• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αντιστάσεις

Αποτελέσματα για

Αντιστάσεις

ΕλλάδαΑθήνα, Αττική και Σαρωνικός κόλπος
  1. TOUTSIS SERVICE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία TOUTSIS SERVICE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανταλλακτικά και εξαρτήματα για οικιακές μικροσυσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα, φιλτρα, Αντιστάσεις, ηλεκτρικές, και χυτρες. Έχει έδρα σε Xalandri, Ελλάδα.

  2. ALUMIN SMART LINE

    Ελλάδα

    Η Alumil Smartline είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης σε παραγωγική δυναμικότητα για ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου και ανάμεσα στους πιο αναγνωρισμένους προμηθευτές συστημάτων για αρχιτεκτονική χρήση. Η Εταιρία Alumin - Smart Line ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε εισάγοντας νεωτερισμούς στα κουφώματα αλουμινίου, που οφείλεται στην πολύχρονη ενασχόληση των στελεχών της, με γερμανικούς μηχανισμούς αλλά και πλαστικά κουφώματα γερμανικής τεχνολογίας. Γιατί τα κουφώματα τον χειμώνα βγάζουν υδρατμούς; Σε όλα τα κουφώματα (αλουμινίου , ξύλου , Pvc) το φαινόμενο της υγροποίησης των υδρατμών του ατμοσφαιρικού αέρα, παρουσιάζεται τους χειμερινούς μήνες, όπου η χαμηλή εξωτερική θερμοκρασία κρατά αρκετά παγωμένα τα κουφώματα, ενώ ταυτόχρονα η υψηλή θερμοκρασία του εσωτερικού χώρου, επιτρέπει την αύξηση της συγκέντρωσης υδρατμών στον αέρα.Στα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου συμβαίνει σε πολύ μικρότερη κλίμακα υγροποίηση στα τζάμια λόγω της υψηλής θερμικής αντίστασης.

  3. GREEK BLACK GARLIC

    Ελλάδα

    Παράγουμε σκόρδα, τα οποία μετά από πολύμηνη ζύμωση με ελεγχόμενες συνθήκες (θερμοκρασίας και υγρασίας), μετατρέπεται το λευκό σκόρδο σε ένα ξεχωριστό προϊόν (Μαύρο Σκόρδο). Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, καθώς για τη μετατροπή του σε Μαύρο δεν έχει προστεθεί οποιοδήποτε χημικό στοιχείο ή συντηρητικό. Με αυτή τη διαδικασία το σκόρδο καταφέρνει να αποκτήσει μια πιο γλυκιά γεύση, ενώ το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι δε διαθέτει την οσμή και το δυσάρεστο πολλές φορές έντονο άρωμα που μπορεί να φέρει το λευκό η γεύση του θεωρείτε από τους γευσιγνώστες "Ουμάμι". Χρησιμοποιείται σαν διατροφικό συμπλήρωμα (Υπερτροφή), ή σε πιάτα υψηλής γαστρονομίας, Το Μαύρο Σκόρδο εξαιτίας όλης αυτής της διαδικασίας ζύμωσης που έχει υποστεί, έχει καταφέρει να διαθέτει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών στοιχείων, με αποτέλεσμα να μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό τη δυνατότητα της αντίστασης στις επιθέσεις των επιβλαβών ελευθέρων ριζών .