• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι

Αποτελέσματα για

Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ENERGY SUN HABITAT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ENERGY SUN HABITAT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι, φωτοβολταϊκες εγκαταστασεις, φωτοβολταϊκοι ηλιακοι συλλεκτες, Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι, και φωτοβολταϊκοι συλλεκτες. Έχει έδρα σε Moustey, Γαλλία.

 2. OIKOTECH - O.B.T.C. SÀRL

  Λουξεμβούργο

  Η OIKOTECH βοηθά τους αναδόχους έργων και τους προσφέρει τη σύμπραξή της για τη διασφάλιση της παράδοσης των έργων λαμβάνοντας υπόψη τους τρεις κύριους περιορισμούς: ποιότητα, προθεσμία και τήρηση του προϋπολογισμού. Η OIKOTECH σας βοηθά και σας συμβουλεύει από την κατασκευή έως την υλοποίηση των οικοδομικών σας έργων ή την ενεργειακή βελτιστοποίηση του κτιρίου σας, είτε είστε ιδιώτης είτε επιχείρηση. Επίσης, είμαστε ειδικοί που διαθέτουμε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για το πιστοποιητικό σας ENERGIEPASS.

 3. UMISOL GROUP

  Βέλγιο

  Το καλοκαίρι, οι μεμβράνες για το γυαλί Luxa Solar μπλοκάρουν έως και 93% των υπέρυθρων ακτίνων, μειώνοντας έτσι τη θερμοκρασία. Η Luxa Solar λειτουργεί ως φίλτρο. Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο η Luxa Solar κατεβάζει τη θερμοκρασία. Με την εγκατάσταση της μεμβράνης για το γυαλί Luxa Solar®, μειώνετε σημαντικά την ικανότητα ψύξης που είναι απαραίτητη για τον κλιματισμό. Χάρη στην εγκατάσταση της μεμβράνης Luxa Solar για το γυαλί, η θερμομόνωση του υπάρχοντος τζαμιού βελτιώνεται σημαντικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

 4. ENGINEERING ENERGY SYSTEMS

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας είναι μία από τις γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ελλάδα, οικονομικά ισχυρή, με ανθρώπινο δυναμικό υψηλής αξίας και τεράστια εμπειρία στους τομείς εξειδίκευσης της. Κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η Εμπορία, καθώς και η υποστήριξη του πελάτη κατά την σχεδίαση, εγκατάσταση και συντήρηση των Προϊόντων & Συστημάτων. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας, που αποτελείται από διάφορες εταιρείες με υψηλή τεχνογνωσία στους τομείς Κλιματισμού & Ψύξης, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή λύση για κάθε περίπτωση, λαμβάνοντας υπόψη πάντα την προστιθέμενη αξία που προσφέρει στον πελάτη. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν προμήθεια συστημάτων ψύξης και θέρμανσης, λύσεις διαχείρισης και ανάκτησης ενέργειας, συστήματα ψύξης και φιλικές προς το περιβάλλον εφαρμογές. Εμπορικές & Βιομηχανικές εφαρμογές είναι η κύρια εστίαση μας, που ειδικεύεται στη βιομηχανία τροφίμων, ξενοδοχεία, χημική Βιομηχανία, φαρμακοβιομηχανία, εμπορικά κτίρια, σταθμών παραγωγής ενέργειας & επικοινωνίας.

 5. KALOMIRISENERGY - ENERGY SOLUTIONS

  Ελλάδα

  Στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι και την επιχείρηση σας. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από ηλιακούς και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, ηλιακούς συλλέκτες, μπόιλερ με αντλία θερμότητας, μπόιλερ ηλιακού θερμοσίφωνα, μπόιλερ λεβητοστασίου. Ακόμα διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από ενεργειακά τζάκια, ταχυθερμαντήρες, αυτοματισμούς ηλιακών εγκαταστάσεων, υδραυλικές μονάδες παραγωγής, φίλτρα εγκαταστάσεων, προστασία ηλιακών, κυκλοφορητές, συστήματα ηλιακής υποβοήθησης. Και πολλά ακόμα τα οποία εγκαθιστά το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό. Αναλυτικότερα κάποιες από τις υπηρεσίες μας είναι μετατροπή και αναβάθμιση υφιστάμενων λεβητοστασίων, εγκατάσταση αντλίας θερμότητας, εγκατάσταση κεντρικού κλιματισμού και μονάδων split. Εγκατάσταση συστημάτων pellet αέρος-νερού Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα και ηλιακής υποβοήθησης θέρμανσης. Εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Εγκατάσταση ηλεκτρικής θέρμανσης. Έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών. Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου. Αυτονόμηση διαμερισμάτων με ατομικές μονάδες θέρμανσης. Εγκατάσταση ενεργειακού τζακιού Φυσικού Αερίου ή υγραερίου. Σέρβις συστημάτων κλιματισμού. Σέρβις καυστήρων ( πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, κεντρικών και ατομικών λεβήτων και έκδοση φύλλου καύσης ).

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ENERGY MARKET

  Ελλάδα

  To energy-market.gr αναπτύχθηκε το 2016 ως μία online πλατφόρμα σύγκρισης παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας. Όπως και στο insurancemarket.gr, έτσι και στο νέο μας εγχείρημα, όραμά μας είναι να βοηθήσουμε τον καταναλωτή να επιλέξει, μέσω της σύγκρισης, προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο να εξοικονομήσει χρήματα και να μειώσει το κόστος του. Με το energy-market.gr, προσφέρουμε στον χρήστη ένα γρήγορο, εύκολο και αντικειμενικό τρόπο για να συγκρίνει την αγορά και να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει, βλέποντας αναλυτικά τα προγράμματα και τις προσφορές των μεγαλύτερων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας. Επιπλέον, παρέχουμε ενημέρωση για όλα τα θέματα σχετικά με την επιλογή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και υποστήριξη και καθοδήγηση καθόλη τη διάρκεια της σύγκρισης και αλλαγής.

 2. COGENGREEN

  Βέλγιο

  Η Cogengreen κατασκευάζει μονάδες μικρό-συμπαραγωγής και μίνι-συμπαραγωγής : με φυτικό έλαιο, βιοντίζελ, φυσικό αέριο, μαζούτ… Βοηθάμε τους εγκαταστάτες για την τοποθέτηση των μονάδων αυτών στους πελάτες τους. Γιατί να επιλέξετε ; - Μια ομάδα που σας ακούει και μελετά μαζί σας την αποδοτικότητα του έργου σας και σας προτείνει μια τεχνική λύση και έναν οικονομικό σχέδιο που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. - Καινότομες λύσεις : Οι μηχανικοί μας σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και βελτιώνουν συνεχώς το προϊόν προκειμένου να ικανοποίησουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις απαιτήσεις σας. Η δημιουργικότητα και η πείρα των εταίρων βρίσκονται στη διάθεση σας. - Ένα προϊόν ποιότητας - Από τον σχεδιασμό ως την εγκατάσταση, την κατασκευή εντός των εργαστηρίων μας, οι μέθοδοι μας εργασίας και τα πρότυπα ποιότητας μας σας εξασφαλίζουν έναν βιώσιμο και αξιόπιστο τελικό προϊόν.

 3. EKTIRIO

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας Μηχανικών με εμπειρία αρκετών ετών τόσο στον Ελληνικό όσο και στο διεθνή χώρο σε επίπεδο τεχνικών - οικονομικών μελετών καθώς και σε διάφορα έργα ενεργειακών κατασκευών. Από το 2006 μέχρι και σήμερα έχουν υλοποιηθεί έργα και μελέτες σε διάφορους κλάδους - τομείς όπως: Πολεοδομικές Μελέτες (έλεγχος ρυμοτομικών, πράξεις εφαρμογής, μελέτες δήμων, κλπ)Αρχιτεκτονικές (Οικοδομικές Άδειες, Άδειες Λειτουργίας, Ανακαινίσεις, κλπ)Ενεργειακές (Μελέτες Φωτοβολταϊκών, Μελέτη Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων, Φυσικό Αέριο, Εναλλακτική Θέρμανση, κλπ)Στατικές (Στατική Επάρκεια Κτιρίων)Περιβαλλοντικές (ΜΠΕ, ΠΕ)Οικονομοτεχνικές (ΕΣΠΑ, επιχειρηματικά σχέδια, Τεχνικά Δελτία, κλπ)Όλα τα έργα έχουν ως αναπόσπαστο τμήμα τους την μελέτη εφαρμογής καθώς και αυστηρό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και υλοποίηση του έργου σας, με υπευθυνότητα, απόλυτο επαγγελματισμό και σύμφωνα με τις οικονομικές απαιτήσεις της εποχής.

 4. ECS-ENERGY & CONSTRUCTION SOLUTIONS

  Ελλάδα

  Η εταιρία e c s - Energy & Construction Solutions ιδρύθηκε το 2012, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της Ελληνικής αγοράς καθώς και την οικονομική κρίση που διέπει την κοινωνία μας. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες θα αναπτύξει την δραστηριότητα της με κύριο αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών συμβουλών σε θέματα ενέργειας και κατασκευών. Η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία την Περιοχή του Γαλατσίου, του νομού Αττικής, στην οδό Υψομέτρου 6-8. Διαθέτει όλο τον απαραίτητο παραγωγικό εξοπλισμό (μηχανοργάνωση), προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της πλήρη εξυπηρέτηση και άμεση ανταπόκριση στην ζήτηση τους.Τα στελέχη της εταιρίας δραστηριοποιούνται στον χώρο της ενέργειας και των κατασκευών από τα πρώτα χρόνια της παραγωγικής τους ηλικίας, έχοντας αποκομίσει τεράστια εμπειρία, συμμετέχοντας σε μεγάλα έργα τόσο στον Ελληνικό όσο και στον Διεθνή χώρο.Η στρατηγική της εταιρίας είναι να συνάψει τις συνεργασίες της με Ελληνικές εταιρίες στο χώρο της ενέργειας και των κατασκευών. Θα προσπαθήσει να προσφέ

 5. POWER PIPE FRANCE

  Γαλλία

  Το Power-Pipe™ είναι μια συσκευή ανάκτησης θερμότητας απόνερων. Με την απευθείας εισαγωγή στο σωλήνα αποστράγγισης των απόνερων, το Power-Pipe™ μεταφέρει τις θερμίδες των απόνερων σε κρύο νερό μόλις ανάβει ο θερμοσίφωνας και ο μείκτης του ντους. Το Power-Pipe™ σχεδιάστηκε ειδικά για να μειώσει την παραγωγή ζεστού νερού για χρήση οικιακή, κοινόχρηστη, εμπορική και βιομηχανική (ατομικών και συλλογικών κατοικιών, ξενοδοχεία, κέντρα υγείας, πισίνες, κλπ).

 1. ACEPOWER

  Ελλάδα

  Η ACE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας

 2. OMNERGIA

  Γαλλία

  Η εταιρεία OMNERGIA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αμμος για γατες, Κόκκοι ξύλου, και προμηθεια ηλεκτρικης ενεργειας. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 1. ARTICAE SMART TECHNOLOGIES

  Ισπανία

  Η εταιρεία ARTICAE SMART TECHNOLOGIES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πληροφοριες, βιομηχανικος κλιματισμος, ενεργειακή βελτιστοποίηση, και συστήματα ψύξης. Έχει έδρα σε Valladolid, Ισπανία.

 2. GPI GESELLSCHAFT FÜR PRÜFTSTANDUNTERSUCHUNGEN UND INGENIEURDIENSTLEISTUNGEN MBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GPI GESELLSCHAFT FÜR PRÜFTSTANDUNTERSUCHUNGEN UND INGENIEURDIENSTLEISTUNGEN MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λογισμικό διαχείρισης ενέργειας, ενεργητική απόδοση, διαχείριση ενέργειας, και Βελτιστοποίηση ενεργειακού κόστους. Έχει έδρα σε Lichtentanne, Γερμανία.

 3. TECNO S.R.L

  Ιταλία

  Η εταιρεία TECNO S.R.L, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 4. BARTH.ENERGY SERVICES

  Γερμανία

  Η εταιρεία BARTH.ENERGY SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Schöneck, Γερμανία.

 5. ANALYTICS OPERIT

  Ισπανία

  Η εταιρεία ANALYTICS OPERIT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 6. MANNESMANN KIMYA VE ARITMA SANAYI LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία MANNESMANN KIMYA VE ARITMA SANAYI LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. GROUPE CASOL

  Γαλλία

  Η εταιρεία GROUPE CASOL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες cee, και γενικες ανακαινισεις. Έχει έδρα σε Toulouse, Γαλλία.

 8. IBPC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία IBPC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Iserlohn, Γερμανία.

 1. AHORRODIRECT

  Ισπανία

  Η εταιρεία AHORRODIRECT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ για την οικονομία της ενέργειας, ηλεκτρισμός, ενεργητική απόδοση, και συμβουλοι για τον τομεα της ενεργειας. Έχει έδρα σε Pamplona, Ισπανία.

 2. BEST CONNECT UNTERNEHMERGEMEINSCHAFT GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία BEST CONNECT UNTERNEHMERGEMEINSCHAFT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Klagenfurt Am Wörthersee, Αυστρία.

 3. LLC NOVTEA

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία LLC NOVTEA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαταξεις οικονομιας. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

 4. INDUSTRIAL SOLAR GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία INDUSTRIAL SOLAR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παραγωγή ηλιακής ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι, Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι, Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι, Ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, και Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

 5. EMAZE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία EMAZE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος συστηματων θερμανσησ-αερισμου-κλιματισμου (hvac), και συμβουλοι για τον τομεα της ενεργειας. Έχει έδρα σε Merelbeke, Βέλγιο.

 6. ABESCO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ABESCO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι, Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι, και Υπηρεσίες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Glabbeek, Βέλγιο.

 7. PRAML ENERGIEKONZEPTE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PRAML ENERGIEKONZEPTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ για την οικονομία της ενέργειας, και συμβουλευτικες υπηρεσιες για την ηλιακη ενεργεια. Έχει έδρα σε Ruderting, Γερμανία.

 8. ENERGY ASSETS GROUP PLC

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ENERGY ASSETS GROUP PLC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Livingston, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. V.M.I. ENGINEERING & CONTRACTING

  Βέλγιο

  Η εταιρεία V.M.I. ENGINEERING & CONTRACTING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι, Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι, βιομαζα, συμβουλοι για θεματα ενεργειας βιοαεριου, και εγκαταστασεις συμπαραγωγης. Έχει έδρα σε Hoegaarden, Βέλγιο.

 10. ELLIPSE - ISE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ELLIPSE - ISE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Ecaussinnes, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

446 Επιχειρήσεις