Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ενδυματα εργασιας

Αποτελέσματα για

Ενδυματα εργασιας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FENTO KNEE PROTECTION

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Οι Geert Kaal και René van Rijn δημιούργησαν ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΟΝΑΤΩΝ FENTO. Ανέπτυξαν μαζί τα προστατευτικά γονάτων FENTO. Το 2000, ο ιστοπλοϊος René van Rijn επισκέφθηκε τον ιατρό του για έναν χρόνιο πόνο στο γόνατο. Ο ιατρός τον παρέπεμψε στον φυσικοθεραπευτή Geert Kaal, ο οποίος εξειδικεύεται στους πόνους της πλάτης και των γονάτων. Μετά από δέκα θεραπείες, τα προβλήματα που είχε στο γόνατο ο René εξαφανίστηκαν αλλά επανήλθαν μετά από 3 μήνες με τα ίδια φυσικά συμπτώματα. Αλλά χειρότερα, σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε πλέον να στηριχθεί στα γόνατα του για να εργαστεί, ο René είχε ήδη αγοράσει και δοκιμάσει αρκετά προστατευτικά γονάτων αλλά τίποτα δεν τον βοηθούσε. Οπότε ρώτησε τον Geert: “Μπορείς να με βοηθήσεις ώστε να αναπτύξω έναν προστατευτικό γονάτων με το οποίο να μπορώ να εργαστώ; ”. Μετά από μελέτη της "θέσης του γονάτου", δεκάδες άνθρωποι συμμετείχαν στο ¨σχήμα-αφρού" ώστε να βρεθεί η σωστή εργονομική μορφή. Από κει, κατασκευάστηκαν διάφορα πρωτότυπα και δοκιμάστηκαν από διάφορους "δοκιμαστές στήριξης στα γόνατα" όπως εφαρμοστές μοκέτας, οικοδόμοι, εγκαταστάτες παρκέ και πλίνθων. Η ιδέα είχε προκύψει. Έπρεπε να αναπτύξουμε ένα προστατευτικό γονάτου όπου η πίεση δεν επιδίδεται μόνο στο γόνατο αλλά και στο κάτω μέρος του ποδιού. Επίσης, έπρεπε να είναι ελαφρύ, αδιάβροχο και να επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα. Πέντε χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο σχέδιο στην αγορά. Ενοικιάσαμε το μικρότερο περίπτερο της έκθεσης και ξεπουλήσαμε μετά από δύο ημέρες. Η συνέχεια είναι γνωστή.Έχουμε πλέον πάνω από 500 000 ικανοποιημένους χρήστες σε περισσότερες από 10 χώρες. Απολαμβάνουμε την καθημερινή μας περιπέτεια και στόχος μας είναι να αναπτύξουμε την FENTO διεθνώς.

 2. KONSTANT ARBEITSSCHUTZ GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  ΣΤΑΘΕΡΑ - άριστη απόδοση σε ό, τι αφορά στην προστασία της εργασίας Οι αυξανόμενες απαιτήσεις της οικονομίας θέτουν επίσης μέγιστες απαιτήσεις για την ασφάλεια και την προστασία στο χώρο εργασίας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους πελάτες μας, σκοπός μας είναι να υλοποιούμε με σταθερά υψηλής ποιότητας προϊόντα σε σταθερά άψογη τιμή τη μέγιστη ευελιξία και δυνατότητα παράδοσης με ελάχιστα χρονοβόρες διαδικασίες ενημέρωσης και παραγγελίας για τους πελάτες μας. Και για αυτόν το λόγο έχουμε διευρύνει τις ήδη δοκιμασμένες δυνατότητες παραγγελίας μας με το μέσο του Διαδικτύου. Εισαγωγή και εμπόριο χονδρικής μέσων ατομικής προστασίας (Μ.Α.Π.) από το κεφάλι έως τα πόδια, όπως προστατευτικά υποδήματα, ενδύματα εργασίας, γάντια, κράνη, προστατευτικά για τα αυτιά, μάσκες αναπνευστικής προστασίας και προστατευτικά ενδύματα υψηλής ορατότητας με βάση το πρότυπο ISO 20471, καθώς και χειμερινά και αδιάβροχα ενδύματα. Εκτυπώνουμε ή κεντούμε κατά παραγγελία το λογότυπό σας στα ενδύματα.

 3. DESTOCKTOO

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η DESTOCKTOO είναι ο ειδικός σας σε ότι αφορά το ξεπούλημα αντικειμένων και προϊόντων μαστορέματος. Είναι το κέντρο των χρυσών ευκαιριών και του ξεπουλήματος στον τομέα του μαστορέματος και της κιγκαλερίας καθώς και των μικρών εργαλείων εδώ και 20 χρόνια. Σας προσφέρουμε εξαιρετικά προσιτές τιμές που μπορούν να φτάσουν ακόμα και σε μείωση μέχρι 80%. Η εγγύηση ασύγκριτων τιμών σε προϊόντα ποιότητας για εργαλεία, μαστόρεμα, κιγκαλερία αλλά και σε ένδυση εργασίας. Τα αποθέματα μας συμπεριλαμβάνουν μια μεγάλη επιλογή εξοπλισμού για μπάνια, τουαλέτες και κουζίνες. Μια επαγγελματική γκάμα που εφοδιάζεται από επώνυμα εμπορικά σήματα όπως : 3M, Kapriol, Master Lock, OSRAM, Wirquin, ... Είτε είστε επαγγελματίας ή όχι στον χώρο των εργαλείων, είμαστε στην διάθεση σας μέσω ηλ. μηνύματος ή τηλεφώνου. Τα αποθέματα μας ανανεώνονται τακτικά. Μην προσπεράσετε το σημείο συνάντησης των χρυσών ευκαιριών! Και επωφεληθείτε από ασύγκριτες τιμές στα προϊόντα μας. Ελάτε να ανακαλύψετε τον χώρο μας ξεπουλήματος πολλών προϊόντων σε τιμές ασύγκριτα προσιτές!

 4. AREM ITALIA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Arem Italia υλοποιεί υπηρεσίες για επιχειρήσεις από το 1979, όπως εξατομικευμένα ρούχα, κεντήματα, κάθε είδους εκτυπώσεις σε μπλουζάκια, μπουφάν, φόρμες, φόρμες εργασίας, αθλητικά και διαφημιστικά είδη. Επιπλέον, πολλά άλλα προσαρμοσμένα προϊόντα, όπως μπαλώματα κεντημένα, υφασμένες ετικέτες, μπρελόκ υφασμάτων, σημαίες. 2500 τ.μ. εργοστασίου, προσωπικό 25 ατόμων και μεγάλη τεχνογνωσία. Δημιουργούμε εξατομικευμένα προϊόντα και τα στέλνουμε σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο με μέσο χρόνο παράδοσης από 7 έως 15 ημέρες.

 5. ERKAN GUZEL TEXTILE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Erkan Guzel είναι κατασκευαστής υφασμάτινων ενδυμάτων για όλες τις εξειδικευμένες στολές και αξεσουάρ από την Κωνσταντινούπολη, Τουρκία. Κατασκευάζουμε μοναδικά ενδύματα από τα πιο σπάνια υφάσματα που διατίθενται στην Τουρκία. Παρέχουμε είδη ένδυσης για διάφορους τομείς όπως : αεροπορία, υγεία, τουρισμός, εκπαίδευση και για διάφορες άλλες βιομηχανίες. Διαθέτουμε μεγάλο χαρτοφύλακα προϊόντων: • Στολές πιλότου • Στολές πληρώματος αεροσκάφους • Στολές για το προσωπικό ασφαλείας • Στολές για το προσωπικό εδάφους • Στολές επιχειρήσεων • Στολές προσωπικού • Στολές προσωπικού ξενοδοχείου • Στολές διοργάνωσης • Στολές κέντρου Σπα/ Μασάζ και πολλά άλλα ! Πέρα από τα προαναφερόμενα, κατασκευάζουμε αδιάβροχα και προστατευτικά είδη ένδυσης με την χρήση υφασμάτων "αδιάβροχα, αντιανεμικά και αναπνεύσιμα" με καινότομο φινίρισμα. Στην Erkan Güzel Textile Centre, στοχεύουμε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη 100% χάρη στην συνεργασία με τους πελάτες μας. Συντηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας κατά την πορεία μας και έχουμε παρέχει προϊόντα βέλτιστης ποιότητας σε αεροπορικές εταιρείες διεθνούς φήμης και επιχειρήσεις όπως οι Pegasus Airlines, Corendon Airlines, Tail Wind, Azur Airlines, MNG Airlines, ULS Cargo Airlines, Azerbaijan Airlines, Libyan Wings Airlines, Medsky Airlines, Global Air, Legend Airlines, Kam Air και Διαχείριση αεροδρομίου Κωνσταντινούπολης, Ακαδημία ErAh Flight, και πολλές άλλες. Είμαστε στην διάθεση σας με τον καλύτερο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LASPA

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η LaSpa, μια εταιρεία καλλυντικών με έδρα στην Πολωνία, εξειδικεύεται στην ένδυση και εξοπλισμό για θεραπείες σε σπα, υψηλής ποιότητας. Ιδρύθηκε το 1993, και η αδιαπραγμάτευτη μας δέσμευση στα προϊόντα ανώτατης ποιότητας είναι προφανής με την συνεχή επέκταση των εγκαταστάσεων μας, στις τεχνολογικές μας εξελίξεις και στο καταρτισμένο μας προσωπικό. Αναγνωρισμένη από ειδικούς, επιβραβευτήκαμε με διάφορα βραβεία όπως το Quality of the Year Gold Award, Medal-winning Enterprise Award, και Discovery of the Year 2010 – Consumer’s Laurel, με υποψηφιότητα στο Teraz Polska. Στην βιομηχανία της ομορφιάς και των σπα, οι επιλεκτικοί πελάτες αναζητούν αποτελεσματικές, σύγχρονες και άνετες θεραπείες. Η LaSpa ικανοποιεί αυτές τις ανάγκες με είδη ένδυσης σχεδιασμένα για θεραπείες αδυνατίσματος και κατά της κυτταρίτιδας, ειδικά για ενδομαλάξεις, μια μέθοδος μαλάξεων εν κενώ. Η ένδυση εξασφαλίζει μια ασύγκριτη άνεση και εξαλείφει την ενόχληση κατά την θεραπεία. Η δέσμευση μας επεκτείνεται και στην ευθύνη μας απέναντι στο περιβάλλον. Στοχεύουμε για μηδενικές εκπομπές CO2 και κατέχουμε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για εξαιρετικά χαμηλή διασκόρπιση σωματιδίων κατά τις θεραπείες. Προσφέρουμε επίσης εξατομικευμένο σήμα των ενδυμάτων. Με έδρα στην Βαρσοβία, εργαζόμαστε σύμφωνα με το ωράριο GMT+2, ανταποκρινόμαστε γρήγορα στις αιτήσεις των πελατών. Εντός της ΕΕ, χρησιμοποιούμε κούριερ για την αξιόπιστη παράδοση ενώ εκτός ΕΕ αποστέλλουμε μέσω ταχυδρομείου, με προτεραιότητα. Εν συντομία, η LaSpa, από το 1993, αριστεύει στην βιομηχανία των καλλυντικών. Η αφοσίωση μας στην ποιότητα, στην καινοτομία και στο περιβάλλον μας ξεχωρίζει. Ικανοποιούμε τις σύγχρονες ανάγκες των επαγγελματιών στον χώρο της ομορφιάς και των σπα με ένδυση και εξοπλισμό αιχμής, βελτιώνοντας την εμπειρία του πελάτη.

 2. DOLFING DRUTEN PROTECTIVE WEAR

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Dolfing κατασκευάζει ενδύματα από το 1919, εφαρμόζοντας τεχνικές συγκόλλησης υψηλών συχνοτήτων από το 1958. Εκτός από τα υδατοστεγή ενδύματα εργασίας, εξυπηρετεί πλέον και πλήθος άλλων αγορών, συμπεριλαμβανομένων των υδατοστρωμάτων, της ιατρικής, του αυτοκινήτου, των αποστολών κ.ά. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής στο Druten κατασκευάζουν, επίσης, ειδικά φουσκωτά και άλλα ειδικά προϊόντα με συγκόλληση υψηλών συχνοτήτων. Εδώ και 60 έτη, η Dolfing είναι μια ευρέως γνωστή επωνυμία στον κόσμο των επαγγελματικών προστατευτικών ενδυμάτων εργασίας.

 3. CAWE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CAWE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα εργασιας, και επαγγελματικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Strasbourg, Γαλλία.

 4. KARDELEN WORKWEAR

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KARDELEN WORKWEAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φανέλες και μακώ, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, φόρμα εργασίας, Φανέλες και μακώ, φουτερ, υποδηματα εργασιας, ποδιες εργασιας, παντελονια εργασιας, και σακακια εργασιας. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. SB INGROSS

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SB INGROSS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υποδηματα εργασιας, ενδυματα εργασιας, γαντια εργασιας, και συστηματα ατομικης προστασιας. Έχει έδρα σε Creazzo, Ιταλία.

 1. SONDERPOSTENSCHEUNE INH. LUDGER KREY

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SONDERPOSTENSCHEUNE INH. LUDGER KREY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, κινητα, Συσκευές κουζίνας, υφασματα σε στοκ, πυροφανια, Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, ενδυματα εργασιας, και υποδηματα εργασιας. Έχει έδρα σε Dinslaken, Γερμανία.

 2. LOGOTEX EUROPE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LOGOTEX EUROPE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση όφσετ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φινίρισμα υφασμάτων, Φανέλες και μακώ, Κεντήματα, θερμομεταφορα, Φινίρισμα υφασμάτων, ενδύματα εργασίας, Φανέλες και μακώ, Κεντήματα, και υφαντουργικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Waltrop, Γερμανία.

 1. LA VOSTRA SARTORIA S.A.S. DI CASADEI LORELLA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LA VOSTRA SARTORIA S.A.S. DI CASADEI LORELLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ποδιες, ενδυματα εργασιας, ενδυματα κατα παραγγελια, και ιατρικες μπλουζες. Έχει έδρα σε Poggio Torriana, Ιταλία.

 2. ELIS BELGIUM

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ELIS BELGIUM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας - ενοικίαση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές, Μηχανήματα διανομής πετσετών και σαπουνιού, Λευκά είδη επαγγελματικής και βιομηχανικής χρήσης, Λευκά είδη για οργανισμούς, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, Χαρτί υγείας, ενδυματα εργασιας, και Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 3. DECCO

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DECCO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσώρουχα και ένδυση σπιτιού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στολές, κορσεδες, σετ βρεφικών σεντονιών, ενδυματα εργασιας, ενδυματα προστασιας, φόρμα εργασίας, στολες δημοτικης αστυνομιας, στολες εργασιας, και ενδύματα εργασίας. Έχει έδρα σε Aalst, Βέλγιο.

 4. WORKPLANET, LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WORKPLANET, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στολές, Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές, Ασφάλεια στον χώρο εργασίας, φορμες εργασιας, ενδυματα και ειδη προστασιας, εξατομικευμενες στολες, προστατευτικος επιδεσμος για θεραπεια, ενδυματα εργασιας, και επαγγελματικες στολες. Έχει έδρα σε Rio Tinto, Porto, Πορτογαλία.

 5. ENGEL-NETZE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η ENGEL-NETZE®, από το 1951 στην τρίτη γενιά, είναι ο πλέον ολοκληρωμένος προμηθευτής της Γερμανίας για αλιευτικούς εξοπλισμούς και αξιόπιστος συνεργάτης στον τομέα της παραγωγής διχτυών για τη βιομηχανία, την ασφάλιση κτιρίων, την προστασία από πτηνά, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τις μεταφορές κλπ., για σχοινιά, μεταλλικά προϊόντα και ενδύματα προστασίας από τις καιρικές συνθήκες. Τα προϊόντα μας στηρίζονται σε εμπειρία 60 ετών. Ανέκαθεν παράγουμε εξατομικευμένα προϊόντα από δίχτυα, σχοινιά και συρματόσχοινα για την αλιεία, τη βιομηχανία, την έρευνα και για χόμπι. Εδώ σάς παρουσιάζουμε την συνεχώς εξελισσόμενη γκάμα της παραγωγής μας. Όλα τα προϊόντα παράγονται σε άριστη ποιότητα από τους πεπειραμένους κατασκευαστές διχτυών και σχοινοποιούς στη Γερμανία. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη κατά το σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων σας και θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 6. SAFEWORK LTD

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο κλάδο των Μέσων Ατομικής Προστασίας με μία γόνιμη προσφορά στα Είδη Βιομηχανικής Ένδυσης. Διαθέτοντας πολυετή πείρα, με δυναμική παρουσία στο κλάδο η εταιρείας μας αποτελεί τη καλύτερη επιλογή για την ατομική ασφάλεια του κάθε εργαζόμενου. Οι μεγαλύτερες βιομηχανίες και δημόσιοι οργανισμοί, αποτελούν τους βασικότερους πελάτες μας, οι οποίοι μας επιλέγουν για τη κάλυψη αναγκών ατομικής προστασίας και ένδυσης του προσωπικού τους. Συνοπτικά, τα βασικότερα είδη παραγωγής μας είναι τα παρακάτω: 1. Παντελόνια Εργασίας & Σακάκια Εργασίας, Μπουφάν εργασίας. 2. Στολές εργασίας βραδυφλεγείς - Στολές εργασίας αντιστατικές. 3. Φόρμες Εργασίας Ολόσωμες- Φόρμες Εργασίας με Τιράντες. 4. Υποκάμισα Εργασίας Χειμερινά - θερινά. 5. Ρόμπες-Μπλούζες Ανδρών και Γυναικών. 6. Μπλούζες μακό, μπλούζες πόλο, μπλούζες Φούτερ, Πουλόβερ. 7. Ενδύματα υψηλής διακριτότητας. 8. Υποδήματα ασφαλείας εργαζομένων.

 7. MERCATORES SAS ABBIGLIAMENTO PROFESSIONALE

  Ιταλία

  Ποιότητα και παραγωγή Ιταλικής προέλευσης από το 1943. Αποστολή σ' ολόκληρο τον κόσμο. Εξατομίκευση των ενδυμάτων. Επαγγελματικά ενδύματα, ενδύματα εργασίασ, στολές, για : ξενοδοχεία, εστιατόρια, παμπ, μπαρ, κέτερινγκ, σπα και ευεξία, ιατρούς, φαρμακοποιούς, κλινικές, ιδιωτικούς κύκλους, ιδιωτικές κατοικίες και πρεσβείες, οδηγούς, οικιακό προσωπικό, υπάλληλοι εξυπηρέτησης. Πουκάμισα για ιατρούς, φαρμακοποιούς, κλινικές, ευεξία. Μπλούζες και ποδιές για μάγειρες. Ενδύματα εργασίας, παντελόνια, φουστάνια, σακάκια και γιλέκα για τον τομέα των υπηρεσιών, σακάκια και ποδιές για μάγειρες.

 8. WORKPROM-GIANNAKOPOULOS

  Ελλάδα

  H WORKRPOM-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 1975 ως Γεώργιος Γιαννακόπουλος δραστηριοποιούμενη στη κατασκευή και εμπορία ειδών λαϊκής ένδυσης. Το 1986 άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας. Η φήμη σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων και τις χαμηλές τιμές επεκτάθηκε σταδιακά σε όλη την Αχαϊα.Το 2005 επικέντρωσε τις δραστηριότητές της στην εμπορία εργατικής, κυνηγετικής και διαφημιστικής ένδυσης-υπόδησης με στόχο τη παροχή προϊόντων υψηλής αντοχής και χαμηλών τιμών σε κυνηγούς, αγρότες και κτηνοτρόφους, αλλά και σε επιχειρηματίες που επιθυμούν να οργανώσουν και να προωθήσουν την επιχείρησή τους μέσω της ένδυσης. Οι πελάτες μας βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχής της Δυτικής Ελλάδας & Πελοποννήσου και οι πωλήσεις γίνονται τόσο άμεσα όσο και μέσω δικτύου συνεργατών μας. Η επιχείρησή μας διαθέτει ιδιόκτητες αποθήκες και φορτηγά, έτσι καθίσταται αποτελεσματικότερη η διανομή των προϊόντων μας.

 1. SAN PER

  Ισπανία

  Διαθέτουμε πείρα άνω των 30 ετών στην αγορά της μελισσοκομίας, αναγνωρισμένη από πολλούς πελάτες υψηλού κύρους. Κατακτήσαμε ηγετική θέση στον τομέα των εξοπλισμών προστασίας, χάρη στον συνεχή σεβασμό μας για τις πρώτες ύλες και τις εξαιρετικές μας τιμές, όλα σε συνδυασμό με την καλύτερη τεχνολογία και τις καινοτομίες σε όλα τα προϊόντα μας. Εξοπλισμός μελισσοκομίας. Κατασκευάζουμε: μπουφάν, μάσκες, γκέτες, φόρμες εργασίας, γάντια.

 2. PROFESSIONAL MODA DI PANTINO ERNESTO SALVATORE

  Ιταλία

  Ενδύματα εργασίας: C.R.H. και υπηρεσίες, νέο στιλ και ευεξία, στιλ σεφ κουζίνας, ενδύματα για τον ιατρικό κλάδο, μεγάλα μεγέθη, αξεσουάρ, ασφάλεια στον χώρο εργασίας, σχολικές μπλούζες. Ενδύματα για αίθουσες, υποδοχή και εστίαση, ενδύματα για γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, μεγάλα μεγέθη, αξεσουάρ ασφάλειας στον χώρο εργασίας, σχολικές μπλούζες, κοστούμια και σακάκια. Ενδύματα για το σχολείο, ενδύματα εργασίας για τον τομέα της εστίασης και ξενοδοχειακές σχολές.

 3. SFDO

  Γαλλία

  Η εταιρεία SFDO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας, Πάσσαλος για ταινία φραγής, γυαλια και γεισα προστασιας, ενδυματα εργασιας, και Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει έδρα σε Argenteuil, Γαλλία.

 4. THÉOGONIE

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία THÉOGONIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδύματα εργασίας και προστασίας, κεντητα ενδυματα, ενδύματα εργασίας, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, και υφαντουργικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Bettembourg, Λουξεμβούργο.

 5. PROVIF GLOBAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία PROVIF GLOBAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικες κουζινες, παγκοι-ψυγεια για καταστηματα, μπαρ, εστιατορια, ενδύματα εργασίας, και τζαμια για ψυκτικα ερμαρια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 6. TAGI, LDA - IMPORTAÇÃO E DISTRIBUIÇÃO DE TÊXTEIS

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία TAGI, LDA - IMPORTAÇÃO E DISTRIBUIÇÃO DE TÊXTEIS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δερμάτινα είδη - αναλώσιμα και αξεσουάρ, Δερμάτινα είδη - αναλώσιμα και αξεσουάρ, ενδυματα εργασιας, και ειδη ταξιδιου. Έχει έδρα σε Aveiras De Cima, Πορτογαλία.

 7. WEESAFE

  Γαλλία

  Η εταιρεία WEESAFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικά υφάσματα βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προστασια, φορμες μιας χρησης, προστατευτικες στολες, και ενδυματα εργασιας. Έχει έδρα σε Noisy-Le-Grand, Γαλλία.

 8. WOMENSWEAR- / MENSWEARONLINE.NL

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία WOMENSWEAR- / MENSWEARONLINE.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υποδηματα εργασιας, και ενδυματα εργασιας. Έχει έδρα σε Heerhugowaard, Κάτω Χώρες.

 9. LA GIACCA S.A.S. DI REDONDI CRISTINA & C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία LA GIACCA S.A.S. DI REDONDI CRISTINA & C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές, ποδιες εργασιας, ενδυματα εργασιας, Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές, και ποδιες. Έχει έδρα σε Bergamo, Ιταλία.

 10. NOUHA TEX

  Τυνησία

  Η εταιρεία NOUHA TEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία έτοιμα ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λευκά είδη, Βρεφικά ενδύματα, Λευκά είδη, Βρεφικά ενδύματα, ενδυματα εργασιας, και ετοιμα ενδυματα φασον. Έχει έδρα σε Nabeul, Τυνησία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ενδυματα εργασιας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.431 Επιχειρήσεις