• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή

Αποτελέσματα για

Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. STARÝ TIMBER S.R.O.

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην STARÝ TIMBER s.r.o., η κορυφαία σας επιλογή για οικολογικά προϊόντα θέρμανσης ανώτατης ποιότητας. Η γκάμα μας, συμπ. μπρικέτες πριονιστής ξυλείας, ξυλεία εστιών, πέλλετς και συναφή προϊόντα, παρουσίασε θερμή αποδοχή στην Γερμανία, Αυστρία, Δανία, Κάτω χώρες, Βέλγιο και Πολωνία. Δεσμευόμαστε στην βιωσιμότητα, εφαρμόζουμε μια φιλοσοφία μηδενικών απορριμάτων και διαθέτουμε πιστοποίηση κατά FSC® για μια υπεύθυνη εκμετάλλευση δασικών πόρων. Δέσμευση απέναντι στην κοινότητα: Ως περήφανος χορηγός της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, μεριμνούμε για ένα πνεύμα κοινοτικής συμμετοχής. Οργανώνουμε επίσης εκστρατείες κοινωφελείς για ορφανοτροφεία και εκπαιδευτικά κέντρα, επεκτείνοντας την θετική μας επιρροή πέρα από τις λύσεις θέρμανσης. Παγκόσμια παρουσία, τοπική αριστεία. Με παραγωγικά εργοστάσια παγκοσμίως, η STARÝ TIMBER εξασφαλίζει την εξατομικευμένη παραγωγή κομμένης ξυλείας για να ικανοποιήσει διάφορες ανάγκες των πελατών της διατηρώντας υψηλά ποιοτικά πρότυπα. Διασφάλιση ποιότητας. Οι ανταγωνιστικές μας τιμές αντικατοπτρίζουν την δέσμευση μας για ποιότητα. Τηρώντας τα διεθνή παραγωγικά πρότυπα ξύλινων πέλλετ, οι ειδικοί μας χρησιμοποιούν προηγμένες μεθόδους και αυστηρές δοκιμές που εγγυώνται προϊόντα ανώτατης ποιότητας. Ποικιλόμορφη γκάμα: Εξερευνήστε την ολοκληρωμένη μας επιλογή, από μπρικέτες και ξυλάνθρακα, ξυλοκάρβουνα, πέλλετ και πριστή ξυλεία. Είτε πρόκειται για κλήθρα, μελιά, οξιά ή άλλο είδος ξυλείας, η STARÝ TIMBER είναι ο αξιόπιστος σας προμηθευτής. Επιλέξτε την STARÝ TIMBER για οικολογικές λύσεις θέρμανσης ανώτατης ποιότητας που συμβάλλουν σε έναν πιο οικολογικό, πιο υπεύθυνο κόσμο.

 2. ESAVER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το βασικό προϊόν του eSaver είναι ένας ειδικός μετασχηματιστής υψηλής πυκνότητας ισχύος και μικρού μεγέθους. Το eSaver λειτουργεί σύμφωνα με μια μοναδική αρχή και συνεπώς διαφέρει σημαντικά ως προς την τεχνολογία και τη σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας σε σχέση με άλλες συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας που κυκλοφορούν στην αγορά. Μέσω της εξοικονόμησης σημαντικού μέρους της απωλεσθείσας ενέργειας, το eSaver ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτείται, συνεπώς η επένδυση δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς μετασχηματιστές, ο μετασχηματιστής του eSaver έχει σημαντικά μικρότερο μέγεθος, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και μεγάλη χωρητικότητα σε μικρό μέγεθος. Προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα του δικτύου τροφοδοσίας συνολικά, οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου παρέχουν ρεύμα υπέρτασης που είναι σημαντικά υψηλότερη από την απαιτούμενη τάση για τους καταναλωτές. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι τάσεις βρίσκονται εντός ανεκτών ορίων μέχρι και στο τελευταίο χωριό της χώρας.

 3. ATWORK

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η At Work Sp. z o. o. δραστηριοποιείται υπερήφανα ως αμιγώς πολωνική εταιρεία που ειδικεύεται στη διάθεση ανώτερης ποιότητας φυσικών και οικολογικών υλικών θέρμανσης. Η αφοσίωσή μας επικεντρώνεται στη διασφάλιση της προμήθειας καύσιμων προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων πέλλετ από κελύφη ηλιόσπορου, πέλλετ από πεύκο και μπρικέτες τύρφης. Με σταθερή αυτοπεποίθηση δηλώνουμε ότι είμαστε μια εξειδικευμένη βιομηχανία με μακρόχρονη εμπειρία. Το βάθος της εμπειρίας μας μάς δίδει τη δυνατότητα να παρέχουμε ασύγκριτη εξυπηρέτηση πελατών. Στην At Work Sp. z o. o. έχουμε αφοσιωθεί στη διασφάλιση της μέγιστης ικανοποίησης κάθε πελάτη. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων και δοκιμασμένων στην πράξη υλικών Ecocult προσαρμοσμένων σε κάθε περίοδο θέρμανσης. Τα πέλλετ και οι μπρικέτες μας όχι μόνο υπόσχονται ανώτερες επιδόσεις χάρη στην υψηλή θερμιδική τους αξία, αλλά διασφαλίζουν επίσης σημαντική εξοικονόμηση κόστους ενώ είναι συμβατά με διάφορους τύπους θερμάστρας και εστίας.

 4. TEMKOM PELLET

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Temkom Elektronik A.S (Temkom Electronics Inc) ιδρύθηκε το 2007. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην εισαγωγή εξαγωγή ηλεκτρονικών κατανάλωσης εδώ και πολλά χρόνια. Επί πέντε χρόνια, ερευνήσαμε τις τεχνολογίες βιομάζας. Κατασκευάζουμε ξύλινα πέλλετ με τις τεχνολογίες που αναπτύξαμε με κύριο επίκεντρο της οικολογικές και 100% περιβαλλοντολογικά αγνές και αποτελεσματικές διαδικασίες παραγωγής. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. COMERC SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COMERC είναι ενεργό μέλος της βιομηχανίας ενεργειών για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η ειδικότητα της είναι ο σχεδιασμός και η συναρμολόγηση γραμμών επεξεργασίας για βιομάζες πέλλετ και την παραγωγή μπρικετών (π.χ από πριονίδια ή άχυρο). Η προσφορά μας παρουσιάζει μια μεγάλη επιλογή συσκευών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βιοκαυσίμων, όπως π.χ : μηχανές κοκκοποίησης, μηχανήματα ξήρανσης/ ψησίματος μπρικετών, κύλινδροι τεμαχισμού και πολλά άλλα. Επιπλέον, παρέχουμε προηγμένες και σύγχρονες λύσεις στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BEKOM CO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Bekom Co ασχολείται με τη δασοκομία και την επεξεργασία ξύλου: ιδρύθηκε το 2002 ως οικογενειακή επιχείρηση με 5 υπαλλήλους, σήμερα απασχολεί πάνω από 120 εργαζόμενους και είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην αγορά ξυλείας. Είμαστε πιστοποιημένος παραγωγός πέλλετ κατηγορίας a1, a2 και βιομηχανικών πέλλετ. Η Bekom Co εξάγει στην Ιταλία, την Κροατία, την Αλβανία, το Κόσοβο, την Βόρεια Μακεδονία και άλλες χώρες. Η Bekom Co έχει δύο τοποθεσίες: εργοστάσιο και παραγωγή στο Μαυροβούνιο Bioce br. 60 81000 Podgorica και εμπορικά γραφεία στην Ιταλία στο Μπάρι.

 2. RVT RÜHR- UND VERFAHRENSTECHNIK MAIER & RICHTER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RVT RÜHR- UND VERFAHRENSTECHNIK MAIER & RICHTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει έδρα σε Töging, Γερμανία.

 3. BLECHINGER METALLBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BLECHINGER METALLBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει έδρα σε Klettgau, Γερμανία.

 4. SYSTEM WOLF AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SYSTEM WOLF AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει έδρα σε Rüthi, Ελβετία.

 5. SCHANDL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHANDL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 1. DUHA FERTIGTEILBAU GMBH SPANNBETONWERK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DUHA FERTIGTEILBAU GMBH SPANNBETONWERK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει έδρα σε Haselünne, Γερμανία.

 2. BIOGAS HÖRE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BIOGAS HÖRE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει έδρα σε Orsingen-Nenzingen, Γερμανία.

 1. BEHÄLTERBAU HACKER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BEHÄLTERBAU HACKER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει έδρα σε Heinersreuth, Γερμανία.

 2. TRIPTISER EDELSTAHL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRIPTISER EDELSTAHL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει έδρα σε Triptis, Γερμανία.

 3. OSMO-ANLAGENBAU GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OSMO-ANLAGENBAU GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει έδρα σε Georgsmarienhütte, Γερμανία.

 4. HANS ABEL GMBH & CO. KG BETONWERK KÖTHEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HANS ABEL GMBH & CO. KG BETONWERK KÖTHEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει έδρα σε Köthen, Γερμανία.

 5. BIG SOLAR S.A.

  Ελλάδα

  Η BIGSOLAR A.E. ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ενεργειακής Εξοικονόμησης. Στο προιοντικό χαρτοφυλάκιο της BIGSOLAR περιλαμβάνεται εξοπλισμός φωτοβολταικών συστημάτων, αντλίες θερμότητας αέρος-νερού και γεωθερμίας, κεντρικά συστήματα ψύξης/θέρμανσης, λέβητες φυσικού αερίου και βιομάζας, γεννήτριες συμπαραγωγής ηλεκτρισμού και θερμότητας, ηλιοθερμικά και υβριδικά φ/β συστήματα, συστήματα αποθήκευσης ενέργειας καθώς και εξοπλισμός φωτισμού LED για κάθε χρήση. Η BIGSOLAR αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα «one-stop-shop» στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, των συστημάτων ψύξης/θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους παραγωγούς στον κόσμο, και διατηρεί αποθέματα ικανά για άμεσες παραδόσεις. Επιπλέον της εμπορικής της δραστηριότητας, η BIGSOLAR δραστηριοποιείται: • Στην ανάπτυξη, μελέτη, κατασκευή και διαχείριση φωτοβολταικών σταθμών • Στη μελέτη και εκτέλεση έργων ενεργειακής εξοικονόμησης • Στη μελέτη-σχεδιασμό και εκπόνηση μελετών φωτισμού, τεχνικοοικονομικών μελετών και στη παροχή EPC/turn-key λύσεων φωτισμού • Στο σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή και τη διαχείριση μονάδων βιομάζας και βιοαερίου

 6. ENDECO

  Ελλάδα

  Η εταιρεία είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Τεχνική Εταιρεία Ενεργειακών και Οικοδομικών Έργων, βρίσκεται στην Πάτρα και δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Παρέχει εξειδίκευση στη μελέτη και κατασκευή συνδεδεμένων και αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων, μικρής και μεγάλης κλίμακας.Αναλαμβάνουμε μελέτες που αφορούν στα μικρά αιολικά πάρκα (έως 50), σε μονάδες αφαλάτωσης και επεξεργασίας νερού, στην παραγωγή ενέργειας από βιομάζα καθώς και στη μελέτη αδειοδότησης και κατασκευής κατοικιών χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, 100% χρηματοδοτούμενες από τράπεζες.Η εταιρεία προσφέρει λύσεις σε ιδιώτες, επαγγελματίες, επαγγελματίες αγρότες, επιχειρήσεις και επενδυτές που επιθυμούν να επενδύσουν στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, υποστηρίζοντας τους σε όλες τις φάσεις του έργου, από την μελέτη, την αδειοδότηση και την χρηματοδότηση μέχρι την κατασκευή και την συντήρηση.

 7. BIGPOWER BIOMASS ENERGY

  Ελλάδα

  Η εταιρεία δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στο χώρο των ΑΠΕ, και διαθέτει επιστημονικό προσωπικό καταρτισμένο πάνω σε όλες τις τεχνολογίες παραγωγής. Είναι σε θέση να αναλάβει ενεργειακά έργα όλων των τεχνολογιών, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Τα νέα δεδομένα στην αγορά ενέργειας απαιτούν ευελιξία και γρήγορη προσαρμογή, με το βλέμμα συνεχώς στραμμένο στις νέες τεχνικές και στις βιώσιμες επενδύσεις. Η ανάπτυξη ενός μοντέλου ηλεκτροπαραγωγής από βιομάζα κερδίζει ολοένα και περισσότερους επενδυτές, λόγω της γρήγορης απόσβεσης, του χαμηλού αρχικού κόστους, και της μειωμένης φορολόγησης των κερδών σε σχέση με άλλες ΑΠΕ. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Τα πλεονεκτήματα μας είναι ο επαγγελματισμός μας και η πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Φυσικά υπάρχει η προσωπική προσέγγιση και η υψηλή φροντίδα. προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα των ΑΠΕ. Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές, αλλά και τη βοήθεια του άρτια εκπαιδευμένου επαγγελματικού προσωπικού μας. Γι'αυτό μη διστάσετε να επισκεφθείτε την εταιρεία μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για μας και είναι και μια ευκαιρία για μας να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

 8. SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC

  Ελλάδα

 1. BIOMASA DEL ANETO SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία BIOMASA DEL ANETO SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλο, προϊόντα ξύλου, καυσόξυλο από μασίφ ξύλο, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, και Κόκκοι ξύλου. Έχει έδρα σε Campo, Ισπανία.

 2. E-PIC S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία E-PIC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει έδρα σε Mongrando, Ιταλία.

 3. ORIONS LOGISTIKA SIA

  Λετονία

  Η εταιρεία ORIONS LOGISTIKA SIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λεβητας με βιολογικα καυσιμα, τηλεθερμανση, κλίβανοι και στεγνωτήρες θερμού αέρα, και καυσιμη τυρφη. Έχει έδρα σε Riga, Λετονία.

 4. ECCAL

  Λετονία

  Η εταιρεία ECCAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κόκκοι ξύλου. Έχει έδρα σε Cesis, Λετονία.

 5. BIO-ECO LEÑAS EL PELAO S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία BIO-ECO LEÑAS EL PELAO S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καυσόξυλα, Διανομέας καυσόξυλου, Καυσόξυλα, βιομαζα, και καυσόξυλο από μασίφ ξύλο. Έχει έδρα σε Pozo Alcon, Ισπανία.

 6. OLIVKETTS GLOBAL ENERGY LTD.

  Αυστρία

  Η εταιρεία OLIVKETTS GLOBAL ENERGY LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει έδρα σε Vienna, Αυστρία.

 7. IFP

  Γερμανία

  Η εταιρεία IFP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

 8. NEWTEC ENERGY SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία NEWTEC ENERGY SOLUTIONS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει έδρα σε Lünen, Γερμανία.

 9. BIOAK PELET ENERJI SANAYI ANONIM ŞIRKETI

  Τουρκία

  Η εταιρεία BIOAK PELET ENERJI SANAYI ANONIM ŞIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλοκάρβουνα, Ξυλοκάρβουνα, και ψησταριά με κάρβουνα. Έχει έδρα σε Giresun, Τουρκία.

 10. REACT SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία REACT SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή, Ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, Εξαερίωση, Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή, και σχεδιασμός και κατασκευή μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Livorno, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.327 Επιχειρήσεις