• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα

Αποτελέσματα για

Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PETER HUBER KÄLTEMASCHINENBAU SE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Peter Huber Kältemaschinenbau ιδρύθηκε το 1968 από τον Peter Huber και είναι έκτοτε στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Στην έδρα μας στο Offenburg, στο εργοστάσιο Tangofabrik, απασχολούμε επί του παρόντος περίπου 300 συνεργάτες. Εκτός αυτού, με διεθνή παραρτήματα και αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο παρέχουμε ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σέρβις. Ήδη πριν από 20 χρόνια έχουμε δρομολογήσει τη συνεπή αλλαγή σε οικολογικά ψυκτικά μέσα. Σήμερα, παρέχουμε μεγάλο μέρος της γκάμας των προϊόντων μας με φυσικά ψυκτικά μέσα και είμαστε συνεπώς πρωτοπόροι στον τομέα των οικολογικών και αειφόρων συστημάτων ρύθμισης θερμοκρασίας. Η επιχείρησή μας συγκαταλέγεται μεταξύ των τεχνολογικά κορυφαίων προμηθευτών λύσεων ρύθμισης θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας για την έρευνα και τη βιομηχανία. Σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα μας διασφαλίζουν την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας σε εργαστήρια, τεχνικές εγκαταστάσεις και μεθόδους παραγωγής από -125 έως +425 °C.

 2. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εμπειρία 50 ετών έχει αναδείξει την ZIEGRA σε παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή που ασχολείται αποκλειστικά με βιομηχανικές μηχανές παραγωγής πάγου και με τη σχετική τεχνολογία: από τη μικρή εργαστηριακή μηχανή, τα μεσαία μεγέθη για τους τομείς του εμπορίου και της επεξεργασίας έως τις μεγάλες, υπεραυτόματες εγκαταστάσεις για τη βιομηχανία. Περισσότεροι από 80 ειδικοί τεχνικοί εργάζονται στην ZIEGRA επικεντρωμένοι σε ό, τι αφορά στον πάγο. Η εμπειρία, η απόλυτη επίγνωση της ποιότητας και η συνεχής μετεξέλιξη αναδεικνύουν την ZIEGRA σε σημείο αναφοράς για την Ευρώπη. Οι μηχανές πάγου της Ziegra χρησιμοποιούνται μέχρι τώρα σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλες τις ηπείρους. Το δικό μας εθνικό και διεθνές τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, οι θυγατρικές εταιρείες και οι αντιπροσωπείες παρέχουν την αναγκαία υποστήριξη για όλες τις εγκαταστάσεις. Στην οικογενειακή επιχείρηση στη δεύτερη γενιά, η παραγωγή εξακολουθεί να είναι «Made in Germany».

 3. MARTIN CHRIST GEFRIERTROCKNUNGSANLAGEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Martin Christ Gefriertrocknungsanlagen GmbH είναι παγκοσμίως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα της ανάπτυξης και της παραγωγής συστημάτων λυοφιλίωσης με εμπειρία άνω των 75 ετών. Το φάσμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τα εργαστηριακά και τα πειραματικά συστήματα έως τα συστήματα παραγωγής, καθώς και τις συσκευές συγκέντρωσης κενού για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές και απαιτήσεις επεξεργασίας. Με μεγάλη επιλογή αποδοτικών εργαλείων PAT, καινοτομικών συστημάτων φόρτωσης και μικροβιολογικής παρακολούθησης είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας από την πρώτη αρχή. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας από τα πρώτα εργαστηριακά πειράματα και την απαιτητική ανάπτυξη διαδικασιών έως την ποιοτική παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η Martin Christ είναι γνωστή για τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της σε ολόκληρο τον κόσμο. Αναπτύσσουμε και παράγουμε τα προϊόντα μας με βάση ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας για τη βέλτιστη αξιοποίηση από τους πελάτες. Οι εφαρμογές σας βρίσκονται στο επίκεντρο του προσανατολισμού της επιχείρησής μας. Θεωρούμε ότι είμαστε ένας παγκοσμίως κορυφαίος φορέας καινοτομίας και η ενασχόλησή μας στην έρευνα και στην ανάπτυξη αποτελεί τη μέγιστη δέσμευσή μας. Ωστόσο, πολύ σημαντικότερο είναι επίσης το μέγιστο πάθος μας. Εδραιώνουμε διαρκώς τη διεθνώς κορυφαία θέση μας με τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα της λυοφιλίωσης και των περιστροφικών συσκευών συγκέντρωσης κενού. Τα πολυάριθμα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της επιχείρησης και οι συνεργάτες μας αποτελούν σαφή απόδειξη αυτού. Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας.

 4. TEXA INDUSTRIES SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Texa industries προσφέρει μια πλήρη σειρά λύσεων τόσο για τον κλιματισμό όσο και για τη βιομηχανική ψύξη, αντιπροσωπεύοντας για τους πελάτες της έναν μοναδικό και ολοκληρωμένο συνεργάτη για όλες τις ανάγκες διαχείρισης θερμότητας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία κατασκευάζει συστήματα κλιματισμού και ανταλλαγής θερμότητας, συστήματα εξαερισμού και αξεσουάρ για πίνακες, συστήματα βιομηχανικής ψύξης και θερμορύθμισης, όλα αυστηρά «Made in Italy». Η Texa Industries είναι παρούσα σε πέντε ηπείρους και σε είκοσι δύο έθνη, χάρη σε ένα προηγμένο εμπορικό δίκτυο διανομής, επιπλέον, ένα διεθνές συγκρότημα τεχνικών και μηχανικών είναι υπεύθυνο για την εγγύηση μιας συνεχούς υπηρεσίας τεχνικής υποστήριξης σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία προσφέρει έναν πολύ δομημένο κατάλογο προϊόντων, αλλά παρόλα αυτά προσφέρει αποκλειστικές λύσεις και έργα «κομμένα στα μέτρα» και σύμφωνα με τις υποδείξεις των πελατών.

 5. BASTIAN INDUSTRIAL HANDLING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο πάροχος υπηρεσιών ποιότητας. Ολοκληρωμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη υπηρεσίες. Διασφάλιση ποιότητας. Έλεγχος + μέτρηση. Οπτικές εργασίες διαλογής με τεχνοσκόπιο, ενδοσκόπιο κλπ. Έλεγχος σφαλμάτων. Τεκμηρίωση. Έκθεση ελέγχου. Αποθήκευση. Θέση σε λειτουργία. Αποστολή. Σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκης 8000 τ.μ. Επιστρωμένη υπαίθρια επιφάνεια 2500 τ.μ.. 3000 θέσεις ραφιών βαρέων φορτίων. Λογισμικό αποθήκης. Λογισμικό διαχείρισης αποθήκης. Συσκευασία μεμονωμένων εξαρτημάτων. Σειρές. Συγκροτήματα. Ξύλινα κιβώτια. Ειδική συσκευασία. Πλαστικό Blister. Μεμβράνη. Επεξεργασία παραγωγής εξαρτημάτων (τόρνος, φρέζα κλπ.). Κατασκευή διατάξεων. Προκαταρκτική/τελική συναρμολόγηση. Συναρμολόγηση συγκροτημάτων. Αποσυναρμολόγηση. Συμπληρωματική επεξεργασία. Συναρμολόγηση. Εξειδίκευση: πρώτης τάξεως και υπερσύγχρονη. Υλισμικό. Συσκευές ελέγχου υψηλής τεχνολογίας. Μηχανήματα επεξεργασίας CNC. Μέσα μέτρησης. Αυτόματα μηχανήματα συσκευασίας Blister και μεμβράνης. Ολοκληρωμένο λογισμικό. Σύγχρονες αποθήκες και αίθουσες συναρμολόγησης. Υποδομή. Απευθείας BAB. Σύνδεση με A 8 και A 6. Κεντρική θέση στην Ευρώπη. Εξειδικευμένοι συνεργάτες σε όλους τους τομείς. Συνεχής επιμόρφωση.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AFINOX SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Από το 1980 η Afinox είναι σε επίπεδο Ιταλίας και διεθνώς ειδικός στον σχεδιασμό και την παραγωγή εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας για τον τομέα της εστίασης. Ακολουθώντας τις τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς, η εταιρεία έχει συμπεριλάβει στην προσφορά της μια όλο και πιο πλούσια γκάμα εξοπλισμού, φτάνοντας με την πάροδο των ετών να αποτελεί το βασικό σημείο αναφοράς για επαγγελματίες και εταιρείες του κλάδου. Ψυγεία ντουλάπες, ψυκτικά συγκροτήματα, συστήματα μαγειρέματος και ψύξης, βιτρίνες πάγκου, νησίδες γεύσης, ψυχόμενα τραπέζια, πάγκοι για πιτσαρίες: Η Afinox προσφέρει στους πελάτες της πλήρεις γραμμές για την προετοιμασία και την παρουσίαση φαγητού σε διάφορους τομείς εφαρμογής: εστιατόρια, ξενοδοχείο, catering, ζαχαροπλαστείο , αλυσίδες ταχυφαγείων, κυλικεία. Η τεχνολογική καινοτομία, η έρευνα υλικών και η προσοχή στην κατασκευή είναι τα στοιχεία στα οποία βασίζεται η επιχείρησή μας.

 2. STEFANI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Δημιουργήθηκε στο Βένετο, στην παραγωγική καρδιά της ψύξης, η Stefani συνδυάζει την τυπική ιταλική δημιουργικότητα με ένα ισχυρό πνεύμα καινοτομίας, που ωθεί την εταιρεία να προσφέρει ολοένα και πιο αποδοτικούς ψύκτες αέρα, ταχυψύκτες, συμπυκνωτές και ξηρούς ψύκτες. Η εταιρεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία υποστήριξης, από τον σχεδιασμό έως την παράδοση, προσπαθώντας να βρει το καλύτερο μέγεθος των μηχανών με βάση τις ανάγκες του πελάτη.

 3. MACH SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Mach αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση πλυντηρίων πιάτων και ποτηριών, επαγγελματικά πλυντήρια μπαταριών και εξοπλισμός για οργανισμούς, ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και παρασκευαστές παγωτών. Από το 1988, στόχος μας είναι να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτόν τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα και η ατσάλινη μας βούληση μας επέτρεψε τα τελευταία χρόνια να αποκτήσουμε άριστα αποτελέσματα τα οποία αντικατοπτρίζονται στην ικανοποίηση των πελατών μας στην Ιταλία, την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική.

 4. TECHNOTRANS SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το γεγονός ότι η gwk Gesellschaft Wärme Kältetechnik mbH έχει αποκτήσει παγκοσμίως τόσο μεγάλη φήμη ως εξειδικευμένη και καινοτομική επιχείρηση συστημάτων ρύθμισης θερμοκρασίας και ψύξης υψηλής ποιότητας, βασίζεται στη μεγάλη εμπειρία της άνω των πέντε δεκαετιών. Όποιος εξαρτάται από εξελιγμένα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για συστήματα ψύξης, ρύθμισης θερμοκρασίας έως επεξεργασίας νερού, θα βρει στην gwk έναν προμηθευτή συστημάτων, ο οποίος κατέχει ολόκληρη τη θερμική διαδικασία, επεξεργάζεται εξατομικευμένα προσαρμοσμένα συστήματα και παρέχει επίσης υπηρεσίες μηχανολογίας και όλα τα στοιχεία. Και στον τομέα της ρύθμισης θερμοκρασίας σε περιβάλλον κοιλοτήτων ένθετων εργαλείων και του καθαρισμού εργαλείων, η gwk υποστηρίζει τους πελάτες της εξίσου εντατικά όπως και εξατομικευμένα. Σήμερα, οι περισσότεροι από 400 συνεργάτες μας επεξεργάζονται ολοκληρωμένες λύσεις διαδικασιών για πελάτες από τη βιομηχανία πλαστικών, μετάλλων, τροφίμων και τη χημική βιομηχανία σε όλες τις ηπείρους.

 5. KELVION HOLDING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Kelvion – Η εξειδικευμένη επιχείρηση στην ανταλλαγή θερμότητας από το 1920 - Συμπαγείς εναλλάκτες θερμότητας πτερυγιοφόρων αυλών, εναλλάκτες θερμότητας με πλάκες, εναλλάκτες θερμότητας μεμονωμένου σωλήνα, εναλλάκτες θερμότητας με δέσμη αυλών, συστήματα ψύξης μετασχηματιστών και ψυκτικοί πύργοι

 1. DELTA-TEMP

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DELTA-TEMP, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, ενοικιαση ψυκτικων μοναδων, βιομηχανικη ψυξη, επεξεργασία αέρος, και εξαερισμος. Έχει έδρα σε Oosterzele, Βέλγιο.

 2. RIGHTWAY ASIA

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RIGHTWAY ASIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, και Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Qingdao, Κίνα.

 1. BEPA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BEPA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφύγρανση - εξοπλισμοί, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Αφύγρανση - εξοπλισμοί, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, κλιματισμος, και εγκαταστασεις βιομηχανικης θερμανσης. Έχει έδρα σε Mornimont, Βέλγιο.

 2. THERMO KING OBERHAUSEN - BLUM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία THERMO KING OBERHAUSEN - BLUM GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Oberhausen, Γερμανία.

 3. AIRQUELL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AIRQUELL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Höchstadt, Γερμανία.

 4. CLIMAT ZEN SAS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CLIMAT ZEN SAS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυκτικοί θάλαμοι, θερμοστατες, πιεσοστατες, Ψυκτικοί θάλαμοι, και ρυθμιστες θερμοκρασιας. Έχει έδρα σε Bourg La Reine, Γαλλία.

 5. S.O.S RENTALS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία S.O.S RENTALS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Sundern, Γερμανία.

 6. ICS COOL ENERGY

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ICS COOL ENERGY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις ψυξης, βιομηχανική θέρμανση, και βιομηχανική ψύξη. Έχει έδρα σε Sint-Michielsgestel, Κάτω Χώρες.

 7. SUSTEK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SUSTEK GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Murrhardt, Γερμανία.

 8. L.P. COOLING

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία L.P. COOLING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες, Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες, ψυκτικοι θαλαμοι, ψυκτικες εγκαταστασεις, βιομηχανική κατάψυξη, και τοποθετηση ψυκτικων εγκαταστασεων. Έχει έδρα σε Naninne, Βέλγιο.

 1. SAUBERLICHT - EINE MARKE DER VISIONTWO GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SAUBERLICHT - EINE MARKE DER VISIONTWO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Wolfenbüttel, Γερμανία.

 2. LANGHEINZ KÄLTETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LANGHEINZ KÄLTETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Starzach, Γερμανία.

 3. TOOL-TEMP DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TOOL-TEMP DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Meinerzhagen, Γερμανία.

 4. FRIGOFLUID S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRIGOFLUID S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα ψυγεια, εγκαταστασεις ψυξης, εγκαταστασεις βιομηχανικης ψυξης, ψυγεια, ψυκτης νερου, βιομηχανικα ψυγεια, και βιομηχανικη ψυξη. Έχει έδρα σε Bedizzole, Ιταλία.

 5. FRIGONORM AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRIGONORM AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Bern, Ελβετία.

 6. REMIS GMBH

  Γερμανία

  Για περισσότερα από 40 χρόνια, η REMIS είναι συνώνυμη με τη γνώση της μηχανικής, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα κατά την ανάπτυξη έξυπνων λύσεων και την υλοποίησή τους σε λειτουργικά προϊόντα. Οι καινοτομίες είναι η παράδοσή μας, η επιχειρηματική μας δραστηριότητα, ο κυριότερος στόχος μας. Χαρακτηριστικά της επιχείρησής μας •Διαρκής και εντατικός διάλογος με τον πελάτη ήδη στο στάδιο της ανάπτυξης και υψηλός βαθμός εξατομίκευσης των προϊόντων •Ευελιξία και ταχύτητα κατά την υλοποίηση •Βέλτιστος συνδυασμός λειτουργικότητας, σχεδίασης, ποιότητας επεξεργασίας και υλικού των προϊόντων •Γενικό αίσθημα ευθύνης για το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους •Προσωπική ευθύνη έναντι κάθε συνεργάτη κατά την έννοια μια διευθυνόμενης από τον ιδιοκτήτη οικογενειακής επιχείρησης Τεχνογνωσία σε καθένα από τους επιχειρηματικούς τομείς μας: τα συστήματα ψύξης, τα κινητά συστήματα και τα συστήματα αυτοκινήτων διαθέτουν ανεξάρτητα τμήματα ανάπτυξης εξοπλισμένα με υπερσύγχρονη τεχνολογία (συστήματα CAD 3D, κλίνες συνεχούς δοκιμής, θάλαμοι κλίματος, rapid prototyping κλπ.).

 7. SALVO IC VE DIS TIC & KLIMATALIA

  Τουρκία

  Με 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ψύξης, δημιουργήσαμε τις μάρκες Salvo, Klimaitalia και Tosca. Το ταξίδι μας ξεκίνησε με την Salvo İç ve Dış Tic. και ξεκινά με την Klimaitalya. Στο εργοστάσιό μας στη Σμύρνη - Kemalpaşa, είμαστε στη διάθεσή σας με μοναδικούς, εξαιρετικούς και %100 τουρκικούς καταψύκτες βαθιάς κατάψυξης. Η κλίμακα των προϊόντων μας διευρύνεται με τα αιτήματά σας και φτάνει σε μεγαλύτερες αγορές. Τα προϊόντας μας παράγονται με πρώτες ύλες φιλικές προς το περιβάλλον και με χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας.

 8. ELMEKO GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Ανάπτυξη: Αναπτύσσουμε και παράγουμε υψηλής ποιότητας εξαρτήματα πινάκων ελέγχου που χρειάζονται για την ασφαλή και πρακτική λειτουργία ενός συστήματος ελέγχου ή μιας εγκατάστασης διακοπτών. Αυτό περιλαμβάνει τόσο τον εξοπλισμό για τον κλιματισμό, όπως π.χ., ψύξη, θέρμανση, αφύγρανση, αερισμό, όσο και ολοκληρωμένους πίνακες ελέγχου και επίτοιχα περιβλήματα, καθώς και διάφορα παρελκόμενα, όπως, π.χ., θήκες. Κατασκευάζονται : Οι εγκαταστάσεις παραγωγής στο Liebenscheid αποτελούν το κεντρικό στοιχείο της επιχείρησής μας και διασφαλίζουν τη σταθερά υψηλή ποιότητα. Αυτήν τη διασφαλίζουμε με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών μας και τη χρήση μεμονωμένων εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας επώνυμων κατασκευαστών. Αυτό αποτελεί για εσάς εγγύηση λειτουργικής τεχνολογίας και για εμάς ικανοποιημένων πελατών. Σύντομοι χρόνοι διεκπεραίωσης και εύλογη τήρηση αποθέματος διασφαλίζουν επίσης τις γρήγορες και αξιόπιστες παραδόσεις. Υπηρεσίες: Σύντομες διαδρομές λήψης αποφάσεων που διασφαλίζουν την ταχύτητα και την ευελιξία. Σε συνεργασία μαζί σας ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας.

 9. TH. WITT KÄLTEMASCHINENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Ως οικογενειακή επιχείρηση που διοικείται από τον ιδιοκτήτη, η TH. Η WITT προσφέρει εξελιγμένες και εξατομικευμένες λύσεις για τη βιομηχανία ψύξης. Δεν είμαστε απλώς κατασκευαστής μιας ομάδας προϊόντων, αλλά προσφέρουμε πρακτικές λύσεις εξοπλισμού ειδικά για τις ανάγκες σας. Η τρέχουσα γκάμα μας αποτελείται από εξαρτήματα για βιομηχανικά συστήματα ψύξης συμπίεσης, καθώς και από τις συμβουλές και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για την επιλογή και τη λειτουργία. Η αποστολή: η σημαντική συμβολή μας στην επιτυχία σας παθιασμένοι. ικανοί. για την επιτυχία σας.

 10. CARLSEN BALTIC, UAB

  Λιθουανία

  Η Carlsen Baltic είναι ένας ηγέτης κατασκευαστής στην αγορά των food trucks, καθώς και για αμαξώματα ψυκτικών ελαφριών φορτηγών για την παράδοση τροφίμων, παγωμένων, δροσερών και πολλαπλών θερμοκρασιών. Η Carlsen εγκαταστάθηκε στην Δανία το 1885, κατέχει μακροχρόνια πείρα με πάνω από 15 000 ελαφριά εμπορικά οχήματα σε λειτουργία πλέον. Η εταιρεία υποστηρίζει τους πελάτες ώστε να αποκτήσει το πιο υψηλό ωφέλιμο φορτίο και να εξασφαλίσει την μεταφορά των εμπορευμάτων τους όσο πιο αποδοτικά γίνεται, εξασφαλίζοντας παράλληλα την σταθερότητα της θερμοκρασίας ανά πάσα στιγμή.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.431 Επιχειρήσεις