• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υψηλο κενο

Αποτελέσματα για

Υψηλο κενο - Ελλάδα

Ελλάδα
  1. THERMANSYS

    Ελλάδα

    Η Thermansys σχεδιάζει και κατασκευάζει στην Ελλάδα προηγμένους ηλεκτρικούς κλιβάνους υψηλής θερμοκρασίας, πυριαντήρια κενού και πυρίμαχα τεχνικά προηγμένα κεραμικά από υλικά όπως Αλούμινα υψηλής καθαρότητας, Ζιρκονία, Ζιρκόν. Οι κλίβανοι και οι φούρνοι υψηλής θερμοκρασίας βρίσκουν εφαρμογές σε ερευνητικά εργαστήρια, χημεία, εργαστήρια οδοντοτεχνικής και κεραμικής. Οι κλίβανοι τύπου θαλάμου (Chamber/Box) καλύπτουν θερμοκρασίες από 1100-1700˚C και απευθύνονται σε κατασκευαστές μεταλλικών και κεραμικών ειδών, προϊόντων τσιμέντου καθώς επίσης σε υαλουργούς, οδοντοτεχνίτες, αργυροχρυσοχόους, ερευνητικά και αναλυτικά εργαστήρια και πανεπιστήμια. Οι κλίβανοι τύπου αυλού ή σωληνωτοί φούρνοι (Tube/reactor Furnaces) είναι κατάλληλοι κυρίως για εφαρμογές και διεργασίες συνεχούς λειτουργίας και ελεγχόμενης ατμόσφαιρας. Οι σωληνωτοί κλίβανοι και τα σχετικά περιφερειακά τους εξαρτήματα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μέγιστων θερμοκρασιών μεταξύ 1150-1800˚C. Τα πυριαντήρια κενού (Vacuum Oven) παρέχουν ακριβή θερμοκρασιακό έλεγχο σε εφαρμογές όπου απαιτείται θερμική επεξεργασία υπό συνθήκες κενού αέρος ή ελεγχόμενης ατμόσφαιρας. Βρίσκουν πλήθος εφαρμογών σε βιομηχανιες όπως φαρμακευτική, καλυντικών, μικροηλεκτρονικής, αγροτική, πλαστικών. Τα πυρίμαχα κεραμικά χωνευτήρια είναι κατάλληλα για θερμοκρασίες μέχρι 1800˚C. Είναι αδρανή, κατάλληλα για βιολογικές/ιατρικές εφαρμογές και εξαιρετικά ανθεκτικά σε διάβρωση Σε εμάς θα βρείτε εγγυημένα τον καταλληλότερο κλίβανο. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

  2. NOURICH. BY THE EXPERTS

    Ελλάδα

    Επιλέγουμε από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές για να σας προσφέρουμε αποκλειστικά φρέσκα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμα κυρίως σε επαγγελματίες (εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα deli). ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΚάθε φιλέτου σολομού συσκευάζεται και σας προσφέρεται φρέσκο, σε κενό αέρος για να είστε σίγουροι πότε ανοίχθηκε.Το χάρτινο κουτί NOURICH είναι ιδανικό για τη συντήρηση του φιλέτου στο ψυγείο καθώς έχει ειδική εσωτερική επένδυση, κατάλληλη για τρόφιμα. Μετά το άνοιγμα απλά τυλίξτε το υπόλοιπο φιλέτο με μεμβράνη και διατηρήστε το στο κουτί του για λίγες ημέρες.Επίσης μπορείτε να το μεταφέρετε με το κουτί του, σε μικρές αποστάσεις για να το προσφέρετε ως δώρο σε κάποιον που εκτιμάτε. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι το φιλέτο να βγαίνει εκτός ψυγείου δέκα λεπτά πριν το καταναλώσετε ώστε να αναδειχθεί καλύτερα το άρωμα και η εκλεπτυσμένη γεύση του.Επειδή δίνουμε σημασία στην κάθε λεπτομέρεια έχουμε φροντίσει το σχέδιο του σολομού στη συσκευασία NOURICH να είναι του διεθνώς καταξιωμένου ζωγράφου και χαράκτη Δημήτρη Συρεγκέλα. ΠΑΡΑΔΟΣΗΤα προϊόντα μας μεταφέρονται εντός ψυγείου και έχουμε κανονίσει ειδικά δρομολόγια ώστε, για τη διευκόλυνσή σας, να παραδίδονται απογευματινές ώρες στο χώρο σας. Παραδόσεις πραγματοποιούνται μόνο εντός λεκανοπεδίου Αττικής και στους δήμους Διονύσου και Βούλας-Βουλιαγμένης.Το κόστος αποστολής είναι 3€ ανά παραγγελία, ανεξαρτήτως αριθμού προϊόντων.Η πληρωμή μπορεί να γίνει με πιστωτική κ