• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • με θεα τη θαλασσα

Αποτελέσματα για

Με θεα τη θαλασσα

ΕλλάδαΚυκλάδες, Δωδεκάνησα- Νησιά του νοτίου ΑιγαίουΠάροχος υπηρεσιών
  1. THEA APARTMENTS

    Ελλάδα

    Το Thea Apartments λειτουργεί από τις αρχές του 2013 προσφέροντας πολυτελή φιλοξενία και ξενοδοχειακές υπηρεσίες ποιότητας.Η προνομιακή του θέση προσφέρει μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο και στον εκπληκτικής αρχιτεκτονικής ομορφιάς οικισμό της Σύμης.Το Thea Apartments αποτελείται από 5 αυτόνομα διαμερίσματα με φινετσάτη επίπλωση, παρέχοντας τέλειες συνθήκες διαμονής.Ο επισκέπτης απολαμβάνει μοναδικές διακοπές με εξαιρετική διαμονή σε ένα νησί συναρπαστικής ομορφιάς ! ! !

  2. PANOS STUDIOS & APARTMENTS

    Ελλάδα

    Σε απόσταση 400μ. από το λιμάνι της Παροικιάς και το Αιγαίο Πέλαγος, το Panos Studios προσφέρει κλιματιζόμενα στούντιο με μικρή κουζίνα και ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα ή στο χωριό.Όλα τα στούντιο στο Panos διαθέτουν διακόσμηση με έπιπλα από σκούρο ξύλο, τηλεόραση και θέρμανση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει μοντέρνο μπάνιο με ντους.Αυτό το μικρό συγκρότημα βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία, σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από την Παλιά Πόλη της Παροικιάς. Ο κεντρικός δρόμος, από όπου αναχωρούν τα λεωφορεία για τη Νάουσα και τα άλλα χωριά του νησιού, είναι προσβάσιμος σε 5 λεπτά με τα πόδια.Το προσωπικό οργανώνει ενοικιάσεις ποδηλάτων και αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ.

  3. PAROS ACCOMMODATIONS

    Ελλάδα

    Το Paros Accommodations αποτελείται από 4 τουριστικά θέρετρα στην Πάρο τα οποία προσφέρουν studios, διαμερίσματα, σουίτες, παραδοσιακά σπίτια και ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων.Το Aegean Village Hotel είναι ένα κυκλαδίτικο ξενοδοχειακό συγκρότημα 2 αστέρων με studios και διαμερίσματα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής στο κέντρο του οικισμού.Το Villas Georgy είναι ένα μικρό κυκλαδίτικο συγκρόιτημα 6 διαμερισμάτων, σε απόσταση 2χλμ. από την πόλη και 250μ. από τη θάλασσα μέσα σε ελαιώνα με πανοραμική θέα στον υπέροχο κόλπο της Παροικιάς. Το Byzantino είναι ένα boutique ξενοδοχείο στο ορεινό χωριό Λεύκες με θέα στην βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Τριάδας και το γραφικό τοπίο.

screen europages
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Προσθήκη επιχείρησής μου
Διαδραστικός χάρτης του τομέα Arrow Right icon
Επιχειρήσεις του τομέα με τις περισσότερες επισκέψεις
  1. AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO

    AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO

    Ιταλία – Merano

  2. AKBULUS

    AKBULUS

    Τουρκία – Istanbul