• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επίσωτρα για τροχούς και καρούλια

Αποτελέσματα για

Επίσωτρα για τροχούς και καρούλια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WILH. WISSNER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. PNEU EXPERT IMPEX S.R.L.

  Ρουμανία

 3. ROYAL TYRES PVT. LTD.

  Ινδία

 4. STE BINDER ET JENNY

  Γαλλία

 5. PROMERT AUTOMOTIVE LLC

  Τουρκία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. STEFFCO ANVELOPE

  Ρουμανία

 2. BELSHINTORGSERVIS

  Λευκορωσία

 3. EUROTYPA

  Ελλάδα

 4. BOHLE U K LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. QINGDAO HUIFUXIN TYRE CO.,LTD

  Κίνα

 1. KÁDÁR GUMI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Ουγγαρία

 2. SAIKO ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWY

  Πολωνία

 1. AZZOPARDI PETER

  Μάλτα

 2. INTER WHEELS

  Βέλγιο

 3. VOLTYRE PROM, VOLZHSKY SHINNY ZAVOD

  Ρωσία

 4. RUELLE SERVICES S.R.L.

  Ρουμανία

 5. SAMA SERVICE GRUP SA

  Ρουμανία

 6. EXAL

  Βέλγιο

 7. SIRSAN TEKERLEK SANAYI ITHALAT IHRACAT VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

 8. BÖHMER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία Böhmer υποστηρίζει τους πελάτες της στους τομείς της κατασκευής γερανών, λιμενικών επιχειρήσεων, της βιομηχανίας χυτηρίων, της βιομηχανίας οπτόπλινθων, της ναυπηγικής και της κατασκευής εγκαταστάσεων από το 1920. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από μικρούς τροχοφορείς με διάμετρο τροχών Ø 250 mm για οχήματα μεταφοράς ή τροχήλατες εξέδρες έως τροχούς κύλισης γερανών Ø από 1.600 mm. Επιπλέον τροχαλίες συρματόσχοινων συγκολλητής ελαφράς κατασκευής έως χυτές βαριές εκδόσεις διαφόρων διαμέτρων. Βάση των προϊόντων μας είναι τεμάχια χυτοχάλυβα ή ακατέργαστα σφυρήλατα τεμάχια των εταίρων μας αποκλειστικά από τη Γερμανία. Το δικό μας κατασκευαστικό τμήμα που περιλαμβάνει μηχανικούς, τεχνικούς και τεχνικούς σχεδιαστές προϊόντων, ελέγχει κάθε προϊόν σε κλίνη δοκιμών ώστε να το βελτιστοποιήσει και να το προσαρμόσει με βάση την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις συνθήκες χρήσης επιτόπου. Αξιοποιήστε High Quality made in Germany, μέγιστη διάρκεια ζωής προϊόντων και εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

 1. ROLKO KOHLGRÜBER GMBH

  Γερμανία

  Η Rolko Kohlgrüber GmbH συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών παρελκομένων αποκατάστασης, παρελκομένων αναπηρικών αμαξιδίων, παρελκομένων κλινών θεραπείας, καθώς και τροχών, ράουλων και ελαστικών για διάφορους κλάδους της βιομηχανίας. Με έδρα στη Γερμανία και στρατηγικές μονάδες στη Δανία, στην Ολλανδία, στις ΗΠΑ και ιδιόκτητη παραγωγή στην Κίνα, η επιχείρηση διασφαλίζει την αξιόπιστη παροχή συμβουλών, την υποστήριξη, και τη γρήγορη παράδοση σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατασκευαστές και εξειδικευμένοι έμποροι από περισσότερες από 80 χώρες εμπιστεύονται την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων της Rolko που δεν περιλαμβάνει μόνο τροχούς, ελαστικά, λύσεις ελαστικών ασφαλείας και άλλα εξαρτήματα για αναπηρικά αμαξίδια και συσκευές αποκατάστασης, αλλά και βοηθητικά μέσα αποκατάστασης, όπως ράμπες αναπηρικών αμαξιδίων, επενδύσεις προστασίας από τις καιρικές συνθήκες και βοηθήματα μεταφορά, καθώς και παρελκόμενα, όπως λαβές όρθωσης, ράουλα απόστασης από τοίχους και συστήματα συγκράτησης για κλίνες νοσοκομείων. Εκτός αυτού, η Rolko είναι στη διάθεση κατασκευαστών και εξειδικευμένων εμπόρων διαφόρων κλάδων της βιομηχανίας, όπως, π.χ., γεωργικών μηχανημάτων, παιδικών οχημάτων, μεταφορικών μηχανημάτων, συστημάτων μεταφοράς, αθλητικών οργάνων, συσκευών καθαρισμού, κατασκευής μηχανημάτων, κατασκευής καταστημάτων ή τρέιλερ σκαφών με παροχή συμβουλών για αξιόπιστους τροχούς και ράουλα, ελαστικά, ασφάλειες έλξης, άξονες και άλλα στοιχεία.

 2. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Γερμανία

  Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

 3. TENTE SAS

  Γαλλία

 4. NAUMANN GMBH

  Γερμανία

 5. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Ιταλία

 6. PLASTBOX HANDELSKONTOR GMBH

  Γερμανία

 7. BS ROLLEN GMBH

  Γερμανία

 8. P.A. PERAZZOLO S.R.L.

  Ιταλία

 9. P.A. PERAZZOLO S.R.L.

  Ιταλία

 10. A.R.E.S.

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επίσωτρα για τροχούς και καρούλια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

320 επιχειρήσεις