• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. REICH MIM GMBH

  Γερμανία

  Η εμπειρία και οι γνώσεις της Reich MIM GmbH εστιάζουν στην παραγωγή μεταλλικών μερών χύτευσης, εν συντομία MIM (metal injection moulding). Η εταιρεία Reich MIM GmbH έχει έδρα στο Σβάρτσενμπεργκ/Σαξονία στη Γερμανία. Με περισσότερους από 40 συνεργάτες και εγκαταστάσεις παραγωγής περίπου. 2.200 m², η Reich MIM GmbH είναι μια πλήρως οικογενειακή μικρομεσαία επιχείρηση. Η τεχνολογία MIM ενδείκνυται για δομικά εξαρτήματα με ιδιαίτερα σύνθετη μορφή, τα οποία πρέπει να κατασκευαστούν χωρίς μετεπεξεργασία (προεξοχές πίσω μέρους, σπειρώματα). Κύριοι τομείς εφαρμογής είναι η αυτοκινητοβιομηχανία και η μηχανολογία, η τεχνολογία μέτρησης και ελέγχου, η μηχανική ακριβείας, ο τομέας κλειδώματος και απόθεσης, η τεχνολογία εργαλείων, η ιατροτεχνολογία και ο τομέας των οικιακών συσκευών.

 2. EUROBALT ENGINEERING OÜ

  Εσθονία

  Η εταιρεία ασχολείται με την παροχή εσωτερικής παραγωγής για διάφορους κλάδους της μηχανολογίας. Πραγματοποιούμε το σύνολο του κύκλου εργασιών, αρχίζοντας με την προετοιμασία των δειγμάτων παραγωγής και την κατασκευή των απαιτούμενων προϊόντων, μέχρι την πλήρη έναρξη της παραγωγής της παρτίδας και τον τακτικό εφοδιασμό με τις βέλτιστες λύσεις logistics, που επιτρέπουν να εξασφαλιστεί ότι τα προϊόντα θα είναι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, ότι θα έχουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους εκτελωνισμού.

 3. HELGERIT GMBH

  Γερμανία

 4. ITV SINTERMETALLE GMBH

  Ελβετία

 5. MEBUS MIM-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PROTOTEC GMBH & CO KG

  Γερμανία

 2. OLIVARES GINO SRL

  Ιταλία

 3. LISTEMANN TECHNOLOGY AG

  Λιχνεστάιν, Πριγκιπάτο

  Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, ο Όμιλος Listemann είναι ο ειδικός στην Ευρώπη για τη βελτιστοποίηση θερμικών υλικών και τη συγκόλληση εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας. Οι πιστοποιημένες εγκαταστάσεις παραγωγής μας βρίσκονται στο Μπέντερν/Λιχτενστάιν, Βίντερτουρ/Ελβετία και Κρακοβία/Πολωνία. Ηλεκτρονικό τσιπ ή μονάδα παραγωγής ενεργείας: Η Listemann προσφέρει καινοτομικά υλικά για τα προϊόντα και την παραγωγή, μεταξύ άλλων, στους τομείς της αεροδιαστημικής, της ενέργειας και της περιβαλλοντικής τεχνολογίας, της μηχανολογίας και της κατασκευής εργαλείων και καλουπιών. Επίσης, εξυπηρετούμε και άλλους απαιτητικούς τομείς, όπως η τεχνολογία ημιαγωγών ή η ιατροτεχνολογία. Οι τεχνολογίες θερμικής παραγωγής μας καθιστούν τα εξαρτήματα αποτελεσματικότερα και επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής τους.

 4. HIMATEK GMBH

  Γερμανία

  Η HiMaTEK GmbH είναι ένας εξειδικευμένος προμηθευτής χυτών εξαρτημάτων, σφυρήλατων εξαρτημάτων και τυποποιημένων εξαρτημάτων συστημάτων αγωγών από διάφορα υλικά, όπως χυτοσίδηρος, χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, αλουμίνιο, ορείχαλκος, μπρούντζος, Superalloy κλπ. Από το 2000 και με βάση την επαγγελματική μας εμπειρία ως κινεζικό χυτήριο παρέχουμε στους πελάτες από την Ευρώπη, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ προϊόντα βάσει σχεδίων και επιθυμίας του πελάτη. Γνωρίζουμε επακριβώς ποιο υλικό ταιριάζει με ποια μέθοδο, ποιο εργοστάσια και με ποιους όρους. Τα πεδία εφαρμογής είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η χημεία, η αυτοκινητοβιομηχανία, η ιατρική, τα τρόφιμα, η ηλεκτρονική, τα ηλεκτρικά συστήματα, η ναυπηγική, οι κατασκευές, η αεροναυτιλία, η διαστημική, η κατασκευή σωλήνων κλπ. Ένα πιστοποιητικό ISO 9001: 2008 μας παρέχει την προσδιορίσιμη ποιότητα. Στη διεκπεραίωση των παραγγελιών σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η προσωπική επαφή με τους πελάτες μας: από την αγορά των υλικών έως το πρώτο δείγμα, τις μικρές και μεγάλες σειρές και τη διοικητική μέριμνα παρέχουμε γρήγορες, απρόσκοπτες και επαγγελματικές υπηρεσίες.

 5. DIMLASER - SOCIEDADE UNIPESSOAL, LDA

  Πορτογαλία

  Με τεχνολογία αιχμής, η DIMLASER ειδικεύεται στην παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων που προκύπτουν με πρόσθετη διαδικασία κατασκευής LaserCusing®, προσαρμοσμένων για τη βιομηχανία των καλουπιών και των πλαστικών, την κοσμηματοποιία και την οδοντιατρική. Οι λύσεις μας στην κατασκευή καλουπιών και πλαστικών ελαττώνουν τον κύκλο της έγχυσης κατά 40% και κατασκευάζουμε υβριδικά ενθέματα με σύμμορφα κανάλια ψύξης. Επίσης, υλοποιούμε τρισδιάστατα εξαρτήματα και ρεολογικές προσομοιώσεις ρευστών.

 1. MFS - SINTERING SL

  Ισπανία

 2. JP3DTECVISION GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. SINTERFILTRI SRL

  Ιταλία

 2. S.A.S. FRANCE VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Γερμανία

 3. BARATTIERI SINTERIZZATI SRL

  Ιταλία

 4. METAL POWDER PRODUCTS, LLC

  Ηνωμένες Πολιτείες

 5. FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN

  Γαλλία

 6. WEBSTER-HOFF CORPORATION

  Ηνωμένες Πολιτείες

 7. MEYER SINTERMETALL AG

  Ελβετία

 8. MIMPLUS TECHNOLOGIES GMBH CO. KG

  Γερμανία

 1. CARBOSINT S.P.A.

  Ιταλία

 2. KEYSTONE POWDERED METAL COMPANY

  Ηνωμένες Πολιτείες

 3. CAPSTAN ATLANTIC

  Ηνωμένες Πολιτείες

 4. COMPAX INC.

  Ηνωμένες Πολιτείες

 5. ATLAS PRESSED METALS

  Ηνωμένες Πολιτείες

 6. COMTEC MFG., INC.

  Ηνωμένες Πολιτείες

 7. SYMMCO INC. - ENGINEERING PM SOLUTIONS

  Ηνωμένες Πολιτείες

 8. PERRY TOOL & RESEARCH, INC. - POWDER METAL PARTS

  Ηνωμένες Πολιτείες

 9. SIMON SINTERLUTIONS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 10. PLASTOCO OY AB

  Φινλανδία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33.397 επιχειρήσεις