Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εξοπλισμός εστιατορίου

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός εστιατορίου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. STECKO MEBLE S.J.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η Stecko Meble είναι μια επώνυμη εταιρεία κατασκευής επίπλων που προσφέρει πρωτότυπες λύσεις επίπλωσης ανώτατης ποιότητας για την μετατροπή χώρων διαμονής και εργασίας. Η γκάμα των προϊόντων μας είναι εκτενής και ποικιλόμορφη, ικανοποιώντας διάφορες ανάγκες και προτιμήσεις. Είτε αναζητάτε ένα κομψό σετ καθιστικού, εργονομική επίπλωση γραφείου, έπιπλα γραφείου, σύγχρονο υπνοδωμάτιο, λειτουργικές λύσεις για την κουζίνα, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογών που ικανοποιούν διάφορα στυλ και απαιτήσεις. Από κλασικό σχέδιο μέχρι τις σύγχρονες τάσεις, αναπτύσσουμε συνέχεια την γραμμή των προϊόντων μας ώστε να είμαστε πάντα μπροστά από την καμπύλη και να ικανοποιούμε τις αναπτυσσόμενες απαιτήσεις των πελατών.Χάρη στην ομάδα μας καταρτισμένων σχεδιαστών και μαστόρων, είμαστε περήφανοι της ικανότητας μας να δημιουργούμε εξατομικευμένα έπιπλα προσαρμοσμένα στις ατομικές προδιαγραφές.Από την ανάπτυξη της έννοιας μέχρι την εγκατάσταση, εξασφαλίζουμε μια ευχάριστη και ομοιόμορφη εμπειρία στους πελάτες μας. Αναζητάμε ενεργά οικολογικά υλικά και παραγωγικές διαδικασίες, μειώνοντας στο ελάχιστο το ανθρακικό μας αποτύπωμα και συμβάλλοντας σε ένα πιο οικολογικό μέλλον. Με την ισχυρή μας φήμη που βασίζεται στην αξιοπιστία και στην αριστεία, έχουμε εξυπηρετήσει με επιτυχία μια ευρεία παλέτα πελατών, από ιδιώτες πελάτες, σχεδιαστές εσωτερικών χώρων μέχρι εμπορικά κέντρα. Είτε πρόκειται για ένα μοναδικό τεμάχιο επίπλωσης ή ένα ολοκληρωμένο έργο επίπλωσης, προσεγγίζουμε το καθένα με επαγγελματισμό και με μια αφοσίωση ώστε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες.

 2. ART ET LUMIERE

  Ελλάδα

  H ART ET LUMIERE DECORATION διαθέτει διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα υψηλής ποιότητας και design. Δημιουργούμε μοναδικές συλλογές σε επιτραπέζια διακοσμητικά αντικείμενα, καθώς και σε επιτραπέζια είδη σερβιρίσματος. Διαχρονικές προτάσεις διακόσμησης σε φωτιστικά, πίνακες ζωγραφικής, λουλούδια, κεραμικά αντικείμενα και μικροέπιπλα, θα σας καταπλήξουν και θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε με στυλ και φινέτσα κάθε χώρο της επιλογής σας. Ανακαλύψτε και επιλέξτε διακοσμητικά αντικείμενα και προϊόντα οικιακού εξοπλισμού που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, λειτουργικότητα και την αισθητική τους. Παράλληλα, η εταιρία μας ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ "ART ET LUMIERE" «TEXNH & ΦΩΣ» δραστηροποιείται και στον χώρο των εκκλησιαστικών προϊόντων απο το 1989. Ολα τα προϊόντα παραγωγής και εισαγωγής μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την ποικιλία των σχεδίων. Σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε με σεβασμό και υπευθυνότητα τους πελάτες μας.

  Όλα τα προϊόντα για "εξοπλισμός εστιατορίου"

 3. CEYLAN GMBH DÖNER KEBAB EQUIPMENT

  Γερμανία

  Η Ceylan είναι κατασκευαστής συσκευών κοπής γύρου υψηλής ποιότητας και έχει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του εξοπλισμού συσκευών παρασκευής γύρου, μαχαιριών γύρου, συσκευών γκριλ, μαχαιριών κεμπάπ. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει την παραγωγή υψηλής ποιότητας συσκευών κοπής γύρου και συσκευών γκριλ, καθώς και την παγκόσμια εμπορία συσκευών γαστρονομίας σε περισσότερες από 80 χώρες. Τα εμπορικά μας σήματα είναι CEYLAN®, Devran®, Heran® και Seymen® και χαρακτηρίζονται από την κεντρική ιδέα της ποιότητας, της οικονομικής αποδοτικότητας και του σέρβις

 4. ART STEEL S.A.

  Ελλάδα

  ARTSTEEL is a heavily investng Company in modern product machinery equipment, having as primary Objec; ve the development of new products such as the new materials (e.g. Solids, Wood, Acrylics, Glasses) and the construction of showcases for Salads, Pastry, Ice cream and other products. In addition to the manufacturing of Wall mounted refrigerators, Table refrigerators, Display showcases for pizza salads and other applications, the entire range of our products are currently in our production line and are readily available for the Professionals, focus under the strictest International Standards. The entire range of our products aim at the Professional kitchen Businesses such as Hotels, Hospitals, Ships, Cafeterias, Bars, Shops, Restaurants, Grills, Snack bars, etc. and include Stainless steel Commercial Refrigerators-Freezers, Refrigerated display Cabinets, Stainless steel construction series SNACK and stainless steel constructions such as Stainless steel Cabinets, Bain marie e.t.c.

 5. FASTGAS

  Κάτω Χώρες

  Η FastGas είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ανταλλακτικών κρέμας πρωτοξειδίου του αζώτου υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη. Η ποιότητα παίζει πρωταρχικό ρόλο στην αγορά N2O, για αυτό και η εταιρεία μας εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων της ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, γιατί η προμήθεια πρωτοξειδίου του αζώτου χαμηλής ποιότητας μπορεί να έχει εξαιρετικά επικίνδυνες συνέπειες. Συνεπώς, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ορίσει ορισμένες προϋποθέσεις. Ελέγχει αυστηρά την χρήση του πρωτοξειδίου του αζώτου καθώς και την μεταφορά του. Πέρα από το γεγονός πως είναι καλό σήμερα να λαμβάνει κανείς υπόψη το περιβάλλον, ειδικά αφού αποτελεί κύρια προτεραιότητα της εταιρείας μας, προσφέρει επίσης οικονομικό όφελος.Συστήνουμε να αναζητάτε έναν κατασκευαστή που πουλά μεγάλα ανταλλακτικά κρέμας πρωτοξειδίου του άνθρακα. Για μικρά ανταλλακτικά (7.5 γρ) θα χρειαστείτε 85 ανταλλακτικά κρέμας να έχουν την ίδια ποσότητα σε αέριο πρωτοξειδίου του άνθρακα ισόποση με ανταλλακτικό κρέμας 615 γρ. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες μας να εξοικονομήσουν σε ότι αφορά τα κόστη συσκευασίας, τον αποθηκευτικό χώρο και τα κόστη μεταφοράς. Αν δεν βρίσκετε τις ποσότητες που χρειάζεστε στον ιστότοπο μας, τότε ίσως η ιδανική λύση να είναι να γίνετε αντιπρόσωπος, απλά συμπληρώνοντας το έντυπο που βρίσκεται στον ιστότοπο μας. Θα ενημερωθείτε άμεσα για οποιαδήποτε διακύμανση των τιμών και ειδικές προσφορές και θα σας παρέχουμε πάντα τις καλύτερες τιμές και θα εξασφαλίσουμε να μην ξεμείνετε ποτέ από προϊόντα! Θα είστε σε άμεση επαφή με τους διευθυντές μας πωλήσεων οι οποίοι θα σας βοηθήσουν στην διαχείριση των παραγγελιών σας και θα απαντήσουν οποιαδήποτε σας απορία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SPIRITSANDWINE.EU

  Ιταλία

  Η Spiritsandwinea έχει σκοπό να γίνει σημείο αναφοράς για την ηλεκτρονική πώληση κρασιών, λικέρ, τζιν και ουίσκι ανώτατης ποιότητας και πρωτότυπα. Η πείρα μας όσον αφορά τις ονομασίες, καθώς και τις γνώσεις που κατέχουμε πάνω στο θέμα μετατρέπουν τον κατάλογο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ως μια εξαιρετική βιτρίνα με ότι καλύτερο παράγεται στο εμπόριο. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των καλύτερων φιαλών από: Τζιν (ποτό), Λικέρ, Ουίσκι, Τεκίλα, Σαμπάνια, Mezcal, Ρούμι, χωνευτικά, Bitter, Brandy !

 2. DIAMOND EUROPE

  Βέλγιο

  Από το 1985, η Diamond® συμβάλλει στην εξέλιξη του τομέα των εξοπλισμών για επαγγελματικές κουζίνες και ψύξης, η φήμη και η επιτυχία της μάρκας, υποστηριζόμενες από μια οργάνωση αιχμής, θέτει την εταιρεία Diamond® Europe στο TOP 5 της ευρωπαϊκής διανομής, με έναν τζίρο που ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Μέσα σε λίγα χρόνια, η διανομή των προϊόντων Diamond® επεκτάθηκε πέρα από τα ευρωπαϊκά σύνορα, σε διεθνές επίπεδο. Παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, με πυκνό δίκτυο 1.200 μεταπωλητών - εγκαταστατών που συνδυάζουν επαγγελματισμό, πείρα και ικανότητες κατά τέτοιον τρόπο ώστε να μπορούν να προτείνουν λύσεις κατά παραγγελία. Η φιλοσοφία της Diamond®: διευκόλυνση της εργασίας σας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα με ελάχιστο κόστος. Οι αξίες μας: σεβασμός προς τον πελάτη, σεβασμός προς τους συνεργάτες, σεβασμός προς το περιβάλλον.

 3. HOTELMARKET SRL

  Ιταλία

  Η επιχείρηση μας ξεχωρίζει χάρη στην ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει, στους τομείς της επίπλωσης εσωτερικού/ εξωτερικού χώρου, είδη παραλίας, καθίσματα για μπαρ, διακοσμητικά αντικείμενα, μικρές συσκευές, δομές κήπου, ταπετσαρίες και τραπεζομάντηλα και πετσέτες. Η δομή μας αποτελείται από 3 000 τ.μ εκθεσιακού χώρου, όπου θα βρείτε λύσεις σε όλες τις απαιτήσεις σας.

 4. HORECASHOP - JACOBY

  Βέλγιο

  Η HORECASHOP.net είναι ένα ηλεκτρονικό γαστρονομικό κατάστημα όπου θα βρείτε όλα τα εργαλεία και τους εξοπλισμούς για τους επαγγελματίες στον τομέα της εστίασης και των τροφίμων και για ιδιώτες γαστρονόμους, από τα είδη εστιατορικής τέχνης ως τον πλήρη εξοπλισμό της κουζίνας σας. Η Εταιρεία μας ειδικεύεται στην προμήθεια εξοπλισμού για ξενοδοχεία, εστιατόρια, κέτερινγκ, κρεοπώλες, αλλαντοπώλες κ.λπ. Ανακαλύψτε και πλοηγηθείτε στον ιστότοπο μας !

 5. COCINAHORECA.COM

  Ισπανία

  Η εταιρεία COCINAHORECA.COM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός εστιατορίου, μηχανήματα για ξενοδοχεία, μηχανηματα και εξοπλισμοι για ξενοδοχεια, εστιατορια και δημοσιους χωρους, Εξοπλισμός εστιατορίου, και βιομηχανικες κουζινες. Έχει έδρα σε Cáceres, Ισπανία.

 1. KARACASAN

  Τουρκία

  Η εταιρεία KARACASAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. YAMANLAR METAL INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS

  Τουρκία

  Η εταιρεία YAMANLAR METAL INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός εστιατορίου, φούρνοι ψητών, καυστηρας, και Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 1. MATORECA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MATORECA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός εστιατορίου, ψυκτικα ερμαρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει έδρα σε Namur, Βέλγιο.

 2. VESTA LLC

  Ρωσία

  Η εταιρεία VESTA LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φούρνος για πίτσα, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ψησταριές και αξεσουάρ, Κλίβανοι ξύλου- επαγγελματικής χρήσης, φούρνος για πίτσα, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ψησταριές και αξεσουάρ, και Κλίβανοι ξύλου- επαγγελματικής χρήσης. Έχει έδρα σε Medvedevo, Ρωσία.

 3. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός εστιατορίου, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, μηχανήματα για ξενοδοχεία, επαγγελματικές κουζίνες, και Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει έδρα σε Mijdrecht, Κάτω Χώρες.

 4. GASTRO - HAAL, S.R.O.

  Σλοβακία

  Η εταιρεία GASTRO - HAAL, S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες και προμηθειες γαστρεντερολογιας, και κατασκευη ανοξειδωτων δεξαμενων. Έχει έδρα σε Nové Zámky, Σλοβακία.

 5. NUOVA ARREDI NEGOZI SRLS

  Ιταλία

  Η εταιρεία NUOVA ARREDI NEGOZI SRLS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα μεγαλων εμπορικων μεγαλων επιφανειων. Έχει έδρα σε Maierato, Ιταλία.

 6. BIOKAN

  Ελλάδα

  Η εταιρεία BIOKAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει έδρα σε Kozani, Ελλάδα.

 7. MILORD-SOUS-VIDE

  Γαλλία

  Η εταιρεία MILORD-SOUS-VIDE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σακουλάκια συσκευασίας κενού αέρος, μηχανήματα κενού με καμπάνα, μηχανήματα κενού για τρόφιμα, και Συσκευασίες κενού για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Verberie, Γαλλία.

 8. ATMAR HORECA LTD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία ATMAR HORECA LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός εστιατορίου, Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης, Εξοπλισμός εστιατορίου, διαρρυθμιση ξενοδοχειων, εξοπλισμος για μπαρ, και Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης. Έχει έδρα σε Varna, Βουλγαρία.

 1. VAN RIEL GROOTKEUKENS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VAN RIEL GROOTKEUKENS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός εστιατορίου, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Εξοπλισμός εστιατορίου, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Turnhout, Βέλγιο.

 2. UYAR OTEL EKIPMANLARI

  Τουρκία

  Η εταιρεία UYAR OTEL EKIPMANLARI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός εστιατορίου, διαρρυθμιση ξενοδοχειων, Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός εστιατορίου, και Ξενοδοχειακές ανέσεις. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 3. CHOMETTE BENELUX

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CHOMETTE BENELUX, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Σερβίτσια φαγητού, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Σερβίτσια φαγητού, επαγγελματικες κατσαρολες, και τραπεζομαντηλα εστιατοριου. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 4. ETERNA EUROPE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ETERNA EUROPE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός εστιατορίου, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Ψυκτικοί θάλαμοι, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός εστιατορίου, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Ψυκτικοί θάλαμοι, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 5. VIKING IP, SIA

  Λετονία

  Η εταιρεία VIKING IP, SIA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων, Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, εγκατάσταση επαγγελματικών κουζίνων, Μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων, και Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Riga, Λετονία.

 6. S.L. PROJECTS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία S.L. PROJECTS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός εστιατορίου, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, φούρνος για πίτσα, Εξοπλισμός εστιατορίου, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και φούρνος για πίτσα. Έχει έδρα σε Schilde, Βέλγιο.

 7. JOVADO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία JOVADO, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός εστιατορίου, Εξοπλισμός εστιατορίου, Καφετιέρες εσπρέσο για μπαρ, μυλος καφε για συλλογικες εγκαταστασεις, και καφετιερες. Έχει έδρα σε Lanaken, Βέλγιο.

 8. ETK TECHNIEK

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ETK TECHNIEK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός εστιατορίου, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Εξοπλισμός εστιατορίου, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Lanaken, Βέλγιο.

 9. HORECA MUFFELS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία HORECA MUFFELS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός εστιατορίου, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Εξοπλισμός εστιατορίου, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και φριτεζες για συλλογικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Genk, Βέλγιο.

 10. TSIEN YEN IMPORT EXPORT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία TSIEN YEN IMPORT EXPORT GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει έδρα σε Wedel, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός εστιατορίου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.307 Επιχειρήσεις