• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. REFLOACTIVE LTD

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η REFLOACTIVE ιδρύθηκε το 2008. Από τότε, αναπτυχθήκαμε συνεχώς και αναπτύξαμε την ιδιόκτητη μας γκάμα προϊόντων ώστε να κατακτήσουμε ηγετική θέση ως κατασκευαστής και εισαγωγέας, πιστοποιημένων, εξατομικευμένων ανακλαστικών ειδών για την διαφήμιση πρακτορείων και για καταναλωτικούς σκοπούς. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή διαφόρων ανακλαστικών προϊόντων, από μικρά ανακλαστικά όπως κρεμαστά, περιβραχίονες και μπρελόκ μέχρι αξεσουάρ LED που είναι ιδανικά για τον αθλητισμό, για επαγγελματική ανακλαστική ένδυση εργατών, ραμμένα με τα καλύτερα αδιάβροχα και αέρινα υλικά. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ REFLOACTIVE, η αποστολή μας είναι να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε πιστοποιημένα ανακλαστικά προϊόντα με την ισχυρή πεποίθηση πως θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, ειδικά για τους πεζούς. Κύριος μας στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού όσον αφορά την σημασία να φοράμε καθημερινά ανακλαστικά είδη και να εξασφαλίσουμε την διαθεσιμότητα τους σε όλα τα καταστήματα. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας και ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 2. SFM HOSPITAL PRODUCTS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Χονδρικό εμπόριο ιατροτεχνολογικών προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα: γάντια, σύριγγες, σωληνίσκοι, ενδοφλέβιοι καθετήρες, καθετήρες τύπου πεταλούδας, ιατρικά έμπλαστρα, ταινίες κινησιολογίας, έγχυση & μετάγγιση, παρελκόμενα ακτίνων Χ

 3. GLOBUS GROUP

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Globus αφιερώνεται στην ανάπτυξη καινοτόμων, εξαιρετικά αποδοτικά, ευέλικτα και αξιόπιστα προϊόντα από PPE για αντιπροσώπους και πελάτες σε όλες τις βιομηχανίες παγκοσμίως. Ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές PPE στην Ευρώπη, παράγουμε προστατευτικά είδη ένδυσης και προστατευτικά αναπνευστικά μέσα, προστατευτικά χεριών, ματιών, για το κεφάλι και την ακοή. Αναζητάμε μια μακρόχρονη σχέση με τους πελάτες μας, παρέχοντας εξατομικευμένη, υποστηρικτική υπηρεσία. Ο όμιλος καλύπτει μια ποικιλόμορφη γκάμα ηγετικών σημάτων που συμπεριλαμβάνουν τις εξής: Riley, η αποδοτική μας γκάμα ασφαλείας γυαλιών προστασίας: μια σειρά από ποιοτικούς και πρωτότυπους σκελετούς που δημιουργούνται με εφευρετικότητα, τηρώντας εξαιρετικά πρότυπα, σε μοντέρνο σχεδιασμό. Σχεδιάζονται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία γυαλιών ασφαλείας αιχμής, η γκάμα Riley είναι κατάλληλη για διάφορες εφαρμογές σύμφωνα με το πρότυπο κατά EN 166, Benchmark: Μια γκάμα οικονομικών ειδών από PPE, συμπ. είδη προστασίας για τα μάτια, τα χέρια, την ακοή και την αναπνοή καθώς και προστατευτική ένδυση. Τα προϊόντα ελέγχονται τακτικά για να διατηρήσουν τον υψηλό τους ποιοτικό επίπεδο. Για να δείτε την γκάμα των προϊόντων, πατήστε εδώ.

 4. RUDOLF UHLEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κατασκευάζουμε μέσα ατομικής προστασίας. Εστιάζουμε την παραγωγή μας κυρίως στον τομέα προστασίας του προσώπου και των ματιών. Η τυπική γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει από στηρίγματα για κράνη, στηρίγματα κεφαλής, προστατευτικά τζάμια κατά μηχανικών και χημικών επιδράσεων, επιχρυσωμένα προστατευτικά τζάμια για προστασία από την υπέρυθρη ακτινοβολία, βέλα θερμικής προστασίας από μεταλλικό πλέγμα έως και προστατευτικά γυαλιά συγκόλλησης. Εκτός από το εκτενές τυπικό χαρτοφυλάκιό μας, θέλουμε επίσης να ικανοποιήσουμε τις ποικίλες απαιτήσεις προστασίας ιδιαίτερων εργασιών. Για τον λόγο αυτό, κατασκευάζουμε κατόπιν συνεννόησης με τους πελάτες μας ειδικά προστατευτικά τζάμια! Θεωρούμε κομβικό ζήτημα για την ικανοποίηση των πελατών μας δύο βασικές αρχές: 1. Η ποιότητα των προϊόντων πρέπει να είναι κορυφαία. 2. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον πελάτη. Αξιοποιήστε την μακρόχρονη εμπειρία μας σε όλους τους τομείς προστασίας του προσώπου και επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πρόθυμοι για μια εποικοδομητική συνομιλία.

 5. NIERHAUS GMBH MARKE WOHLTAT KNIESCHONER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως αξιόπιστος προμηθευτής επαγγελματικών προφυλακτήρων γονάτου στον τομέα της εξόρυξης θεσπίστηκε σε συνεργασία με τη γερμανική επιτροπή προτύπων του τομέα εξόρυξης ήδη του 1953 το πρότυπο DIN 23311 για τον τομέα της εξόρυξης. Έτσι καθορίστηκε η βέλτιστη προστασία γονάτου για τους χρήστες και ταυτόχρονα ένα πρότυπο ποιότητας για προστατευτικά γονάτων της εταιρείας μας. Οι απαιτήσεις του νέου ευρωπαϊκού προτύπου DIN EN 14404 του 2005 πληρούνται βέβαια με τη διατήρηση του παλιού προτύπου ποιότητας. Με το κατατεθέν εμπορικό σήμα Wohltat®, τα προϊόντα μας εξακολουθούν να αποτελούν υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά προστατευτικά γονάτων για ένα φάσμα διαφόρων χρηστών που έχει διευρυνθεί με την πάροδο των δεκαετιών. Παρέχουν αποτελεσματική και διαρκή προστασία των γονάτων για γονατιστές εργασίες κάθε είδους. Ό, τι ξεκίνησε με την παραγωγή προστατευτικών γονάτων για την εργασία στον τομέα της εξόρυξης είναι σήμερα μια επιχείρηση που παράγει προστατευτικά γονάτων για την προστασία και την ασφάλεια σε όλους τους τομείς χειρωνακτικής εργασίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MAVINSA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Κατασκευάζονται υποδήματα ασφαλείας και εργασίας από πλαστικό (EPI). Υποδήματα ασφαλείας από PVC και PU. Μπότες από καουτσούκ. Κατασκευάζουμε μπότες για τους τομείς των τροφίμων, των κατασκευών, της βιομηχανίας και της αλιείας, μπότες για τη βροχή για χόμπι, μπότες από πολυουρεθάνη, λαστιχένιες μπότες, ανακλαστικά εξαρτήματα.

 2. LEUZE ELECTRONIC GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Διεθνώς αναγνωρισμένοι ειδικοί στους αισθητήρες βιομηχανικών συστημάτων αυτοματισμού. Με εφευρετικότητα και αποφασιστικότητα πρωτοπορούμε εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια σε καινοτομίες και τεχνολογικά θέματα.

 3. AC2M

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AC2M, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φράγματα. Έχει έδρα σε Dry, Γαλλία.

 4. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, Επαγγελματικές ηλεκτρικές σκούπες, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Diemoz, Γαλλία.

 5. ECAREPROTECT

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ECAREPROTECT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στολές, Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές, γαντια εργασιας, Στολές, γάντια από νιτρίλιο, υποδηματα εργασιας, φόρμα εργασίας, χαρτικα, και πετσετες. Έχει έδρα σε Deerlijk, Βέλγιο.

 1. UVVPLUS SAFETY MANAGEMENT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία UVVPLUS SAFETY MANAGEMENT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Massenbachhausen, Γερμανία.

 2. ASP SAFETY MANAGEMENT INH. BERNHARD SÜSS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASP SAFETY MANAGEMENT INH. BERNHARD SÜSS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Moosburg An Der Isar, Γερμανία.

 1. KOCH + SCHRÖDER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KOCH + SCHRÖDER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Neuss, Γερμανία.

 2. HUGO JOSTEN BERUFSKLEIDERFABRIK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HUGO JOSTEN BERUFSKLEIDERFABRIK GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Grefrath, Γερμανία.

 3. ARTEC UMWELTPRAXIS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARTEC UMWELTPRAXIS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Lößnitz, Γερμανία.

 4. TECSAG DEUTSCHLAND

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TECSAG DEUTSCHLAND, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Neu-Isenburg, Γερμανία.

 5. WÜRTH INDUSTRIE SERVICE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WÜRTH INDUSTRIE SERVICE GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Bad Mergentheim, Γερμανία.

 6. CHEMFIDENCE SERVICES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHEMFIDENCE SERVICES GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Frankfurt Am Main, Γερμανία.

 7. KELLNER & KUNZ AG

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KELLNER & KUNZ AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Wels, Αυστρία.

 8. HUGHES NOTDUSCHEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HUGHES NOTDUSCHEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Lemgo, Γερμανία.

 1. FINNIMPORT GMBH ARBEITSSCHUTZ UND BERUFSBEKLEIDUNG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FINNIMPORT GMBH ARBEITSSCHUTZ UND BERUFSBEKLEIDUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 2. SAND12 GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SAND12 GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Marburg, Γερμανία.

 3. DAVINCI SMARTWEAR GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DAVINCI SMARTWEAR GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Osterhofen, Γερμανία.

 4. FRIEDRICH MÜNCH GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRIEDRICH MÜNCH GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Mühlacker, Γερμανία.

 5. MPM DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MPM DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Mölln, Γερμανία.

 6. MILTEX GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MILTEX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Viernheim, Γερμανία.

 7. REINDL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία REINDL GESELLSCHAFT M.B.H., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε St. Willibald, Αυστρία.

 8. SYNTECT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SYNTECT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Bensheim, Γερμανία.

 9. DENIOS AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DENIOS AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Bad Oeynhausen, Γερμανία.

 10. BOURSIER SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BOURSIER SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, τεχνικα ειδη χονδρικης για τη βιομηχανια, ειδη ασφαλειας, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, και εργαλεια. Έχει έδρα σε Napoli, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.461 Επιχειρήσεις