• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες - Πράκτορας Αντιπρόσωπος - Ελλάδα

ΕλλάδαΠράκτορας / Αντιπρόσωπος
  1. VIRTUAL MARKET LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα στο εξής : α) Υποδεικνύει η βρίσκει πελάτες β) Αναλαμβάνουμε την υπογραφή όλων των συμβάσεων πώλησης με τους πελάτες την διεκπεραίωση κάθε επιχειρηματικής συναλλαγής με τους πελάτες την συγκέντρωση των συμβάσεων, των προσφορών και όλων εκείνων των απαραίτητων εγγράφων και δικαιολογητικών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της πώλησης και την διασφάλιση της είσπραξης από τον πελάτη, Για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες της επιχείρησης μας προς την εταιρία σας, η εταιρία σας θα έχει μια και μόνο υποχρέωση, να μας καταβάλλει την προμήθεια που έχει συμφωνηθεί και υπογραφή μεταξύ μας με το Συμφωνητικό Συνεργασίας.Εφόσον συνεργαστούμε η επιχείρησή μας θα δημιουργήσει για εσάς ένα εμπορικό δίκτυο πελατών.

  2. EXAGON

    Ελλάδα

    Η εταιρεία Exagon εξάγει ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα στον κλάδο της διατροφής. Χαρακτηριζόμαστε απο το έντονο πάθος για την δουλειά μας και στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία. Η εμπορία μας περιλαμβάνει λάδι, κρασί, φρούτα, λαχανικά και φέτα.

  3. ATTICTRADE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ATTICTRADE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Metamorfosi, Ελλάδα.

  4. G11/GRW GLOBAL GREEK AGENCY

    Ελλάδα

    Η εταιρεία G11/GRW GLOBAL GREEK AGENCY, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, δανεια για επιχειρησεις, χορηγουμενα απο εταιρειες χρηματοδοτησης, και Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  5. STERN - FOOD IMPORT / EXPORT

    Ελλάδα

    Η εταιρεία STERN - FOOD IMPORT / EXPORT, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PETROS FRAGKOGIANNIS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία PETROS FRAGKOGIANNIS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουρτινες συσκοτισης. Έχει έδρα σε Korydallos, Ελλάδα.

  2. VIOTREND

    Ελλάδα

    Η εταιρεία VIOTREND, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαια, και ελληνικη κουζινα. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  3. IMS GREECE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία IMS GREECE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαμετακομιστής τελωνείου. Έχει έδρα σε ARGOS, Ελλάδα.

  4. GP EXPORT LINE

    Ελλάδα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες - Πράκτορας Αντιπρόσωπος - Ελλάδα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

9 Επιχειρήσεις