• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επαγγελματικές μηχανές καφέ

Αποτελέσματα για

Επαγγελματικές μηχανές καφέ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GEPPETTO EIS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Δίνουμε έμφαση στο ότι το δικό μας παγωτό περιέχει σε υψηλό ποσοστό επιλεγμένες, φυσικές πρώτες ύλες. Μόνο οι καλύτερες πρώτες ύλες, η άριστη ποιότητα των οποίων εγγυάται τη μοναδική γεύση GEPPETTO. Το παγωτό μας παράγεται με παραδοσιακό τρόπο και είναι χειροποίητο και φρέσκο. Το παγωτό μας αρέσει σε γνώστες του είδους για την κρεμώδη φρεσκάδα του και την λεπτή του γεύση. Επειδή παράγουμε πάντοτε όλα τα είδη παγωτού φρέσκα, με μέγιστη επιμέλεια και σύμφωνα με παραδοσιακές συνταγές στις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής. Σάς παρέχουμε νόστιμη ποιότητα! Με συνεχείς ελέγχους – και από την άποψη της υγιεινής – επιδιώκουμε πάντοτε να βελτιώνουμε το επίπεδό μας και να υπερκαλύπτουμε τις προσδοκίες σας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. TSN AUTOMATENSERVICE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. KAFFEESYSTEME TENHAEF GMBH & CO. KG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. SELECTION-TRADE INH. OLIVER PIONTKOWSKY

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. GOB XILOURIS | KAFFEEAUTOMATENSERVICE (CAFÉ AMARO SYSTEMSERVICE) INHABER NIKOLAOS XILOURIS

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. I-LOVE-PROTEIN.DE GBR

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. COFFEE-B2B AXEL REIDEL E.K.

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. AUTOMATEN SCHEERER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. SODADUCK

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. ODTV.DE INH. OLIVER STRACK

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στην ODTV.de. Έμποροι, ελεύθερου επαγγελματίες, δημόσιες υπηρεσίες και σύλλογοι βρίσκουν σ' εμάς εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ό, τι χρειάζεται για την άψογη τροφοδοσία καφέ: υπεραυτόματα μηχανήματα καφέ, καφέ, γάλα σε σκόνη, γαρνίρισμα, υποκατάστατα κρέμας καφέ, σκόνη κακάο και παρελκόμενα. Περισσότεροι από 5000 πελάτες εμπιστεύονται τη γρήγορη εξυπηρέτηση παράδοσης, την εξειδικευμένη υποστήριξη για αυτόματα μηχανήματα πωλήσεων καφέ και προϊόντα και τη γρήγορη παροχή βοήθειας για ζητήματα σέρβις της εταιρεία μας. Περισσότερα από 1000 είδη μεταξύ 0, 04 € και 7000 €, από αυτά σε ποσοστό άνω του 75%, τα διαθέτουμε στην αποθήκη μας! Όλα σχεδόν τα προϊόντα τα προμηθευόμαστε απευθείας από τους κατασκευαστές. Έτσι είμαστε σε θέση να εγγυόμαστε στους πελάτες μας ότι θα παραλαμβάνουν πάντοτε γνήσια προϊόντα άριστης ποιότητας. Και αν, παρ' όλα αυτά βρείτε κάποιο ελάττωμα στα προϊόντα μας, η απευθείας επικοινωνία με τον κατασκευαστή διασφαλίζει τη γρήγορη επίλυση του προβλήματος. Ως κορυφαίος συνεργάτης γνωστών εταιρειών, όπως οι rheavendors, Nestle και Lavazza, συμμετέχουμε τακτικά σε καταρτίσεις και εργαστήρια των προμηθευτών μας.

 1. GASTRO MERCADO S.L.

  Γερμανία

  Τα προϊόντα μας: Έπιπλα ψυγείου για τη γαστρονομία, φούρνοι πίτσας, τραπέζια από ανοξείδωτο χάλυβα, τραπέζια εργασίας, είδη αρτοποιείου, φούρνοι, είδη μπαρ (γαστρονομία), φούρνοι αρτοποιίας, δοσιμετρητές ποτών, ηλεκτρικά μαχαίρια γύρου, εγκαταστάσεις από ανοξείδωτο χάλυβα, μηχανές εσπρέσο, οροφικοί φούρνοι, ψυγεία για φιάλες, είδη κρεοπωλείου, εγκαταστάσεις κρεοπωλείου, μηχανές κιμά, φριτέζες, εστίες αερίου, είδη γαστρονομίας (είδη εκτός των τροφίμων), εγκαταστάσεις γαστρονομίας, τεχνολογία κουζίνας γαστρονομίας, εγκαταστάσεις εστιατορίων και πολλά άλλα.

 2. ESCAFFE SRL

  Ιταλία

  Η Escaffé di Oppido Lucano ιδρύθηκε το 1971 ως επιχείρηση που ειδικεύεται στα εργαλεία για τις εργασίες αναπαλαίωσης και δημόσιων χώρων. Χάρη στην πείρα και στον επαγγελματισμό, ενισχυμένοι με την πάροδο του χρόνο και 40 χρόνια δραστηριότητας, η επιχείρηση αναλαμβάνει την παροχή μηχανημάτων και εργαλείων σε ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια και συνεταιρισμοί : ενοικίαση, εγκατάσταση και διαχείριση αυτόματων μηχανημάτων καφέ και ψυκτικά αυτόματα μηχανήματα πώλησης, αναλώσιμα για αυτόματα μηχανήματα, ενοικίαση καφετιέρων με κάψουλες.

 3. KEF INDUSTRIAL

  Τουρκία

 4. COFFEE MATIC MACHINE DI BREDA GIOVANNI

  Ιταλία

 5. DIFFERENT EVENTAUSSTATTUNG GMBH

  Γερμανία

 6. ESPRESSO BECKER GMBH

  Γερμανία

 7. AROMASELECT GMBH

  Γερμανία

 8. PAUSEOBUREAU.FR

  Γαλλία

 9. AROMAT NIEDERLASSUNG HAMBURG DER DEK DEUTSCHE EXTRAKT KAFFEE GMBH

  Γερμανία

 10. AP NORDHESSEN GMBH

  Γερμανία

 1. SANTOS PALACE

  Βέλγιο

 2. EASYDRINK DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 3. TOBVENDING, TOBACCOLAND AUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. TECHNI CAFE

  Γαλλία

 5. KAFFEE 1 GBR

  Γερμανία

 6. RAINER SAUERZWEIG E.K.

  Γερμανία

 7. GEX ITALY

  Ιταλία

 8. TOGETHER GMBH

  Γερμανία

 9. MAPALGA SARL

  Γαλλία

 10. 969.COFFEE AG

  Ελβετία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επαγγελματικές μηχανές καφέ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

841 επιχειρήσεις