• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KMU LOFT CLEANWATER SE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η KMU LOFT Cleanwater GmbH είναι επαγγελματικός και αξιόπιστος συνεργάτης της βιομηχανίας για την επεξεργασία λυμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Από την ανάλυση έως το σχεδιασμό και την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία είναι στο πλευρό σας ειδικοί τεχνικοί του κλάδου, μηχανικοί και χημικοί της εταιρείας για την επιτυχή υλοποίηση. Από το 1989, η KMU LOFT σχεδιάζει και παράγει εγκαταστάσεις εξατμιστήρων κενού ως οικονομικές λύσεις για την επεξεργασία λυμάτων. Σήμερα, περισσότεροι από 2.400 εξατμιστήρες κενού επεξεργάζονται σε ολόκληρο τον κόσμο λύματα επί 24 ώρες την ημέρα, επί 7 ημέρες την εβδομάδα. Με έως 98% επαναχρησιμοποιήσιμο απόσταγμα άκρως καθαρής ποιότητας, οι πελάτες από εντελώς διαφορετικούς τομείς μπορούν αν επεξεργάζονται λύματα με αποδοτικό και ασφαλή τρόπο. Η χρήση των εξατμιστήρων κενού δεν σάς βοηθά μόνο να επαναχρησιμοποιείτε τα επεξεργασμένα λύματα ως πόρο και να ελαχιστοποιείτε το κόστος. Μπορείτε επίσης να ανακτάτε πολύτιμα παραπροϊόντα από τα λύματα και να τα επαναχρησιμοποιείτε.

 2. O.M.C. COLLAREDA S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η O.M.C. Collareda di Schio (VI) είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στις καινότομες λύσεις στον τομέα του περιβάλλοντος. Η O.M.C. Collareda ηγείται διεθνώς στον τομέα του σχεδιασμού, της κατασκευής, της εγκατάστασης, της εκκίνησης και του εμπορίου εξοπλισμού επεξεργασίας βιομηχανικών και αστικών υδάτων. Οι εγκαταστάσεις της κυκλοφορούν στο εμπόριο σε πολλές χώρες, χάρη σε έναν εκτεταμένο και καλά δομημένο δίκτυο πωλήσεων.

 3. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διανομή νερού, Αντλίες, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Συστήματα φίλτρων, Διανομή νερού, εγκαταστασεις για τη μετατροπη υδατων σε ποσιμα, και Αντλίες. Έχει έδρα σε Kempenich, Γερμανία.

 4. BELKI FILTERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η BELKI teknik ιδρύθηκε το 1888 ως μικρό σιδηρουργείο. Το παλιό σφυρηλατείο εξακολουθεί να είναι απόλυτα λειτουργικό και λειτουργεί ως μουσείο. Τη διεύθυνση της επιχείρησης ανέλαβε ο K. Skjellerup ο πρεσβύτερος, πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη, το 1945. Κατά τη δεκαετία του 1960 τέθηκε σε λειτουργία ένα νέο συνεργείο προκειμένου να διασφαλιστεί η βελτίωση της ανάπτυξης προϊόντων και της παραγωγικής ικανότητας της επιχείρησης. Το 1979 ανέλαβε τη διεύθυνση της επιχείρησης ο υιός Ivan Skjellerup. Κατά τη δεκαετία του 1980 αναπτύχθηκε το πρώτο φίλτρο τύπου χαρτοταινίας BELKI και γεννήθηκε η BELKI teknik. Η BELKI teknik μετακόμισε το 1994 για λόγους χώρου στο Rødkærsbro και διαθέτει σήμερα 2000 m2 χώρων παραγωγής και γραφείων. Κατά τη δεκαετία του 1990 διευθύνθηκε ο τομέας νέων και μετεξελιγμένων προϊόντων συστημάτων φίλτρων, διαχωριστών λαδιού και κατασκευής κεντρικών εγκαταστάσεων. Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκαν έργα παροχής υπηρεσιών & προμήθειας για επιχειρήσεις σε παρακείμενες περιοχές.

 5. UMBERTO SCHIAVONI

  Ιταλία

  Η επιχείρηση του Umberto Schiavoni de Grottaferrata δραστηριοποιείται στον τομέα του περιβάλλοντος, της οικολογίας, της εξυγίανσης και του καθαρισμού λυμάτων. Πραγματοποιούμε τις εγκαταστάσεις μας εξυγίανσης των αστικών και βιομηχανικών λυμάτων, σταθμοί μέτρησης και αποχετευτικοί αγωγοί. υπηρεσίες και δραστηριότητες που συνδέονται με την εξυγίανση και τον καθαρισμό των υδάτων που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση, με προϊόντα ποιότητας, σύμφωνα με την νομοθεσία εν ισχύ. Διάτρηση πηγαδιού, εγκαταστάσεις καθαρισμού υδάτων και υδραγωγεία για την διανομή.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ABN APPARATEBAU NITTENAU GMBH

  Γερμανία

  Παραγωγή συμπιεστών, συμπιεστών μεμβράνης χωρίς λάδι έως 1440 l/m και αθόρυβων συμπιεστών με μέγ. 50 dB (A) και αντλιών κενού. Η εταιρεία ABN Apparatebau Nittenau GmbH ιδρύθηκε το 1982. Η ABN ανέλαβε την παραγωγή συμπιεστών και αντλιών κενού από την εταιρεία AOA Gauting, η οποία διατηρούσε έως τότε παράρτημα εργοστασίου στο οικόπεδο της εταιρείας. Η εταιρεία AOA δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα στον τομέα των αντλιών καυσίμου για τον αεροπορικό και διαστημικό τομέα. Αυτή η τεχνογνωσία χρησιμοποιήθηκε επίσης για την ανάπτυξη της τεχνολογίας για συμπιεστές και αντλίες κενού μεμβράνης χωρίς λάδι. Το 1988 ξεκίνησε υπό τη διεύθυνση του σημερινού διευθύνοντα συμβούλου Karl Heigl στην ABN η ενεργή διάθεση στην αγορά οικολογικών συστημάτων μεμβράνης μακράς διάρκειας ζωής. Η ABN μπορεί να σήμερα να ισχυρίζεται με υπερηφάνεια ότι αυτή η τεχνολογία είναι παγκοσμίως στο προσκήνιο και χάρη στη μη χρήση λαδιού συμβάλλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος.

 2. HOSEUNG ENT.CO.,LTD

  Νότια Κορέα

  Η HOSEUNG Ent. Co., Ltd κατασκευάζει ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ E/R, δεξαμενή, μονάδα επεξεργασίας λυμάτων, εξαεριστήρας, κουτί καλωδίων από το έτος ίδρυσης της ως εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού και υλικού κατασκευής σκαφών το 1989. Τα μέλη μας έχουν αφοσιωθεί ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών όσων αφορά την ποιότητα των προϊόντων και συστημάτων με το ξεκάθαρο όραμα να γίνει μια εκπληκτική εταιρεία για τους υπαλλήλους της αλλά και για την κοινωνία του μέλλοντος.

 3. TIVOLI JET S.R.L.

  Ιταλία

  Η TIVOLI JET υλοποιεί με ακρίβεια τις ακόλουθες διεργασίες: καθαρισμό, εξυγίανση, συντήρηση και εκκένωση εγκαταστάσεων αποστράγγισης. Παρακολουθούμε το επίπεδο συντήρησής τους μέσω επιθεώρησης με κάμερα και, αν είναι απαραίτητο, παρεμβαίνουμε χωρίς εκσκαφή για την εξυγίανση διαβρωμένων ή κατεστραμμένων σωληνώσεων. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τον ολοκληρωμένο καθαρισμό των σιντριβανιών και την αποκαθαλάτωση των σωληνώσεών τους, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό σύστημα υψηλής πίεσης.

 4. ECOTERM SNC

  Ιταλία

  Κατασκευάζονται μηχανήματα και εξοπλισμοί για τη διόρθωση της σκληρότητας, διήθηση, απομάκρυνση του σιδήρου, καθαρισμός, απομεταλλοποίηση, απανθράκωση, αφαλάτωση αντίστροφης ώσμωσης, UV αποστείρωση, επεξεργασία νερού, γεννήτρια ατμού, κεντρική θερμικών και ψυκτικών πύργων. Εξοπλισμός ανακύκλωσης σε επιμετάλλωση και βαφή παρασκευασμάτων. Εξοπλισμός δοσομέτρησης, χημικά προϊόντα.

 5. ENTECH SRL

  Ιταλία

  Η Entech είναι μια νέα επιχείρηση που αποτελείται από έναν έμπειρο προσωπικό. Οι μικρές μας διαστάσεις μας επιτρέπουν να εργαζόμαστε σε όλους τους τομείς και να λύσουμε γρήγορα και απλά τα προβλήματα των πελατών μας. Συμβουλευτείτε την γκάμα των προϊόντων μας και των προϊόντων που εμπορευόμαστε και μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα ή να ζητήσετε μια προσφορά.

 1. ESB ROZVADECE A.S.

  Τσεχία

  Η εταιρεία ESB ROZVADECE A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Πίνακες ελέγχου ηλεκτρικοί, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Πίνακες ελέγχου ηλεκτρικοί, και Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Brno, Τσεχία.

 2. AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Αεριοποίηση, βιοενέργεια- εγκαταστάσεις, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Αεριοποίηση, βιοενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Wolfurt, Αυστρία.

 1. UWO-WATER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία UWO-WATER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διανομή νερού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

 2. PRIMO TEKNIK A.S

  Τουρκία

  Η εταιρεία PRIMO TEKNIK A.S, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 3. THE FILTER PRESS COMPANY LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία THE FILTER PRESS COMPANY LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυγοκεντρικές συσκευές βιομηχανικής χρήσης, στραγγιστικες συσκευες για ορυχεια και λατομεια, και Επεξεργασία λυμάτων. Έχει έδρα σε Huddersfield, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. IAEE SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία IAEE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, συσκευες καθαρισμου αερα οικιακης χρησης, Βακτηριοκτόνες απολυμάνσεις κτιρίων, περιβαλλόντων και εγκαταστάσεων, μελετη και κατασκευη εγκαταστασεων επεξεργασιας υδατων, και Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Bondeno, Ιταλία.

 5. ENKI WATER TREATMENT TECH. LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία ENKI WATER TREATMENT TECH. LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φιλτρα και συστηματα φιλτραρισματος, εξοπλισμοι αντιστροφης ωσμωσης, και υπερδιηθηση υδατων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 6. COLD&PURE

  Ισπανία

  Η εταιρεία COLD&PURE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

 7. ITAL SITI

  Ιταλία

  Η εταιρεία ITAL SITI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, αναικαινισεις κτιριων, και Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Marano Di Napoli, Ιταλία.

 8. AQUAFIDES GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία AQUAFIDES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαμπτηρες υπεριωδους ακτινοβολιας. Έχει έδρα σε Schörfling Am Attersee, Αυστρία.

 1. Kähmann

  Γερμανία

  Η εταιρεία Kähmann, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Herne, Γερμανία.

 2. SYNTECH INTERNATIONAL SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία SYNTECH INTERNATIONAL SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικό σχέδιο - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, συμβουλοι σχετικα με εκρηκτικα και πυροτεχνικα ειδη, Εγκαταστάσεις νιτρικού οξέος, εξοπλισμοι αποσταξης, και Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

 3. SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS

  Γερμανία

  Η εταιρεία SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις μετατροπης νερου σε ποσιμο, εξυγίανση υδάτων, και ψεκαστηρες. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

 4. KD WASSERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KD WASSERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επεξεργασία εναντίον του ασβεστόλιθου, και έλεγχος λεγεωνέλλας. Έχει έδρα σε Aschheim, Γερμανία.

 5. FRUKKO. ŁUKASZ WIŚNIEWSKI

  Πολωνία

  Η εταιρεία FRUKKO. ŁUKASZ WIŚNIEWSKI, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξυγίανση υδάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Απορρύπανση - καθαρισμός χώρων και εγκαταστάσεων, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, βιολογικες δεξαμενες, και Απορρύπανση - καθαρισμός χώρων και εγκαταστάσεων. Έχει έδρα σε Pniewo, Πολωνία.

 6. ORM OMNIA RESINA MAZZOTTI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ORM OMNIA RESINA MAZZOTTI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, ντεποζιτα απο υαλονημα, και οινολογικες δεξαμενες. Έχει έδρα σε Bagnara Di Romagna, Ιταλία.

 7. MATEC S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία MATEC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Massa, Ιταλία.

 8. BITEC S.R.L

  Ιταλία

  Η εταιρεία BITEC S.R.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Sambuceto, Ιταλία.

 9. HEBEI QINAGHUA MESH INDUSTRY CO., LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία HEBEI QINAGHUA MESH INDUSTRY CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Hebei, Κίνα.

 10. FRACCAROLI E BALZAN S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία FRACCAROLI E BALZAN S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση λυμάτων, Ανακύκλωση λυμάτων, φιλτράρισμα λυμάτων, και εξοπλισμος επεξεργασιας λυματων. Έχει έδρα σε Pescantina, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.393 Επιχειρήσεις

Kατηγορια