• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαδικα

Αποτελέσματα για

Λαδικα

ΕλλάδαΠελοπόννησος
  1. PAPAGEORGE FAMILY S.A

    Ελλάδα

    Η εταιρεία Papageorge family S.A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός και δραστηριοποιείται στον κλάδο Kalamata olives and extra virgin olive oil. Eχουμε εδρα στη Σπάρτη Λακωνιας με ιδιωκτητο συσκευαστηριο . Η εταιρεια μας εχει εμπειρια 30 χρονων στην συσκευασια και εμπορια αγροτικων προιοντων και εχει συνεργαστει με μεγαλες αλυσιδες σουπερ μαρκετ διεθνώς. Είμαστε ανοιχτοι για νεες συνεργασιες και ανταλλαγη αποψεων στο θεμα των τροφιμων και ειδικοτερα στον κλαδο των ελιων και του ελαιολαδου. Θα χαρουμε να συζητησουμε μαζι σας για οποιαδηποτε απορια η προβληματισμο. www.papageorgefamily.com

  2. OLIVEOIL-EPIDAVROS-GREECE

    Ελλάδα

    Παράγουμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με πολύ χαμηλή οξύτητα, σε ελαιώνες στην Νέα Επίδαυρο και Λυγουριό (Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου) Αργολίδας. Περιοχές βραβευμένες και προστατευόμενες ονομαστικά (ΠΟΠ) για την άριστη ποιότητα του προϊόντος, από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το λάδι μας είναι αποκλειστικά ανώτερης ποιότητας από τα κτήματά μας. Εργαζόμαστε μόνο οι ίδιοι στην παραγωγή. Το ελαιόλαδο μας δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία (ραφινάρισμα) είναι φυσικός χυμός ελιάς. Είμαστε δεκτικοί και πρόθυμοι οποτεδήποτε, για οποιοδήποτε έλεγχο του προϊόντος μας. Η ποικιλία μας, αλλά και το πλούσιο εξαιρετικά έδαφος των ελαιώνων μας, σε συνδυασμό πάντα με την κατάλληλη τεχνογνωσία για την φροντίδα των ελαιόδεντρών μας, μας κάνουν να υπερηφανευόμαστε και για την ποιότητα του αγουρέλαιου. Η πολύ χαμηλή οξύτητα και η αψάδα στην γεύση του, χωρίς την έντονη πικρίλα, θα αποζημιώσει τους λάτρεις του είδους.Ελαιόλαδο Νέα Επίδαυρος - ΕλλάδαΤηλ: 6946 707634Email: info@oliveoil-epidavros.gr

  3. CAREMAX HELLAS

    Ελλάδα

    Αγορά, συλλογή και προσωρινή αποθήκευση χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων για βιομηχανική χρήση.

  4. LACONIAS OLIVE GROVES

    Ελλάδα

    Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε με λάδι σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο που παράγει ίσως το καλύτερο ελαιόλαδο στον κόσμο. Από μικρά παιδιά ζούμε μέσα στους ελαιώνες, και βιώνουμε όλα τα στάδια της ελιάς. Από το κλάδεμα, την συγκομιδή και την επεξεργασία, μέχρι την τυποποίηση και την προώθηση των προϊόντων μας στην αγορά. Όταν ξεκινήσαμε σκεφτόμασταν μόνο το κτήμα, αργότερα όσο περνούσαν τα χρόνια και μεγαλώναμε μέσα στους Ελαιώνες τα πράγματα άλλαζαν συνεχώς, έπρεπε να αναδείξουμε το Ελαιόλαδο μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες χώρες για να συμβάλουμε με την ποιότητα μας σαν παραγωγοί σε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

  5. OLIBIO PRODUCTS

    Ελλάδα

    Η "ΟΛΥΜΠΙΟ ΠΡΟΝΤΑΚΤΣ" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από την Καλαμάτα, στόχος της οποίας είναι η παραγωγή και η προώθηση ενός μεγάλου φάσματος αγροτικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, των επιτραπέζιων ελιών και άλλων προϊόντων της ελιάς.Με εμπειρία περισσότερη των 100 χρόνων στην καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή του ελαιολάδου, εργαζόμαστε σκληρά να αναπτύξουμε και να διευρύνουμε το φάσμα δραστηριοτήτων της οικογενειακής μας επιχείρησης. Αυτή η ιδέα προήλθε από το πάθος μας για την ελιά και το ελαιόλαδο, το οποίο πέρασε από τους παππούδες μας σε εμάς, μέσα από της μεσογειακές αξίες, τα αισθήματα και τις παραδόσεις τους. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΟΛΥΜΠΙΟ , οι ελιές Καλαμών ΟΛΥΜΠΙΟ και τα υπόλοιπα προϊόντα της ελιάς, παράγονται εξ ολοκλήρου από την Μεσσηνία, την Γη της Ελιάς και του Ελαιολάδου, η οποία παράγει τα ξακουστά σε όλο τον κόσμο Λάδι Καλαμών και ελιές Καλαμών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IOANNIS MPAKASETAS OIL PRESS

    Ελλάδα

    Το Λιοτρίβι, είναι παλιά λέξη για το ελαιουργείο. Στο λιοτρίβι ο βασικός μηχανισμός ήταν οι μυλόπετρες: Συνήθως κυλινδρικές ή σπανιότερα κωνικές πέτρες, μία έως τέσσερεις, που κυλίονται κυκλικά πάνω σε επίπεδη επιφάνεια αλέθοντας τις ελιές. Συνήθως η άλεση γίνεται μέσα σε κλειστό χώρο που ονομάζεται Κόθρος. Μέσα στον Κόθρο αδειάζεται ο ελαιόκαρπος τον οποίο πολτοποιούν οι πέτρες περιστρεφόμενες. Πολύ παλιά, η κίνηση περιστροφής των πετρών γίνονταν με ζώα, συνήθως γαϊδούρια ή άλογα, αργότερα με μηχανικά μέσα. Όταν ο πολτός ήταν έτοιμος, (κατά την κρίση των υπευθύνων) μεταφερόταν σε ειδικά σακιά που λέγονταν μουτάφια ή τσόλια. Αυτά τοποθετούνταν σε πιεστήριο με κοχλία, κοινώς «βίδα», που τα πίεζε και έτσι έβγαινε το λάδι. Η βίδα περιστρεφόταν χειρονακτικά. Αργότερα χρησιμοποιούνταν υδραυλικά πιεστήρια.