• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή

Αποτελέσματα για

Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DREWNEX POLAND

  Πολωνία

  Αναζητάτε ποσότητες καυσόξυλου χονδρικής ; Η Drewnex θα σας εφοδιάσει τακτικά με καυσόξυλα, στο κατάστημα σας, στον έμπορο σας χονδρικής ή στην αποθήκη σας καυσίμων. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ.Για δύο δεκαετίες, εφοδιάζουμε εγχώριους και ξένους πελάτες χονδρικής σε περισσότερες από 10 χώρες, εκ των οποίων η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ. Χρησιμοποιούμε την ανώτατη ποιότητα ξύλου που προέρχεται από τα κρατικά δάση της Πολωνίας, με πιστοποίηση από την FSC. Κατά την ετήσια μας προσφορά χονδρικής, διαθέτουμε ξύλα από τα πιο φημισμένα φυλλόβολα δέντρα: βελανιδιά, σημύδα, οξιά, μελιά, δρυς, και κωνοφόρα πεύκο και ερυθρελάτη. Τα καυσόξυλα και οι εστίες της Drewnex ιδανικά για μοντέρνες, οικολογικές και παραδοσιακές εστίες, καυστήρες και σόμπες καυσόξυλων. Επεξεργαζόμαστε ετησίως 150000 κ.μ ξύλου, η ικανότητα σε κυβικά μέτρα του θαλάμου μας ξήρανσης είναι 2000 κ. μ και μια ομάδα χιλίων και παραπάνω καταρτισμένων υπαλλήλων εργάζεται για την ανώτατη ποιότητα των προϊόντων μας Διαθέτουμε μια σύγχρονη και καινότομη παραγωγική γραμμή εξοπλισμένη με 10 μηχανήματα πριονίσματος Hakki Pilke που μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε σχεδόν οποιαδήποτε παραγγελία. Ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη, το ξύλο κόβεται σε τρία ή περισσότερα τεμάχια με μέσο μήκος περίπου 30 εκατ. Δίνουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στην συσκευασία και στην μεταφορά των προϊόντων μας. Για αυτό και αναπτύξαμε την προσωπική μας σύνθεση κουτί-παλέτα.

 2. ESAVER GMBH

  Γερμανία

  Το βασικό προϊόν του eSaver είναι ένας ειδικός μετασχηματιστής υψηλής πυκνότητας ισχύος και μικρού μεγέθους. Το eSaver λειτουργεί σύμφωνα με μια μοναδική αρχή και συνεπώς διαφέρει σημαντικά ως προς την τεχνολογία και τη σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας σε σχέση με άλλες συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας που κυκλοφορούν στην αγορά. Μέσω της εξοικονόμησης σημαντικού μέρους της απωλεσθείσας ενέργειας, το eSaver ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτείται, συνεπώς η επένδυση δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς μετασχηματιστές, ο μετασχηματιστής του eSaver έχει σημαντικά μικρότερο μέγεθος, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και μεγάλη χωρητικότητα σε μικρό μέγεθος. Προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα του δικτύου τροφοδοσίας συνολικά, οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου παρέχουν ρεύμα υπέρτασης που είναι σημαντικά υψηλότερη από την απαιτούμενη τάση για τους καταναλωτές. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι τάσεις βρίσκονται εντός ανεκτών ορίων μέχρι και στο τελευταίο χωριό της χώρας.

 3. COMERC SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία COMERC είναι ενεργό μέλος της βιομηχανίας ενεργειών για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η ειδικότητα της είναι ο σχεδιασμός και η συναρμολόγηση γραμμών επεξεργασίας για βιομάζες πέλλετ και την παραγωγή μπρικετών (π.χ από πριονίδια ή άχυρο). Η προσφορά μας παρουσιάζει μια μεγάλη επιλογή συσκευών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βιοκαυσίμων, όπως π.χ : μηχανές κοκκοποίησης, μηχανήματα ξήρανσης/ ψησίματος μπρικετών, κύλινδροι τεμαχισμού και πολλά άλλα. Επιπλέον, παρέχουμε προηγμένες και σύγχρονες λύσεις στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού

 4. TEMKOM PELLET

  Τουρκία

  Η Temkom Elektronik A.S (Temkom Electronics Inc) ιδρύθηκε το 2007. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην εισαγωγή εξαγωγή ηλεκτρονικών κατανάλωσης εδώ και πολλά χρόνια. Επί πέντε χρόνια, ερευνήσαμε τις τεχνολογίες βιομάζας. Κατασκευάζουμε ξύλινα πέλλετ με τις τεχνολογίες που αναπτύξαμε με κύριο επίκεντρο της οικολογικές και 100% περιβαλλοντολογικά αγνές και αποτελεσματικές διαδικασίες παραγωγής. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. RVT RÜHR- UND VERFAHRENSTECHNIK MAIER & RICHTER GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BLECHINGER METALLBAU GMBH

  Γερμανία

 2. SYSTEM WOLF AG

  Ελβετία

 3. SCHANDL GMBH

  Γερμανία

 4. DUHA FERTIGTEILBAU GMBH SPANNBETONWERK

  Γερμανία

 5. BIOGAS HÖRE GMBH

  Γερμανία

 1. BEHÄLTERBAU HACKER GMBH

  Γερμανία

 2. TRIPTISER EDELSTAHL GMBH

  Γερμανία

 1. OSMO-ANLAGENBAU GMBH & CO KG

  Γερμανία

 2. HANS ABEL GMBH & CO. KG BETONWERK KÖTHEN

  Γερμανία

 3. BIG SOLAR S.A.

  Ελλάδα

  Η BIGSOLAR A.E. ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ενεργειακής Εξοικονόμησης. Στο προιοντικό χαρτοφυλάκιο της BIGSOLAR περιλαμβάνεται εξοπλισμός φωτοβολταικών συστημάτων, αντλίες θερμότητας αέρος-νερού και γεωθερμίας, κεντρικά συστήματα ψύξης/θέρμανσης, λέβητες φυσικού αερίου και βιομάζας, γεννήτριες συμπαραγωγής ηλεκτρισμού και θερμότητας, ηλιοθερμικά και υβριδικά φ/β συστήματα, συστήματα αποθήκευσης ενέργειας καθώς και εξοπλισμός φωτισμού LED για κάθε χρήση. Η BIGSOLAR αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα «one-stop-shop» στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, των συστημάτων ψύξης/θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους παραγωγούς στον κόσμο, και διατηρεί αποθέματα ικανά για άμεσες παραδόσεις. Επιπλέον της εμπορικής της δραστηριότητας, η BIGSOLAR δραστηριοποιείται: • Στην ανάπτυξη, μελέτη, κατασκευή και διαχείριση φωτοβολταικών σταθμών • Στη μελέτη και εκτέλεση έργων ενεργειακής εξοικονόμησης • Στη μελέτη-σχεδιασμό και εκπόνηση μελετών φωτισμού, τεχνικοοικονομικών μελετών και στη παροχή EPC/turn-key λύσεων φωτισμού • Στο σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή και τη διαχείριση μονάδων βιομάζας και βιοαερίου

 4. ENDECO

  Ελλάδα

  Η εταιρεία είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Τεχνική Εταιρεία Ενεργειακών και Οικοδομικών Έργων, βρίσκεται στην Πάτρα και δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Παρέχει εξειδίκευση στη μελέτη και κατασκευή συνδεδεμένων και αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων, μικρής και μεγάλης κλίμακας.Αναλαμβάνουμε μελέτες που αφορούν στα μικρά αιολικά πάρκα (έως 50), σε μονάδες αφαλάτωσης και επεξεργασίας νερού, στην παραγωγή ενέργειας από βιομάζα καθώς και στη μελέτη αδειοδότησης και κατασκευής κατοικιών χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, 100% χρηματοδοτούμενες από τράπεζες.Η εταιρεία προσφέρει λύσεις σε ιδιώτες, επαγγελματίες, επαγγελματίες αγρότες, επιχειρήσεις και επενδυτές που επιθυμούν να επενδύσουν στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, υποστηρίζοντας τους σε όλες τις φάσεις του έργου, από την μελέτη, την αδειοδότηση και την χρηματοδότηση μέχρι την κατασκευή και την συντήρηση.

 5. BIGPOWER BIOMASS ENERGY

  Ελλάδα

  Η εταιρεία δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στο χώρο των ΑΠΕ, και διαθέτει επιστημονικό προσωπικό καταρτισμένο πάνω σε όλες τις τεχνολογίες παραγωγής. Είναι σε θέση να αναλάβει ενεργειακά έργα όλων των τεχνολογιών, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Τα νέα δεδομένα στην αγορά ενέργειας απαιτούν ευελιξία και γρήγορη προσαρμογή, με το βλέμμα συνεχώς στραμμένο στις νέες τεχνικές και στις βιώσιμες επενδύσεις. Η ανάπτυξη ενός μοντέλου ηλεκτροπαραγωγής από βιομάζα κερδίζει ολοένα και περισσότερους επενδυτές, λόγω της γρήγορης απόσβεσης, του χαμηλού αρχικού κόστους, και της μειωμένης φορολόγησης των κερδών σε σχέση με άλλες ΑΠΕ. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Τα πλεονεκτήματα μας είναι ο επαγγελματισμός μας και η πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Φυσικά υπάρχει η προσωπική προσέγγιση και η υψηλή φροντίδα. προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα των ΑΠΕ. Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές, αλλά και τη βοήθεια του άρτια εκπαιδευμένου επαγγελματικού προσωπικού μας. Γι'αυτό μη διστάσετε να επισκεφθείτε την εταιρεία μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για μας και είναι και μια ευκαιρία για μας να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

 6. SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC

  Ελλάδα

 7. HEYDE ENERGIE GMBH

  Γερμανία

 8. BIOMASA DEL ANETO SL

  Ισπανία

 1. E-PIC S.R.L.

  Ιταλία

 2. ECCAL

  Λετονία

 3. BIO-ECO LEÑAS EL PELAO S.L.

  Ισπανία

 4. OLIVKETTS GLOBAL ENERGY LTD.

  Αυστρία

 5. KONETYÖ METSÄ/METSÄPALVELUT

  Φινλανδία

 6. IFP

  Γερμανία

 7. NEWTEC ENERGY SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

 8. BIOAK PELET ENERJI SANAYI ANONIM ŞIRKETI

  Τουρκία

 9. REACT SRL

  Ιταλία

 10. ENERLINC ENERJI BIOGAS & COGENERATION

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.312 επιχειρήσεις