• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EUROSTONE HERMELER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Τελεφερίκ, αναβατήρες και τελεσκί, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Haltern Am See, Γερμανία.

 2. FAHRZEUG-TECHNIK HATTINGEN DRESELER UND STEPHAN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FAHRZEUG-TECHNIK HATTINGEN DRESELER UND STEPHAN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων. Έχει έδρα σε Hattingen, Γερμανία.

 3. DAXI SA

  Βέλγιο

  Εδώ και περισσότερα από 20 έτη, η Daxi SA παρέχει διάφορες υπηρεσίες και προϊόντα. Τις περισσότερες φορές, έχουν σχέση με τον σιδηροδρομικό εξοπλισμό, αλλά και με την υλοποίηση μηχανικά συγκολλημένων και κατεργασμένων εξαρτημάτων και εξαρτημάτων χύτευσης. Στον σιδηροδρομικό τομέα, η επιχείρηση αναλαμβάνει μελέτες που διεκπεραιώνονται από καταρτισμένους και έμπειρους μηχανικούς. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα απευθύνονται σε σιδηροδρομικά δίκτυα και σε δίκτυα τραμ, αλλά και στη βαριά βιομηχανία, στα λιμάνια, σε βιομηχανικές ζώνες, σε οικιακές αποχετεύσεις και αλλού.

 4. PATRY

  Γαλλία

  Η Patry ειδικεύεται στη σιδηροδρομική διακίνηση. Περισσότεροι από 5.000 επαγγελματίες χρησιμοποιούν τη μοναδική μας τεχνογνωσία σε όλο τον κόσμο. Παρέχουμε λύσεις κατά παραγγελία, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας και στο πλαίσιο των έργων σας. Η Patry προμηθεύει με σιδηροτροχιές και εξαρτήματα στερέωσης και υλοποιεί τον σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμών κάθε είδους για κύλιση σε σιδηροτροχιές. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε σιδηροτροχιές, τροχούς, φορεία, ειδικά αμαξίδια και σιδηροδρομικές μηχανές έλξης.

 5. SEISENBACHER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

  Με ιστορία άνω των 80 ετών, η Seisenbacher είναι σήμερα μια από τις διεθνώς κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα της επεξεργασίας μετάλλων. Οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν σήμερα οφέλη από την εμπειρία και την αξιοπιστία μας. Το γεγονός αυτό αποτελεί το θεμέλιο των επιχειρηματικών μας τομέων στον παγκόσμιο ανταγωνισμό. με τις άψογα εξοπλισμένες μονάδες πωλήσεων και παραγωγής της εταιρείας μας στην Αυστρία, στις ΗΠΑ και στη Μεγάλη Βρετανία εγγυόμαστε τη γρήγορη και επαγγελματική διάθεση του προϊόντος σας σε άριστη ποιότητα. Από κοινού με τη δική μας ομάδα Engineering σάς παρέχουμε επαγγελματική υποστήριξη για την ανάπτυξη προϊόντων και έργων. Η Seisenbacher απασχολεί σήμερα παγκοσμίως περισσότερους από 200 συνεργάτες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS

  Ρωσία

  Η Bryansk Plant of Draft Gears (BPDG) κατασκευάζει μηχανισμούς σύνδεσης αμαξοστοιχιών και σιδηροδρομικά στοιχεία για βαγόνια εμπορευμάτων, ανταλλακτικά σιδηροδρομικού εξοπλισμού και τροχαίο υλικό, έδρανα για την βιομηχανία πετρελαίου και αερίου, προϊόντα από χάλυβα, χυτεμένα αντικείμενα από μη σιδηρούχο χάλυβα βάρους 5 ως 180 κιλά, αντικείμενα από πλαστικό και πολυμερή ως 6, 5 κιλά.Ωστόσο, η κύρια δραστηριότητα της BPDG είναι η παραγωγή και επισκευή του αποσβεστήρα δονήσεων PMKP-110 που χρησιμοποιεί μια συσκευή επιστροφής- συγκράτησης (ένα σύνολο ελαστικών μπλοκ από πολυμερές υλικό) αντί για ελατήρια. Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας της εταιρείας τηρεί τα κρατικά Ρωσικά πρότυπα (GOST) και έχει εγκριθεί κατά τα πρότυπα IRIS, ISO 9001: 2015, ISO/TS 22163: 2017. Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2008 και προσφέρει αναλώσιμα χονδρικής σε μεταλλικά και πλαστικά εξαρτήματα για την βιομηχανία του σιδηρόδρομου καθώς και την συντήρηση και επισκευή συστημάτων σύνδεσης αμαξοστοιχιών κατηγορίας T1, T2 και T3 καθόλη την διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

 2. ETS ERSATZ-TEILE SCHIENENFAHRZEUGE GMBH

  Γερμανία

  Από την εμπειρία του ειδικευμένου προσωπικού μας στον τομέα των σιδηροδρομικών οχημάτων και την εμπειρία που έχουν αποκτήσει ήδη οι αμέτρητοι επιχειρηματικοί εταίροι μας με την ποιότητα και την αποδοτικότητά μας, προκύπτει η εμπιστοσύνη την οποία απολαμβάνει η ETS στη γερμανική και στην παγκόσμια αγορά. Εδώ και πολλά χρόνια παρέχουμε κορυφαία ποιότητα για σχεδόν κάθε όχημα που κινείται σε ράγες – από το διαδεδομένο μοντέλο έως το ειδικό όχημα, από το μικροεξάρτημα έως μεγάλα στοιχεία και συγκροτήματα. Η γραφειοκρατία της πιστοποίησης TSI, VPI, DIN EN ή TÜV αποτελεί δική μας ευθύνη. Σάς παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης και επιδιόρθωσης μεταχειρισμένων εξαρτημάτων όπου εσείς δεν μπορείτε να διακρίνετε καμία σχεδόν διαφορά με το γνήσιο εξάρτημα. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 4.000 εξαρτήματα. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε σχεδόν κάθε παραγγελία ήδη από την έδρα μας στο Bönen, με εγκαταστάσεις 12.000 τ.μ.

 3. FRIEDRICH HIPPE MASCHINENFABRIK + GERÄTEBAU GMBH

  Γερμανία

  FRIEDRICH HIPPE – Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για συστήματα μεταφοράς, κυκλοφορίας και ασφαλείας. Με την τεχνογνωσία και την υψηλή εσωτερική εξειδίκευση παραγωγής μας είμαστε ο συνεργάτης σας στους τομείς των σιδηροδρομικών υποδομών, των εξαρτημάτων σιδηροδρομικών οχημάτων, των εξαρτημάτων για προστατευμένα οχήματα και της προστασίας υποδομών και των εξοπλισμών ασφαλείας. Στο πλαίσιο αυτό σάς παρέχουμε ένα εξαιρετικά υψηλό μηχανικό και ηλεκτρομηχανικό βάθος παραγωγής και συνδυάζουμε την ανάπτυξη, την παραγωγή, την παροχή συμβουλών και σέρβις – τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από το 1954, το όνομα FRIEDRICH HIPPE αποτελεί συνώνυμο ποιότητας και ικανότητας σε ότι αφορά την σιδηροδρομική τεχνική. Η FRIEDRICH HIPPE είναι πιστοποιημένος εταίρος που παρέχει πολλά συστατικά τα οποία επιτρέπουν την βελτιστοποίηση μιας λειτουργικής σιδηροδρομικής υποδομής και ασφαλή σιδηροδρομικά οχήματα. Τα προϊόντα μας επιτρέπουν την σιδηροδρομική κυκλοφορία. Η οικογενειακή μας επιχείρηση υπό την διαχείριση της τρίτης γενιάς, αποτελεί έναν πιστοποιημένο εταίρο και έχει αναγνωριστεί στους τομείς της υποδομής και των συστατικών οχημάτων.

 4. KST LIGHTING

  Βέλγιο

  Η KST Lighting κατέχει ηγετική θέση στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών εξοπλισμών και εξοπλισμών φωτισμού (φωτιστικά, ηλεκτρονικοί μετατροπείς, συστήματα φωτισμού LED κ.ά.) για κινούμενο εξοπλισμό, όπως τρένα, τραμ, μετρό, λεωφορεία κ.λπ. Κύριος στόχος της KST Lighting είναι η δημιουργία, η ανάπτυξη και η κατασκευή εξοπλισμού υψηλής ποιότητας, καθώς και η προσφορά αποδοτικών και καινοτόμων λύσεων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

 5. ESKO, SPOL. S R.O.

  Τσεχία

  Παραγωγή μερών από λεωφορεία τρόλεϊ, λεωφορεία, σιδηρόδρομοι, εταιρείες συναρμολόγησης, γραμμές έλξης, μονωτές, Προσαρμογές για λεωφορεία τρόλεϊ, τοξοειδείς δακτύλιοι, ηλεκτρικοί σταυροί, δακτύλιοι σύσφιξης, αγκύλια κλειδιά αλυσίδων.

 1. CML INDUSTRIES

  Βέλγιο

  Ιδρύθηκε το Libramont στο νότιο Βέλγιο και δραστηριοποιείται για πάνω από 30 χρόνια στην προσαρμοσμένη μηχανική κατασκευής, η εταιρεία CML Industries SA σχεδιάζει και κατασκευάζει εξοπλισμό και ειδικές μηχανές για τη βιομηχανία και τον τομέα των σιδηροδρόμων. Κύρια επιτεύγματά της περιλαμβάνουν το σχεδιασμό και την κατασκευή : εξοπλισμό για τρένα και για σιδηροδρομικές εργασίες κυρίως για την εγκατάσταση και συντήρηση των συστημάτων αλυσοειδούς οδικά / σιδηροδρομικά οχήματα.

 2. POUGET

  Γαλλία

  Η εταιρεία POUGET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χειροκίνητοι και ηλεκτροκίνητοι φορτωτές σιδηροτροχιών. Έχει έδρα σε Stains Cedex, Γαλλία.

 1. FRANZ KAMINSKI WAGGONBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FRANZ KAMINSKI WAGGONBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων. Έχει έδρα σε Hameln, Γερμανία.

 2. GEISMAR

  Γαλλία

  Η εταιρεία GEISMAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηρόδρομος- τοποθέτηση και συντήρηση, ανακαινιση σιδηροδρομικων γραμμων, Σιδηρόδρομος- τοποθέτηση και συντήρηση, κατασκευη σιδηροδρομικων γραμμων, και οχηματα επισκευης ηλεκτρικων γραμμων για σιδηροδρομους. Έχει έδρα σε Neuilly Sur Seine, Γαλλία.

 3. LIMITED LIABILITY COMPANY RICH

  Ουκρανία

  Η εταιρεία LIMITED LIABILITY COMPANY RICH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων. Έχει έδρα σε Dnepr, Ουκρανία.

 4. PROMMASHMETAL LTD

  Ουκρανία

  Η εταιρεία PROMMASHMETAL LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γερανογέφυρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, μεταλλικες κατασκευες, και Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

 5. ADAMANTINVEST

  Ουκρανία

  Η εταιρεία ADAMANTINVEST, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα για συμπιεστες, ανταλλακτικα για αντλιες, ανταλλακτικα για βιομηχανικα μηχανηματα, και ανταλλακτικα για υδραυλικους εξοπλισμους. Έχει έδρα σε Sumy, Ουκρανία.

 6. INFRABEL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία INFRABEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρόδρομος- τοποθέτηση και συντήρηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, Σύστημα σιδηροδρομικής ασφάλειας, Ηλεκτρονική σιδηροδρομική σηματοδότηση - συστήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, Σύστημα σιδηροδρομικής ασφάλειας, κατασκευη σιδηροδρομικων γραμμων, και Ηλεκτρονική σιδηροδρομική σηματοδότηση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 7. TK E-INDUSTRIEMONTAGE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TK E-INDUSTRIEMONTAGE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

 8. MFI - MATÉRIEL FERROVIAIRE ET INDUSTRIEL S.A.

  Γαλλία

  Η εταιρεία MFI - MATÉRIEL FERROVIAIRE ET INDUSTRIEL S.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαγονια, ατμομηχανες, και βαγονια εμπορευματων. Έχει έδρα σε Strasbourg, Γαλλία.

 1. LACKNER.PM – INGENIEURBÜRO FÜR PROJEKTPLANUNG UND REALISIERUNG

  Γερμανία

  Η εταιρεία LACKNER.PM – INGENIEURBÜRO FÜR PROJEKTPLANUNG UND REALISIERUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων. Έχει έδρα σε Landau, Γερμανία.

 2. DEPRECQ SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία DEPRECQ SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμαξώματα οχημάτων, μηχανικες κατασκευες, και Αμαξώματα οχημάτων. Έχει έδρα σε Raismes, Γαλλία.

 3. LLC "ZAPOROZHYE MECHANICAL FACTORY"

  Ουκρανία

  Η εταιρεία LLC "ZAPOROZHYE MECHANICAL FACTORY", είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ατμομηχανες ντιζελ, ηλεκτρικες ατμομηχανες, και χυτευση. Έχει έδρα σε Zaporizhzhya, Ουκρανία.

 4. HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρένα, σερβόφρενα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, υδραυλικες αντλιες, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, και ηλεκτρομαγνητικες βαλβιδες. Έχει έδρα σε Falkensee, Γερμανία.

 5. SOMAFEL - ENGENHARIA E OBRAS FERROVIARIAS, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία SOMAFEL - ENGENHARIA E OBRAS FERROVIARIAS, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, Εργολάβοι δημοσίων έργων, Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, και Εργολάβοι δημοσίων έργων. Έχει έδρα σε Porto Salvo, Πορτογαλία.

 6. WEGH GROUP S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία WEGH GROUP S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμος σιδηροδρομων και μεταφορων, και Σιδηροδρομικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Fornovo Di Taro, Ιταλία.

 7. ELECTREN, S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία ELECTREN, S.A., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρόδρομος- τοποθέτηση και συντήρηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, εξοπλισμος σιδηροδρομων και μεταφορων, εξοπλισμοι για σιδηροδρομικες γραμμες και γραμμες τραμ, Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, και ηλεκτρικες εγκαταστασεις για σιδηροδρομικες γραμμες και γραμμες τραμ. Έχει έδρα σε MADRID, Ισπανία.

 8. HJ SKELTON AND CO LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία HJ SKELTON AND CO LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων. Έχει έδρα σε Thatcham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. ON RAIL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ON RAIL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων. Έχει έδρα σε Mettmann, Γερμανία.

 10. LOGIPLUS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LOGIPLUS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, Ηλεκτρονική σιδηροδρομική σηματοδότηση - συστήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, Ηλεκτρονική σιδηροδρομική σηματοδότηση - συστήματα και εξοπλισμός, βιομηχανικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα, και Ηλεκτρονικά συστατικά. Έχει έδρα σε Charleroi, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

672 Επιχειρήσεις

Kατηγορια