• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εξαρτήματα στερέωσης

Αποτελέσματα για

Εξαρτήματα στερέωσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η Kofra - livarna D.O.O. είναι μια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1999 στην Σλοβενία από τον κ. Gregor Fras και τον κ. Blaž Fras. Η εταιρεία ειδικεύεται στην χύτευση υψηλής πίεσης, στην επεξεργασία επιφάνειας και εξατομικευμένα προϊόντα που κατασκευάζονται από κράμα αλουμινίου. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας Kofra - livarna d.o.o. είναι η χύτευση αλουμινίου. Επεξεργαζόμαστε διάφορα είδη κραμάτων αλουμινίου αλλά ειδικευόμαστε στα κράματα EN AB 46100, EN AB 47100 και EN AB 44300. Παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία καλουπιών αλουμινίου για ανταλλακτικά κινητήρων, ανταλλακτικά αυτοκινήτου, ανταλλακτικά για τρακτέρ, αντλίες, ηλεκτρικά και χειροκίνητα εργαλεία, και πολλά άλλα....προσαρμόζουμε τα χυτοσίδηρα στις ανάγκες και στις επιθυμίες του πελάτη. Η μηνιαία παραγωγή των εγκαταστάσεων μας αυτών των καλουπιών ξεπερνά 130 τόνους. Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας της εταιρείας μας έχει πιστοποιηθεί κατά ISO / TS 16949 και ISO 14001. Οι κύριες αγορές της εταιρείας είναι η αγορά της Σλοβενίας και της Γερμανίας, ωστόσο επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας όλο και περισσότερο.Το παραγωγικό μας πρόγραμμα είναι κατάλληλο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ηλεκτρικής βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 2. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge

  Ειδικός στην Ευρώπη στην υψηλή ποιότητα, η Codipro παράγει δακτυλίους ανύψωσης υψηλότατης ποιότητας, ικανούς για ανύψωση εξαιρετικά βαρέων φορτίων. Όλοι οι δακτύλιοι Codipro είναι αρθρωτοί και επιτρέπουν περιστροφές με φορτία. Η CODIPRO προτείνει μια μεγάλη γκάμα δακτυλίων ανύψωσης και είναι σε θέση να υλοποιήσει δακτυλίους ανύψωσης κατά παραγγελία, με σύντομο χρόνο παράδοσης.

 3. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το πρόγραμμα προϊόντων και υπηρεσιών της BLIS Kugelgewindetriebe GmbH περιλαμβάνει: μηχανισμούς μετάδοσης σφαιρικού σπειρώματος σε φρεζαρισμένη και λειασμένη έκδοση κατά DIN και βάσει προδιαγραφών του πελάτη με τυποποιημένα ή ειδικά παξιμάδια, τραπεζοειδείς ατράκτους σε κυλινδρισμένη και φρεζαρισμένη έκδοση, γραμμικούς οδηγούς, παρελκόμενα, όπως έδρανα και βάσεις εδράνων, επισκευές και ελέγχους από την KGT.

 4. MEC CONTAINER SAFETY SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1988, η MEC διαθέτει λύσεις που βελτιώνουν την ασφάλεια φορτίων, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα σε πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και Roll-on/Roll-off. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εξειδίκευση και το πάθος σε συνδυασμό με την ευελιξία και την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση αποτελούν τους ουσιαστικούς πυλώνες για την αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων και τη διασφάλιση της επιτυχίας στο μέλλον. Από τις μονάδες μας στο Αμβούργο και στη Σιγκαπούρη παρέχουμε στους πελάτες μας παγκοσμίως άκρως αποτελεσματική υποστήριξη και εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων που συμπληρώνεται από ένα ευρύ φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών. Διαθέτοντας πιστοποίηση ISO 9001 και άλλων φημισμένων προτύπων συνεργαζόμαστε με τους πεπειραμένους συνεργάτες μας για τη διατήρηση της σταθερά υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας. Οι πελάτες αποκομίζουν οφέλη από την προσέγγιση „One-Stop-Shop“ της MEC που περιλαμβάνει την αρχική κατάρτιση προτάσεων, τη σχεδίαση, την κατασκευή πρωτοτύπων, την παραγωγή, τον έλεγχο ποιότητας και τη μεταφορά με υποστήριξη της ευθύνης από μία και μόνο εταιρεία. Εκτός από τα τυποποιημένα προϊόντα πρόσδεσης παρέχουμε επίσης προσαρμοσμένες λύσεις που πληρούν τις απαιτήσεις των χρηστών.

 5. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία και σάς εγγυόμαστε τη σωστή λειτουργία. Από τις εγκαταστάσεις μας στο Altenberge (Γερμανία ) και στο Kaohsiung (Ταϊβάν) δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως ως προμηθευτής συστημάτων για βιομηχανικές επιχειρήσεις. Σταθερή συγκράτηση! Με τα υψηλής ποιότητας στοιχεία σύνδεσης της εταιρείας μας είμαστε σε θέση να συναρμολογούμε με ασφαλή τρόπο διάφορα υλικά και εξαρτήματα. Προκειμένου να αποκομίσετε οφέλη από τη συνεργασία μας, διευκολύνουμε επιπρόσθετα το έργο σας με πολλές εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ό, τι αφορά στη βίδα, στο παξιμάδι κλπ. Ευέλικτη εξυπηρέτηση! Είτε από την έδρα μας στο Altenberge της Βεστφαλίας είτε από την αντιπροσωπεία μας στο Kaohsiung της Ταϊβάν διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε βιομηχανικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SEC SHIP'S EQUIPMENT CENTRE BREMEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η SEC θεωρείται ως ο κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού πρόσδεσης εμπορευματοκιβωτίων στη σύγχρονη αγορά. Είμαστε οι κορυφαίοι χάρη στον άριστο συνδυασμό ιδιόκτητων συστημάτων σχεδίασης και Engineering που μαζί με τη μοναδική μας κατανόηση της παραγωγής και της παροχής υπηρεσιών έχουν ως αποτέλεσμα, η SEC να είναι ο πρώτος, πρώτης τάξεως συνεργάτης ναυπηγείων και ιδιοκτητών. Η SEC μπορεί να είναι ο συνεργάτης σας για το σχεδιασμό κατασκευαστικών έργων. Επιπλέον της παράδοσης υλικού είμαστε σε θέση να παρέχουμε πολυάριθμες υπηρεσίες για την εξεύρεση της ασφαλέστερης και αποδοτικότερης λύσης για τους πλοιοκτήτες. Είτε για ναυπηγεία είτε για πλοιοκτήτες, η SEC μπορεί να αναπτύξει από την αρχή συστήματα και ετοιμοπαράδοτες λύσεις. Ο τρόπος σκέψης της SEC συνίσταται στη δόμηση του πλοίου γύρω από το φορτίο. Το δίκτυο SEC που συγκροτείται από επιχειρήσεις, συνεργάτες και μετόχους, εγγυάται άριστη εξυπηρέτηση για τους πελάτες μας από ολόκληρο τον κόσμο.

 2. WUS WILHELM UNGEHEUER SÖHNE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε παραδοσιακός κατασκευαστής, πιστοποιημένος κατά ISO-9001, με υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής και καινοτομικά προϊόντα. Οι τρεις βασικοί μας τομείς Προϊόντα στέγης, Συστήματα στερέωσης, Διάτρητα εξαρτήματα αποτελούν τη στιβαρή βάση για την παγκόσμια επιτυχία μας. Τα προϊόντα WUS διακρίνονται για την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την ποιότητα. Τα άγκιστρα στέγης ασφαλείας, οι μεταλλικές πλάκες στέγης, τα στηρίγματα υδρορροών, τα κολάρα σωλήνων ομβρίων, οι ειδικές λύσεις και τα συστήματα κατακράτησης χιονιού, καθώς και τα κολάρα σωλήνων, τα κολάρα συστημάτων τεχνητής βροχής, οι κονσόλες συναρμολόγησης, τα προφίλ συναρμολόγησης και τα κατάλληλα παρελκόμενα της εταιρείας μας είναι παγκοσμίως γνωστά. Στον τομέα των διάτρητων/κυρτωμένων εξαρτημάτων αναπτύσσουμε και παράγουμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας νέα και ανάλογα της ζήτησης προϊόντα. Τα τμήματα ανάπτυξης, κατασκευής, κατασκευής εργαλείων και παραγωγής της εταιρείας συνεργάζονται σε σταθερή βάση. Όπως τα προϊόντα στέγης και υγιεινής, τα διάτρητα/κυρτωμένα εξαρτήματα παραδίδονται από την εταιρεία μας με την εκάστοτε κατάλληλη επιφανειακή επιβελτίωση.

 3. ANDREAS NEUMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή και διάθεση ελαστικών σχοινιών με το μέτρο ή τυποποιημένα. Είμαστε εξειδικευμένοι στην παραγωγή ελαστικών σχοινιών με το μέτρο καθώς και τυποποιημένων σχοινιών. Στόχος μας είναι οι εξατομικευμένες λύσεις για τους πελάτες μας.

 4. MICROMAT SPANNHYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Micromat Spannhydraulik GmbH ιδρύθηκε το 1989 σε ένα γκαράζ. Στο μεταξύ είμαστε πλέον μια μικρομεσαία επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην έδρα μας, στο Rutesheim και σε ένα μικρό παράρτημα, στο Malmsheim, απασχολούνται περίπου 70 δραστήριοι συνεργάτες με την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή υδραυλικών κυλίνδρων υψηλής ποιότητας. Ανεξάρτητα από το αν προέρχεστε από τους τομείς της μηχανολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας ή των εργαλειομηχανών ή είστε επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης, εμείς σάς παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση. QUIRI-MICROMAT®. - νέο κοινό λογότυπο Με τη συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία QUIRI και με το κοινό εταιρικό λογότυπο QUIRI-MICRMAT® είμαστε πλέον σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγαλύτερη κοινή γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει υδραυλικά στοιχεία σύσφιξης, κυλίνδρους, εξειδικευμένες λύσεις και παρελκόμενα.

 5. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η BTS Befestigungselemente-Technik GmbH είναι μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία στον τομέα της μεταλλουργίας, η οποία εστιάζει στην κατασκευή και την πώληση στερεωτικών και συνδετικών μέσων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1983. Η έδρα της βρίσκεται στο Σάαρμπουργκ της Ρηνανίας-Παλατινάτου. Απασχολεί περ. 50 εργαζόμενους. Η γκάμα της περιλαμβάνει πεταλούδες, βίδες πτερυγίων, καπελάκια, συνδετήρες ξύλου, σφιγκτήρες, περικόχλια, ολισθαίνοντα τμήματα, βίδες με τετράγωνο κεφάλι και διάφορα ειδικά εξαρτήματα κατόπιν σχεδίου για παραγγελία, ενώ προστίθενται συνεχώς νέα και η γκάμα επεκτείνεται. Μας χαρακτηρίζει μια σταθερή πορεία υψηλής προστιθέμενης αξίας που ξεκινά με τη χύτευση μετάλλων "Made in Germany" από τη μηχανική επεξεργασία, την προσαρμοσμένη στον πελάτη τελική επεξεργασία μέχρι και την ατομική συσκευασία. Δραστηριοποιούμαστε με γνώμονα τον πελάτη, με ευελιξία και με στόχο την ποιότητα που βασίζεται σε πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης.

 1. KIPP ITALIA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  The HEINRICH KIPP WERK is a manufacturer for the sectors clamping technology, standard elements and operating parts. We produce in a large machine shop at our location in Germany. The real net output ratio means that standard elements, structural groups and special solutions can be realised. Our product portfolio includes 65000 items that are all quickly available through the logistics centre. KIPP developes the products completely in-house and tests them repeatedly in the quality control. All products work reliably, have a long service life and long-term availability. Ergonomics and stability are for us the focal point of every new developement. In our KIPP catalogue you will only find products of which we are 100% convinced. This is what our owner managed, traditional company stands for.

 2. POHL METALL GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Κατασκευή πρεσαριστών εξαρτημάτων, εξαρτημάτων κυρτωμένου σύρματος, ελατηρίων, εξαρτημάτων σωλήνων, καθώς και επεξεργασία επιφανειών, θερμική επεξεργασία, γραφείο μελετών μηχανολογίας - ανάλυση υλικών - με φασματόμετρο ακτίνων Χ και φασματόμετρο φλόγας.Η εταιρεία Pohl Metall με έδρα στην περιοχή Ötztal-Bahnhof στο Τιρόλο της Αυστρίας παράγει μεταλλικά εξαρτήματα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία κατασκευάζονται σε διαδικασίες πρεσαρίσματος, κύρτωσης, συμπίεσης και επεξεργασίας σωλήνων.Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στην κατασκευή μικρών μεταλλικών εξαρτημάτων για τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.Κατασκευάζονται πρεσαριστά εξαρτήματα, κυρτωμένα εξαρτήματα, ελατήρια, εξαρτήματα για σωλήνες, εξαρτήματα για σχοινιά και συναρμολογημένα συγκροτήματα.Στηρίζουμε τους πελάτες μας από την κατασκευή πρωτοτύπων μέχρι τη μεγάλη παραγωγή σειρών προϊόντων.Οι παροχές υπηρεσιών μας στο πλαίσιο της επεξεργασίας μετάλλου στην Αυστρία περιλαμβάνουν επίσης την επεξεργασία επιφανειών, τη θερμική επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διασφάλιση ποιότητας.

 1. BOSSONG SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Συστήματα στήριξης για την οικοδομή. Κατασκευάζονται και πωλούνται στοιχεία χημικής αγκύρωσης, ρητίνη από εστέρα βινυλίου, πολυεστέρα και έποξυ, και εξαρτήματα. Μέσα μεταλλικής αγκύρωσης μεσαίου ή μεγάλου βάρους, με έγκριση ή όχι, από χάλυβα 8, 8 και ανοξείδωτο. Υποστηρίγματα από ζαμάκ και ορείχαλκο, υποστηρίγματα για ελαφριά φορτία από μεταλλικό νάιλον. Μηχανήματα αυτόματου καρφώματος, καρφιά και φορτία συμβατά με άλλα πιστόλια καρφώματος. καρφιά χειρός και κεφαλές. Βίδα για επιψευδαργυρωμένα είδη, μυτερές άκρες, στεφάνες, αδαμαντοποιημένοι δίσκοι, ηλεκτρικά εργαλεία.

 2. TREX

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TREX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες και περικόχλια, Εξαρτήματα στερέωσης, ακεφαλοι κοχλιες, ειδικοι κοχλιες, τυποποιημενη βιδοποιια, Ειδική βιδοποιΐα, ανοξειδωτες βιδες, Αλουμινένιες βίδες, και τεχνικές βίδες. Έχει έδρα σε Cholet, Γαλλία.

 3. KLIP-IT BY K PLAST

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KLIP-IT BY K PLAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιρτσίνια, Πιρτσίνια, πόρπες, περικοχλια με κλωβο, πωματα, ταχυσύνδεσμοι, και αγκιστρα καλωδιων. Έχει έδρα σε Saarbrücken, Γερμανία.

 4. TOX-DÜBEL-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TOX-DÜBEL-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφήνες, μπετονοβιδες, τριφονια, ξυλινες σφηνες, και Μεταλλικές σφήνες. Έχει έδρα σε Krauchenwies, Γερμανία.

 5. MESMA-BEFESTIGUNGSSYSTEME

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MESMA-BEFESTIGUNGSSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Bad Arolsen, Γερμανία.

 6. NORD-LOCK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NORD-LOCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Lauchheim, Γερμανία.

 7. LIEBERMANN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LIEBERMANN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

 8. ACTON S.A.

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ACTON S.A., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Έξαλα, Παξιμάδια, Βέργες με σπείρωμα, Κοχλίες και περικόχλια, ξυλοβιδες, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, μπουλόνια από ανοξείδωτο χάλυβα, και Έξαλα. Έχει έδρα σε L' Horme, Γαλλία.

 1. HYDAC INTERNATIONAL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HYDAC INTERNATIONAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Sulzbach, Γερμανία.

 2. CARL TURCK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CARL TURCK GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Halver, Γερμανία.

 3. NIEDAX GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NIEDAX GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Linz/rhein, Γερμανία.

 4. BRUCHHAGE METALLWAREN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRUCHHAGE METALLWAREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Sundern (sauerland), Γερμανία.

 5. REKER-NUTS HANDELS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία REKER-NUTS HANDELS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βίδες, Παξιμάδια, περικοχλια, βιδες και παξιμαδια αυτοματου μπλοκαρισματος, Βίδες, και Παξιμάδια. Έχει έδρα σε Rietberg, Γερμανία.

 6. HÄCKER SYSTEMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HÄCKER SYSTEMTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Böhmenkirch, Γερμανία.

 7. SCHMITZ GEWINDETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHMITZ GEWINDETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Krefeld, Γερμανία.

 8. LOYAL TRADE GMBH

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LOYAL TRADE GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Dallikon, Ελβετία.

 9. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεία έδρανα, Δακτύλιοι στεγανοποίησης, Αρθρωτά έδρανα, Λεία έδρανα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελονοτριβεις, κυλινδρικα εδρανα, κεφαλες με αρθρωσεις, και Κυλινδρικά ρουλεμάν. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

 10. AIRPRODUCT AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AIRPRODUCT AG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Oberwil-Lieli, Ελβετία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξαρτήματα στερέωσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.524 Επιχειρήσεις