• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

ΕλλάδαΑθήνα, Αττική και Σαρωνικός κόλποςΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. AFOI M KOURAKLI OE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ΑΦΟΙ Μ ΚΟΥΡΑΚΛΗ ΟΕ, διαχειρίζεται με απόλυτη επιτυχία την βαριά κληρονομιά των 50 και πλέον χρόνων συνεχούς παρουσίας της στον κλάδο της ανδρικής casual ένδυσης. Οι επενδύσεις της εταιρείας σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται αποτελούν το βασικό κλειδί αυτής της πορείας. Το εσωτερικό σχεδιαστικό τμήμα δίνει παλμό, μέσα από την έκφραση της δημιουργικότητας του και είναι άμεσα ορατό στις συλλογές που προτείνουμε στους Έλληνες καταναλωτές. Η συνεχής έρευνα στις διεθνείς εξελίξεις και τάσεις της μόδας, η τεράστια εμπειρία και γνώση των παραγωγικών διαδικασιών, έχουν σαν αποτέλεσμα η τελική παρουσία των προϊόντων της εταιρείας να εναρμονίζεται πλήρως με την φιλοσοφία που έχουμε υιοθετήσει όλα αυτά τα χρόνια και που αφορά στην ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής. Τα Brands που διαθέτουμε στην αγορά: Van Hipster, BiancoNero, Oxygen είναι συνώνυμα του καλού casual αλλά και κλασσικού ρούχου. Η εταιρεία λειτουργεί δύο ιδιόκτητα εκθετήρια (show rooms) στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, και τοποθετεί τα προϊόντα της σε συνεργαζόμενο εκθετήριο στο Ηράκλειο, για την πληρέστερη ενημέρωση των πελατών της. Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η διαρκής ανάπτυξή της, προκειμένου να διατηρήσει και να διευρύνει τις συλλογές της από προϊόντα ποιότητας που να καλύπτουν ιδανικά τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Θεωρούμε χρέος μας την συνεχή ενημέρωση των πελατών μας, και είναι χαρά και τιμή μας η παρουσία σας στα show rooms της εταιρείας μας.

  2. EXXES FASHION

    Ελλάδα

    EXXES Fashion is a Greek company established in 2000, producing and trading women clothes both in wholesale and retail. EXXES Fashion always follows the latest fashion trends and creates unique designs of high quality in the most competitive prices of the market. In EXXES Fashion you will find knitwear, sweaters, tops, t-shirts, dresses, jeans, leggings as well as clothing accessories. Sign up today in EXXES Fashion site and benefit from our online offers! www.exxesfashion.com

  3. VARVARESOS FRESHNES

    Ελλάδα

    Verified by europages badge

    Στην VARVARESOS freshNES συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και προμηθευτές φρέσκων φρούτων και λαχανικών από όλα τα μέρη της γης. Βασιζόμενοι στο τεράστιο δίκτυο συνεργατών μας, καταφέρνουμε να προμηθεύουμε τους πελάτες μας και τελικούς καταναλωτές με μια τεράστια ποικιλία φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μας, βασιζόμενο στις αρχές του εμπορίου, είναι η δυνατότητα να εισάγουμε οποιοδήποτε φρούτο ή λαχανικό, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, σε άριστη ποιότητα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και πάντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

  4. RHODIA HELLAS S.A.

    Ελλάδα

  5. GREAT LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία GREAT LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Voula, Ελλάδα.