• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. REICH MIM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εμπειρία και οι γνώσεις της Reich MIM GmbH εστιάζουν στην παραγωγή μεταλλικών μερών χύτευσης, εν συντομία MIM (metal injection moulding). Η εταιρεία Reich MIM GmbH έχει έδρα στο Σβάρτσενμπεργκ/Σαξονία στη Γερμανία. Με περισσότερους από 40 συνεργάτες και εγκαταστάσεις παραγωγής περίπου. 2.200 m², η Reich MIM GmbH είναι μια πλήρως οικογενειακή μικρομεσαία επιχείρηση. Η τεχνολογία MIM ενδείκνυται για δομικά εξαρτήματα με ιδιαίτερα σύνθετη μορφή, τα οποία πρέπει να κατασκευαστούν χωρίς μετεπεξεργασία (προεξοχές πίσω μέρους, σπειρώματα). Κύριοι τομείς εφαρμογής είναι η αυτοκινητοβιομηχανία και η μηχανολογία, η τεχνολογία μέτρησης και ελέγχου, η μηχανική ακριβείας, ο τομέας κλειδώματος και απόθεσης, η τεχνολογία εργαλείων, η ιατροτεχνολογία και ο τομέας των οικιακών συσκευών.

 2. EUROBALT ENGINEERING OÜ

  Εσθονία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ασχολείται με την παροχή εσωτερικής παραγωγής για διάφορους κλάδους της μηχανολογίας. Πραγματοποιούμε το σύνολο του κύκλου εργασιών, αρχίζοντας με την προετοιμασία των δειγμάτων παραγωγής και την κατασκευή των απαιτούμενων προϊόντων, μέχρι την πλήρη έναρξη της παραγωγής της παρτίδας και τον τακτικό εφοδιασμό με τις βέλτιστες λύσεις logistics, που επιτρέπουν να εξασφαλιστεί ότι τα προϊόντα θα είναι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, ότι θα έχουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους εκτελωνισμού.

 3. ALSEN SERVICES LDA.

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge
 4. HELGERIT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HELGERIT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

 5. MEBUS MIM-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MEBUS MIM-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PROTOTEC GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROTOTEC GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Attendorn, Γερμανία.

 2. OLIVARES GINO SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OLIVARES GINO SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλειδαριές, Αντλίες, μηχανουργειο, χυτευση μεταλλων, Κλειδαριές, κατεργασια σιδηρουχων μεταλλων και κραματων, Αντλίες, και μεταλλικα θερμοσυσσωματωμενα προϊοντα. Έχει έδρα σε Gessate, Ιταλία.

 3. LISTEMANN TECHNOLOGY AG

  Λιχνεστάιν, Πριγκιπάτο

  Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, ο Όμιλος Listemann είναι ο ειδικός στην Ευρώπη για τη βελτιστοποίηση θερμικών υλικών και τη συγκόλληση εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας. Οι πιστοποιημένες εγκαταστάσεις παραγωγής μας βρίσκονται στο Μπέντερν/Λιχτενστάιν, Βίντερτουρ/Ελβετία και Κρακοβία/Πολωνία. Ηλεκτρονικό τσιπ ή μονάδα παραγωγής ενεργείας: Η Listemann προσφέρει καινοτομικά υλικά για τα προϊόντα και την παραγωγή, μεταξύ άλλων, στους τομείς της αεροδιαστημικής, της ενέργειας και της περιβαλλοντικής τεχνολογίας, της μηχανολογίας και της κατασκευής εργαλείων και καλουπιών. Επίσης, εξυπηρετούμε και άλλους απαιτητικούς τομείς, όπως η τεχνολογία ημιαγωγών ή η ιατροτεχνολογία. Οι τεχνολογίες θερμικής παραγωγής μας καθιστούν τα εξαρτήματα αποτελεσματικότερα και επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής τους.

 4. HIMATEK GMBH

  Γερμανία

  Η HiMaTEK GmbH είναι ένας εξειδικευμένος προμηθευτής χυτών εξαρτημάτων, σφυρήλατων εξαρτημάτων και τυποποιημένων εξαρτημάτων συστημάτων αγωγών από διάφορα υλικά, όπως χυτοσίδηρος, χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, αλουμίνιο, ορείχαλκος, μπρούντζος, Superalloy κλπ. Από το 2000 και με βάση την επαγγελματική μας εμπειρία ως κινεζικό χυτήριο παρέχουμε στους πελάτες από την Ευρώπη, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ προϊόντα βάσει σχεδίων και επιθυμίας του πελάτη. Γνωρίζουμε επακριβώς ποιο υλικό ταιριάζει με ποια μέθοδο, ποιο εργοστάσια και με ποιους όρους. Τα πεδία εφαρμογής είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η χημεία, η αυτοκινητοβιομηχανία, η ιατρική, τα τρόφιμα, η ηλεκτρονική, τα ηλεκτρικά συστήματα, η ναυπηγική, οι κατασκευές, η αεροναυτιλία, η διαστημική, η κατασκευή σωλήνων κλπ. Ένα πιστοποιητικό ISO 9001: 2008 μας παρέχει την προσδιορίσιμη ποιότητα. Στη διεκπεραίωση των παραγγελιών σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η προσωπική επαφή με τους πελάτες μας: από την αγορά των υλικών έως το πρώτο δείγμα, τις μικρές και μεγάλες σειρές και τη διοικητική μέριμνα παρέχουμε γρήγορες, απρόσκοπτες και επαγγελματικές υπηρεσίες.

 5. DIMLASER - SOCIEDADE UNIPESSOAL, LDA

  Πορτογαλία

  Με τεχνολογία αιχμής, η DIMLASER ειδικεύεται στην παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων που προκύπτουν με πρόσθετη διαδικασία κατασκευής LaserCusing®, προσαρμοσμένων για τη βιομηχανία των καλουπιών και των πλαστικών, την κοσμηματοποιία και την οδοντιατρική. Οι λύσεις μας στην κατασκευή καλουπιών και πλαστικών ελαττώνουν τον κύκλο της έγχυσης κατά 40% και κατασκευάζουμε υβριδικά ενθέματα με σύμμορφα κανάλια ψύξης. Επίσης, υλοποιούμε τρισδιάστατα εξαρτήματα και ρεολογικές προσομοιώσεις ρευστών.

 1. MFS - SINTERING SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία MFS - SINTERING SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα θερμοσυσσωματωμενα προϊοντα, και μεταλλική κλειθροποιία. Έχει έδρα σε Trapagaran, Ισπανία.

 2. ITV SINTERMETALLE GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία ITV SINTERMETALLE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεία έδρανα, Λεία έδρανα, Έδρανα ολίσθησης από θερμοσυσσωματωμένο μέταλλο, μεταλλικα θερμοσυσσωματωμενα προϊοντα, και επιτηξη χαλυβα και μεταλλων. Έχει έδρα σε Lachen, Ελβετία.

 1. JP3DTECVISION GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία JP3DTECVISION GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα αυτοκινητων εποχης, χάραξη λέιζερ, και Σαρωτές λέιζερ 3D. Έχει έδρα σε Straubing, Γερμανία.

 2. SINTERFILTRI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία SINTERFILTRI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα, μπρουντζινα φιλτρα, Πλαστικά φίλτρα, και Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

 3. S.A.S. FRANCE VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Γερμανία

  Η εταιρεία S.A.S. FRANCE VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Saarbrücken, Γερμανία.

 4. BARATTIERI SINTERIZZATI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία BARATTIERI SINTERIZZATI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιτηξη χαλυβα και μεταλλων, και μεταλλουργία με σκόνες. Έχει έδρα σε Flero, Ιταλία.

 5. KEYSTONE POWDERED METAL COMPANY

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία KEYSTONE POWDERED METAL COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε St. Marys Pa, Ηνωμένες Πολιτείες.

 6. CAPSTAN ATLANTIC

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία CAPSTAN ATLANTIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Wrentham, Ma, Ηνωμένες Πολιτείες.

 7. COMTEC MFG., INC.

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία COMTEC MFG., INC., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλουργία με σκόνες. Έχει έδρα σε St. Marys, Pa, Ηνωμένες Πολιτείες.

 8. METAL POWDER PRODUCTS, LLC

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία METAL POWDER PRODUCTS, LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλουργία με σκόνες. Έχει έδρα σε Westfield, Indiana, Ηνωμένες Πολιτείες.

 1. WEBSTER-HOFF CORPORATION

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία WEBSTER-HOFF CORPORATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλουργία με σκόνες. Έχει έδρα σε Glendale Heights, Il, Ηνωμένες Πολιτείες.

 2. FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN

  Γαλλία

  Η εταιρεία FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, Λειαντικοί τροχοί, Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, επιδιορθωση, Λειαντικοί τροχοί, και βολφραμιο (τουγκστενιο). Έχει έδρα σε Chassieu, Γαλλία.

 3. SIMON SINTERLUTIONS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία SIMON SINTERLUTIONS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα θερμοσυσσωματωμενα προϊοντα. Έχει έδρα σε Aichhalden, Γερμανία.

 4. MEYER SINTERMETALL AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία MEYER SINTERMETALL AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα, Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα, χρωμιουχος χαλυβας, μηχανικη κατεργασια χαλυβα, και Μεταλλικό φίλτρο. Έχει έδρα σε Studen, Ελβετία.

 5. SYMMCO INC. - ENGINEERING PM SOLUTIONS

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία SYMMCO INC. - ENGINEERING PM SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλουργία με σκόνες. Έχει έδρα σε Sykesville, Pa, Ηνωμένες Πολιτείες.

 6. ATLAS PRESSED METALS

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία ATLAS PRESSED METALS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα θερμοσυσσωματωμενα προϊοντα. Έχει έδρα σε Dubois, Pa, Ηνωμένες Πολιτείες.

 7. PERRY TOOL & RESEARCH, INC. - POWDER METAL PARTS

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία PERRY TOOL & RESEARCH, INC. - POWDER METAL PARTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλουργία με σκόνες. Έχει έδρα σε Hayward, Ca, Ηνωμένες Πολιτείες.

 8. COMPAX INC.

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία COMPAX INC., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλουργία με σκόνες, και επιτηξη χαλυβα και μεταλλων. Έχει έδρα σε Anaheim, Ca, Ηνωμένες Πολιτείες.

 9. CARBOSINT S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CARBOSINT S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρικοι κινητηρες. Έχει έδρα σε Ghisalba, Ιταλία.

 10. MIMPLUS TECHNOLOGIES GMBH CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία MIMPLUS TECHNOLOGIES GMBH CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξευγενισμός επιφανειών, γαλβανικός. Έχει έδρα σε Ispringen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

30.946 Επιχειρήσεις