• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επιπλα για δωματια ξενοδοχειων

Αποτελέσματα για

Επιπλα για δωματια ξενοδοχειων

ΕλλάδαΚυκλάδες, Δωδεκάνησα- Νησιά του νοτίου Αιγαίου
  1. POLITIMI STUDIOS

    Ελλάδα

    Τα POLITIMI'S STUDIOS βρίσκονται στην Χώρα-Αμοργού και αποτελούνται από επτά επιπλωμένα διαμερίσματα, δύο και τριών ατόμων.Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα και επιπλωμένα με βάση το νησιώτικο πρότυπο.

  2. COLOMA APARTMENTS

    Ελλάδα

    Ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα στην περιοχή Πεύκοι της Ρόδου

  3. AKROGIALI

    Ελλάδα

    Ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενα διαμερισματα στην παραλια των Αγκαθωπων στην Ποσειδωνία της Σύρου.

  4. PRIMROSE APARTMENTS

    Ελλάδα

    Τα διαμερίσματα Primrose Apartments δημιουργήθηκαν το 2022 και βρίσκονται στον Πέρα Γιαλό της Αστυπάλαιας. Τα δωμάτια διαθέτουν όλες τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου και έχουν θέα στη θάλασσα. Διατηρούν την αρχιτεκτονική της περιοχής και τα κρεβάτια είναι χτιστά και οι σεφάδες διακοσμημένοι στις κουπαστές με πλεχτά σχοινιά σε ναυτικούς κόμπους.

  5. CAPTAIN DOUNAS STUDIOS & APARTMENTS

    Ελλάδα

    Τα διαμερίσματα και στούντιο του Captain Dounas βρίσκονται στο χωριό της Νάουσας, πολύ κοντά με τα πόδια από την ιστορική παλιά πόλη και το λιμάνι, καθώς και τις όμορφες παραλίες του θέρετρου.Κτισμένη σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στιλ, αυτή η βίλα προσφέρει 16 στούντιο και διαμερίσματα. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε στούντιο με ενιαίο χώρο ή μεγαλύτερα διαμερίσματα, όλα με εγκαταστάσεις μικρής κουζίνας.Οι εγκαταστάσεις της ιδιοκτησίας περιλαμβάνουν πισίνα, χώρο ηλιοθεραπείας με θέα στη θάλασσα και ένα υπέροχο εστιατόριο που σερβίρει ιδιαίτερα σπιτικά ελληνικά πιάτα. Το πρωινό περιλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου και σερβίρεται στην ηλιόλουστη αίθουσα πρωινού καθημερινά.Το Captain Dounas απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία της Νάουσας, με πολλές ταβέρνες, μπαρ και εστιατόρια. Οι παραλίες Κολυμπήθρες, Αγία Μαρία και Λαγκέρη είναι εύκολα προσβάσιμες από το ξενοδοχείο.Προσφέρεται μια δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς ανάμεσα στο ξενοδοχείο και το λιμάνι, που λειτουργ

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PAROS ACCOMMODATIONS

    Ελλάδα

    Το Paros Accommodations αποτελείται από 4 τουριστικά θέρετρα στην Πάρο τα οποία προσφέρουν studios, διαμερίσματα, σουίτες, παραδοσιακά σπίτια και ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων.Το Aegean Village Hotel είναι ένα κυκλαδίτικο ξενοδοχειακό συγκρότημα 2 αστέρων με studios και διαμερίσματα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής στο κέντρο του οικισμού.Το Villas Georgy είναι ένα μικρό κυκλαδίτικο συγκρόιτημα 6 διαμερισμάτων, σε απόσταση 2χλμ. από την πόλη και 250μ. από τη θάλασσα μέσα σε ελαιώνα με πανοραμική θέα στον υπέροχο κόλπο της Παροικιάς. Το Byzantino είναι ένα boutique ξενοδοχείο στο ορεινό χωριό Λεύκες με θέα στην βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Τριάδας και το γραφικό τοπίο.

  2. ALEXANDROS - AMORGOS STUDIOS & ROOMS FOR RENT

    Ελλάδα

    Τα πλήρως εξοπλισμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια και στούντιο σας προσφέρουν όλες τις ανέσεις του σπιτιού και βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση την παραλία, , από αρχαιολογικά και ιστορικά αξιοθέατα, χώρους διασκέδασης καθώς και εστιατόρια και μαγαζιά. Μπορείτε εύκολα να μεταβείτε σε όποιο μέρος επιθυμείτε μόλις σε λίγα λεπτά.Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας θα αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε άνετη διαμονή στην Αμοργό κάνοντας τις διακοπές σας στο νησί μια αξέχαστη εμπειρία.Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και στούντιο "Αλέξανδρος" είναι πλήρως εξοπλισμένα και περιλαμβάνουν: ΚλιματισμόΜπάνιοΚουζίνα και σκεύη κουζίνας (στούντιο)Ψυγείο (στούντιο)Μπαλκόνι ή βεράνταΚαθημερινή καθαριότητα

  3. ANGELINIOS NIKOS

    Ελλάδα

    Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στο Φαληράκι της Ρόδου

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επιπλα για δωματια ξενοδοχειων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ