• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξενοδοχεία και εστιατόρια

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχεία και εστιατόρια

ΕλλάδαΚυκλάδες, Δωδεκάνησα- Νησιά του νοτίου Αιγαίου
  1. ALEXANDROS - AMORGOS STUDIOS & ROOMS FOR RENT

    Ελλάδα

    Τα πλήρως εξοπλισμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια και στούντιο σας προσφέρουν όλες τις ανέσεις του σπιτιού και βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση την παραλία, , από αρχαιολογικά και ιστορικά αξιοθέατα, χώρους διασκέδασης καθώς και εστιατόρια και μαγαζιά. Μπορείτε εύκολα να μεταβείτε σε όποιο μέρος επιθυμείτε μόλις σε λίγα λεπτά.Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας θα αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε άνετη διαμονή στην Αμοργό κάνοντας τις διακοπές σας στο νησί μια αξέχαστη εμπειρία.Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και στούντιο "Αλέξανδρος" είναι πλήρως εξοπλισμένα και περιλαμβάνουν: ΚλιματισμόΜπάνιοΚουζίνα και σκεύη κουζίνας (στούντιο)Ψυγείο (στούντιο)Μπαλκόνι ή βεράνταΚαθημερινή καθαριότητα

  2. PRIMROSE APARTMENTS

    Ελλάδα

    Τα διαμερίσματα Primrose Apartments δημιουργήθηκαν το 2022 και βρίσκονται στον Πέρα Γιαλό της Αστυπάλαιας. Τα δωμάτια διαθέτουν όλες τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου και έχουν θέα στη θάλασσα. Διατηρούν την αρχιτεκτονική της περιοχής και τα κρεβάτια είναι χτιστά και οι σεφάδες διακοσμημένοι στις κουπαστές με πλεχτά σχοινιά σε ναυτικούς κόμπους.

  3. VIENOULAS SA

    Ελλάδα

    Εξοπλισμοί προμηθειών σε ξενοδοχεία εστιατόρια μπαρ

  4. AKROGIALI

    Ελλάδα

    Ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενα διαμερισματα στην παραλια των Αγκαθωπων στην Ποσειδωνία της Σύρου.

  5. FATO A MANO CAFE RESTAURANT MYKONOS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία FATO A MANO CAFE RESTAURANT MYKONOS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχεία και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εστιατοριο, ψαροταβερνα, Γαστρονομικό εστιατόριο, και εστιατορια. Έχει έδρα σε Mykonos Cyclades, Ελλάδα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RAYA RESTAURANT

    Ελλάδα

    Η εταιρεία RAYA RESTAURANT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχεία και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Mykonos, Ελλάδα.

  2. PANOS LUXURY PAROS

    Ελλάδα

    Η επιχείρησή μας αποτελείται από ένα σύνολο πολυτελών ενοικιαζόμενων καταλυμάτων στην Πάρο με μοντέρνα διακόσμηση και πλήρως εξοπλισμένα ώστε να καλύπτουν κάθε επιθυμία και γούστο σας. Διαθέτουμε πολυτελή διαμερίσματα, σουίτες και βίλα για ενοικίαση στην Πάρο. Οι σουίτες είναι αμφιθεατρικά χτισμένες με θέα όλο τον φυσικό κόλπο της Παροικίας, το διαμερίσματα στη Νάουσα βρίσκεται μόλις 320 μέτρα από το κοσμοπολίτικο κέντρο της, το διαμέρισμα στη Παροικία βρίσκεται μόλις 1.5 χλμ. από το κεντρικό λιμάνι της Πάρου και τον παραδοσιακό οικισμό της Παροικίας και η βίλα βρίσκεται στην περιοχή Αστέρας Πάρου μόλις 6 χλμ. από την κοσμοπολίτικη Νάουσα και 5 χλμ. από τα παραδοσιακά χωριά Πίσω Λιβάδι και Λογαρά. Το διαμέρισμα Πάνος στην Νάουσα είναι ένα προσεγμένο διαμέρισμα και βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη Νάουσα, 320μ. από το κέντρο και 200μ. από την αμμώδη παραλία Πιπέρι. Απολαύστε αυτό το ευρύχωρο και καλόγουστο επιπλωμένο διαμέρισμα 80 τ.μ. και την μεγάλη ιδιωτική βεράντα του 100 τ.μ. με την όμορφη θέα προς την Νάουσα. Το γοητευτικό αυτό διαμέρισμα είναι κατάλληλο για 5 ενήλικες ή 4 ενήλικες και 2 παιδιά. Υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα άνετο σαλόνι και ένα μεγάλο μπάνιο.

  3. VILLA ELIA

    Ελλάδα

    Η Βίλλα Ελιά, βρίσκεται πάνω στη διάσημη παραλία της Ελιάς, έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας έως και 5 ατόμων, προσφέρει μια ατελείωτη λίστα με ανέσεις όπως εξωτερική ιδιωτική πισίνα, ελεύθυερη πρόσβαση στο Ιντερνετ, υψηλής ταχύτητας, μπάρμπεκιου, υπηρεσίες καθημερινής καθαριότητας και ευρύχωρη βεράντα με υπαίθρια τραπεζαρία. Αυτό το Κυκλαδίτικο κτήμα, με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και τον κομψό βενετσιάνικο μινιμαλισμό, εγγυάται άνετες και άνετες διακοπές, που ταιριάζουν πραγματικά στους βασιλείς και τις βασίλισσες. Η Βίλλα Ελιά προσφέρει ποικίλες υπηρεσίες κατόπιν αιτήματος. Από τις υπηρεσίες σεφ μέχρι τις υπηρεσίες ναύλωσης, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκφράσετε το αίτημά σας και θα φροντίσουμε να εκτελεστεί. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε το καλοκαίρι και τη φιλοξενία των ντόπιων. Η απλότητα και η λιτότητα αυτού του τόπου θα είναι οι λόγοι για να τον αγαπήσετε! Κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά και απολαύστε την άνεση της καλά οργανωμένης παραλίας. Πιείτε τον καφέ σας, χαλαρώστε στην ξαπλώστρα σας, διαβάστε την εφημερίδα σας και βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν θα σας ενοχλήσει! Και εάν είστε τυχεροί μπορείτε να καθίσετε κοντά σε κάποιον διάσημο.

  4. APANEMO HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία APANEMO HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχειακές υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Akrotiri, Ελλάδα.

  5. AEGEAN TRADE P.C

    Ελλάδα

    Η Aegean Trade είναι πρωτοπόρος εταιρία στην παροχή λύσεων επαγγελματικού καθαρισμού, απολύμανσης και υγιεινής, με τεχνογνωσία σε όλους τους κλάδους της διαχείρισης κτιρίων, της φιλοξενίας, της υγείας και της εστίασης.Εισάγουμε και εμπορευόμαστε ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων προϊόντων για κάθε επαγγελματικό χώρο όπως: Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Catering, Εμπορικές επιχειρήσεις, Βιομηχανίες, Χώροι Υγείας, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, συνεργεία Καθαρισμού και Λιανικό εμπόριο.

  1. TRAVEL GUIDE OF PAROS ISLAND

    Ελλάδα

    Προγραμματίστε το ταξίδι σας στην Πάρο με τον οδηγό ParosEasyBooking.gr, το οποίο διαθέτει τα καλύτερα ξενοδοχεία, βίλες, στούντιο, διαμερίσματα, αυτοκίνητα, δίκυκλα, εστιατόρια, μπαρ, αξιοθέατα και δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στην Πάρο.

  2. CAPTAIN DOUNAS STUDIOS & APARTMENTS

    Ελλάδα

    Τα διαμερίσματα και στούντιο του Captain Dounas βρίσκονται στο χωριό της Νάουσας, πολύ κοντά με τα πόδια από την ιστορική παλιά πόλη και το λιμάνι, καθώς και τις όμορφες παραλίες του θέρετρου.Κτισμένη σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στιλ, αυτή η βίλα προσφέρει 16 στούντιο και διαμερίσματα. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε στούντιο με ενιαίο χώρο ή μεγαλύτερα διαμερίσματα, όλα με εγκαταστάσεις μικρής κουζίνας.Οι εγκαταστάσεις της ιδιοκτησίας περιλαμβάνουν πισίνα, χώρο ηλιοθεραπείας με θέα στη θάλασσα και ένα υπέροχο εστιατόριο που σερβίρει ιδιαίτερα σπιτικά ελληνικά πιάτα. Το πρωινό περιλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου και σερβίρεται στην ηλιόλουστη αίθουσα πρωινού καθημερινά.Το Captain Dounas απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία της Νάουσας, με πολλές ταβέρνες, μπαρ και εστιατόρια. Οι παραλίες Κολυμπήθρες, Αγία Μαρία και Λαγκέρη είναι εύκολα προσβάσιμες από το ξενοδοχείο.Προσφέρεται μια δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς ανάμεσα στο ξενοδοχείο και το λιμάνι, που λειτουργ