• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επίσωτρα για τροχούς και καρούλια

Αποτελέσματα για

Επίσωτρα για τροχούς και καρούλια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. STE BINDER ET JENNY

  Γαλλία

 2. WILH. WISSNER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. ROYAL TYRES PVT. LTD.

  Ινδία

 4. PNEU EXPERT IMPEX S.R.L.

  Ρουμανία

 5. PROMERT AUTOMOTIVE LLC

  Τουρκία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TAMU MACHINE

  Τουρκία

 2. STEFFCO ANVELOPE

  Ρουμανία

 3. BELSHINTORGSERVIS

  Λευκορωσία

 4. BOHLE U K LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. EUROTYPA

  Ελλάδα

 1. QINGDAO HUIFUXIN TYRE CO.,LTD

  Κίνα

 2. SIRSAN TEKERLEK SANAYI ITHALAT IHRACAT VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

 1. SAMA SERVICE GRUP SA

  Ρουμανία

 2. RUELLE SERVICES S.R.L.

  Ρουμανία

 3. AZZOPARDI PETER

  Μάλτα

 4. INTER WHEELS

  Βέλγιο

 5. EXAL

  Βέλγιο

 6. KÁDÁR GUMI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Ουγγαρία

 7. SAIKO ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWY

  Πολωνία

 8. BÖHMER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία Böhmer υποστηρίζει τους πελάτες της στους τομείς της κατασκευής γερανών, λιμενικών επιχειρήσεων, της βιομηχανίας χυτηρίων, της βιομηχανίας οπτόπλινθων, της ναυπηγικής και της κατασκευής εγκαταστάσεων από το 1920. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από μικρούς τροχοφορείς με διάμετρο τροχών Ø 250 mm για οχήματα μεταφοράς ή τροχήλατες εξέδρες έως τροχούς κύλισης γερανών Ø από 1.600 mm. Επιπλέον τροχαλίες συρματόσχοινων συγκολλητής ελαφράς κατασκευής έως χυτές βαριές εκδόσεις διαφόρων διαμέτρων. Βάση των προϊόντων μας είναι τεμάχια χυτοχάλυβα ή ακατέργαστα σφυρήλατα τεμάχια των εταίρων μας αποκλειστικά από τη Γερμανία. Το δικό μας κατασκευαστικό τμήμα που περιλαμβάνει μηχανικούς, τεχνικούς και τεχνικούς σχεδιαστές προϊόντων, ελέγχει κάθε προϊόν σε κλίνη δοκιμών ώστε να το βελτιστοποιήσει και να το προσαρμόσει με βάση την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις συνθήκες χρήσης επιτόπου. Αξιοποιήστε High Quality made in Germany, μέγιστη διάρκεια ζωής προϊόντων και εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Γερμανία

  Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

 2. VEGA

  Τουρκία

  Η VEGA Stacker Machine Engineering Ltd. είναι μια ηγετική εταιρεία στην βιομηχανία των περονοφόρων και στοιβαχτήρων οχημάτων και παλετοφόρων φορτηγών, με έδρα στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας από το 1978. Διαθέτουμε έναν εκτενές χαρτοφύλακα με στοιβαχτήρες, παλετοφόρα οχήματα και ανταλλακτικά, συμπ. περονοφόρα οχήματα ντίζελ και LPG, ηλεκτρικά περονοφόρα, παλετοφόρα οχήματα ηλεκτρικής πλατφόρμας, χειροκίνητα υδραυλικά αμαξίδια, μηχανήματα έλξης με μπαταρία πλήρως αυτοματοποιημένα, ημι-αυτόματα μηχανήματα έλξης με μπαταρία, χειροκίνητες πλατφόρμες φόρτωσης και πολλά άλλα. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή μας τοποθεσία για να ανακαλύψετε την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας.Πέρα από τα μηχανήματα μας, κατασκευάζουμε επίσης τροχούς από πολυαμίδιο, ροδάκια και τροχίσκοι από πλαστικό από καουτσούκ για στοιβαχτήρες και την βιομηχανία των παλετοφόρων οχημάτων. Η προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και οι ηθικές αρχές ώστε να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση όλων των ενδιαφερόμενων μερών. Στόχος μας η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών για μηχανήματα μεταφοράς και στοίβαξης ικανοποιώντας τις υψηλότερες προσδοκίες των πελατών μας. Το όραμα μας είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τομέα με καινότομη προσέγγιση και να γίνουμε η πρώτη επιλογή των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο. Με 41 χρόνια πείρας, προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και με ευνοϊκούς όρους εξόφλησης, ομαλή και έγκαιρη παράδοση και μια επιχειρησιακή προσέγγιση βιωσιμότητας με οικονομική, περιβαλλοντολογική και κοινωνική ευαισθησία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία TECNO RUOTE GROUP S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, βιομηχανικοι τροχοι, τροχοι απο πλαστικο, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, τροχοι απο ναϋλον, και τροχοι πολυουρεθανης. Έχει έδρα σε Brendola, Ιταλία.

 4. BS ROLLEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BS ROLLEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια για έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Τροχοί και καρούλια, τροχοι απο πλαστικο, σφαιρικες διαταξεις, ραουλοδρομοι, τροχοι πολυουρεθανης, και Τροχαλίες στήριξης. Έχει έδρα σε Remscheid, Γερμανία.

 5. A.R.E.S.

  Ιταλία

  Η εταιρεία A.R.E.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, βιομηχανικοι τροχοι, τροχοι διακινησης, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, και επιψευδαργυρωμενα ποδια. Έχει έδρα σε Baranzate, Ιταλία.

 6. MAGIGLIDE DEUTSCHLAND

  Γερμανία

  Η εταιρεία MAGIGLIDE DEUTSCHLAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια για έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φαγεντιανα πλακακια, τροχοί για έπιπλα, και στοπ για πορτες. Έχει έδρα σε Viersen, Γερμανία.

 7. HTS EKER

  Τουρκία

 8. LUC URETHAN KUNSTSTOFF GMBH

  Γερμανία

 9. LADENBURGER ALUGUß GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 10. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Γερμανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επίσωτρα για τροχούς και καρούλια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

307 Επιχειρήσεις