• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NIERHAUS GMBH MARKE WOHLTAT KNIESCHONER

  Γερμανία

  Ως αξιόπιστος προμηθευτής επαγγελματικών προφυλακτήρων γονάτου στον τομέα της εξόρυξης θεσπίστηκε σε συνεργασία με τη γερμανική επιτροπή προτύπων του τομέα εξόρυξης ήδη του 1953 το πρότυπο DIN 23311 για τον τομέα της εξόρυξης. Έτσι καθορίστηκε η βέλτιστη προστασία γονάτου για τους χρήστες και ταυτόχρονα ένα πρότυπο ποιότητας για προστατευτικά γονάτων της εταιρείας μας. Οι απαιτήσεις του νέου ευρωπαϊκού προτύπου DIN EN 14404 του 2005 πληρούνται βέβαια με τη διατήρηση του παλιού προτύπου ποιότητας. Με το κατατεθέν εμπορικό σήμα Wohltat®, τα προϊόντα μας εξακολουθούν να αποτελούν υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά προστατευτικά γονάτων για ένα φάσμα διαφόρων χρηστών που έχει διευρυνθεί με την πάροδο των δεκαετιών. Παρέχουν αποτελεσματική και διαρκή προστασία των γονάτων για γονατιστές εργασίες κάθε είδους. Ό, τι ξεκίνησε με την παραγωγή προστατευτικών γονάτων για την εργασία στον τομέα της εξόρυξης είναι σήμερα μια επιχείρηση που παράγει προστατευτικά γονάτων για την προστασία και την ασφάλεια σε όλους τους τομείς χειρωνακτικής εργασίας.

 2. RUDOLF UHLEN GMBH

  Γερμανία

  Κατασκευάζουμε μέσα ατομικής προστασίας. Εστιάζουμε την παραγωγή μας κυρίως στον τομέα προστασίας του προσώπου και των ματιών. Η τυπική γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει από στηρίγματα για κράνη, στηρίγματα κεφαλής, προστατευτικά τζάμια κατά μηχανικών και χημικών επιδράσεων, επιχρυσωμένα προστατευτικά τζάμια για προστασία από την υπέρυθρη ακτινοβολία, βέλα θερμικής προστασίας από μεταλλικό πλέγμα έως και προστατευτικά γυαλιά συγκόλλησης. Εκτός από το εκτενές τυπικό χαρτοφυλάκιό μας, θέλουμε επίσης να ικανοποιήσουμε τις ποικίλες απαιτήσεις προστασίας ιδιαίτερων εργασιών. Για τον λόγο αυτό, κατασκευάζουμε κατόπιν συνεννόησης με τους πελάτες μας ειδικά προστατευτικά τζάμια! Θεωρούμε κομβικό ζήτημα για την ικανοποίηση των πελατών μας δύο βασικές αρχές: 1. Η ποιότητα των προϊόντων πρέπει να είναι κορυφαία. 2. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον πελάτη. Αξιοποιήστε την μακρόχρονη εμπειρία μας σε όλους τους τομείς προστασίας του προσώπου και επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πρόθυμοι για μια εποικοδομητική συνομιλία.

 3. GLOBUS GROUP

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Ο όμιλος Globus αφιερώνεται στην ανάπτυξη καινοτόμων, εξαιρετικά αποδοτικά, ευέλικτα και αξιόπιστα προϊόντα από PPE για αντιπροσώπους και πελάτες σε όλες τις βιομηχανίες παγκοσμίως. Ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές PPE στην Ευρώπη, παράγουμε προστατευτικά είδη ένδυσης και προστατευτικά αναπνευστικά μέσα, προστατευτικά χεριών, ματιών, για το κεφάλι και την ακοή. Αναζητάμε μια μακρόχρονη σχέση με τους πελάτες μας, παρέχοντας εξατομικευμένη, υποστηρικτική υπηρεσία. Ο όμιλος καλύπτει μια ποικιλόμορφη γκάμα ηγετικών σημάτων που συμπεριλαμβάνουν τις εξής: Riley, η αποδοτική μας γκάμα ασφαλείας γυαλιών προστασίας: μια σειρά από ποιοτικούς και πρωτότυπους σκελετούς που δημιουργούνται με εφευρετικότητα, τηρώντας εξαιρετικά πρότυπα, σε μοντέρνο σχεδιασμό. Σχεδιάζονται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία γυαλιών ασφαλείας αιχμής, η γκάμα Riley είναι κατάλληλη για διάφορες εφαρμογές σύμφωνα με το πρότυπο κατά EN 166, Benchmark: Μια γκάμα οικονομικών ειδών από PPE, συμπ. είδη προστασίας για τα μάτια, τα χέρια, την ακοή και την αναπνοή καθώς και προστατευτική ένδυση. Τα προϊόντα ελέγχονται τακτικά για να διατηρήσουν τον υψηλό τους ποιοτικό επίπεδο. Για να δείτε την γκάμα των προϊόντων, πατήστε εδώ.

 4. SFM HOSPITAL PRODUCTS GMBH

  Γερμανία

  Χονδρικό εμπόριο ιατροτεχνολογικών προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα: γάντια, σύριγγες, σωληνίσκοι, ενδοφλέβιοι καθετήρες, καθετήρες τύπου πεταλούδας, ιατρικά έμπλαστρα, ταινίες κινησιολογίας, έγχυση & μετάγγιση, παρελκόμενα ακτίνων Χ

 5. MAVINSA

  Ισπανία

  Κατασκευάζονται υποδήματα ασφαλείας και εργασίας από πλαστικό (EPI). Υποδήματα ασφαλείας από PVC και PU. Μπότες από καουτσούκ. Κατασκευάζουμε μπότες για τους τομείς των τροφίμων, των κατασκευών, της βιομηχανίας και της αλιείας, μπότες για τη βροχή για χόμπι, μπότες από πολυουρεθάνη, λαστιχένιες μπότες, ανακλαστικά εξαρτήματα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LEUZE ELECTRONIC GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Διεθνώς αναγνωρισμένοι ειδικοί στους αισθητήρες βιομηχανικών συστημάτων αυτοματισμού. Με εφευρετικότητα και αποφασιστικότητα πρωτοπορούμε εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια σε καινοτομίες και τεχνολογικά θέματα.

 2. AC2M

  Γαλλία

 3. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Γαλλία

 4. STOMMPY

  Ιταλία

 5. ASP SAFETY MANAGEMENT INH. BERNHARD SÜSS

  Γερμανία

 1. AWI EBERLEIN GMBH

  Γερμανία

 2. SB INGROSS

  Ιταλία

 1. FINNIMPORT GMBH ARBEITSSCHUTZ UND BERUFSBEKLEIDUNG

  Γερμανία

 2. KÖGL GMBH

  Αυστρία

 3. HABERKORN AG

  Ελβετία

 4. EDIL TORINO

  Ιταλία

 5. HUGO JOSTEN BERUFSKLEIDERFABRIK GMBH & CO KG

  Γερμανία

 6. FRIEDRICH MÜNCH GMBH & CO KG

  Γερμανία

 7. ARTEC UMWELTPRAXIS GMBH

  Γερμανία

 8. TECSAG DEUTSCHLAND

  Γερμανία

 1. MILTEX GMBH

  Γερμανία

 2. KELLNER & KUNZ AG

  Αυστρία

 3. HUGHES NOTDUSCHEN GMBH

  Γερμανία

 4. WÜRTH INDUSTRIE SERVICE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. KOCH + SCHRÖDER GMBH

  Γερμανία

 6. SAND12 GMBH

  Γερμανία

 7. MW VERPACKUNGEN

  Γερμανία

 8. CHEMFIDENCE SERVICES GMBH

  Γερμανία

 9. DAVINCI SMARTWEAR GMBH

  Γερμανία

 10. MPM DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.548 επιχειρήσεις