• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

ΕλλάδαΘεσσαλία- Σποράδες
  1. MALAGIORGI MARIA

    Ελλάδα

    Η εταιρία είναι ελληνική και εδρεύει στο χωριό Ξουρίχτι του βουνού Πηλίου . Ειδικεύεται στην καλλιέργεια και στο χονδρικό εμπόριο ελληνικού κάστανου, το οποίο προέρχεται αποκλειστικά από αγροκτήματα του Ανατολικού Πηλίου. Έχει κυρίως εξαγωγικό χαρακτήρα με αναπτυγμένο δίκτυο πελατών κυρίως στην Ιταλία και στα Βαλκάνια. Στόχος μας είναι η ανάδειξη της υψηλής ποιότητας του ελληνικού κάστανου Πηλίου και η διοχέτευσή του στη διεθνή αγορά, μέσα από τη δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου πελατών. Μέριμνά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντάς τους ένα ανταγωνιστικό προϊόν σε ποιότητα και τιμή, αλλά και άριστες συνθήκες συνεργασίας, βασισμένες στις αρχές της υπευθυνότητας και της εμπιστοσύνης.

  2. PAPRIKA

    Ελλάδα

    ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Ξερά κρεμμύδια (λευκά και κόκκινα), σκόρδα τομάτες, αγγούρια, μελιτζάνες, πρασινάδες όπως άνιθο, μαϊδανό, σέλινο, λάχανα, κουνουπίδια, μπρόκολα. Ροδάκινα λεμονάτα, καρπούζια, πεπόνια, σταφύλια επιτραπέζια και κρασοστάφυλα. ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ: Πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, ροδάκινα, νεκταρίνια, σταφύλι σταφίδα, πατάτες, μανιτάρια πλευρώτους.

  3. PETALAS FRUITS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία PETALAS FRUITS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγες λαχανικων, εξαγωγή φρούτων και λαχανικών, και ακτινιδια. Έχει έδρα σε Larissa, Ελλάδα.

  4. CHAJIDAKIS TH. S.A.

    Ελλάδα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις