• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εξοπλισμός εστιατορίου

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός εστιατορίου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FASTGAS

  Κάτω Χώρες

  Η FastGas είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ανταλλακτικών κρέμας πρωτοξειδίου του αζώτου υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη. Η ποιότητα παίζει πρωταρχικό ρόλο στην αγορά N2O, για αυτό και η εταιρεία μας εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων της ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, γιατί η προμήθεια πρωτοξειδίου του αζώτου χαμηλής ποιότητας μπορεί να έχει εξαιρετικά επικίνδυνες συνέπειες. Συνεπώς, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ορίσει ορισμένες προϋποθέσεις. Ελέγχει αυστηρά την χρήση του πρωτοξειδίου του αζώτου καθώς και την μεταφορά του. Πέρα από το γεγονός πως είναι καλό σήμερα να λαμβάνει κανείς υπόψη το περιβάλλον, ειδικά αφού αποτελεί κύρια προτεραιότητα της εταιρείας μας, προσφέρει επίσης οικονομικό όφελος.Συστήνουμε να αναζητάτε έναν κατασκευαστή που πουλά μεγάλα ανταλλακτικά κρέμας πρωτοξειδίου του άνθρακα. Για μικρά ανταλλακτικά (7.5 γρ) θα χρειαστείτε 85 ανταλλακτικά κρέμας να έχουν την ίδια ποσότητα σε αέριο πρωτοξειδίου του άνθρακα ισόποση με ανταλλακτικό κρέμας 615 γρ. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες μας να εξοικονομήσουν σε ότι αφορά τα κόστη συσκευασίας, τον αποθηκευτικό χώρο και τα κόστη μεταφοράς. Αν δεν βρίσκετε τις ποσότητες που χρειάζεστε στον ιστότοπο μας, τότε ίσως η ιδανική λύση να είναι να γίνετε αντιπρόσωπος, απλά συμπληρώνοντας το έντυπο που βρίσκεται στον ιστότοπο μας. Θα ενημερωθείτε άμεσα για οποιαδήποτε διακύμανση των τιμών και ειδικές προσφορές και θα σας παρέχουμε πάντα τις καλύτερες τιμές και θα εξασφαλίσουμε να μην ξεμείνετε ποτέ από προϊόντα! Θα είστε σε άμεση επαφή με τους διευθυντές μας πωλήσεων οι οποίοι θα σας βοηθήσουν στην διαχείριση των παραγγελιών σας και θα απαντήσουν οποιαδήποτε σας απορία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. ART ET LUMIERE

  Ελλάδα

  H ART ET LUMIERE DECORATION διαθέτει διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα υψηλής ποιότητας και design. Δημιουργούμε μοναδικές συλλογές σε επιτραπέζια διακοσμητικά αντικείμενα, καθώς και σε επιτραπέζια είδη σερβιρίσματος. Διαχρονικές προτάσεις διακόσμησης σε φωτιστικά, πίνακες ζωγραφικής, λουλούδια, κεραμικά αντικείμενα και μικροέπιπλα, θα σας καταπλήξουν και θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε με στυλ και φινέτσα κάθε χώρο της επιλογής σας. Ανακαλύψτε και επιλέξτε διακοσμητικά αντικείμενα και προϊόντα οικιακού εξοπλισμού που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, λειτουργικότητα και την αισθητική τους. Παράλληλα, η εταιρία μας ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ "ART ET LUMIERE" «TEXNH & ΦΩΣ» δραστηροποιείται και στον χώρο των εκκλησιαστικών προϊόντων απο το 1989. Ολα τα προϊόντα παραγωγής και εισαγωγής μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την ποικιλία των σχεδίων. Σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε με σεβασμό και υπευθυνότητα τους πελάτες μας.

  Όλα τα προϊόντα για "εξοπλισμός εστιατορίου"

 3. CEYLAN GMBH DÖNER KEBAB EQUIPMENT

  Γερμανία

  Η Ceylan είναι κατασκευαστής συσκευών κοπής γύρου υψηλής ποιότητας και έχει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του εξοπλισμού συσκευών παρασκευής γύρου, μαχαιριών γύρου, συσκευών γκριλ, μαχαιριών κεμπάπ. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει την παραγωγή υψηλής ποιότητας συσκευών κοπής γύρου και συσκευών γκριλ, καθώς και την παγκόσμια εμπορία συσκευών γαστρονομίας σε περισσότερες από 80 χώρες. Τα εμπορικά μας σήματα είναι CEYLAN®, Devran®, Heran® και Seymen® και χαρακτηρίζονται από την κεντρική ιδέα της ποιότητας, της οικονομικής αποδοτικότητας και του σέρβις

 4. ART STEEL S.A.

  Ελλάδα

  ARTSTEEL is a heavily investng Company in modern product machinery equipment, having as primary Objec; ve the development of new products such as the new materials (e.g. Solids, Wood, Acrylics, Glasses) and the construction of showcases for Salads, Pastry, Ice cream and other products. In addition to the manufacturing of Wall mounted refrigerators, Table refrigerators, Display showcases for pizza salads and other applications, the entire range of our products are currently in our production line and are readily available for the Professionals, focus under the strictest International Standards. The entire range of our products aim at the Professional kitchen Businesses such as Hotels, Hospitals, Ships, Cafeterias, Bars, Shops, Restaurants, Grills, Snack bars, etc. and include Stainless steel Commercial Refrigerators-Freezers, Refrigerated display Cabinets, Stainless steel construction series SNACK and stainless steel constructions such as Stainless steel Cabinets, Bain marie e.t.c.

 5. SPIRITSANDWINE.EU

  Ιταλία

  Η Spiritsandwinea έχει σκοπό να γίνει σημείο αναφοράς για την ηλεκτρονική πώληση κρασιών, λικέρ, τζιν και ουίσκι ανώτατης ποιότητας και πρωτότυπα. Η πείρα μας όσον αφορά τις ονομασίες, καθώς και τις γνώσεις που κατέχουμε πάνω στο θέμα μετατρέπουν τον κατάλογο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ως μια εξαιρετική βιτρίνα με ότι καλύτερο παράγεται στο εμπόριο. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των καλύτερων φιαλών από: Τζιν (ποτό), Λικέρ, Ουίσκι, Τεκίλα, Σαμπάνια, Mezcal, Ρούμι, χωνευτικά, Bitter, Brandy !

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DIAMOND EUROPE

  Βέλγιο

  Από το 1985, η Diamond® συμβάλλει στην εξέλιξη του τομέα των εξοπλισμών για επαγγελματικές κουζίνες και ψύξης, η φήμη και η επιτυχία της μάρκας, υποστηριζόμενες από μια οργάνωση αιχμής, θέτει την εταιρεία Diamond® Europe στο TOP 5 της ευρωπαϊκής διανομής, με έναν τζίρο που ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Μέσα σε λίγα χρόνια, η διανομή των προϊόντων Diamond® επεκτάθηκε πέρα από τα ευρωπαϊκά σύνορα, σε διεθνές επίπεδο. Παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, με πυκνό δίκτυο 1.200 μεταπωλητών - εγκαταστατών που συνδυάζουν επαγγελματισμό, πείρα και ικανότητες κατά τέτοιον τρόπο ώστε να μπορούν να προτείνουν λύσεις κατά παραγγελία. Η φιλοσοφία της Diamond®: διευκόλυνση της εργασίας σας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα με ελάχιστο κόστος. Οι αξίες μας: σεβασμός προς τον πελάτη, σεβασμός προς τους συνεργάτες, σεβασμός προς το περιβάλλον.

 2. HORECASHOP - JACOBY

  Βέλγιο

  Η HORECASHOP.net είναι ένα ηλεκτρονικό γαστρονομικό κατάστημα όπου θα βρείτε όλα τα εργαλεία και τους εξοπλισμούς για τους επαγγελματίες στον τομέα της εστίασης και των τροφίμων και για ιδιώτες γαστρονόμους, από τα είδη εστιατορικής τέχνης ως τον πλήρη εξοπλισμό της κουζίνας σας. Η Εταιρεία μας ειδικεύεται στην προμήθεια εξοπλισμού για ξενοδοχεία, εστιατόρια, κέτερινγκ, κρεοπώλες, αλλαντοπώλες κ.λπ. Ανακαλύψτε και πλοηγηθείτε στον ιστότοπο μας !

 3. HOTELMARKET SRL

  Ιταλία

  Η επιχείρηση μας ξεχωρίζει χάρη στην ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει, στους τομείς της επίπλωσης εσωτερικού/ εξωτερικού χώρου, είδη παραλίας, καθίσματα για μπαρ, διακοσμητικά αντικείμενα, μικρές συσκευές, δομές κήπου, ταπετσαρίες και τραπεζομάντηλα και πετσέτες. Η δομή μας αποτελείται από 3 000 τ.μ εκθεσιακού χώρου, όπου θα βρείτε λύσεις σε όλες τις απαιτήσεις σας.

 4. KARACASAN

  Τουρκία

 5. COCINAHORECA.COM

  Ισπανία

 1. VESTA LLC

  Ρωσία

 2. MATORECA

  Βέλγιο

 1. YAMANLAR METAL INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS

  Τουρκία

 2. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Κάτω Χώρες

 3. GASTRO - HAAL, S.R.O.

  Σλοβακία

 4. NUOVA ARREDI NEGOZI SRLS

  Ιταλία

 5. BIOKAN

  Ελλάδα

 6. MILORD-SOUS-VIDE

  Γαλλία

 7. VIKING IP, SIA

  Λετονία

 8. CULINA FORNUIZEN

  Βέλγιο

 1. GRANDICUCINEITALIA DI SAVIT S.R.L.

  Ιταλία

 2. GASTROHOME DE JONG

  Κάτω Χώρες

 3. ETERNA EUROPE

  Βέλγιο

 4. ATMAR HORECA LTD

  Βουλγαρία

 5. ETK TECHNIEK

  Βέλγιο

 6. CHOMETTE BENELUX

  Βέλγιο

 7. GASTRO-POL SYLWIA NOWAK

  Πολωνία

 8. ALPENDY REFRIGERATION

  Τουρκία

 9. VANAL

  Βέλγιο

 10. VERRAX

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός εστιατορίου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.685 επιχειρήσεις