• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GEORG H. LUH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Για την ομάδα της εταιρείας LUH στο Walluf, ο κόσμος δεν είναι ασπρόμαυρος παρά την εξειδίκευση στο γραφίτη και στο μαρμαρυγία. Η καρδιά μας κτυπά για ορυκτές πρώτες ύλες και τις πολλές δυνατότητες χρήσης: πυροπροστασία χωρίς αλογόνα, αγωγιμότητα, λιπαντικά, αντιστατικές εφαρμογές και ηχομόνωση. Το πλεονέκτημα: Τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Παρέχουμε συμβουλές, βρίσκουμε λύσεις, αναπτύσσουμε από κοινού ιδέες, κάνουμε τις σωστές επαφές, διαθέτουμε τις αναγκαίες πρώτες ύλες και τις ελέγχουμε με βάση τα γερμανικά πρότυπα. Είτε πρόκειται για πελάτη, προμηθευτή ή επιχειρηματικό εταίρο, επιδιώκουμε πάντοτε την ειλικρινή εταιρική συνεργασία. Ως αξιόπιστος συνεργάτης είμαστε στο πλευρό των πελατών μας με συμβουλές και πρακτική υποστήριξη. Με ολοκληρωμένη τεχνογνωσία και πολυδιάστατες επιπλέον υπηρεσίες υλοποιούμε επίσης ασυνήθιστα έργα με γρήγορο και ευέλικτο τρόπο. Βρίσκουμε λύση για κάθε πρόκληση: Καινοτομικά και εξατομικευμένα.

 2. KREA-COGITO

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές, το εμπόριο, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο. Οι τομείς μας εξειδίκευσης συμπεριλαμβάνουν τις πρώτες ύλες, την τεχνολογία αιχμής, την άμυνα και την ασφάλεια, την περιβαλλοντολογική έρευνα και ανάπτυξη καθώς και τον τομέα των αερολιμένων. Η ίδια η έννοια της KREA-COGITO © προέρχεται από την βούληση μας να ενώσουμε και να ικανοποιήσουμε τους πωλητές και τους αγοραστές που δραστηριοποιούνται στους τομείς των πρώτων υλών, της τεχνολογίας αιχμής, της άμυνας, της περιβαλλοντολογικής έρευνας και ανάπυξης καθώς και τον τομέα των αερολιμένων. Στόχος μας αρχικά ήταν να βοηθήσουμε την εμπορική ανάπτυξη εξειδικευμένων επιχειρήσεων στην εισαγωγή-εξαγωγή, υψηλή τεχνολογία, κυρίως ασιατικών επιχειρήσεων. Με την πάροδο του χρόνου, των εμπειριών και των διαπολιτιστικών συναλλαγών, η ανάγκη να εξασφαλίσουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη με διάφορους φορείς στον εμπορικό κύκλωμα επιβλήθηκε ως προφανές στοιχείο.Στοχεύουμε να εδραιώσουμε βιώσιμες εμπορικές σχέσεις με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές και εταίρους μας, βασιζόμενοι σε μια προσέγγιση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, διαφανής επικοινωνίας και αμοιβαίου σεβασμού. Βούληση μας να αναγνωριστεί η ικανότητα μας να βρίσκουμε και να ικανοποιήσουμε τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας προσφέροντας τους προϊόντα και υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις ειδικές τους απαιτήσεις.

 3. SIBSTAR GROUP

  Κιργιστάν

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος SIBSTAR είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για την προμήθεια άνθρακα θέρμανσης από το 2019. Είμαστε κύριος προμηθευτής σκληρού άνθρακα ποιότητας «D», DPK, DOMSSH, LOW VOL PCI, TOMSSH, «G» και «T». Χρησιμοποιείται ευρέος ως καύσιμο για οικιακές ανάγκες, είναι απόλυτα απαραίτητος για επιχειρήσεις χυτηρίων και χρησιμοποιείται από θερμοηλεκτρικές μονάδες ενέργειας για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος. Επιδιώκουμε μακροπρόθεσμες και αμοιβαία επωφελείς σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση και βέλτιστες λύσεις. Χάρη στις αξιόπιστες εταιρικές μας σχέσεις και το εκτενές δίκτυο διοικητικής μέριμνας διασφαλίζουμε την εμπρόθεσμη και ασφαλή παράδοση των προϊόντων μας οπουδήποτε στον κόσμο. Παραδίδουμε ενέργεια στους μεγαλύτερους παραγωγούς. Οι κύριοι συνεργάτες μας είναι μεγάλες επιχειρήσεις στην Κίνα, στην Ινδία και στην Τουρκία. Επεκτείνουμε τα γεωγραφικά όρια συνεργασίας, καθώς και τη δομή των παρεχόμενων προϊόντων. Στόχος μας είναι να παρέχουμε σταθερό εφοδιασμό για να διατηρούμε τις δικές σας διαδικασίες παραγωγής σε λειτουργία. Βρισκόμαστε στη διαδικασία ανάπτυξης της προμήθειας πετρελαίου.

 4. NEWGEN-PLUS

  Ελλάδα

  Η NewGenPlus ιδρύθηκε έπειτα από στατιστική μελέτη και διεξοδική έρευνα για τις ανάγκες που χαρακτηρίζουν τη μέση επιχείρηση και το μεσο ελληνικό νοικοκυριό.Εταίροι με εμπειρία πολλών ετών στον πρωτογενή τομέα, τη μεταποίηση και την προώθηση προϊόντος, συσπειρώθηκαν με στόχο τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης μονάδας παραγωγής, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με κεντρικό κίνητρο την επίτευξη της τέλειας αναλογίας ποιότητας και τιμής.Έχοντας τη δυνατότητα παραγωγής δύο τόνων/ώρα λευκού πέλλετ και μπριγκέτας καθημερινά, μπορούμε να προσφέρουμε στην Ελληνική αγοράτο καλύτερο προϊόν σε τιμές που καθιστούν κάθε καύσιμο άλλης μορφής, "πανάκριβο".Με οικολογική συνείδηση, πλήρη γνώση των χαρακτηριστικών της βιομάζας και του σωστού τρόπου καύσης, ξεκινήσαμε τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου διανομής, για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση και ακόμη χαμηλότερο κοστολόγιο στον τελικό καταναλωτή.Η νέα γενιά προϊόντων της NewGenPlus είναι γεγονός και σας προκαλεί να την δοκιμάσετε!

 5. RIREPAWER

  Βουλγαρία

  εισαγωγη και κατασκευη σομπα πελλετ . καυσοξυλα συσκευασμενα , μηχανεσ μπρικετασ , μηχανεσ πελλετ

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. C&C GLOBAL BUSINESS SOLUTIONS DI FRANCO CASTAGNINO

  Ιταλία

  Η εταιρεία C&C GLOBAL BUSINESS SOLUTIONS DI FRANCO CASTAGNINO, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματιστήρια εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Προμήθεια πετρελαίου & φυσικού αερίου, και καυσιμος ανθρακας. Έχει έδρα σε Sutri(vt), Ιταλία.

 2. POUDRSAZAN INDUSTRIAL AND MINERAL GROUP

  Ιράν

  Η εταιρεία POUDRSAZAN INDUSTRIAL AND MINERAL GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαρυτινη, Ασφαλτοι φυσικής προέλευσης, και παραφινη. Έχει έδρα σε Tehran, Ιράν.

 3. CUBUKCUOGLU ENGINEERING

  Τουρκία

  Η εταιρεία CUBUKCUOGLU ENGINEERING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ατμολέβητες. Έχει έδρα σε 35170, Τουρκία.

 4. AFROTRADE CONSULTANTS

  Μάλι

  Η εταιρεία AFROTRADE CONSULTANTS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, και συμβουλοι διεθνων συμβασεων. Έχει έδρα σε Bamako, Μάλι.

 5. GRUPO ECOCORUM

  Ισπανία

  Η εταιρεία GRUPO ECOCORUM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cortegada ( Ourense ), Ισπανία.

 1. SEDEF GMBH

  Γαλλία

  Η εταιρεία SEDEF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κόκκοι ξύλου, λέβητας με κόκκους ξύλου, και καυσόξυλα σημύδας. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 2. BRINT TRADING

  Βραζιλία

  Η εταιρεία BRINT TRADING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Pouso Redondo, Βραζιλία.

 1. MINERALIS LUCENTUM

  Ισπανία

  Η εταιρεία MINERALIS LUCENTUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικη πουζολανη. Έχει έδρα σε San Vicente Del Raspeig, Ισπανία.

 2. HOFFMANN MINERAL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HOFFMANN MINERAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Neuburg, Γερμανία.

 3. ANXIN CELLULOSE CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία ANXIN CELLULOSE CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Los, Κίνα.

 4. SAUNA WOOD

  Φινλανδία

  Η εταιρεία SAUNA WOOD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kerava, Φινλανδία.

 5. ALLAND ET ROBERT

  Γαλλία

  Η εταιρεία ALLAND ET ROBERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αραβικο κομμι. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 6. ESENKIM INŞ. SAN. TIC. LTD.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ESENKIM INŞ. SAN. TIC. LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλκοσωληνες, και κυτταρινη. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

 7. SOHICOMI IBERICA, S.L

  Ισπανία

  Η εταιρεία SOHICOMI IBERICA, S.L, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Alcalá De Henares, Ισπανία.

 8. ECOTRADER GROUP

  Ισπανία

  Η εταιρεία ECOTRADER GROUP, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άνθρακας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Διοργάνωση καταστροφής απορριμμάτων, Εδαφοβελτιωτικά και λιπάσματα, λίπασμα, και Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

 1. SAMARIS S.R.O.

  Σλοβακία

  Η εταιρεία SAMARIS S.R.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές άνθρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Πετρέλαιο (ντίζελ) - καύσιμα, Κόκκοι ξύλου, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, και Μαύρος άνθρακας. Έχει έδρα σε Bratislava, Σλοβακία.

 2. RHABA&ASOCIADOS

  Ισπανία

  Η εταιρεία RHABA&ASOCIADOS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 3. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

  Τουρκία

  Η εταιρεία SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Van, Τουρκία.

 4. ANEROUSSIS ENERGY

  Ελλάδα

  Η εταιρεία ANEROUSSIS ENERGY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Agrinio, Ελλάδα.

 5. PENTACARBON GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PENTACARBON GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Haltern Am See, Γερμανία.

 6. KELEWELL TRADING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KELEWELL TRADING GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα χημικά, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Πρόσθετα, Πρώτες ύλες για την μεταλλουργία, Λιπάσματα χημικά, και Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 7. MBA TRADING LTG

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία MBA TRADING LTG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομαζα. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. BARI PARTNERS

  Τουρκία

  Η εταιρεία BARI PARTNERS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Βαμβάκι - κλωστές και νήματα, μηχανηματα και εξοπλισμος κατασκευης και συντηρησης σιδηροδρομικων γραμμων, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Βαμβάκι - κλωστές και νήματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 9. GRUPO EPR

  Βραζιλία

  Η εταιρεία GRUPO EPR, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lorena, Βραζιλία.

 10. ARTWORK TRADE CO. FOR SOURCING

  Κίνα

  Η εταιρεία ARTWORK TRADE CO. FOR SOURCING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήμα πωλήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι, Υπηρεσίες εισαγωγών - εξαγωγών, υφαντουργικα εξαρτηματα, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, και Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Guangdong, Κίνα.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.050 Επιχειρήσεις