• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ενδύματα εργασίας και προστασίας

Αποτελέσματα για

Ενδύματα εργασίας και προστασίας - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. FENTO

    Κάτω Χώρες

    Οι Geert Kaal και René van Rijn δημιούργησαν ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΟΝΑΤΩΝ FENTO. Ανέπτυξαν μαζί τα προστατευτικά γονάτων FENTO. Το 2000, ο ιστοπλοϊος René van Rijn επισκέφθηκε τον ιατρό του για έναν χρόνιο πόνο στο γόνατο. Ο ιατρός τον παρέπεμψε στον φυσικοθεραπευτή Geert Kaal, ο οποίος εξειδικεύεται στους πόνους της πλάτης και των γονάτων. Μετά από δέκα θεραπείες, τα προβλήματα που είχε στο γόνατο ο René εξαφανίστηκαν αλλά επανήλθαν μετά από 3 μήνες με τα ίδια φυσικά συμπτώματα. Αλλά χειρότερα, σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε πλέον να στηριχθεί στα γόνατα του για να εργαστεί, ο René είχε ήδη αγοράσει και δοκιμάσει αρκετά προστατευτικά γονάτων αλλά τίποτα δεν τον βοηθούσε. Οπότε ρώτησε τον Geert: “Μπορείς να με βοηθήσεις ώστε να αναπτύξω έναν προστατευτικό γονάτων με το οποίο να μπορώ να εργαστώ; ”. Μετά από μελέτη της "θέσης του γονάτου", δεκάδες άνθρωποι συμμετείχαν στο ¨σχήμα-αφρού" ώστε να βρεθεί η σωστή εργονομική μορφή. Από κει, κατασκευάστηκαν διάφορα πρωτότυπα και δοκιμάστηκαν από διάφορους "δοκιμαστές στήριξης στα γόνατα" όπως εφαρμοστές μοκέτας, οικοδόμοι, εγκαταστάτες παρκέ και πλίνθων. Η ιδέα είχε προκύψει. Έπρεπε να αναπτύξουμε ένα προστατευτικό γονάτου όπου η πίεση δεν επιδίδεται μόνο στο γόνατο αλλά και στο κάτω μέρος του ποδιού. Επίσης, έπρεπε να είναι ελαφρύ, αδιάβροχο και να επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα. Πέντε χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο σχέδιο στην αγορά. Ενοικιάσαμε το μικρότερο περίπτερο της έκθεσης και ξεπουλήσαμε μετά από δύο ημέρες. Η συνέχεια είναι γνωστή.Έχουμε πλέον πάνω από 500 000 ικανοποιημένους χρήστες σε περισσότερες από 10 χώρες. Απολαμβάνουμε την καθημερινή μας περιπέτεια και στόχος μας είναι να αναπτύξουμε την FENTO διεθνώς.

  2. ALSACE PROTECTION

    Γαλλία

    Η ALSACE PROTECTION είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στην Αλσατία της Γαλλίας. Ξεκινήσαμε να κατασκευάζουμε όλα τα είδη ιατρικού εξοπλισμού με έναν σκοπό κλειδί : να κατασκευάζουμε αποκλειστικά και μόνο τα καλύτερα προϊόντα. Με παγκόσμια δραστηριότητα σε περισσότερες από 137 χώρες, σας προσφέρουμε την μεγαλύτερη ποικιλία υλικών για όλες τις ανάγκες σας. Η εταιρεία μας προσφέρει αποκλειστικά και μόνο προϊόντα και υλικά εξαιρετικής ανώτατης ποιότητας . Από τον Μάρτη 2020, ξεκινήσαμε την παραγωγή μασκών στην Γαλλία, προκειμένου να ικανοποιήσουμε την ζήτηση για προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας μας στους τομείς της βιομηχανίας, της τεχνολογίας και του σχεδιασμού, σχεδιάσαμε τις δικές μας χειρουργικές μάσκες, τύπου IIR, με το μεγαλύτερο επίπεδο φιλτραρίσματος.

  3. AREM ITALIA

    Ιταλία

    Η Arem Italia υλοποιεί υπηρεσίες για επιχειρήσεις από το 1979, όπως εξατομικευμένα ρούχα, κεντήματα, κάθε είδους εκτυπώσεις σε μπλουζάκια, μπουφάν, φόρμες, φόρμες εργασίας, αθλητικά και διαφημιστικά είδη. Επιπλέον, πολλά άλλα προσαρμοσμένα προϊόντα, όπως μπαλώματα κεντημένα, υφασμένες ετικέτες, μπρελόκ υφασμάτων, σημαίες. 2500 τ.μ. εργοστασίου, προσωπικό 25 ατόμων και μεγάλη τεχνογνωσία. Δημιουργούμε εξατομικευμένα προϊόντα και τα στέλνουμε σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο με μέσο χρόνο παράδοσης από 7 έως 15 ημέρες.

  4. SFM HOSPITAL PRODUCTS GMBH

    Γερμανία

    Χονδρικό εμπόριο ιατροτεχνολογικών προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα: γάντια, σύριγγες, σωληνίσκοι, ενδοφλέβιοι καθετήρες, καθετήρες τύπου πεταλούδας, ιατρικά έμπλαστρα, ταινίες κινησιολογίας, έγχυση & μετάγγιση, παρελκόμενα ακτίνων Χ

  5. NIERHAUS GMBH MARKE WOHLTAT KNIESCHONER

    Γερμανία

    Ως αξιόπιστος προμηθευτής επαγγελματικών προφυλακτήρων γονάτου στον τομέα της εξόρυξης θεσπίστηκε σε συνεργασία με τη γερμανική επιτροπή προτύπων του τομέα εξόρυξης ήδη του 1953 το πρότυπο DIN 23311 για τον τομέα της εξόρυξης. Έτσι καθορίστηκε η βέλτιστη προστασία γονάτου για τους χρήστες και ταυτόχρονα ένα πρότυπο ποιότητας για προστατευτικά γονάτων της εταιρείας μας. Οι απαιτήσεις του νέου ευρωπαϊκού προτύπου DIN EN 14404 του 2005 πληρούνται βέβαια με τη διατήρηση του παλιού προτύπου ποιότητας. Με το κατατεθέν εμπορικό σήμα Wohltat®, τα προϊόντα μας εξακολουθούν να αποτελούν υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά προστατευτικά γονάτων για ένα φάσμα διαφόρων χρηστών που έχει διευρυνθεί με την πάροδο των δεκαετιών. Παρέχουν αποτελεσματική και διαρκή προστασία των γονάτων για γονατιστές εργασίες κάθε είδους. Ό, τι ξεκίνησε με την παραγωγή προστατευτικών γονάτων για την εργασία στον τομέα της εξόρυξης είναι σήμερα μια επιχείρηση που παράγει προστατευτικά γονάτων για την προστασία και την ασφάλεια σε όλους τους τομείς χειρωνακτικής εργασίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KONSTANT ARBEITSSCHUTZ GMBH

    Αυστρία

    ΣΤΑΘΕΡΑ - άριστη απόδοση σε ό, τι αφορά στην προστασία της εργασίας Οι αυξανόμενες απαιτήσεις της οικονομίας θέτουν επίσης μέγιστες απαιτήσεις για την ασφάλεια και την προστασία στο χώρο εργασίας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους πελάτες μας, σκοπός μας είναι να υλοποιούμε με σταθερά υψηλής ποιότητας προϊόντα σε σταθερά άψογη τιμή τη μέγιστη ευελιξία και δυνατότητα παράδοσης με ελάχιστα χρονοβόρες διαδικασίες ενημέρωσης και παραγγελίας για τους πελάτες μας. Και για αυτόν το λόγο έχουμε διευρύνει τις ήδη δοκιμασμένες δυνατότητες παραγγελίας μας με το μέσο του Διαδικτύου. Εισαγωγή και εμπόριο χονδρικής μέσων ατομικής προστασίας (Μ.Α.Π.) από το κεφάλι έως τα πόδια, όπως προστατευτικά υποδήματα, ενδύματα εργασίας, γάντια, κράνη, προστατευτικά για τα αυτιά, μάσκες αναπνευστικής προστασίας και προστατευτικά ενδύματα υψηλής ορατότητας με βάση το πρότυπο ISO 20471, καθώς και χειμερινά και αδιάβροχα ενδύματα. Εκτυπώνουμε ή κεντούμε κατά παραγγελία το λογότυπό σας στα ενδύματα.

  2. GOEBEL GMBH SCHRAUB- UND VERBINDUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η Goebel είναι ένας οικογενειακός, διεθνώς δραστηριοποιούμενος όμιλος επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων σύνδεσης και συναρμολόγησης. Είμαστε εξειδικευμένη επιχείρηση για την ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας στοιχείων σύνδεσης και των σχετικών συστημάτων επεξεργασίας. Οι φιλικοί και πεπειραμένοι συνεργάτες, αντιπρόσωποι και συνεργάτες πωλήσεων της εταιρείας μας φροντίζουν για την ικανοποίηση των πελατών μας και τη ενεργή υποστήριξη ολόκληρης της αλυσίδας προμηθειών και προστιθέμενης αξίας. Οι ποιότητα βρίσκεται στην πρώτη θέση. Αυτό ισχύει τόσο για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες όσο και για την τεχνική και οργανωτική μετεξέλιξη της επιχείρησης. Η Goebel θέλει να είναι αξιόπιστος συνεργάτης των πελατών, των προμηθευτών και των συνεργατών της. Ο αμοιβαίος σεβασμός, η ειλικρίνεια και η φιλική στάση αποτελούν τις βασικές αρχές για τη συνεργασία εμπιστοσύνης. Αναπτυσσόμαστε με τα προβλήματα των πελατών μας.

  3. NOI DEFENCE

    Τουρκία

    Η Noi Groups Inc. ιδρύθηκε το 2016, είναι μια παγκόσμια εμπορική εταιρεία εφοδιασμού και διαχείρισης διακίνησης. Παράγουμε στρατιωτικά προϊόντα με μέγιστη βιωσιμότητα, που παράγονται με υψηλή τεχνολογία για τις πιο ακραίες συνθήκες. Η Noi Group Inc. διαθέτει μοναδικά συστήματα όσον αφορά τις οργανώσεις, δραστηριότητες, πληροφορίες και πόρους, που εμπλέκονται στην μεταφορά ενός προϊόντος ή υπηρεσίας από τους προμηθευτές στους πελάτες. Η Noi Groups Inc. κατέχει σύστημα που εντάσσει όλες τις δραστηριότητες διαχείρισης διακίνησης και παραγωγικές εργασίες. Επιπλέον, διεξάγει τον συντονισμό των διαδικασιών και δραστηριοτήτων με και δια το μάρκετινγκ, σχεδιασμό προϊόντος, χρηματοοικονομικό τμήμα και τεχνολογία πληροφορικής. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως: -Στρατιωτικό κράνος, καπέλο από νανό ύφασμα, καπέλο παραλλαγής, μάσκα αερίων -Στολή παραλλαγής - Αδιάβροχο παραλλαγής, - στρατιωτικός υπνόσακος από νανο ύφασμα ανθεκτικό σε θερμοκρασίες από 20 έως -40 βαθμούς, -Στρατιωτικές πιτζάμες, -Στρατιωτικό Palas, -Στρατιωτικές αρβύλες, -Στρατιωτικός σάκος πλάτης, -Στρατιωτικά αντίσκηνα, κουβέρτες, παπλώματα, καλύμματα, μαξιλάρια ύπνου, κρεβάτια κατασκήνωσης και πολλά άλλα τα οποία μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. FERAX SP. Z O.O.

    Πολωνία

  5. DIE ARBEITSBEKLEIDUNG BY PETRACH E.K.

    Γερμανία

    Τα ενδύματα εργασίας πρέπει να διασφαλίζουν την άνεση. Προσιτές τιμές, αποδοτικότητα, υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και εξατομικευμένη αντιμετώπιση κάθε πελάτη – αυτά είναι τα κύρια κριτήρια, χάρη στα οποία η εταιρεία strongAnt έχει μεγάλη ζήτηση από τους πελάτες. Η συσσωρευμένη εμπειρία και η τεράστια βάση δεδομένων μας παρέχουν τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε παραγγελίες ή να αναπτύσσουμε ένα μοντέλο με γρήγορο και αποδοτικό τρόπο. Μια ιδιαιτερότητα της εταιρείας strongAnt είναι η εξατομικευμένη υποστήριξη των πελατών. Παραγωγή υψηλής ποιότητας ενδυμάτων αναψυχής, εργασίας και αθλητισμού”

  1. TOP TROCK HGMBH

    Αυστρία

    Από το 1986 η TOP TROCK® ασχολείται με καινοτόμα συστήματα ξήρανσης και παρέχει επαγγελματικές λύσεις για όλους τους τομείς που απαιτούν ξήρανση νωπών ή βρεγμένων υποδημάτων, ρούχων αθλητισμού, εργασίας και χρήσης και διαφόρων ειδών εξοπλισμού. Τα πατενταρισμένα συστήματα στεγνώματος προέρχονται από το δικό μας τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Η παραγωγή πραγματοποιείται στο Γκρατς από έμπειρους επαγγελματίες και χρησιμοποιούνται μόνο υλικά υψηλής ποιότητας. Όλα σχεδόν τα προϊόντα φέρουν έχουν ελεγχθεί βάσει των προδιαγραφών TÜV + ÖVE, φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας Austria και διαθέτουν πιστοποίηση CE. Η παραγωγή υπόκειται σε συνεχή ανεξάρτητο έλεγχο. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής καθιστά δυνατή την παροχή εγγύησης 10 ετών για όλα τα συστήματα ανοξείδωτου χάλυβα από την TOP TROCK®.

  2. DOLFING DRUTEN PROTECTIVE WEAR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία Dolfing κατασκευάζει ενδύματα από το 1919, εφαρμόζοντας τεχνικές συγκόλλησης υψηλών συχνοτήτων από το 1958. Εκτός από τα υδατοστεγή ενδύματα εργασίας, εξυπηρετεί πλέον και πλήθος άλλων αγορών, συμπεριλαμβανομένων των υδατοστρωμάτων, της ιατρικής, του αυτοκινήτου, των αποστολών κ.ά. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής στο Druten κατασκευάζουν, επίσης, ειδικά φουσκωτά και άλλα ειδικά προϊόντα με συγκόλληση υψηλών συχνοτήτων. Εδώ και 60 έτη, η Dolfing είναι μια ευρέως γνωστή επωνυμία στον κόσμο των επαγγελματικών προστατευτικών ενδυμάτων εργασίας.

  1. WEESAFE

    Γαλλία

  2. OPTIMA PRECISE

    Τσεχία

  3. CAWE

    Γαλλία

  4. FUNCTEX GMBH - TINEZ WORKWEAR

    Γερμανία

  5. JENESSCO INDUSTRIES, INC

    Ηνωμένες Πολιτείες

  6. KARDELEN WORKWEAR

    Τουρκία

  7. UCHTEPA NUR TEKSTIL

    Ουζμπεκιστάν

  8. SES GMBH SANIERUNGS-UND ENTSORGUNGSSYSTEME

    Γερμανία

  1. MSK PRODUCTION GMBH

    Γερμανία

  2. VITMO HANDELS- UND AUSFÜHRUNGS GMBH

    Γερμανία

  3. FF MEDICAL GMBH

    Γερμανία

  4. SYMROCK GMBH

    Αυστρία

  5. ROBOEXPERT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  6. AGENTUR PFLICHTFELD

    Γερμανία

  7. BERGZEUG GMBH

    Γερμανία

  8. ÜBLEIS SICHERHEITSTECHNIK GMBH

    Αυστρία

  9. UNIVENT MEDICAL

    Γερμανία

  10. 4BUSINESS WERBEMITTEL & VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ενδύματα εργασίας και προστασίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.450 επιχειρήσεις