• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ενυδρεία και υάλες

Αποτελέσματα για

Ενυδρεία και υάλες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TROPICAL

  Πολωνία

  Επί 45 χρόνια, η TROPICAL foods κατέχει εξαίσια φήμη και αναγνώριση στην βιομηχανία των ενυδρείων. Έχουν εξάγει σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον πλανήτη. Η προσφορά μας: •ΠΡΟΪΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΔΑΤΩΝ Τα προϊόντα επεξεργασίας των υδάτων της Tropical περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για να επεξεργαστούν το νερό στο ενυδρείο και να το προσαρμόσουν στις ανάγκες των κατοίκων του. Η προσφορά συμπληρώνεται με ειδικά άλατα που είναι χρήσιμα κατά την μεταφορά και εκκόλαψη. •PRO DEFENCE – Τα ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ PRO DEFENCE περιέχουν τρόφιμα με προβιοτικά για την καθημερινή διατροφή των ψαριών. Τα τρόφιμα προσφέρονται σε 4 μεγέθη: Micro Size, XXS, S και M. •SOFT LINE – ΚΑΙΝΟΤΟΜΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ μαλακοί κόκκοι, υψηλή σταθερότητα νερού, εξαιρετική αφομοιωσιμότητα και πληθώρα θρεπτικών ουσιών – αυτά είναι τα πραγματικά μοναδικά χαρακτηριστικά αυτής της γραμμής προϊόντων ενυδρείου. Ο Πολωνός κατασκευαστής ανέπτυξε μια μοναδική μέθοδο κατασκευής τροφίμων με μαλακή εξώθηση, τα οποία είναι πιο ελκυστικά και χωνεύονται καλύτερα από τα ψάρια. •TROPICAL PREMIUM LINE Η Premium Line περιέχει τόσο γενικά όσο ειδικά τρόφιμα που προορίζονται για την διατροφή των ψαριών με ειδικές διατροφικές ανάγκες. •TROPICAL MARINE POWER Πρόκειται για μια γραμμή τροφίμων, προϊόντων επεξεργασίας του νερού, θαλάσσιο αλάτι σχεδιασμένα για θαλάσσια ενυδρεία. Η προσφορά της Tropical δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει εξειδικευμένη τροφή για διακοσμητικά ενυδρεία ειδικά προορισμένα για koi, οξύρρυγχοι και άλλα είδη.

 2. MEIN AQUARIUMPROFI INH. JEFFREY MÖWERT

  Γερμανία

 3. MANUFAKTUR VON DOBERSTEIN

  Γερμανία

  Το στοιχείο του νερού αποτελεί το κίνητρό μας. Η εξειδίκευσή μας ως κατασκευαστής και πάροχος υπηρεσιών χωρίζεται σε διάφορους τομείς. Ένας σημαντικός τομέας είναι η κατασκευή ενυδρείων. Ειδικευόμαστε σε ειδικές κατασκευές από πλεξιγκλάς, ακρυλικό υλικό και γυαλί, καθώς και σε ενυδρεία μεγάλων διαστάσεων. Συμπληρωματικά έχουμε αναπτύξει τα δικά μας φίλτρα, συστήματα μετρήσεων και φωτισμού για ολοκλήρωση της γκάμας των προϊόντων. Οι υπηρεσίες μας στον τομέα αυτό περιλαμβάνουν την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Περιποίηση και συντήρηση των ενυδρείων με τη σχετική τεχνολογία. Ένας άλλος σημαντικός για εμάς τομέας παραγωγής είναι τα παιχνίδια με νερό. Το παιχνίδι με νερό ως σημαντική συνιστώσα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Ο τοίχος νερού από χάλυβα Corten, ανοξείδωτο χάλυβα, γυαλί ή ακρυλικό υλικό διαδραματίζει σημαντικό ρόλο. Με βάση τις επιθυμίες του πελάτη παράγουμε επίσης στήλες νερού και βρύσες κήπου. Ο τρίτος σημαντικός τομέας είναι τα πηγάδια. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πηγάδια υψηλής ποιότητας από επιλεγμένα υλικά.

 4. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Ιταλία

  Το Green Center είναι το μεγαλύτερο στο είδος του στην Κεντρική Ιταλία και προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας και προσεγμένη εξυπηρέτηση και μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις φυτικές σας ανάγκες. Μπορείτε να αγοράσετε φυτά κάθε είδους (οπωροφόρα, υδρόβια και λιμνόβια, εξωτερικού χώρου, σαρκώδη φυτά, σαρκοφάγα, φοίνικες, ελαιόδεντρα, Φυτά μπολιασμένα-ενωμένα, και πολλά άλλα), αλλά και κρεβατίνες, μεταλλικά έπιπλα κήπου, mobili per giardino di metallo, καλλιτεχνικά κεραμεικά, λίπασμα, προσθετικά, τεχνητά φυτά και πισίνες εκτός εδάφους.

 5. LOCAFISH AQUARIUM

  Βέλγιο

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DS GMBH

  Αυστρία

 2. SPLASH SNC

  Ιταλία

 3. MONIS I/S

  Δανία

 4. AQUALED

  Πολωνία

 5. AQUADOR

  Λουξεμβούργο

 1. AQUARIONATURE

  Βέλγιο

 2. LES MONDES DE ROMAIN

  Βέλγιο

 1. THE SEA FARM

  Βέλγιο

 2. PARA ESTANQUES

  Ισπανία

 3. FIT FILTRATION

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. HELDERE5ER

  Κάτω Χώρες

 5. AQUARISTIK-BAYERN

  Γερμανία

 6. SHRIMPPARADISE

  Κάτω Χώρες

 7. ACUARIO MALAGA

  Ισπανία

 8. AQUARIUM TONNDORF

  Γερμανία

 1. HANDELSONDERNEMING T. BIJNSDORP

  Κάτω Χώρες

 2. AC AQUATICS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. MINIAQUA77

  Γαλλία

 4. PRODAC INTERNATIONAL S.R.L.

  Ιταλία

 5. AQUARIUM SHOP

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. MAT AKVARYUM FILT.SAN.AS

  Τουρκία

 7. ALLEN

  Κίνα

 8. REEF JOKER

  Ιταλία

 9. ZHONGSHAN JIA YUAN AQUARIUM PRODUCTS FACTORY

  Κίνα

 10. GRANDARTS AQUARIUM GARDENING LTD.

  Κίνα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ενυδρεία και υάλες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

85 επιχειρήσεις