• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χωρις συντηρητικα

Αποτελέσματα για

Χωρις συντηρητικα

ΕλλάδαΘεσσαλονίκη και ανατολική και κεντρική ΜακεδονίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. PASTA METAXA

    Ελλάδα

    Η εταιρεία Pasta Metaxa, δραστηριοποιείται από το 2006 στην παραγωγή και διάθεση φρέσκο-κατεψυγμένων ζυμαρικών . Στις νέες μας εγκαταστάσεις, συνδυάζουμε την ιταλική παράδοση με Ελληνικά Π.Ο.Π προϊόντα όπως φέτα, ελαιόλαδο, μέλι Ολύμπου και δημιουργούμε μοναδικά φρέσκο-κατεψυγμένα ζυμαρικά (Tagliolini, Ravioli Tortelloni, ) που αναδεικνύουν την ελληνική γαστρονομία. Ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα πλέον να απολαύσει ένα υγιεινό ( μεσογειακές γεύσεις, χωρίς συντηρητικά), εύκολο ( χρόνος μαγειρέματος 3 λεπτά, δεν απαιτείται προεργασία), νόστιμο και ελκυστικό (συνδυασμός γεύσεων/ ποικιλία σχεδίων χρωμάτων) αλλά και δημιουργικό πιάτο. Αφήστε ελεύθερη την φαντασίας σας και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με τα προϊόντα μας.( Φρέσκα ζυμαρικά με γέμιση Tortelloni, Ravioli ή απλά φρέσκα ζυμαρικά όπως Tagliolini)

  2. MZEA

    Ελλάδα

    Βρισκόμαστε στη Βόρεια Ελλάδα, στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία αποτελεί κέντρο παραγωγής σημαντικών ελληνικών αγροτικών προϊόντων, όπως είναι τα μήλα, ακτινίδια, κεράσια, αχλάδια, ροδάκινα, νεκταρίνια, βερίκοκα, δαμάσκηνα και οι ντομάτες. Έχοντας πρόσβαση σε πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας, επικεντρώνουμε τις δραστηριότητές μας στην παραγωγή αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών πλούσιων σε βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες χωρίς συντηρητικά και άλλα πρόσθετα. Όλα τα προϊόντα υποβάλλονται σε προσεκτική επεξεργασία με σκοπό τη διατήρηση της θρεπτικής τους αξίας. Βελτιώσαμε τη διαδικασία ξήρανσης με αέρα χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια με αποτέλεσμα τη μηδενική επίπτωση στο περιβάλλον καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας του τελικού προϊόντος. Το προς ξήρανση προϊόν είναι πάντα σε ένα καθαρό και ελεγχόμενο περιβάλλον και χωρίς την άμεσή έκθεσή του σε ηλιακή ακτινοβολία, σκόνη και έντομα. Τα πλεονεκτήματά μας: •Χρησιμοποιούμε Ελληνικά φρούτα εξαιρετικής ποιότητας από την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.. •Η συγκομιδή των καρπών από τον παραγωγό γίνεται πάντα με τις δικές μας προδιαγραφές ποσοστών σε σάκχαρα (bricks) και σκληρότητας έτσι ώστε ο καρπός να αποκτήσει τα επίθυμητά ποσοστά την περίοδο της επεξεργασίας. •Επεξεργαζόμαστε φρούτα τρέχουσας σοδειάς. Το τελικό προϊόν που βγαίνει στην αγορά περιέχει πρώτη ύλη τελευταίας σοδειάς •Αποξηραίνουμε με αέρα (δεν ψήνουμε) τα προϊόντα μας σε χαμηλές θερμοκρασίες για την διατήρηση των θρεπτικών συστατικών τους.

  3. PAN P KRISTALLIDIS S.A. "SKO"

    Ελλάδα

    Η βιομηχανία Παν. Π. Κρυσταλλίδης Α.Ε. "ΣΚΟ" εξειδικεύεται εδώ και 44 χρόνια στην παραγωγή κονσερβοποιημένων φρούτων και λαχανικών. Η ποικιλία των προϊόντων μας τεράστια, αφού έχουμε μπει δυναμικά στην παραγωγή πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, με γνώμονα μόνο και πάντα την ποιότητα. Κομπόστα ροδάκινο, φρουτοσαλάτες, κονσερβοποιημένα μανιτάρια, κομπόστα μύρτιλο, κομπόστα βατόμουρο, κομπόστα φράουλα, κομπόστα βατόμουρο, , συμπυκνώματα χυμών, σος βαλσάμικου, Πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής ( ζελέ/επικαλύψεις φρούτων, φαρτσιτούρες, καθρέφτες) τα οποία όλα είναι θερμοανθεκτικά μέχρι τους 220 βαθμούς Κελσίου. Μαρμελάδες φρούτων χωρίς συντηρητικά είτε επιτραπέζιες, είτε ως γέμιση γλυκισμάτων είτε θερμοανθεκτικές, κατάλληλες για πτι-φουρ. Η βιομηχανία ΣΚΟ Α.Ε. βασίζεται στην παράδοση και στον οικογενειακό της χαρακτήρα, έχοντας πάντα ως σημαία την προσεγμένη ποιότητα και την όσο το δυνατόν αρτιότερη εξυπηρέτηση του πελάτη, με εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες.

  4. TA AVGERINIOTIKA

    Ελλάδα

    «τα Αυγερινιώτικα»Μαρμελάδα κάστανο: μια γλυκιά ιδέα από τον Αυγερινό Βοΐου Κοζάνης.Στο πανέμορφο, γραφικό και παραδοσιακό χωριό μας, τον Αυγερινό, σε υψόμετρο 1.100 μέτρων, υπάρχει μακρά ιστορία στο κάστανο. Υπάρχουν πολλές καστανιές (κάποιες ακόμη και 300 ετών! ) μέσα σε οργανωμένα περιβόλια αλλά και πολλές άλλες - οι άγριες, όπως αποκαλούνται - σε έκταση αρκετών χιλιομέτρων γύρω από τον οικισμό. Πάντοτε αράντιστες, αγνές, μεγαλωμένες φυσικά, με μόνη περιποίηση το νερό της βροχής και το αραίωμα, ανασαίνουν, ευδοκιμούν και καρπίζουν δίνοντας τα πλέον γευστικά κάστανα τα οποία και εξάγονται συνήθως στην Ιταλία. Από αυτά τα κάστανα, σπυριά και μαρόνια, πρώιμα και «του τσάρκου», φτιάχτηκε για πρώτη φορά, τον Οκτώβριο του 2014 η Μαρμελάδα κάστανο με τον διακριτικό τίτλο «τα Αυγερινιώτικα». Η Μαρμελάδα είναι χειροποίητη, χωρίς συντηρητικά και περιέχει κομμάτια κάστανου, κάτι που την διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα σκευάσματα καστάνου που κυκλοφορούν στην Ελληνική και ξένη αγορά.

  5. PELKA

    Ελλάδα

    Τα Παραδοσιακά Ζυμαρικά Βοΐου "Πέλκα" παρασκευάζονται και συσκευάζονται στο εργαστήριό μας στον Πελεκάνο Κοζάνης, ένα ορεινό χωριό στην επαρχία Βοΐου. Τα υλικά μας είναι αρίστης ποιότητας, χωρίς προσθήκη χρωστικών και συντηρητικών, και 100% ελληνικής παραγωγής. Δοκιμάστε τον σταρένιο τραχανά, είναι χειροποίητος με σιτάρια δικά μας και γάλα πρόβειο από κτηνοτρόφους του χωριού μας.Επίσης, χυλοπίτες με κρόκο (saffron), χυλοπίτες με λαχανικά (φρέσκα η κατεψυγμένα), χυλοπίτες με αυγά (κατά παραγγελία και με χωριάτικα), ξινό τραχανά με γιαούρτι αγελαδινό, γλυκό τραχανά με γάλα αγελαδινό, επίσης ζυμαρικά ολικής άλεσης χωρίς γλουτένη, σε όλους τους τύπους (χυλοπίτες, τραχανά, βίδες) κ.ά.Αυθεντικές γεύσεις 100% ελληνικής παραγωγής, χωρίς ίχνος συντηρητικών με πρώτες ύλες της εγχώριας τοπικής αγοράς.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EMNOSTON

    Ελλάδα

    Στο εργαστήριο μας μπορείτε να προμηθευτείτε ή να δημιουργήσετε με δικά σας ή δικά μας υλικά όποια συνταγή ζυμαρικών επιθυμείτε. Εμείς, έχοντας ως βάση τις συνταγές των γιαγιάδων μας, και με σύμμαχο την σύγχρονη τεχνολογία παράγουμε χυλόπιτες, τραχανά, μακαρόνια με σιμιγδάλι, με αλεύρι ολικής άλεσης ή με αλεύρι χωρίς γλουτένη, δημιουργίες για όλα τα γούστα. Επίσης, λόγω καταγωγής, έχουμε την ικανότητα να παράγουμε και αυθεντικά παραδοσιακά ποντιακά προϊόντα όπως περέκ, σιρόν και εβρεστόν ψημένα σε παραδοσιακό σάτς ειδικά κατασκευασμένο για το εργαστήριο μας.Οι αξίες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ποιότητα, την ακεραιότητα και το αίσθημα ευθύνης. Στα ζυμαρικά μας δεν θα βρείτε συντηρητικά, χημικούς χρωματισμούς ή αφυδατωμένες πρώτες ύλες (αυγό, λαχανικά ή γάλα σε σκόνη). Αντίθετα προμηθευόμαστε φρέσκα αυγά απο το Νεο Πρόδρομο Ημαθίας και γάλα από κτηνοτρόφο της περιοχής του Τριποτάμου Βέροιας. Τα άλευρα προέρχονται από τους πιστοποιημένους μύλους Κουτσιαρή.