• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες

Αποτελέσματα για

Συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες - Ελλάδα

Ελλάδα
  1. LABOUR OF LOVE WEDDINGS

    Ελλάδα

    Στολισμός γάμου labouroflove.gr Θεσσαλονίκη.Το κατάστημα Labour of Love ειδικεύετε στην οργάνωση γάμου και στολισμό γάμου στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική. Προσφέρει στους πελάτες του όλες της υπηρεσίες σχετικά με το γάμο και τη βάπτιση. Οι στολισμοί γάμου εμφανίζονται μέσω φωτογραφιών, όπου και μπορείτε να εμπνευστείτε! Επίσης παρέχουμε πακέτα στολισμού γάμου. Τα πακέτα στολισμού γάμου είναι τρία: Το πακέτο basic, silver και gold. Τέλος προσαρμόζουμε τις προσφορές γάμου ανάλογα με τα θέλω σας. Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο διοργάνωσης γάμου: Σχεδιασμός γαμου, στολισμός εκκλησίας, στολισμός αυτοκινήτου, νυφική ανθοδέσμη, διακόσμηση και στολισμος τραπεζιών χώρου δεξιώσεων, τραπέζια υποδοχής - candy bars, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, στέφανα, άλλα είδη γάμου, νυφικά φορέματα. Επίσης σχεδιάζουμε και οργανώνουμε τη βάπτιση του μικρού σας. Επειδή στα ονειρά σας κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία! Οργάνωση και στολισμός γάμου labouroflove.gr!

  2. ELITE EVENT SERVICES

    Ελλάδα

    Διοργάνωση γάμου και βάπτισης Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο πάνω από 20 χρόνια, με πολύ μεράκι και εμπειρία κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα. Αναλαμβάνουμε την διοργάνωση του γάμου σας καθώς της βάπτισης, παρέχουμε υπηρεσίες για όλες τις εκδηλώσεις σε ένα χώρο, οι υπηρεσίες που διαθέτουμε είναι: djs για γάμο, djs για πάρτυ, djs για βάπτιση παρέχουμε πλήρη ηχητικό επαγγελματικό εξοπλισμό πυροτεχνήματα, προσκλητήρια γάμου, προσκλητήρια βάπτισης μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης, μηχανή καπνού, μηχανή μπουρμπουλήθρας

  3. 20HZ ENTERTAINMENT & CONFERENCE PRODUCTIONS

    Ελλάδα

    Δραστηριοποιούμαστε στη γενική παραγωγή εκδηλώσεων, καλύπτουμε πλήρως εκδηλώσεις, ηχητική κάλυψη γάμου σε ανταγωνιστικές τιμές, μουσική κάλυψη βάφτισης, παιδικά πάρτυ, τεχνική κάλυψη συνεδρίων καθώς και πλήθος εταιρικών εκδηλώσεων. Όλες μας οι παροχές καλύπτονται τόσο από μεριάς οπτικοακουστικού εξοπλισμού όσο και τεχνικής υποστήριξης από εξειδικευμένο προσωπικό και εξωτερικούς συνεργάτες. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις από το σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση, αλλά και μεμονωμένες παροχές υπηρεσίας και εξοπλισμού. Στον τομέα του γάμου έχουμε επενδύσει ένα ξεχωριστό κομμάτι με αυστηρά επιλεγμένους ντι-τζει όπου είναι προσαρμοσμένο στις σοβαρές απαιτήσεις μιας τέτοιας εκδήλωσης. Ο ηχητικός και φωτιστικός εξοπλισμός μας αποτελείται από άριστα μηχανήματα, πολύ υψηλών προδιαγραφών, ικανά να αντεπεξέλθουν ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

  4. TECHNOEDU - TECHNOKIDS AMPELOKIPI

    Ελλάδα

    Είμαστε ένας εκπαιδευτικός οργανισμός με υπερ-δεκαετή παρουσία και εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης Πληροφορικής σε όλες τις βαθμίδες, έχοντας παράλληλα υλοποιήσει με επιτυχία πάρα πολλές επιμορφώσεις σε corporate πελάτες και ιδιώτες (ενήλικες & παιδιά). Μέλος της ομώνυμης διεθνούς αλυσίδας TechnoKids Inc. με έδρα στον Καναδά, εντάξαμε εξαρχής την εκπαίδευση στα πρότυπα παγκόσμια προβεβλημένων και έγκυρων πιστοποιήσεων όπως αυτές της Microsoft, της Adobe, της CompTIA, της Autodesk κ.ά. Με φιλοσοφία εκπαίδευσης που βασίζεται στη μέθοδο Project Based Learning, οι εκπαιδευόμενοι μας ολοκληρώνουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους μέσα από ρεαλιστικά παραδείγματα και business case studies.Οι καθηγητές μας, όλοι ανώτατης εκπαίδευσης και πιστοποιημένοι εκπαιδευτές Microsoft είναι επιπλέον αδειοδοτημένοι καθηγητές Πληροφορικής, εγγεγραμμένοι στα μητρώα εισηγητών ΟΑΕΔ. Τρεις είναι οι βασικές ομάδες μαθημάτων μας: Business Office, Art/Deco/Design & Innovative Technology Projects για μαθητές.

  5. AVANT GARDE EVENTS

    Ελλάδα

    Η AVANT GARDE Events συστάθηκε με απώτερο στόχο την άρτια μουσική, ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων, γάμου και πάρτυ. Έτσι, η ζωντανή μουσική για γάμο, ιδιωτικό ή εταιρικό πάρτυ από ζωντανή ορχήστρα για γάμους και εκδηλώσεις, μπάντα και μουσικά συγκροτήματα για γάμο και πάρτυ, μουσικά όργανα για συνοδεία σε γάμο (σαξόφωνο γάμου, βιολί για γάμο, πιάνο και άρπα) αποτελεί το θεμέλιο λίθο σύστασης της εταιρείας μας. Τις παροχές μας συμπληρώνουν ο επαγγελματικός φωτισμός γάμου και φώτα για πάρτυ, η ενοικίαση οπτικοακουστικού εξοπλισμού (ενοικίαση ηχοσυστήματος, ηχητικών μηχανημάτων και συστημάτων ήχου), η ενοικίαση πιάνων και άλλων μουσικών οργάνων και τέλος, τα δημοφιλή ξύλινα φωτιζόμενα γράμματα για διακόσμηση γάμου κ.α.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AVANT GARDE DJ PARTY

    Ελλάδα

    Η AVANT GARDE Dj Party στη Θεσσαλονίκη, την οποία συνθέτουν οι καλύτεροι Dj στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή για κάθε είδους κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση. Αναζητάτε Dj για πάρτυ, Dj για βάπτιση ή τον καλύτερο Dj γάμου στη Θεσσαλονίκη; Όποιον Dj εκδηλώσεων και αν επιλέξετε, η ενοικίαση επαγγελματικών ηχείων για πάρτυ, η ενοικίαση ήχου και ηχητικού εξοπλισμού, η ενοικίαση προτζέκτορα και η ενοικίαση φωτισμού και φωτορυθμικών εφέ για πάρτυ θα συμπληρώσει ιδανικά την επιλογή σας!

  2. DJSONLINE.GR

    Ελλάδα

    Οι υπηρεσίες μας για την γαμήλια δεξίωση σαςΘΑ κάνουμε ΟΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ χρειαστούν φτιάξουμε μαζι ΤΟ πλάνο Της Μουσικής ΜΕ Βάση τις προτιμήσεις σαςΕπίσκεψη στον χώρο της εκδήλωσης για να μελετήσουμε τις απαιτήσεις του σε ήχο και φωτισμό.Θα σας βοηθήσουμε στην επιλογη τραγουδιών εισόδου, τούρτας, χορού αν δεν έχετε αποφασίσει ήδηΘα βρισκόμαστε στον χώρο της εκδήλωσης έτοιμοι στημένοι μια ώρα νωρίτερα απο την ώρα προσέλευσης των καλεσμένων σας για να τους υποδεχτούμε.Θα είμαστε μαζί σας ως το τέλος της δεξίωσης χωρίς χρονικό περιορισμό μέχρι να φύγει και ο τελευταίος καλεσμένος.Θα υπάρχει αντίγραφα ασφαλείας Εξοπλισμός ΓΙΑ ΝΑ αποκλείσουμε ΚΑΘΕ ενδεχόμενο τεχνικού προβλήματος.

  3. KTIMA TRITSIMPIDA

    Ελλάδα

    Το Κτήμα Τριτσιμπίδα, μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας, αποτελεί μια ιδανική πρόταση για εκείνους που αναζητούν έναν παραμυθένιο, ζεστό και φιλόξενο χώρο. Βρισκόμενο στην καρδιά του κάμπου της Βαρβάσαινας λίγα χλμ έξω από την πόλη του Πύργου αλλά και την Αρχαία Ολυμπία το κτήμα φιλοξενεί γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, cocktail parties, εταιρικές αλλά και κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις.

  4. ELOUNDA HOTELS AND RESORTS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ELOUNDA HOTELS AND RESORTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, εδρες συνεδριων σε ξενοδοχειακα κεντρα, χωροι για εκδηλωσεις, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και εξοπλισμενες αιθουσες συνεδριασεων. Έχει έδρα σε Elounda, Ελλάδα.

  5. MARIS HOTELS S.A.

    Ελλάδα

    Η εταιρεία MARIS HOTELS S.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, γηπεδα τενις, χωροι για εκδηλωσεις, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, και διοργανωση γαμων. Έχει έδρα σε Irakleio, Crete, Ελλάδα.

  1. ZAFOLIA HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ZAFOLIA HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  2. DIAZOMA CONFERENCES & EVENTS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία DIAZOMA CONFERENCES & EVENTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διοργανωση συνεδριων, διοργανωση συσκεψεων, οργανωμενα ταξιδια, και διαχειριση εκδηλωσεων. Έχει έδρα σε Heraklio, Ελλάδα.

  1. THESSALONIKI CONVENTION & VISITORS BUREAU - TCVB

    Ελλάδα

    Η εταιρεία THESSALONIKI CONVENTION & VISITORS BUREAU - TCVB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνεδρια και διαλεξεις, διοργανωση και παροχη συμβουλων για συσκεψεις και συνεδρια, συνεδρια, συνδιασκεψεις, δεξιωσεις - οργανωση και υπηρεσιες, και γραφειο δημοσιων σχεσεων. Έχει έδρα σε Thessaloniki, Ελλάδα.

  2. ELIROS BEACH

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ELIROS BEACH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Chania, Ελλάδα.

  3. MUSEUM

    Ελλάδα

    Η εταιρεία MUSEUM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  4. ATHENS-CYPRIA HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ATHENS-CYPRIA HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  5. HERODION HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία HERODION HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  6. CRETAN VILLAGE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία CRETAN VILLAGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Irakleio, Ελλάδα.

  7. EMMANTINA HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία EMMANTINA HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Glyfada, Ελλάδα.

  8. ELECTRA PALACE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ELECTRA PALACE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  1. VILLEA VILLAGE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία VILLEA VILLAGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Lassithi, Ελλάδα.

  2. KNOSSOS BEACH

    Ελλάδα

    Η εταιρεία KNOSSOS BEACH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Irakleio, Ελλάδα.

  3. IRINI MARE HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία IRINI MARE HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Rethymno, Ελλάδα.

  4. KING JASON HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία KING JASON HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  5. PANTHEON HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία PANTHEON HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Rethymno, Ελλάδα.

  6. HOLIDAY SUITES

    Ελλάδα

    Η εταιρεία HOLIDAY SUITES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  7. AMARILLIA HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία AMARILLIA HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Vouliagmeni, Ελλάδα.

  8. MINOA PALACE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία MINOA PALACE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Irakleio, Ελλάδα.

  9. ELECTRA HOTEL & LEISURE COMPANY S.A.

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ELECTRA HOTEL & LEISURE COMPANY S.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  10. MAGDA

    Ελλάδα

    Η εταιρεία MAGDA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Irakleio, Ελλάδα.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν