• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή

Αποτελέσματα για

Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ESAVER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Το βασικό προϊόν του eSaver είναι ένας ειδικός μετασχηματιστής υψηλής πυκνότητας ισχύος και μικρού μεγέθους. Το eSaver λειτουργεί σύμφωνα με μια μοναδική αρχή και συνεπώς διαφέρει σημαντικά ως προς την τεχνολογία και τη σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας σε σχέση με άλλες συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας που κυκλοφορούν στην αγορά. Μέσω της εξοικονόμησης σημαντικού μέρους της απωλεσθείσας ενέργειας, το eSaver ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτείται, συνεπώς η επένδυση δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς μετασχηματιστές, ο μετασχηματιστής του eSaver έχει σημαντικά μικρότερο μέγεθος, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και μεγάλη χωρητικότητα σε μικρό μέγεθος. Προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα του δικτύου τροφοδοσίας συνολικά, οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου παρέχουν ρεύμα υπέρτασης που είναι σημαντικά υψηλότερη από την απαιτούμενη τάση για τους καταναλωτές. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι τάσεις βρίσκονται εντός ανεκτών ορίων μέχρι και στο τελευταίο χωριό της χώρας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. TEMKOM PELLET

  Τουρκία

  Verified by Europages badge

  Η Temkom Elektronik A.S (Temkom Electronics Inc) ιδρύθηκε το 2007. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην εισαγωγή εξαγωγή ηλεκτρονικών κατανάλωσης εδώ και πολλά χρόνια. Επί πέντε χρόνια, ερευνήσαμε τις τεχνολογίες βιομάζας. Κατασκευάζουμε ξύλινα πέλλετ με τις τεχνολογίες που αναπτύξαμε με κύριο επίκεντρο της οικολογικές και 100% περιβαλλοντολογικά αγνές και αποτελεσματικές διαδικασίες παραγωγής. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. SYSTEM WOLF AG

  Ελβετία

  Verified by Europages badge
 4. BLECHINGER METALLBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. RVT RÜHR- UND VERFAHRENSTECHNIK MAIER & RICHTER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. SCHANDL GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. DUHA FERTIGTEILBAU GMBH SPANNBETONWERK

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. BIOGAS HÖRE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. BEHÄLTERBAU HACKER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. TRIPTISER EDELSTAHL GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 1. NEWTEC ENERGY SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. OSMO-ANLAGENBAU GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. HANS ABEL GMBH & CO. KG BETONWERK KÖTHEN

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. BIG SOLAR S.A.

  Ελλάδα

  Η BIGSOLAR A.E. ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ενεργειακής Εξοικονόμησης. Στο προιοντικό χαρτοφυλάκιο της BIGSOLAR περιλαμβάνεται εξοπλισμός φωτοβολταικών συστημάτων, αντλίες θερμότητας αέρος-νερού και γεωθερμίας, κεντρικά συστήματα ψύξης/θέρμανσης, λέβητες φυσικού αερίου και βιομάζας, γεννήτριες συμπαραγωγής ηλεκτρισμού και θερμότητας, ηλιοθερμικά και υβριδικά φ/β συστήματα, συστήματα αποθήκευσης ενέργειας καθώς και εξοπλισμός φωτισμού LED για κάθε χρήση. Η BIGSOLAR αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα «one-stop-shop» στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, των συστημάτων ψύξης/θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους παραγωγούς στον κόσμο, και διατηρεί αποθέματα ικανά για άμεσες παραδόσεις. Επιπλέον της εμπορικής της δραστηριότητας, η BIGSOLAR δραστηριοποιείται: • Στην ανάπτυξη, μελέτη, κατασκευή και διαχείριση φωτοβολταικών σταθμών • Στη μελέτη και εκτέλεση έργων ενεργειακής εξοικονόμησης • Στη μελέτη-σχεδιασμό και εκπόνηση μελετών φωτισμού, τεχνικοοικονομικών μελετών και στη παροχή EPC/turn-key λύσεων φωτισμού • Στο σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή και τη διαχείριση μονάδων βιομάζας και βιοαερίου

 5. BIGPOWER BIOMASS ENERGY

  Ελλάδα

  Η εταιρεία δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στο χώρο των ΑΠΕ, και διαθέτει επιστημονικό προσωπικό καταρτισμένο πάνω σε όλες τις τεχνολογίες παραγωγής. Είναι σε θέση να αναλάβει ενεργειακά έργα όλων των τεχνολογιών, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Τα νέα δεδομένα στην αγορά ενέργειας απαιτούν ευελιξία και γρήγορη προσαρμογή, με το βλέμμα συνεχώς στραμμένο στις νέες τεχνικές και στις βιώσιμες επενδύσεις. Η ανάπτυξη ενός μοντέλου ηλεκτροπαραγωγής από βιομάζα κερδίζει ολοένα και περισσότερους επενδυτές, λόγω της γρήγορης απόσβεσης, του χαμηλού αρχικού κόστους, και της μειωμένης φορολόγησης των κερδών σε σχέση με άλλες ΑΠΕ. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Τα πλεονεκτήματα μας είναι ο επαγγελματισμός μας και η πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Φυσικά υπάρχει η προσωπική προσέγγιση και η υψηλή φροντίδα. προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα των ΑΠΕ. Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές, αλλά και τη βοήθεια του άρτια εκπαιδευμένου επαγγελματικού προσωπικού μας. Γι'αυτό μη διστάσετε να επισκεφθείτε την εταιρεία μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για μας και είναι και μια ευκαιρία για μας να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

 6. ENDECO

  Ελλάδα

  Η εταιρεία είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Τεχνική Εταιρεία Ενεργειακών και Οικοδομικών Έργων, βρίσκεται στην Πάτρα και δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Παρέχει εξειδίκευση στη μελέτη και κατασκευή συνδεδεμένων και αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων, μικρής και μεγάλης κλίμακας.Αναλαμβάνουμε μελέτες που αφορούν στα μικρά αιολικά πάρκα (έως 50), σε μονάδες αφαλάτωσης και επεξεργασίας νερού, στην παραγωγή ενέργειας από βιομάζα καθώς και στη μελέτη αδειοδότησης και κατασκευής κατοικιών χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, 100% χρηματοδοτούμενες από τράπεζες.Η εταιρεία προσφέρει λύσεις σε ιδιώτες, επαγγελματίες, επαγγελματίες αγρότες, επιχειρήσεις και επενδυτές που επιθυμούν να επενδύσουν στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, υποστηρίζοντας τους σε όλες τις φάσεις του έργου, από την μελέτη, την αδειοδότηση και την χρηματοδότηση μέχρι την κατασκευή και την συντήρηση.

 7. BIOMASA DEL ANETO SL

  Ισπανία

 8. E-PIC S.R.L.

  Ιταλία

 9. ORIONS LOGISTIKA SIA

  Λετονία

 10. ECCAL

  Λετονία

 1. OLIVKETTS GLOBAL ENERGY LTD.

  Αυστρία

 2. KONETYÖ METSÄ/METSÄPALVELUT

  Φινλανδία

 3. IFP

  Γερμανία

 4. REACT SRL

  Ιταλία

 5. BIOAK PELET ENERJI SANAYI ANONIM ŞIRKETI

  Τουρκία

 6. BIOEKO NORD SP Z.O.O

  Πολωνία

 7. ENERLINC ENERJI BIOGAS & COGENERATION

  Τουρκία

 8. BERKES

  Ουρουγουάη

 9. MSN MOTORENSERVICE NORDHORN GMBH

  Γερμανία

 10. NOREMAT

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.789 επιχειρήσεις