• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι

Αποτελέσματα για

Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. OIKOTECH - O.B.T.C. SÀRL

  Λουξεμβούργο

  Η OIKOTECH βοηθά τους αναδόχους έργων και τους προσφέρει τη σύμπραξή της για τη διασφάλιση της παράδοσης των έργων λαμβάνοντας υπόψη τους τρεις κύριους περιορισμούς: ποιότητα, προθεσμία και τήρηση του προϋπολογισμού. Η OIKOTECH σας βοηθά και σας συμβουλεύει από την κατασκευή έως την υλοποίηση των οικοδομικών σας έργων ή την ενεργειακή βελτιστοποίηση του κτιρίου σας, είτε είστε ιδιώτης είτε επιχείρηση. Επίσης, είμαστε ειδικοί που διαθέτουμε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για το πιστοποιητικό σας ENERGIEPASS.

 2. ENERGY MARKET

  Ελλάδα

  To energy-market.gr αναπτύχθηκε το 2016 ως μία online πλατφόρμα σύγκρισης παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας. Όπως και στο insurancemarket.gr, έτσι και στο νέο μας εγχείρημα, όραμά μας είναι να βοηθήσουμε τον καταναλωτή να επιλέξει, μέσω της σύγκρισης, προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο να εξοικονομήσει χρήματα και να μειώσει το κόστος του. Με το energy-market.gr, προσφέρουμε στον χρήστη ένα γρήγορο, εύκολο και αντικειμενικό τρόπο για να συγκρίνει την αγορά και να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει, βλέποντας αναλυτικά τα προγράμματα και τις προσφορές των μεγαλύτερων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας. Επιπλέον, παρέχουμε ενημέρωση για όλα τα θέματα σχετικά με την επιλογή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και υποστήριξη και καθοδήγηση καθόλη τη διάρκεια της σύγκρισης και αλλαγής.

 3. ENGINEERING ENERGY SYSTEMS

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας είναι μία από τις γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ελλάδα, οικονομικά ισχυρή, με ανθρώπινο δυναμικό υψηλής αξίας και τεράστια εμπειρία στους τομείς εξειδίκευσης της. Κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η Εμπορία, καθώς και η υποστήριξη του πελάτη κατά την σχεδίαση, εγκατάσταση και συντήρηση των Προϊόντων & Συστημάτων. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας, που αποτελείται από διάφορες εταιρείες με υψηλή τεχνογνωσία στους τομείς Κλιματισμού & Ψύξης, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή λύση για κάθε περίπτωση, λαμβάνοντας υπόψη πάντα την προστιθέμενη αξία που προσφέρει στον πελάτη. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν προμήθεια συστημάτων ψύξης και θέρμανσης, λύσεις διαχείρισης και ανάκτησης ενέργειας, συστήματα ψύξης και φιλικές προς το περιβάλλον εφαρμογές. Εμπορικές & Βιομηχανικές εφαρμογές είναι η κύρια εστίαση μας, που ειδικεύεται στη βιομηχανία τροφίμων, ξενοδοχεία, χημική Βιομηχανία, φαρμακοβιομηχανία, εμπορικά κτίρια, σταθμών παραγωγής ενέργειας & επικοινωνίας.

 4. KALOMIRISENERGY - ENERGY SOLUTIONS

  Ελλάδα

  Στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι και την επιχείρηση σας. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από ηλιακούς και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, ηλιακούς συλλέκτες, μπόιλερ με αντλία θερμότητας, μπόιλερ ηλιακού θερμοσίφωνα, μπόιλερ λεβητοστασίου. Ακόμα διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από ενεργειακά τζάκια, ταχυθερμαντήρες, αυτοματισμούς ηλιακών εγκαταστάσεων, υδραυλικές μονάδες παραγωγής, φίλτρα εγκαταστάσεων, προστασία ηλιακών, κυκλοφορητές, συστήματα ηλιακής υποβοήθησης. Και πολλά ακόμα τα οποία εγκαθιστά το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό. Αναλυτικότερα κάποιες από τις υπηρεσίες μας είναι μετατροπή και αναβάθμιση υφιστάμενων λεβητοστασίων, εγκατάσταση αντλίας θερμότητας, εγκατάσταση κεντρικού κλιματισμού και μονάδων split. Εγκατάσταση συστημάτων pellet αέρος-νερού Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα και ηλιακής υποβοήθησης θέρμανσης. Εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Εγκατάσταση ηλεκτρικής θέρμανσης. Έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών. Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου. Αυτονόμηση διαμερισμάτων με ατομικές μονάδες θέρμανσης. Εγκατάσταση ενεργειακού τζακιού Φυσικού Αερίου ή υγραερίου. Σέρβις συστημάτων κλιματισμού. Σέρβις καυστήρων ( πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, κεντρικών και ατομικών λεβήτων και έκδοση φύλλου καύσης ).

 5. POWER PIPE FRANCE

  Γαλλία

  Το Power-Pipe™ είναι μια συσκευή ανάκτησης θερμότητας απόνερων. Με την απευθείας εισαγωγή στο σωλήνα αποστράγγισης των απόνερων, το Power-Pipe™ μεταφέρει τις θερμίδες των απόνερων σε κρύο νερό μόλις ανάβει ο θερμοσίφωνας και ο μείκτης του ντους. Το Power-Pipe™ σχεδιάστηκε ειδικά για να μειώσει την παραγωγή ζεστού νερού για χρήση οικιακή, κοινόχρηστη, εμπορική και βιομηχανική (ατομικών και συλλογικών κατοικιών, ξενοδοχεία, κέντρα υγείας, πισίνες, κλπ).

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ARTICAE SMART TECHNOLOGIES

  Ισπανία

 2. TECNO S.R.L

  Ιταλία

 3. GPI GESELLSCHAFT FÜR PRÜFTSTANDUNTERSUCHUNGEN UND INGENIEURDIENSTLEISTUNGEN MBH

  Γερμανία

 4. BARTH.ENERGY SERVICES

  Γερμανία

 5. GROUPE CASOL

  Γαλλία

 1. ANALYTICS OPERIT

  Ισπανία

 2. IBPC GMBH

  Γερμανία

 1. AHORRODIRECT

  Ισπανία

 2. INDUSTRIAL SOLAR GMBH

  Γερμανία

 3. EMAZE

  Βέλγιο

 4. BEST CONNECT UNTERNEHMERGEMEINSCHAFT GMBH

  Αυστρία

 5. ENERGIEDIENSTE ALLER ART

  Γερμανία

 6. ELLIPSE - ISE

  Βέλγιο

 7. THERMTECH LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. T.R.I. CONSULENZE ENERGETICHE

  Ιταλία

 1. ENERGON SISTEMAS ENERGÉTICOS

  Πορτογαλία

 2. GAINA AISLANTE TERMICO

  Ισπανία

 3. ENERGIE-PASS

  Λουξεμβούργο

 4. ENERGYLUX

  Λουξεμβούργο

 5. ENERGY MANAGEMENT

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. EXERGIE BV

  Βέλγιο

 7. COMPLETE EPC

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. PRAML ENERGIEKONZEPTE GMBH

  Γερμανία

 9. ENERGÍA Y SOSTENIBILIDAD PARA LAS EMPRESAS - TANDEM HSE

  Ισπανία

 10. V.M.I. ENGINEERING & CONTRACTING

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

431 επιχειρήσεις