• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ενισχυτικο γευσης

Αποτελέσματα για

Ενισχυτικο γευσης - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. A. SCHMIDT & CO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στη βιομηχανία τροφίμων. Η εταιρεία A. Schmidt & Co. GmbH αναπτύσσει εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια ειδικά συστήματα σταθεροποίησης για τη βιομηχανία τροφίμων και ντελικατέσεν. Προσαρμοζόμαστε στις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας και αναπτύσσουμε για λογαριασμό σας άκρως λειτουργικά συστήματα σταθεροποίησης. Η ευέλικτη παραγωγή μας εγγυάται τη σταθερή και υψηλή ποιότητα. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: μέσα επεξεργασίας ψαριών (με ή χωρίς βότανα και μπαχαρικά), π.χ. για ρέγγα και σολομό, εγχύσεις ψαριών, αλεσμένα ψάρια, ψαροκεφτέδες, αλλαντικά από ψάρι, πατέ, σουρίμι, επεξεργασία αυγών ψαριών και γαρίδων, μαγιονέζες, αλοιφές, ντρέσινγκ, σάλτσες θερμής και ψυχρής παραγωγής (με ή χωρίς προσθήκη αυγού/πρωτεϊνών γάλακτος), σάλτσες και κρέμες για κονσέρβες, δεμένες σούπες, κέτσαπ, μαρινάδες, πρόσθετα παναρίσματος, γλυκίσματα, πρόσθετα τροφίμων, ανάμειξη κατά παραγγελία ως παροχή υπηρεσίας

  2. PRODUITS HABI SA

    Βέλγιο

    Η εταιρεία «Produits Habi» είναι μια οικογενειακή μικρομεσαία επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1914 στον τομέα της παρασκευής κονσερβών τροφίμων ποιότητας. Εμπορευόμαστε τα προϊόντα μας υπό το σήμα Habi στη λιανική, στον τομέα των ξενοδοχείων, εστιατορίων και καφέ, καθώς και στον τομέα της γρήγορης εστίασης, αλλά και υπό ιδιωτική ετικέτα. Δημιουργούμε για τους πελάτες μας έτοιμα πιάτα, σάλτσες, βάσεις σαλτσών, βακκίνια και άλλα. Χωρίς προσθήκη χρωστικών ουσιών, συντηρητικών ή ενισχυτικών γεύσης.

  3. GARNEC LLC

    Ρωσία

    Η «Garnec» ηγείται στην παρασκευή αλεύρι χωρίς γλουτένη και σε μείγματα από αλεύρι. Είμασταν οι πρώτοι στην Ρωσία που αποκτήσαμε το δικαίωμα να φέρουν τα προϊόντα μας το σήμα “Crossed Grain Trademark”. Το σήμα αυτό αποτελεί ένδειξη ασφάλειας των προϊόντων χωρίς γλουτένη της Association of European Coeliac Societies, το οποίο αναγνωρίζεται στις κύριες αναπτυγμένες χώρες. Χρησιμοποιούμε επίσης οικολογικές τεχνολογίες. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σε οικολογικό εξοπλισμό με την χρήση της τεχνολογίας άλεσης εν ψυχρώ. Η άλεση εν ψυχρώ αφορά άλεση σε θερμοκρασία κάτω από τους 40°C, που επιτρέπει στο αλεύρι να διατηρεί την πλειονότητα των βιταμινών και των ορυκτών του στοιχείων. Επίσης, έχουμε πάντα απορρίψει την χρήση διύλισης καθώς και οποιοδήποτε ενισχυτή γεύσης και συντηριτικού. Παράγουμε μια μεγάλη γκάμα υγιεινών προϊόντων, όλος ο κόσμος βρίσκει κάτι που του αρέσει. Garnec: Διαφορετικά τρόφιμα για όλη την οικογένεια.