• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εντόσθια

Αποτελέσματα για

Εντόσθια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  ΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΟΦΙΛ PROFIL EXPORT οικογενειακή δομή με βάση την Isère, που ειδικεύεται στις κοπές αλόγων, στα επεξεργασμένα προϊόντα αλόγου και τη μεταποίηση κρέατος αλόγου. Εκτροφή ιπποειδών, σφαγή ιπποειδών, αποστέωση, κοπή αλόγου, επεξεργασίας κρέατος αλόγου, συσκευασία υπό κενό, σε δοχείο, χύμα, σε κονσέρβα, διανομή. Έλεγχος όλης της γαλλικής βιομηχανίας ιπποειδών. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ IFS στον παραγωγικό μας χώρο.

 2. LA BONNE ÉPICE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LA BONNE ÉPICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Είδη χειροτεχνίας, φυσικα εντερα, Μπαχαρικά, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, εντοσθια, και Είδη χειροτεχνίας. Έχει έδρα σε Maubeuge, Γαλλία.

 3. ILCO FOOD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ILCO FOOD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μοσχαρίσιο κρέας, Εντόσθια, χοιρινο, Μοσχαρίσιο κρέας, Αρνάκι γάλακτος-κρέας, και Εντόσθια. Έχει έδρα σε Rungis Cedex, Γαλλία.

 4. JC DELCHAMBRE

  Βέλγιο

  Η δραστηριότητα μας επικεντρώνεται στην αγορά, την πώληση και την παράδοση εντοσθίων σε κρεοπωλεία, φρέσκα και κατεψυγμένα. Τα προϊόντα μας προέρχονται από το " 5ο διαμέρισμα" και χωρίζονται σε δύο ομάδες: λευκά εντόσθια (στομάχι, έντερα, πάγκρεας κ.λπ.) και κόκκινα εντόσθια (πνεύμονες, συκώτι, σπλήνα κ.λπ.) . Με προέλευση αποκλειστικά από σφαγεία εγκεκριμένα από την CEE, όλα τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση. Τα, εξοπλισμένα με ψυκτικά συγκροτήματα, φορτηγά μας μάς επιτρέπουν να παραδίνουμε τα εμπορεύματά μας οπουδήποτε στην Ευρώπη.

 5. DANCO GROUP

  Ελλάδα

  Η εταιρεία δραστηριοποιείται ως αντιπρόσωπος οίκων εξωτερικού στον χώρο των κατεψυγμένων και νωπών τροφίμων. Σε στενή συνεργασία με διεθνείς οίκους, παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, μπορούμε να σας προσφέρουμε όλα τα είδη & τις κοπές κατεψυγμένων και νωπών κρεάτων, πουλερικών & θαλασσινών: Μοσχάρια Μοσχάρια γάλακτος Χοιρινά Παραπροϊόντα αρνίσια Αμνοερίφια Ζώντα ζώα Πουλερικά Προϊόντα για βιομηχανικές μονάδες Γαρίδες Φιλέτα ψαριών Fingerfood Με την βοήθεια των συνεργατών μας, σας δίνουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το προϊόν που ψάχνετε, οργανώνουμε τις εισαγωγές σας & σας παρέχουμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα. Όλα τα εμπορεύματα είναι πάντοτε ανάλογα των απαιτήσεων σας, εγγυημένης ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AGARAS, UAB

  Λιθουανία

  Η Agaras αγοράζει ζώντα ζώα στη Λιθουανία, τη Λετονία, την Εσθονία και την Πολωνία. Το σφαγείο έχει χωρητικότητα 40 βοοειδών την ώρα και 120 χοίρων την ώρα. 40 τόνοι σφαγίων αποστεώνονται στην αίθουσα κοπής κρεάτων σε κάθε βάρδια. Το 2014 παρήχθησαν 6.300 τόνοι σφαγίων βοδινού. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το παγκόσμιο πρότυπο ISO 14001: 2004, BRC για την ασφάλεια των τροφίμων και πληροί τα κριτήρια που αναφέρονται στο πρότυπο των McDonald's για ορθές πρακτικές και απαιτήσεις παρασκευής για σφαγεία βοοειδών και μονάδες αποστέωσης.

 2. DOHR GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Όλα τα πρόβεια έντερα παράγονται αποκλειστικά σε διαρκώς ελεγχόμενες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις διαλογής τηρουμένων όλων των προδιαγραφών υγιεινής. Έτοιμα για γέμισμα, στοιβαγμένα, διάφ. διαστάσεις. Ζητήστε μας επίσης χοιρινές κύστες, λουκάνικα andouille, χοιρινό ορθό έντερο και στομάχι! Παρασκευή: στεγνό αλατισμένο, έτοιμο για γέμισμα, λείο, σωληνάκι, Boa Tube. Διαθέτουμε μ.ά.. τεχνητά έντερα Ramsay.

 3. TORVA EUROPE

  Πολωνία

  Η εταιρεία TORVA EUROPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εντόσθια. Έχει έδρα σε Warsaw, Πολωνία.

 4. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Ισπανία

  Η εταιρεία INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εντόσθια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα εντόσθια. Έχει έδρα σε Zaragoza, Ισπανία.

 5. CHARLES FRÈRES

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHARLES FRÈRES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοδινό κρέας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, και Εντόσθια. Έχει έδρα σε L'étrat, Γαλλία.

 1. COVAMEAT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία COVAMEAT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εντόσθια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κρέας και προϊόντα κρέατος, επεξεργασια χοιρινου κρεατος, αλλαντοπωλεις, και χοιρινο κρεας. Έχει έδρα σε Wijtschate, Βέλγιο.

 2. BLIK

  Γαλλία

  Η εταιρεία BLIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εντόσθια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, θρυματιστες απορριμματων, μηχανες κοκκοποιησης, και πιεστηρια για μπαλες. Έχει έδρα σε Milly-La-Forêt, Γαλλία.

 1. VISKASE SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία VISKASE SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εντόσθια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα εντερα, και συνθετικα εντερα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 2. JADEMO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία JADEMO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Εντόσθια, αλλαντοπωλεις, και κρεατα χονδρικης. Έχει έδρα σε Zottegem, Βέλγιο.

 3. EBNER GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία EBNER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Irnfritz, Αυστρία.

 4. HIPPELSBACHER BAUERNSTUBE GBR

  Γερμανία

  Η εταιρεία HIPPELSBACHER BAUERNSTUBE GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Hippelsbach, Γερμανία.

 5. FLEISCHEREI WILHELM SCHMITZ OHG

  Γερμανία

  Η εταιρεία FLEISCHEREI WILHELM SCHMITZ OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Herdecke, Γερμανία.

 6. BERND HERBEL

  Γερμανία

  Η εταιρεία BERND HERBEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

 7. METZGEREI SCHÄFER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία METZGEREI SCHÄFER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

 8. METZGEREI THOMAS MAURER

  Γερμανία

  Η εταιρεία METZGEREI THOMAS MAURER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Wasserburg, Γερμανία.

 1. ULRIKE BRAND-DÖHNE

  Γερμανία

  Η εταιρεία ULRIKE BRAND-DÖHNE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Vöhl, Γερμανία.

 2. L'ARTISAN DE SAVEURS FONTAINE SA

  Ελβετία

  Η εταιρεία L'ARTISAN DE SAVEURS FONTAINE SA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Grand-Lancy 2, Ελβετία.

 3. FLEISCHMARKT FUSS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FLEISCHMARKT FUSS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Memmingen, Γερμανία.

 4. GABLINGER TRUTHAHNSPEZIALITÄTEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GABLINGER TRUTHAHNSPEZIALITÄTEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Ψάρια, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Εντόσθια. Έχει έδρα σε Gablingen, Γερμανία.

 5. NORBERT BAUR

  Αυστρία

  Η εταιρεία NORBERT BAUR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εντόσθια, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, και Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 6. FILSER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FILSER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Altenstadt, Γερμανία.

 7. CASETECH GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CASETECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εντόσθια, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bomlitz, Γερμανία.

 8. W & W NAHRUNGSMITTEL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία W & W NAHRUNGSMITTEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Emstek, Γερμανία.

 9. HAARMANN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HAARMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Bochum, Γερμανία.

 10. GEORG DARGEL

  Γερμανία

  Η εταιρεία GEORG DARGEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Dorf Mecklenburg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εντόσθια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.650 Επιχειρήσεις