• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα

Αποτελέσματα για

Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εμπειρία 50 ετών έχει αναδείξει την ZIEGRA σε παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή που ασχολείται αποκλειστικά με βιομηχανικές μηχανές παραγωγής πάγου και με τη σχετική τεχνολογία: από τη μικρή εργαστηριακή μηχανή, τα μεσαία μεγέθη για τους τομείς του εμπορίου και της επεξεργασίας έως τις μεγάλες, υπεραυτόματες εγκαταστάσεις για τη βιομηχανία. Περισσότεροι από 80 ειδικοί τεχνικοί εργάζονται στην ZIEGRA επικεντρωμένοι σε ό, τι αφορά στον πάγο. Η εμπειρία, η απόλυτη επίγνωση της ποιότητας και η συνεχής μετεξέλιξη αναδεικνύουν την ZIEGRA σε σημείο αναφοράς για την Ευρώπη. Οι μηχανές πάγου της Ziegra χρησιμοποιούνται μέχρι τώρα σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλες τις ηπείρους. Το δικό μας εθνικό και διεθνές τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, οι θυγατρικές εταιρείες και οι αντιπροσωπείες παρέχουν την αναγκαία υποστήριξη για όλες τις εγκαταστάσεις. Στην οικογενειακή επιχείρηση στη δεύτερη γενιά, η παραγωγή εξακολουθεί να είναι «Made in Germany».

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η FIS Modular Systems είναι ευρύτερα γνωστή για τις καινότομες της λύσεις στον τομέα της κατασκευής δομοστοιχειωτού εξοπλισμού γενικής χρήσης για την παρασκευή μιας εντελώς νέας γκάμας ζαχαρωτών, τυρί τύπου cottage και επιδορπίων καθώς και μιας νέας κατηγορίας "γαστρονομικών γλυκών" με βάση το κρέας, το ψάρι, το κοτόπουλο, σαλάτες και άλλα μη αναμενόμενα και πρωτότυπα συστατικά. Ο εξοπλισμός μας είναι σε πιο προσιτή τιμή χάρη στην ύπαρξη ενός μοναδικού συστήματος ελέγχου και ενότητες που μπορούν να αντικατασταθούν και να συνδυαστούν ώστε να αποκτήσουμε νέες διαρρυθμίσεις, μπορείτε επίσης να αγοράσετε επιπλέον ενότητες οποιαδήποτε στιγμή και να παράγετε εντελώς νέα διαφορετικά προϊόντα. Ο εξοπλισμός μας συναρμολογείται στην Μόσχα από γερμανικές μονάδες και στοιχεία και τα έργα υποστηρίζονται από την Neofood και την ακαδημία ζαχαροπλαστικής ZDS στην Solingen της Γερμανίας. Χάρη στην ζαχαροπλαστική μας σύνθεση, δεν σας περιορίζει πλέον καμία γκάμα προϊόντων. Δεν χρειάζεστε πλέον να αγοράσετε επιπλέον εξοπλισμό για να επεκτείνετε την γκάμα των προϊόντων σας. Τα πάντα εξαρτώνται πλέον από την φαντασία σας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. TEXA INDUSTRIES SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Texa industries προσφέρει μια πλήρη σειρά λύσεων τόσο για τον κλιματισμό όσο και για τη βιομηχανική ψύξη, αντιπροσωπεύοντας για τους πελάτες της έναν μοναδικό και ολοκληρωμένο συνεργάτη για όλες τις ανάγκες διαχείρισης θερμότητας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία κατασκευάζει συστήματα κλιματισμού και ανταλλαγής θερμότητας, συστήματα εξαερισμού και αξεσουάρ για πίνακες, συστήματα βιομηχανικής ψύξης και θερμορύθμισης, όλα αυστηρά «Made in Italy». Η Texa Industries είναι παρούσα σε πέντε ηπείρους και σε είκοσι δύο έθνη, χάρη σε ένα προηγμένο εμπορικό δίκτυο διανομής, επιπλέον, ένα διεθνές συγκρότημα τεχνικών και μηχανικών είναι υπεύθυνο για την εγγύηση μιας συνεχούς υπηρεσίας τεχνικής υποστήριξης σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία προσφέρει έναν πολύ δομημένο κατάλογο προϊόντων, αλλά παρόλα αυτά προσφέρει αποκλειστικές λύσεις και έργα «κομμένα στα μέτρα» και σύμφωνα με τις υποδείξεις των πελατών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. PRIMA TE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Στο επίκεντρο της εταιρείας μας βρίσκεται ο θερμοηλεκτρισμός επειδή υπάρχει σταθερή και συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για οικολογικά προϊόντα. Διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Θερμοηλεκτρικές γεννήτριες, θερμοηλεκτρικές γεννήτριες αερίου, θερμοηλεκτρικές αυτόνομες πηγές ρεύματος, θερμοηλεκτρικές γεννήτριες πεδίου, θερμοηλεκτρικά συστήματα γεννητριών, αυτόνομη πηγή ρεύματος.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. BASTIAN INDUSTRIAL HANDLING GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Ο πάροχος υπηρεσιών ποιότητας. Ολοκληρωμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη υπηρεσίες. Διασφάλιση ποιότητας. Έλεγχος + μέτρηση. Οπτικές εργασίες διαλογής με τεχνοσκόπιο, ενδοσκόπιο κλπ. Έλεγχος σφαλμάτων. Τεκμηρίωση. Έκθεση ελέγχου. Αποθήκευση. Θέση σε λειτουργία. Αποστολή. Σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκης 8000 τ.μ. Επιστρωμένη υπαίθρια επιφάνεια 2500 τ.μ.. 3000 θέσεις ραφιών βαρέων φορτίων. Λογισμικό αποθήκης. Λογισμικό διαχείρισης αποθήκης. Συσκευασία μεμονωμένων εξαρτημάτων. Σειρές. Συγκροτήματα. Ξύλινα κιβώτια. Ειδική συσκευασία. Πλαστικό Blister. Μεμβράνη. Επεξεργασία παραγωγής εξαρτημάτων (τόρνος, φρέζα κλπ.). Κατασκευή διατάξεων. Προκαταρκτική/τελική συναρμολόγηση. Συναρμολόγηση συγκροτημάτων. Αποσυναρμολόγηση. Συμπληρωματική επεξεργασία. Συναρμολόγηση. Εξειδίκευση: πρώτης τάξεως και υπερσύγχρονη. Υλισμικό. Συσκευές ελέγχου υψηλής τεχνολογίας. Μηχανήματα επεξεργασίας CNC. Μέσα μέτρησης. Αυτόματα μηχανήματα συσκευασίας Blister και μεμβράνης. Ολοκληρωμένο λογισμικό. Σύγχρονες αποθήκες και αίθουσες συναρμολόγησης. Υποδομή. Απευθείας BAB. Σύνδεση με A 8 και A 6. Κεντρική θέση στην Ευρώπη. Εξειδικευμένοι συνεργάτες σε όλους τους τομείς. Συνεχής επιμόρφωση.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. PETER HUBER KÄLTEMASCHINENBAU AG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Peter Huber Kältemaschinenbau ιδρύθηκε το 1968 από τον Peter Huber και είναι έκτοτε στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Στην έδρα μας στο Offenburg, στο εργοστάσιο Tangofabrik, απασχολούμε επί του παρόντος περίπου 300 συνεργάτες. Εκτός αυτού, με διεθνή παραρτήματα και αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο παρέχουμε ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σέρβις. Ήδη πριν από 20 χρόνια έχουμε δρομολογήσει τη συνεπή αλλαγή σε οικολογικά ψυκτικά μέσα. Σήμερα, παρέχουμε μεγάλο μέρος της γκάμας των προϊόντων μας με φυσικά ψυκτικά μέσα και είμαστε συνεπώς πρωτοπόροι στον τομέα των οικολογικών και αειφόρων συστημάτων ρύθμισης θερμοκρασίας. Η επιχείρησή μας συγκαταλέγεται μεταξύ των τεχνολογικά κορυφαίων προμηθευτών λύσεων ρύθμισης θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας για την έρευνα και τη βιομηχανία. Σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα μας διασφαλίζουν την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας σε εργαστήρια, τεχνικές εγκαταστάσεις και μεθόδους παραγωγής από -125 έως +425 °C.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. AFINOX SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Από το 1980 η Afinox είναι σε επίπεδο Ιταλίας και διεθνώς ειδικός στον σχεδιασμό και την παραγωγή εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας για τον τομέα της εστίασης. Ακολουθώντας τις τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς, η εταιρεία έχει συμπεριλάβει στην προσφορά της μια όλο και πιο πλούσια γκάμα εξοπλισμού, φτάνοντας με την πάροδο των ετών να αποτελεί το βασικό σημείο αναφοράς για επαγγελματίες και εταιρείες του κλάδου. Ψυγεία ντουλάπες, ψυκτικά συγκροτήματα, συστήματα μαγειρέματος και ψύξης, βιτρίνες πάγκου, νησίδες γεύσης, ψυχόμενα τραπέζια, πάγκοι για πιτσαρίες: Η Afinox προσφέρει στους πελάτες της πλήρεις γραμμές για την προετοιμασία και την παρουσίαση φαγητού σε διάφορους τομείς εφαρμογής: εστιατόρια, ξενοδοχείο, catering, ζαχαροπλαστείο , αλυσίδες ταχυφαγείων, κυλικεία. Η τεχνολογική καινοτομία, η έρευνα υλικών και η προσοχή στην κατασκευή είναι τα στοιχεία στα οποία βασίζεται η επιχείρησή μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. MACH SPA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Mach αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση πλυντηρίων πιάτων και ποτηριών, επαγγελματικά πλυντήρια μπαταριών και εξοπλισμός για οργανισμούς, ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και παρασκευαστές παγωτών. Από το 1988, στόχος μας είναι να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτόν τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα και η ατσάλινη μας βούληση μας επέτρεψε τα τελευταία χρόνια να αποκτήσουμε άριστα αποτελέσματα τα οποία αντικατοπτρίζονται στην ικανοποίηση των πελατών μας στην Ιταλία, την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. TECHNOTRANS SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Το γεγονός ότι η gwk Gesellschaft Wärme Kältetechnik mbH έχει αποκτήσει παγκοσμίως τόσο μεγάλη φήμη ως εξειδικευμένη και καινοτομική επιχείρηση συστημάτων ρύθμισης θερμοκρασίας και ψύξης υψηλής ποιότητας, βασίζεται στη μεγάλη εμπειρία της άνω των πέντε δεκαετιών. Όποιος εξαρτάται από εξελιγμένα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για συστήματα ψύξης, ρύθμισης θερμοκρασίας έως επεξεργασίας νερού, θα βρει στην gwk έναν προμηθευτή συστημάτων, ο οποίος κατέχει ολόκληρη τη θερμική διαδικασία, επεξεργάζεται εξατομικευμένα προσαρμοσμένα συστήματα και παρέχει επίσης υπηρεσίες μηχανολογίας και όλα τα στοιχεία. Και στον τομέα της ρύθμισης θερμοκρασίας σε περιβάλλον κοιλοτήτων ένθετων εργαλείων και του καθαρισμού εργαλείων, η gwk υποστηρίζει τους πελάτες της εξίσου εντατικά όπως και εξατομικευμένα. Σήμερα, οι περισσότεροι από 400 συνεργάτες μας επεξεργάζονται ολοκληρωμένες λύσεις διαδικασιών για πελάτες από τη βιομηχανία πλαστικών, μετάλλων, τροφίμων και τη χημική βιομηχανία σε όλες τις ηπείρους.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. STEFANI SPA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Δημιουργήθηκε στο Βένετο, στην παραγωγική καρδιά της ψύξης, η Stefani συνδυάζει την τυπική ιταλική δημιουργικότητα με ένα ισχυρό πνεύμα καινοτομίας, που ωθεί την εταιρεία να προσφέρει ολοένα και πιο αποδοτικούς ψύκτες αέρα, ταχυψύκτες, συμπυκνωτές και ξηρούς ψύκτες. Η εταιρεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία υποστήριξης, από τον σχεδιασμό έως την παράδοση, προσπαθώντας να βρει το καλύτερο μέγεθος των μηχανών με βάση τις ανάγκες του πελάτη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. ELMEKO GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Ανάπτυξη: Αναπτύσσουμε και παράγουμε υψηλής ποιότητας εξαρτήματα πινάκων ελέγχου που χρειάζονται για την ασφαλή και πρακτική λειτουργία ενός συστήματος ελέγχου ή μιας εγκατάστασης διακοπτών. Αυτό περιλαμβάνει τόσο τον εξοπλισμό για τον κλιματισμό, όπως π.χ., ψύξη, θέρμανση, αφύγρανση, αερισμό, όσο και ολοκληρωμένους πίνακες ελέγχου και επίτοιχα περιβλήματα, καθώς και διάφορα παρελκόμενα, όπως, π.χ., θήκες. Κατασκευάζονται : Οι εγκαταστάσεις παραγωγής στο Liebenscheid αποτελούν το κεντρικό στοιχείο της επιχείρησής μας και διασφαλίζουν τη σταθερά υψηλή ποιότητα. Αυτήν τη διασφαλίζουμε με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών μας και τη χρήση μεμονωμένων εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας επώνυμων κατασκευαστών. Αυτό αποτελεί για εσάς εγγύηση λειτουργικής τεχνολογίας και για εμάς ικανοποιημένων πελατών. Σύντομοι χρόνοι διεκπεραίωσης και εύλογη τήρηση αποθέματος διασφαλίζουν επίσης τις γρήγορες και αξιόπιστες παραδόσεις. Υπηρεσίες: Σύντομες διαδρομές λήψης αποφάσεων που διασφαλίζουν την ταχύτητα και την ευελιξία. Σε συνεργασία μαζί σας ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. KELVION GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Kelvion – Η εξειδικευμένη επιχείρηση στην ανταλλαγή θερμότητας από το 1920 - Συμπαγείς εναλλάκτες θερμότητας πτερυγιοφόρων αυλών, εναλλάκτες θερμότητας με πλάκες, εναλλάκτες θερμότητας μεμονωμένου σωλήνα, εναλλάκτες θερμότητας με δέσμη αυλών, συστήματα ψύξης μετασχηματιστών και ψυκτικοί πύργοι

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. DELTA-TEMP

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 4. ESAD PANEL INDUSTRIAL COOLING SYSTEMS

  Τουρκία

  Verified by Europages badge
 5. BEPA

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 6. RACHNY GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 7. ALLCOOL REFRIGERATION GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 8. AIRQUELL GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 9. THERMO KING OBERHAUSEN - BLUM GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 10. MÜHLING HAUSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 1. LEDVANCE GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 2. S.O.S RENTALS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. KAHIWI UG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. ICS COOL ENERGY

  Κάτω Χώρες

  Verified by Europages badge
 5. RÉFRIGÉRATION LAMBERT

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 6. SUSTEK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 7. L.P. COOLING

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 8. MIA DONNER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 9. SAUBERLICHT - EINE MARKE DER VISIONTWO GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 10. TOOL-TEMP DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.819 επιχειρήσεις