• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εντόσθια

Αποτελέσματα για

Εντόσθια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  ΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΟΦΙΛ PROFIL EXPORT οικογενειακή δομή με βάση την Isère, που ειδικεύεται στις κοπές αλόγων, στα επεξεργασμένα προϊόντα αλόγου και τη μεταποίηση κρέατος αλόγου. Εκτροφή ιπποειδών, σφαγή ιπποειδών, αποστέωση, κοπή αλόγου, επεξεργασίας κρέατος αλόγου, συσκευασία υπό κενό, σε δοχείο, χύμα, σε κονσέρβα, διανομή. Έλεγχος όλης της γαλλικής βιομηχανίας ιπποειδών. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ IFS στον παραγωγικό μας χώρο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. FIRMA DROBIARSKA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by Europages badge
 3. ILCO FOOD

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 4. JC DELCHAMBRE

  Βέλγιο

  Η δραστηριότητα μας επικεντρώνεται στην αγορά, την πώληση και την παράδοση εντοσθίων σε κρεοπωλεία, φρέσκα και κατεψυγμένα. Τα προϊόντα μας προέρχονται από το " 5ο διαμέρισμα" και χωρίζονται σε δύο ομάδες: λευκά εντόσθια (στομάχι, έντερα, πάγκρεας κ.λπ.) και κόκκινα εντόσθια (πνεύμονες, συκώτι, σπλήνα κ.λπ.) . Με προέλευση αποκλειστικά από σφαγεία εγκεκριμένα από την CEE, όλα τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση. Τα, εξοπλισμένα με ψυκτικά συγκροτήματα, φορτηγά μας μάς επιτρέπουν να παραδίνουμε τα εμπορεύματά μας οπουδήποτε στην Ευρώπη.

 5. AGARAS, UAB

  Λιθουανία

  Η Agaras αγοράζει ζώντα ζώα στη Λιθουανία, τη Λετονία, την Εσθονία και την Πολωνία. Το σφαγείο έχει χωρητικότητα 40 βοοειδών την ώρα και 120 χοίρων την ώρα. 40 τόνοι σφαγίων αποστεώνονται στην αίθουσα κοπής κρεάτων σε κάθε βάρδια. Το 2014 παρήχθησαν 6.300 τόνοι σφαγίων βοδινού. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το παγκόσμιο πρότυπο ISO 14001: 2004, BRC για την ασφάλεια των τροφίμων και πληροί τα κριτήρια που αναφέρονται στο πρότυπο των McDonald's για ορθές πρακτικές και απαιτήσεις παρασκευής για σφαγεία βοοειδών και μονάδες αποστέωσης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. DANCO GROUP

  Ελλάδα

  Η εταιρεία δραστηριοποιείται ως αντιπρόσωπος οίκων εξωτερικού στον χώρο των κατεψυγμένων και νωπών τροφίμων. Σε στενή συνεργασία με διεθνείς οίκους, παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, μπορούμε να σας προσφέρουμε όλα τα είδη & τις κοπές κατεψυγμένων και νωπών κρεάτων, πουλερικών & θαλασσινών: Μοσχάρια Μοσχάρια γάλακτος Χοιρινά Παραπροϊόντα αρνίσια Αμνοερίφια Ζώντα ζώα Πουλερικά Προϊόντα για βιομηχανικές μονάδες Γαρίδες Φιλέτα ψαριών Fingerfood Με την βοήθεια των συνεργατών μας, σας δίνουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το προϊόν που ψάχνετε, οργανώνουμε τις εισαγωγές σας & σας παρέχουμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα. Όλα τα εμπορεύματα είναι πάντοτε ανάλογα των απαιτήσεων σας, εγγυημένης ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής.

 2. DOHR GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Όλα τα πρόβεια έντερα παράγονται αποκλειστικά σε διαρκώς ελεγχόμενες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις διαλογής τηρουμένων όλων των προδιαγραφών υγιεινής. Έτοιμα για γέμισμα, στοιβαγμένα, διάφ. διαστάσεις. Ζητήστε μας επίσης χοιρινές κύστες, λουκάνικα andouille, χοιρινό ορθό έντερο και στομάχι! Παρασκευή: στεγνό αλατισμένο, έτοιμο για γέμισμα, λείο, σωληνάκι, Boa Tube. Διαθέτουμε μ.ά.. τεχνητά έντερα Ramsay.

 3. GV EUROPA BOYAUX

  Γαλλία

 4. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Ισπανία

 5. TORVA EUROPE

  Πολωνία

 1. BLIK

  Γαλλία

 2. CHARLES FRÈRES

  Γαλλία

 3. EBNER GMBH

  Αυστρία

 4. VISKASE SAS

  Γαλλία

 5. JADEMO

  Βέλγιο

 6. COVAMEAT

  Βέλγιο

 7. SOUSSANA

  Γαλλία

 8. CASING TARDY BOYAUDERIE

  Γαλλία

 9. MSB FLEISCHWAREN GMBH

  Γερμανία

 10. MEHLIG UND HELLER GMBH

  Γερμανία

 1. FRITZ VIEH- UND FLEISCHHANDELS GMBH

  Γερμανία

 2. BÜHRER METZG GMBH

  Ελβετία

 3. QUALIVO - DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 4. WILD UND GEFLÜGEL VERARBEITUNGS- UND FLEISCHHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H. VON DER ASSEN

  Γερμανία

 5. SIMON GEFLÜGELFLEISCHHANDEL

  Αυστρία

 6. JOSEF MALZNER

  Αυστρία

 7. SCHOBER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

 8. FRANZ ZELLINGER GES.M.B.H

  Αυστρία

 9. BLÄTTLER METZGEREI GMBH LUZERN

  Ελβετία

 10. BOUCHERIE JACKY BULA SA

  Ελβετία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εντόσθια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.863 επιχειρήσεις