• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εξοπλισμοί μεταφοράς με πεπιεσμένο αέρα

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμοί μεταφοράς με πεπιεσμένο αέρα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

 2. MACTENN SYSTEMS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία MACTENN SYSTEMS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί μεταφοράς με πεπιεσμένο αέρα. Έχει έδρα σε Sudbury, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. SELFLEX CONVEYOR BELT FASTENERS

  Τουρκία

  Η εταιρεία SELFLEX CONVEYOR BELT FASTENERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί μεταφοράς με πεπιεσμένο αέρα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. KIVILCIM METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία KIVILCIM METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί μεταφοράς με πεπιεσμένο αέρα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. SYVRAC

  Γαλλία

  Η εταιρεία SYVRAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμοί μεταφοράς με πεπιεσμένο αέρα, και Εξοπλισμοί μεταφοράς με πεπιεσμένο αέρα. Έχει έδρα σε Lamballe, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. RITAL LLC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία RITAL LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί μεταφοράς με πεπιεσμένο αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, εξοπλισμος διακινησης εμπορευματων, και πλατφορμες φορτωεκφορτωσης εμπορευματων. Έχει έδρα σε Zaporozhye, Ουκρανία.

 2. APPLY PNEUMATIC CONVEYOR

  Ιταλία

  Η εταιρεία APPLY PNEUMATIC CONVEYOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί μεταφοράς με πεπιεσμένο αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στοιχεια πεπιεσμενου αερα, και αντλιες κενου. Έχει έδρα σε Bologna, Ιταλία.

 3. DUNYA KONVEYOR KAYIS VE BANT SANAYI TICARET LTD STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία DUNYA KONVEYOR KAYIS VE BANT SANAYI TICARET LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί μεταφοράς με πεπιεσμένο αέρα. Έχει έδρα σε Başakşehir, Τουρκία.

 4. RADIKAL MÜHENDISLIK

  Τουρκία

  Η εταιρεία RADIKAL MÜHENDISLIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί μεταφοράς με πεπιεσμένο αέρα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. DMC SARL

  Γαλλία

  Η εταιρεία DMC SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί μεταφοράς με πεπιεσμένο αέρα. Έχει έδρα σε Longue Jumelles, Γαλλία.

 1. ALE73

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Με 30ετή πείρα, η ALE73 είναι ο ειδικός σε ότι αφορά τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την συναρμολόγηση και την μεταφορά μηχανημάτων για την βιομηχανία του σκυροδέματος σε πάνω από 30 χώρες (Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Μαγκρέμπ, Κεντρική Αφρική...). Η μεγαλύτερη μας δραστηριότητα αφορά την μεταφορά μεταχειρισμένων εργοστασίων καθώς και η επανασυναρμολόγηση τους στο πεδίο στην Γαλλία αλλά και κυρίως στο εξωτερικό. Η δευτερεύουσα μας δραστηριότητα αφορά την πώληση εξοπλισμού ή εργοστασίων παραγωγής (σκυρόδεμα, λατομεία, οδοστρώματα...). Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται: 1) Παραγωγοί προϊόντων που κατασκευάζονται από σκυρόδεμα (λιθοσώματα, όγκοι, κράσπεδα και λιθόστρωτα). 2) Πελάτες οι οποίοι επιθυμούν την μεταφορά ενός εργοστασίου ή ενός μηχανήματος. Διεξάγουμε μια ολοκληρωμένη ανάλυση των αναγκών του πελάτη από την αρχή σύμφωνα με τις τοπικές και βιομηχανικές παραμέτρους προκειμένου να καθορίσουμε μια διαχείριση διακίνησης και να επιλέξουμε το υλικό (καινούργιο ή μεταχειρισμένο). Επιλέγουμε το κατάλληλο εξοπλισμό για εσάς και αναλαμβάνουν την ολοκληρωμένη του μεταφορά. Διαθέτουμε επίσης όλες τις γνώσεις και δυνατότητες για την εξασφάλιση μιας τέτοιας υπηρεσίας, δηλαδή: - Τον αυτοματισμό, - Τους πολιτικούς μηχανικούς, - Την μηχανική (και δονητική), το τμήμα πεπιεσμένου αέρα... Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. WA PRODUR

  Γαλλία

  WA-PRODUR, στοιχεία και λύσεις κατά της φθοράς. Αντιδιαβρωτικός χάλυβας και HLE / Κοπή / δίπλωση/ μηχανική κατεργασία / μηχανική συγκόλληση. Οι ειδικοί μας σε θέματα καταπολέμησης της φθοράς διαθέτουν πάνω από 20 χρόνια πείρας σε εξειδικευμένους τομείς όπως είναι η σιδηρουργία, η εξόρυξη ορυχείων, η χημεία, η δόμηση, τα δημόσια έργα, η ενέργεια, η μεταφορά με υδραυλικά μέσα και με πεπιεσμένο αέρα... Το κοινό σημείο αυτών των επαγγελμάτων ; ; Η απαίτηση γερών και ανθεκτικών εγκαταστάσεων και αξιόπιστες λύσεις για τη συντήρηση των εξοπλισμών.

 1. GROUPE CARTEL

  Γαλλία

  Η εταιρεία GROUPE CARTEL είναι μια ΜΜΕ που εξειδικεύεται στην μεταποίηση των μετάλλων. Χάρη στον εξοπλισμό μας αιχμής, αναλαμβάνουμε την κοπή, την δίπλωση, την μηχανική κατεργασία και την συναρμολόγηση μέσω συγκόλλησης ανταλλακτικών μικρών και μεγάλων διαστάσεων, την προετοιμασία των επιφανειών και την βαφή τους. Χάρη στις γνώσεις μας στον τομέα της υδραυλικής, του πεπιεσμένου αέρα ή στις μηχανικές ή ρομποτικές συναρμολογήσεις, είμαστε ο ιδανικός εταίρος για την υπεργολαβία και την υλοποίηση των έργων σας. Τα εμπορικά μας σήματα Lerin Cartel, Silofarmer ή Robot-System σας προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα γεωργικών μηχανημάτων και αυτόματου εξοπλισμού διανομής συμπληρωμάτων διατροφής και εξοπλισμού αρμέγματος. Θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στους διάφορους εξοπλισμούς μας διακίνησης, όπως ρυμουλκούμενα μεταφοράς ναύλωσης καθώς και ράφια διακίνησης. Εξυπηρετούμε έτσι διάφορους τομείς δραστηριότητας : αιολική ενέργεια, αυτοκινητοβιομηχανία, ηλεκτρισμό, τρόφιμα, γεωργία, σιδηρόδρομο και ναυπηγεία.

 2. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ips - werkzeugtechnik GmbH έχει μία και μόνη προτεραιότητα: να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Η πολιτική μας στοχεύει να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης με καλούπι, τις οποίες χρειάζονται οι πελάτες για να εκτελέσουν τις εργασίες τους. Από το σχεδιασμό έως την κατασκευή και, στη συνέχεια, τη διανομή και το σέρβις, παρέχουμε ευέλικτες απαντήσεις, προσαρμοσμένες στην ποικιλομορφία των απαιτήσεων. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή, ικανοποιώντας ταυτόχρονα υψηλά κριτήρια ποιότητας. Προϊόντα: Υδραυλικές πρέσες, υδροπνευματικές πρέσες, μηχανήματα κοπής, μονάδες διάτρησης για πρέσες, εργαλεία στεγανοποίησης, μηχανικές πρέσες, σταθμοί κοπής σωλήνων με λέιζερ, συσκευές διάτρησης, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή σωλήνων, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή προφίλ

 3. HO-MATIC AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η HO-Matic AG είναι ο ενδεδειγμένος συνεργάτης σας, εάν θέλετε να βρείτε βαλβίδες και παρελκόμενα για τον έλεγχο διαφόρων μέσων. Διότι, από την ίδρυση της επιχείρησης το 1977, έχουμε ειδικευθεί στον έλεγχο αερίων και υγρών μέσων, καθώς και αποξεστικών υλικών. Εκτός από τη στενή συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους προμηθευτές βαλβίδων διαφόρων τύπων (π. χ., τις εταιρείες ROSS EUROPA GmbH ή Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG), η HO-Matic AG έχει αναπτύξει ένα δικό της προϊόν, τη βαλβίδα συμπίεσης HOmatic. Οι πελάτες σε όλες τις ηπείρους το επιλέγουν ως λύση διαφόρων προβλημάτων ελέγχου. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρίας μας στον τομέα της τεχνολογίας βλβίδων και στα υψηλά πρότυπα ποιότητας των προϊόντων μας είμαστε σε θέση να υλοποιούμε επιθυμίες των πελατών σε αποτελεσματικές τεχνικές λύσεις. Τα προϊόντα μας: ρυθμιστικές βαλβίδες σωληνώσεων, βαλβίδες συμπίεσης, βαλβίδες απομόνωσης, βαλβίδες ελέγχου πεπιεσμένου αέρα κλπ.

 4. BEKO TECHNOLOGIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  BEKO TECHNOLOGIES σημαίνει τεχνολογία πεπιεσμένου αέρα και πεπιεσμένων αερίων "at it's best". Εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η εταιρεία αναπτύσσει και διαθέτει υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης και εξαιρετικά αποδοτικά στοιχεία και συστήματα για την επεξεργασία πεπιεσμένου αέρα, πεπιεσμένου αερίου και τεχνολογία συμπυκνώματος. Σήμερα, η BEKO TECHNOLOGIES διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για όλες τις εφαρμογές της τεχνολογίας πεπιεσμένου αέρα και πεπιεσμένων αερίων. Η τεκμηριωμένη υποστήριξη και το εξειδικευμένο σέρβις αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ανεξάρτητης και διευθυνόμενης από την οικογένεια επιχείρησης.

 5. MIKROPOR MAKINE SANAYI TICARET A.S.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MIKROPOR MAKINE SANAYI TICARET A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, φίλτρα εξαερισμού, HEPA σύστημα φιλτραρίσματος, Σύστημα εξαερισμού HVAC, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, εγκαταστασεις φιλτραρισματος αερα, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και συστηματα φιλτραρισματος. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 6. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Posa Tubi κατασκευάζει και πωλεί μικροεξοπλισμούς και ελαστικούς σωλήνες για χαμηλή - μέση, υψηλή και πολύ υψηλή πίεση. Προμηθεύουμε με υδραυλικούς σωλήνες για υψηλή πίεση προσφέροντας υπηρεσίες στις επαρχίες της Brescia και στα προάστια του Μπέργκαμο, του Μιλάνου, του Τρέντο, της Βερόνα και της Βιτσέντσα. Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ιταλία, χάρη σε ένα αποτελεσματικό δίκτυο που διαχειρίζεται την οργάνωση, την επικοινωνία και τις παραδόσεις. Ειδικευόμαστε στην προμήθεια μεγάλης γκάμας εξαρτημάτων.

 7. ANCOTECH

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Ancotech που ιδρύθηκε το 1996, εξελίχθηκε σε κορυφαίο εμπειρογνώμονα στον τομέα των συστημάτων και των τεχνικών λίπανσης, εξυπηρετώντας διάφορες εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ως εισαγωγέας/αντιπρόσωπος της φημισμένης εταιρείας "Lincoln Industrial" έχουμε καλλιεργήσει μια στενή συνεργασία με αυτήν την εταιρεία που πλέον δραστηριοποιείται με την επωνυμία SKF. Επικεντρωνόμαστε στη βελτίωση της αποδοτικότητας της παραγωγής και στον περιορισμό του κόστους ενέργειας και συντήρησης για τους πελάτες μας. Η Ancotech που ειδικεύεται στα αυτόματα συστήματα και στοιχεία λίπανσης, διαθέτει άμεσες λύσεις χάρη στο ολοκληρωμένο απόθεμα της αποθήκης μας και του αποτελεσματικού ηλεκτρονικού καταστήματος Anoctech. Η αφοσιωμένη ομάδα σέρβις της εταιρείας συγκροτείται από πιστοποιημένους επαγγελματίες SCC και διασφαλίζει την απρόσκοπτη εγκατάσταση και τη συνεχή συντήρηση κεντρικών συστημάτων λίπανσης. Η Ancotech διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ελέγχου & επισκευής και παρέχει συντήρηση, γενική επισκευή και επισκευασμένα στοιχεία. Αφοσιωμένη στην ικανοποίηση του πελάτη, διαθέτουμε πρακτικές λύσεις και εξειδικευμένες συμβουλές για τη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων.

 8. T.F.S. TECNO FLUID SERVICE SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Tecno Fluid Service δραστηριοποιείται από το 1997 και δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε χάρη στην πολυετή εμπειρία, στο πλαίσιο των τεχνολογιών γύρω από την ελαιοδυναμική, την οποία συγκέντρωσε ο ιδρυτής της, Angelo Pagano. Σήμερα, παρουσιάζεται στη διεθνή αγορά με ομάδα 30 συνεργατών, ο καθένας εξειδικευμένος σε τέσσερις βασικούς τομείς

 1. AVM AUTOMATION

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AVM AUTOMATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα για εξοπλισμούς με πεπιεσμένο αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χειριστές πεπιεσμένου αέρα. Έχει έδρα σε Raedersheim, Γαλλία.

 2. VALBIA S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VALBIA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνεργα πεπιεσμένου αέρα - συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμοι πεπιεσμενου αερα και υδραυλικοι εξοπλισμοι πεπιεσμενου αερα, εξοπλισμοι πεπιεσμενου αερα, ενεργοποιητες, και ενεργοποιητες πεπιεσμενου αερα. Έχει έδρα σε Lumezzane, Ιταλία.

 3. ATF TRAIDING 2

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ATF TRAIDING 2, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαντες, εξαρτηματα για την βιομηχανια πεπιεσμενου αερα, εξαρτηματα για μηχανηματα πεπιεσμενου αερα, και εξοπλισμος πεπιεσμενου αερα. Έχει έδρα σε Digoin, Γαλλία.

 4. OLEODINAMICA REVA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OLEODINAMICA REVA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, υδραυλικες συσκευες, εξοπλισμοι πεπιεσμενου αερα και υδραυλικοι εξοπλισμοι πεπιεσμενου αερα, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, υδραυλικοι εξοπλισμοι, υδροηλεκτρικοι σταθμοι παραγωγης πεπιεσμενου αερα, Υδραυλικές μονάδες ελέγχου, υδραυλικα εξαρτηματα και εξαρτηματα πεπιεσμενου αερα, και υδραυλικοι σωληνες. Έχει έδρα σε Reggio Emilia, Ιταλία.

 5. FORMULA AIR FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία FORMULA AIR FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις, σιγαστηρες βιομηχανικης χρησης, και Πεπιεσμένος αέρας - συστήματα μεταφοράς. Έχει έδρα σε Orchies, Γαλλία.

 6. VALBIA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία VALBIA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνεργα πεπιεσμένου αέρα - συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμοι πεπιεσμενου αερα και υδραυλικοι εξοπλισμοι πεπιεσμενου αερα, εξοπλισμοι πεπιεσμενου αερα, ενεργοποιητες, και ενεργοποιητες πεπιεσμενου αερα. Έχει έδρα σε Lumezzane, Ιταλία.

 7. FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρφωτικά μηχανήματα πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρφιά και ακίδες, δονητες, εγκαταστασεις πεπιεσμενου αερα, Καρφιά και ακίδες, και εξοπλισμοι πεπιεσμενου αερα και υδραυλικοι εξοπλισμοι πεπιεσμενου αερα. Έχει έδρα σε Montecosaro, Ιταλία.

 8. BEST PNEUMATIC SYSTEMS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία BEST PNEUMATIC SYSTEMS LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύλινδροι πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυλινδροι πεπιεσμενου αερα, εξοπλισμοι πεπιεσμενου αερα, ενεργοποιητες πεπιεσμενου αερα, και βανες πεπιεσμενου αερα. Έχει έδρα σε Accrington, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. AIR COMPACT BELGIUM

  Βέλγιο

  Η εταιρεία AIR COMPACT BELGIUM, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικά εξαρτήματα, εξοπλισμος πεπιεσμενου αερα, και υδραυλικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Gentbrugge, Βέλγιο.

 10. KAESER KOMPRESSOREN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία KAESER KOMPRESSOREN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δεξαμενες για συμπιεσμενο αερα, και εγκαταστασεις και εξοπλισμοι πεπιεσμενου αερα. Έχει έδρα σε Kontich, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμοί μεταφοράς με πεπιεσμένο αέρα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

77 Επιχειρήσεις