• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι

Αποτελέσματα για

Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. OIKOTECH - O.B.T.C. SÀRL

  Λουξεμβούργο

  Η OIKOTECH βοηθά τους αναδόχους έργων και τους προσφέρει τη σύμπραξή της για τη διασφάλιση της παράδοσης των έργων λαμβάνοντας υπόψη τους τρεις κύριους περιορισμούς: ποιότητα, προθεσμία και τήρηση του προϋπολογισμού. Η OIKOTECH σας βοηθά και σας συμβουλεύει από την κατασκευή έως την υλοποίηση των οικοδομικών σας έργων ή την ενεργειακή βελτιστοποίηση του κτιρίου σας, είτε είστε ιδιώτης είτε επιχείρηση. Επίσης, είμαστε ειδικοί που διαθέτουμε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για το πιστοποιητικό σας ENERGIEPASS.

 2. UMISOL GROUP

  Βέλγιο

  Το καλοκαίρι, οι μεμβράνες για το γυαλί Luxa Solar μπλοκάρουν έως και 93% των υπέρυθρων ακτίνων, μειώνοντας έτσι τη θερμοκρασία. Η Luxa Solar λειτουργεί ως φίλτρο. Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο η Luxa Solar κατεβάζει τη θερμοκρασία. Με την εγκατάσταση της μεμβράνης για το γυαλί Luxa Solar®, μειώνετε σημαντικά την ικανότητα ψύξης που είναι απαραίτητη για τον κλιματισμό. Χάρη στην εγκατάσταση της μεμβράνης Luxa Solar για το γυαλί, η θερμομόνωση του υπάρχοντος τζαμιού βελτιώνεται σημαντικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

 3. KALOMIRISENERGY - ENERGY SOLUTIONS

  Ελλάδα

  Στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι και την επιχείρηση σας. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από ηλιακούς και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, ηλιακούς συλλέκτες, μπόιλερ με αντλία θερμότητας, μπόιλερ ηλιακού θερμοσίφωνα, μπόιλερ λεβητοστασίου. Ακόμα διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από ενεργειακά τζάκια, ταχυθερμαντήρες, αυτοματισμούς ηλιακών εγκαταστάσεων, υδραυλικές μονάδες παραγωγής, φίλτρα εγκαταστάσεων, προστασία ηλιακών, κυκλοφορητές, συστήματα ηλιακής υποβοήθησης. Και πολλά ακόμα τα οποία εγκαθιστά το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό. Αναλυτικότερα κάποιες από τις υπηρεσίες μας είναι μετατροπή και αναβάθμιση υφιστάμενων λεβητοστασίων, εγκατάσταση αντλίας θερμότητας, εγκατάσταση κεντρικού κλιματισμού και μονάδων split. Εγκατάσταση συστημάτων pellet αέρος-νερού Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα και ηλιακής υποβοήθησης θέρμανσης. Εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Εγκατάσταση ηλεκτρικής θέρμανσης. Έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών. Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου. Αυτονόμηση διαμερισμάτων με ατομικές μονάδες θέρμανσης. Εγκατάσταση ενεργειακού τζακιού Φυσικού Αερίου ή υγραερίου. Σέρβις συστημάτων κλιματισμού. Σέρβις καυστήρων ( πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, κεντρικών και ατομικών λεβήτων και έκδοση φύλλου καύσης ).

 4. COGENGREEN

  Βέλγιο

  Η Cogengreen κατασκευάζει μονάδες μικρό-συμπαραγωγής και μίνι-συμπαραγωγής : με φυτικό έλαιο, βιοντίζελ, φυσικό αέριο, μαζούτ… Βοηθάμε τους εγκαταστάτες για την τοποθέτηση των μονάδων αυτών στους πελάτες τους. Γιατί να επιλέξετε ; - Μια ομάδα που σας ακούει και μελετά μαζί σας την αποδοτικότητα του έργου σας και σας προτείνει μια τεχνική λύση και έναν οικονομικό σχέδιο που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. - Καινότομες λύσεις : Οι μηχανικοί μας σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και βελτιώνουν συνεχώς το προϊόν προκειμένου να ικανοποίησουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις απαιτήσεις σας. Η δημιουργικότητα και η πείρα των εταίρων βρίσκονται στη διάθεση σας. - Ένα προϊόν ποιότητας - Από τον σχεδιασμό ως την εγκατάσταση, την κατασκευή εντός των εργαστηρίων μας, οι μέθοδοι μας εργασίας και τα πρότυπα ποιότητας μας σας εξασφαλίζουν έναν βιώσιμο και αξιόπιστο τελικό προϊόν.

 5. ENGINEERING ENERGY SYSTEMS

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας είναι μία από τις γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ελλάδα, οικονομικά ισχυρή, με ανθρώπινο δυναμικό υψηλής αξίας και τεράστια εμπειρία στους τομείς εξειδίκευσης της. Κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η Εμπορία, καθώς και η υποστήριξη του πελάτη κατά την σχεδίαση, εγκατάσταση και συντήρηση των Προϊόντων & Συστημάτων. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας, που αποτελείται από διάφορες εταιρείες με υψηλή τεχνογνωσία στους τομείς Κλιματισμού & Ψύξης, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή λύση για κάθε περίπτωση, λαμβάνοντας υπόψη πάντα την προστιθέμενη αξία που προσφέρει στον πελάτη. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν προμήθεια συστημάτων ψύξης και θέρμανσης, λύσεις διαχείρισης και ανάκτησης ενέργειας, συστήματα ψύξης και φιλικές προς το περιβάλλον εφαρμογές. Εμπορικές & Βιομηχανικές εφαρμογές είναι η κύρια εστίαση μας, που ειδικεύεται στη βιομηχανία τροφίμων, ξενοδοχεία, χημική Βιομηχανία, φαρμακοβιομηχανία, εμπορικά κτίρια, σταθμών παραγωγής ενέργειας & επικοινωνίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. ENERGY MARKET

  Ελλάδα

  To energy-market.gr αναπτύχθηκε το 2016 ως μία online πλατφόρμα σύγκρισης παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας. Όπως και στο insurancemarket.gr, έτσι και στο νέο μας εγχείρημα, όραμά μας είναι να βοηθήσουμε τον καταναλωτή να επιλέξει, μέσω της σύγκρισης, προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο να εξοικονομήσει χρήματα και να μειώσει το κόστος του. Με το energy-market.gr, προσφέρουμε στον χρήστη ένα γρήγορο, εύκολο και αντικειμενικό τρόπο για να συγκρίνει την αγορά και να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει, βλέποντας αναλυτικά τα προγράμματα και τις προσφορές των μεγαλύτερων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας. Επιπλέον, παρέχουμε ενημέρωση για όλα τα θέματα σχετικά με την επιλογή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και υποστήριξη και καθοδήγηση καθόλη τη διάρκεια της σύγκρισης και αλλαγής.

 2. EKTIRIO

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας Μηχανικών με εμπειρία αρκετών ετών τόσο στον Ελληνικό όσο και στο διεθνή χώρο σε επίπεδο τεχνικών - οικονομικών μελετών καθώς και σε διάφορα έργα ενεργειακών κατασκευών. Από το 2006 μέχρι και σήμερα έχουν υλοποιηθεί έργα και μελέτες σε διάφορους κλάδους - τομείς όπως: Πολεοδομικές Μελέτες (έλεγχος ρυμοτομικών, πράξεις εφαρμογής, μελέτες δήμων, κλπ)Αρχιτεκτονικές (Οικοδομικές Άδειες, Άδειες Λειτουργίας, Ανακαινίσεις, κλπ)Ενεργειακές (Μελέτες Φωτοβολταϊκών, Μελέτη Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων, Φυσικό Αέριο, Εναλλακτική Θέρμανση, κλπ)Στατικές (Στατική Επάρκεια Κτιρίων)Περιβαλλοντικές (ΜΠΕ, ΠΕ)Οικονομοτεχνικές (ΕΣΠΑ, επιχειρηματικά σχέδια, Τεχνικά Δελτία, κλπ)Όλα τα έργα έχουν ως αναπόσπαστο τμήμα τους την μελέτη εφαρμογής καθώς και αυστηρό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και υλοποίηση του έργου σας, με υπευθυνότητα, απόλυτο επαγγελματισμό και σύμφωνα με τις οικονομικές απαιτήσεις της εποχής.

 3. ECS-ENERGY & CONSTRUCTION SOLUTIONS

  Ελλάδα

  Η εταιρία e c s - Energy & Construction Solutions ιδρύθηκε το 2012, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της Ελληνικής αγοράς καθώς και την οικονομική κρίση που διέπει την κοινωνία μας. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες θα αναπτύξει την δραστηριότητα της με κύριο αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών συμβουλών σε θέματα ενέργειας και κατασκευών. Η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία την Περιοχή του Γαλατσίου, του νομού Αττικής, στην οδό Υψομέτρου 6-8. Διαθέτει όλο τον απαραίτητο παραγωγικό εξοπλισμό (μηχανοργάνωση), προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της πλήρη εξυπηρέτηση και άμεση ανταπόκριση στην ζήτηση τους.Τα στελέχη της εταιρίας δραστηριοποιούνται στον χώρο της ενέργειας και των κατασκευών από τα πρώτα χρόνια της παραγωγικής τους ηλικίας, έχοντας αποκομίσει τεράστια εμπειρία, συμμετέχοντας σε μεγάλα έργα τόσο στον Ελληνικό όσο και στον Διεθνή χώρο.Η στρατηγική της εταιρίας είναι να συνάψει τις συνεργασίες της με Ελληνικές εταιρίες στο χώρο της ενέργειας και των κατασκευών. Θα προσπαθήσει να προσφέ

 4. SOLENOVE

  Γαλλία

  Η Solénove Énergie είναι ο αποκλειστικός διανομέας του συστήματος ανάκτησης θερμότητας από απόνερα Power-Pipe στη Γαλλία. Μια ομάδα μηχανικών ειδικευμένων στην ανάκτηση θερμότητας από απόνερα σε εφαρμογές για κατοικίες, τον τριτογενή τομέα και τη βιομηχανία διασφαλίζει υψηλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη για ιδιώτες, κατασκευαστές, εργολάβους ειδών υγιεινής, τεχνικούς, μηχανικούς και αρχιτέκτονες όσον αφορά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων εξοικονόμησης ενέργειας.

 5. POWER PIPE FRANCE

  Γαλλία

  Το Power-Pipe™ είναι μια συσκευή ανάκτησης θερμότητας απόνερων. Με την απευθείας εισαγωγή στο σωλήνα αποστράγγισης των απόνερων, το Power-Pipe™ μεταφέρει τις θερμίδες των απόνερων σε κρύο νερό μόλις ανάβει ο θερμοσίφωνας και ο μείκτης του ντους. Το Power-Pipe™ σχεδιάστηκε ειδικά για να μειώσει την παραγωγή ζεστού νερού για χρήση οικιακή, κοινόχρηστη, εμπορική και βιομηχανική (ατομικών και συλλογικών κατοικιών, ξενοδοχεία, κέντρα υγείας, πισίνες, κλπ).

 1. TUSOR CONSULTING

  Γαλλία

  Παγκόσμια ηγετική εταιρεία παροχής συμβουλών σε θέματα καινοτομίας και προηγμένης μηχανικής, η Tusor Consulting συνοδεύει τους πελάτες της κατά τη διαδικασία τους δημιουργίας και ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

 2. ENERGYCOM

  Γαλλία

  Η ENERGYCOM διαθέτει ένα εργαλείο μέτρησης της κατανάλωσης ενέργειας και των μεθόδων διάγνωσης προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός. Η υπηρεσία που προσφέρουμε αποτελείται από δύο συμπληρωματικά τμήματα: ένα προσαρμοζόμενο και εξελισσόμενο εργαλείο, εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής που επιτρέπει τη διαπίστωση του μεγέθους της ενέργειας και της αποδοτικότητάς της. Η ενσωμάτωση της υπηρεσίας αποτελεί το πρώτο στάδιο για την ενεργειακή αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

 3. ACEPOWER

  Ελλάδα

  Η ACE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας

 4. ARTICAE SMART TECHNOLOGIES

  Ισπανία

 5. TECNO S.R.L

  Ιταλία

 6. GPI GESELLSCHAFT FÜR PRÜFTSTANDUNTERSUCHUNGEN UND INGENIEURDIENSTLEISTUNGEN MBH

  Γερμανία

 7. BARTH.ENERGY SERVICES

  Γερμανία

 8. MANNESMANN KIMYA VE ARITMA SANAYI LTD. STI.

  Τουρκία

 9. ANALYTICS OPERIT

  Ισπανία

 10. GROUPE CASOL

  Γαλλία

 1. IBPC GMBH

  Γερμανία

 2. AHORRODIRECT

  Ισπανία

 3. EMAZE

  Βέλγιο

 4. BEST CONNECT UNTERNEHMERGEMEINSCHAFT GMBH

  Αυστρία

 5. LLC NOVTEA

  Λευκορωσία

 6. INDUSTRIAL SOLAR GMBH

  Γερμανία

 7. MARIE DESCAMPS CONSULTING

  Βέλγιο

 8. DENORME ENERGY SYSTEM

  Βέλγιο

 9. OPTIWATT

  Βέλγιο

 10. ADVIZEO BY SETEC

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

454 επιχειρήσεις