρωσης και κλιματισμού για την εταιρεία σας, συστήματα εξαέρωσης για οικιακή χρήση και βιομηχανικές λύσεις εξαέρωσης για χρήση σε μεγάλη κλίμακα. Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης, ακολουθώντας τις νέες τεχνικές και τεχνολογικές λύσεις, βελτιώνει συνεχώς το σχέδιο, την βιωσιμότητα και την λειτουργικότητα των προϊόντων μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

 5. HSDI FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HSDI FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, ελεγχος ποιοτητας αερα, φυσικα προϊοντα, πωληση φυσικων προϊοντων, φιλτρο αερα, και Ανάλυση και έλεγχος αέρα. Έχει έδρα σε Saint-Ismier, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AWITECH

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AWITECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, βιομηχανικοι αποκονιωτες, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Θάλαμοι βαφής, και κλιματιστικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Saint Priest, Γαλλία.

 2. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, Επαγγελματικές ηλεκτρικές σκούπες, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Diemoz, Γαλλία.

 3. CORAL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CORAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, και βιομηχανικοι αναρροφητηρες. Έχει έδρα σε Bondoufle, Γαλλία.

 4. WALDNER LABOREINRICHTUNGEN GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WALDNER LABOREINRICHTUNGEN GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

 5. NERLING SYSTEMRÄUME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NERLING SYSTEMRÄUME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

 1. KEYSER & MACKAY ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KEYSER & MACKAY ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 2. AP-SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AP-SYSTEMS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

 1. PURIF'AIR

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PURIF'AIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συντηρητικά τροφίμων, συσκευες καθαρισμου αερα, Μόλυνση - υπηρεσίες για το περιβάλλον, Προϊόν επεξεργασίας οσμών, επεξεργασία αερολυμάτων, επεξεργασία και εξουδετέρωση οσμών, επεξεργασία αέρος, αντιμουχλικες λυσεις, και Υλικά απορρόφησης πετρελαίου. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 2. TBB BAUER & BAUER GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TBB BAUER & BAUER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Markt Allhau, Αυστρία.

 3. AIR FOR ALL REINRAUMSYSTEME GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AIR FOR ALL REINRAUMSYSTEME GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

 4. INNOVARIA - H.E.P.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INNOVARIA - H.E.P., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινοι αγωγοί και σωλήνες, Εναλλάκτες θερμότητας, κλιματισμος, εναλλακτες θερμοτητας με κινητους σωληνες για ιδιωτικη και βιομηχανικη χρηση, Χάλκινοι αγωγοί και σωλήνες, βιομηχανικη ψυξη, Εναλλάκτες θερμότητας, και εγκαταστασεις κλιματισμου και εξαρτηματων. Έχει έδρα σε San Vito Al Torre, Ιταλία.

 5. HÜRNER LUFT- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HÜRNER LUFT- UND UMWELTTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Mücke, Γερμανία.

 6. RTA REINRAUMTECHNIK ALB GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RTA REINRAUMTECHNIK ALB GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Trochtelfingen, Γερμανία.

 7. LLC ES SERVICE

  Ρωσία

  Οι εξυγιαντές αέρος Potok" είναι αξιόπιστα και αποτελεσματικά συστήματα καθαρισμού αέρος με υπεριώδους ακτίνες για την καταπολέμηση ιών. Διαθέτουν εξοπλισμό φιλτραρίσματος που είναι ασφαλής για την υγεία του ανθρώπου και ακίνδυνα για το περιβάλλον. Η ES Service LLC, ο Ρώσος κατασκευαστής εξοπλισμού και συστημάτων καθαρισμού αέρος, του οποίου το δείγμα είναι οι εξυγιαντές αέρος "Potok" υιοθετεί την παγκόσμια τάση και προωθεί την ανάπτυξη των τεχνολογιών υπεριώδους ακτινοβολίας για να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας συστήματα και εξοπλισμό καθαρισμού του αέρα. Η "Potok" είναι η πρώτη εταιρεία μέλος της IUVA (International Ultraviolet Association) και φημίζεται ως κατασκευαστής αποτελεσματικών μέσων απολύμανσης μικροβιοκτόνων για κτίρια, χώροι και εργοστάσια. Το σήμα CE στους εξυγιαντές αέρος Potok αποτελούν τεκμήριο ότι τα προϊόντα τηρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας βελτίωσης και υπηρεσιών ελέγχου για τους ανθρώπους, τις ιδιοκτησίες και το περιβάλλον.

 8. KRANTZ GMBH

  Γερμανία

  Η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1882 από το μηχανικό Hermann Krantz, αναπτύσσει, κατασκευάζει, παράγει και διαθέτει σήμερα στην αγορά συστήματα εξαερισμού, θέρμανσης και ψύξης. Επιπλέον, η Krantz GmbH Filter- und Absperrsysteme, είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής στον τομέα του βιομηχανικού καθαρισμού απαγόμενου αέρα και έχει αποκτήσει φήμη στον τομέα των συστημάτων εξαερισμού μονάδων παραγωγής ενέργειας, πυρηνικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων της σχεδίασης, της διαρρύθμισης, της συντήρησης και του ελέγχου τους. Στο ιδιόκτητο κέντρο έρευνας & ανάπτυξης και σε μια εξοπλισμένη με υπερσύγχρονη εργαστηριακή τεχνολογία αίθουσα πειραμάτων 1, 000 τ.μ. διεξάγεται έρευνα και ανάπτυξη σε ό, τι αφορά στο θέμα του αέρα. Στις ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής του Aachen και του Mallersdorf (Βαυαρία) παράγονται προσαρμοσμένα τεχνικά στοιχεία εξαερισμού. Τα προϊόντα μας έχουν εξαιρετική φήμη παγκοσμίως. Θα μάς βρείτε παντού όπου χρειάζεται ενεργειακή αποδοτικότητα, ποιότητα και αξιοπιστία.

 1. OTTO ENGINEERING POLSKA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Το εύρος της OTTO Engineering Polska Sp. z o.o. περιλαμβάνει τεχνικές συμβουλές, σχεδιασμού, κατασκευής και συντήρησης σύγχρονων συστημάτων και τεχνολογιών για βιομηχανικούς πελάτες. Η γκάμα περιλαμβάνει: συστήματα επεξεργασίας του αέρα, συστήματα κλιματισμού / βιομηχανικών συστημάτων, καθαρά δωμάτια, εργαστήριο προστασίας από τον αέρα, ερευνητικό εργαστήριο, γραφείο σχεδιασμού με προστασία του περιβάλλοντος, ενεργειακή απόδοση και έλεγχο τεχνικής υπηρεσίας.

 2. AIR-TECHNIQUES

  Γαλλία

  Η εταιρεία AIR-TECHNIQUES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα για εξοπλισμούς με πεπιεσμένο αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα, και εξαρτήματα για την επεξεργασία αέρα. Έχει έδρα σε Obenheim, Γαλλία.

 3. AEROSTAR

  Γαλλία

  Η εταιρεία AEROSTAR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφύγρανση - εξοπλισμοί, αφυγραντηρες για πισινες, συσκευες καθαρισμου αερα, αφυγραντηρες βιομηχανικης χρησης, και Αφύγρανση - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Lille, Γαλλία.

 4. NEOGIENE

  Γαλλία

  Η εταιρεία NEOGIENE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιονισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, συσκευες καθαρισμου αερα, ποιοτητα αερα εσωτερικων χωρων, και Ιονισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 5. SPHAIRLAB GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SPHAIRLAB GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Aachen, Γερμανία.

 6. AIR-TRANSFER B.V

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία AIR-TRANSFER B.V, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, συστηματα κλιματισμου για οικοδομες, συστηματα κλιματισμου βιομηχανικης χρησης, και Πετάσματα αέρα. Έχει έδρα σε Eemnes, Κάτω Χώρες.

 7. HORUS ENVIRONNEMENT

  Γαλλία

  Η εταιρεία HORUS ENVIRONNEMENT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων. Έχει έδρα σε Saint-Ouen-L'aumône, Γαλλία.

 8. MCRT MICRO CLEANROOM TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MCRT MICRO CLEANROOM TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Heuchelheim, Γερμανία.

 9. DANCO TECHNIK ANLAGEN- & KOMPONENTENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DANCO TECHNIK ANLAGEN- & KOMPONENTENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Dresden, Γερμανία.

 10. GEMLOG GESELLSCHAFT FÜR MEDIZINISCHE UND PHARMAZEUTISCHE LOGISTIK MBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GEMLOG GESELLSCHAFT FÜR MEDIZINISCHE UND PHARMAZEUTISCHE LOGISTIK MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Dresden, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.472 Επιχειρήσεις

Kατηγορια