• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό

Αποτελέσματα για

Ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό

ΕλλάδαΚυκλάδες, Δωδεκάνησα- Νησιά του νοτίου Αιγαίου
  1. AVANCE ANDROS RENT A CAR

    Ελλάδα

    Η εταιρία μας δραστηριοποιείται με την ενοικίαση αυτοκινήτων, και είμαστε συνεργάτης για την Ανδρο σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, την Avance. Ο στόλος μας είναι σύγχρονος και διαθέτει πλήρη γκάμα μοντέλων ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας. Τα γραφεία μας βρίσκονται πάνω στο λιμάνι της Άνδρου, το Γαύριο, λίγα μέτρα από τις προβλήτες, επιτρέποντας την εύκολη παραλαβή και παράδοση των αυτοκινήτων απευθείας στο λιμάνι, επιτρέποντας σε εσάς να έχετε ξεκούραστη μετάβαση από το πλοίο στο αυτοκίνητο και αντίστροφα. Γιατί Επιλέγουν την Avance Andros Rent A Car: Εκτεταμένη Επιλογή Οχημάτων: Είτε ψάχνετε ένα μικρό αυτοκίνητο για αστική εξερεύνηση, ένα SUV για οικογενειακές εκδρομές, είτε ένα πολυτελές σεντάν για μια πινελιά κομψότητας, έχουμε το ιδανικό όχημα για τις ανάγκες σας. Εύκολη Κράτηση: Η χρήση της εύχρηστης πλατφόρμας μας για online κράτηση σας επιτρέπει να κάνετε εύκολα την κράτηση του επιθυμητού σας οχήματος, εξασφαλίζοντας μια άνετη αρχή στην περιπέτειά σας στην Άνδρο. Ασφάλεια και Καθαριότητα: Η ασφάλειά σας είναι η προτεραιότητά μας. Εφαρμόζουμε αυστηρά πρότυπα καθαριότητας και απολύμανσης για όλα τα οχήματά μας, προσφέροντάς σας ένα καθαρό και άνετο περιβάλλον για το ταξίδι σας. Γνώση της Τοπικής Περιοχής: Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στο να σας παρέχει εσωτερικές συμβουλές, τοπικές συστάσεις και εξαιρετική εξυπηρέτηση για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην Άνδρο.

  2. NOTOS RENT A CAR

    Ελλάδα

    Πάρος Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές Επιλέξτε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μέσα από μια μεγάλη γκάμα μοντέλων και κατηγοριών. Η ΝΟΤΟΣ διαθέτει οχήματα για κάθε Επισκέπτη και προϋπολογισμό, από μικρά αυτοκίνητα πόλης μέχρι οικογενειακά, 4χ4, με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Δείτε τα όλα τα διαθέσιμα μοντέλα σε ανταγωνιστικές τιμές κι επιλέξτε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει. Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων ΝΟΤΟΣ για την εξυπηρέτησή σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως παράδοση και παραλαβή του αυτοκινήτου σας στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Πάρου με συνέπεια.Επιλέξτε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που επιθυμείτε και απολαύστε με ασφάλεια Τις διακοπές σας

  3. DK RENTALS PAROS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία DK Rentals βρίσκεται στην Παροικία στο λιμάνι της Πάρου. Αποτελεί μέλος του ομίλου Polos, εδρεύει από το 2013, και εξειδικεύεται στην ενοικίαση αυτοκινήτου, γουρούνας (quad / ATV), buggy, μοτοσυκλέτας και σκούτερ στην Πάρο. Αποστολή της εταιρείας DK Rentals είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν ασφάλεια και επαγγελματισμό στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτου, γουρούνας (quad / ATV), buggy, μοτοσυκλέτας και σκούτερ στην Πάρο. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα των πελατών μας παρέχοντας υπηρεσίες με ποιότητα, αξιοπιστία και καινοτομία. Το έμπειρο προσωπικό μας διαθέτει την γνώση και την εμπειρία ώστε να σας παραδώσει αξιόπιστα και ασφαλή ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, γουρούνες (quad / atv), buggy, μοτοσυκλέτες και σκούτερ. Θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά στον κλάδο των ενοικιάσεων διαθέτοντας ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, γουρούνες (quad / ATV), buggy, μοτοσυκλέτες και σκούτερ για ενοικίαση στην Πάρο στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σε όλα τα οχήματά μας αναφέρονται αναλυτικά όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και οι τιμές τους. Βασική μας αρχή είναι ότι παραλαμβάνεται το ενοικιαζόμενο σκούτερ, γουρούνα (quad / ATV), buggy, μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο που ζητήσατε και όχι κάτι παρόμοιο.

  4. MOTORLAND LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων ΜΟΤΟΡΛΑΝΤ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1989. Από τότε μέχρι σήμερα έχει ένα σταθερό θετικό ρυθμό ανάπτυξης. Η εταιρεία κατέχει τρία καταστήματα σε κεντρικά σημεία στη Νάουσα της Πάρου, καθώς και ένα πλήθος αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, ποδηλάτων και τετράτροχων οχημάτων. Η Αντοχή μας και η πρόοδος μέσα στα χρόνια είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης και της προτίμησης των πελατών. Νοοτροπία μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων και σκούτερ για τους επισκέπτες της Πάρου. Η γόνιμη αλληλεπίδραση με τους πελάτες μας, είναι το κίνητρό μας για εξέλιξη. Την Πάρο επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες και ταξιδιώτες όλων των τύπων . Είναι χωρίς αμφιβολία , ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου . Πάνω απ 'όλα , είναι ένα νησί για τη ζωή , σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα, φωτογραφημένο και με αξέχαστα μέρη . Η Πάρος προσφέρει μεγάλη αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα , εξαιρετικά κρασιά από τοπικά οινοποιεία , μοναδική αρχιτεκτονική , ψώνια για κάθε προϋπολογισμό και, φυσικά , αξέχαστες παραλίες και ηλιοβασιλέματα. Υπάρχουν μύρια πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Πάρο ! η εταιρεία μας, είναι πάντα εκεί για να σας παρέχει τον καλύτερο τρόπο να κάνετε τον γύρο της . Μια λίστα με τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μας , για κάθε προϋπολογισμό , είναι διαθέσιμο για την κράτησή σας σε λίγα βήματα !

  5. DK SCOOTERS PAROS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία DK Scooters βρίσκεται στην Παροικία στο λιμάνι της Πάρου. Αποτελεί μέλος του ομίλου Polos, εδρεύει από το 2013, και εξειδικεύεται στη ενοικίαση σκούτερ, γουρούνας (quad / ATV) και buggy στην Πάρο. Αποστολή της εταιρείας DK Scooters είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν ασφάλεια και επαγγελματισμό στον κλάδο της ενοικίασης σκούτερ, γουρούνας (quad / ATV) και buggy στην Πάρο. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα των πελατών μας παρέχοντας υπηρεσίες με ποιότητα, αξιοπιστία και καινοτομία. Το έμπειρο προσωπικό μας διαθέτει την γνώση και την εμπειρία ώστε να σας παραδώσει αξιόπιστα και ασφαλή ενοικιαζόμενα σκούτερ, γουρούνες (quad / atv) και buggy.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COLOSSOS RENT A CAR RHODOS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία COLOSSOS RENT A CAR RHODOS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση αυτοκινητων. Έχει έδρα σε Rhodos, Ελλάδα.

  2. RENT A CAR DELIS

    Ελλάδα

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ....! ! ! ! ! Με πάθος για το νησί και την φιλοξενία - εξυπηρέτηση των επισκεπτών της παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με σκοπό να προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία.

  3. SUMMER CARS AND BIKES NAXOS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία SUMMER CARS AND BIKES NAXOS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικιάσεις επιβατικών αυτοκίνητων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται ποδηλατα, ενοικιαση αυτοκινητων - υπηρεσιες, και ηλεκτρικα ποδηλατα. Έχει έδρα σε Naxos, Ελλάδα.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ