• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ελικοειδή ελατήρια

Αποτελέσματα για

Ελικοειδή ελατήρια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SCHNORR GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κατασκευαστής δισκοειδών ελατηρίων, ασφαλιστικών ροδελών και ροδελών σύσφιξης, κυματοειδών ελατηρίων, πρεσαριστών εξαρτημάτων από χάλυβα ελατηρίων. Τα προϊόντα SCHNORR® αποτελούν την πρώτη επιλογή παντού όπου το μέταλλο εξυπηρετεί με τη δύναμη και τη μορφή απαιτητικές λειτουργίες κίνησης, απόσβεσης, ασφάλισης. Ως πρωτοπόρος στον τομέα εφαρμογών των δισκοειδών ελατηρίων, ο Adolf Schnorr ίδρυσε το 1908 τη διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση. Η SCHNORR® είναι σήμερα μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις λύσης προβλημάτων στον τομέα των δισκοειδών ελατηρίων και τις ασφάλισης βιδών με παγκοσμίως δικτυωμένα παραρτήματα διάθεσης. Εκτός από τη μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του πεσαρίσματος και του τορναρίσματος, η επιχείρηση διαθέτει επίσης την τεχνολογία της κοπής ακριβείας, την τεχνογνωσία της παραγωγής ευαίσθητων στη στρέβλωση δισκοειδών ελατηρίων και μια ακόμη ομάδα προϊόντων – το κυματοειδές ελατήριο ως εξάρτημα σχεδίασης.

 2. RÖHRS, DR. WERNER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε γνωστοί σε ολόκληρο τον κόσμο ως εξειδικευμένος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων υψηλής καταπόνησης από το 1919. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ελατήρια κάθε είδους και μορφής. Το πρόγραμμα παραγωγής περιλαμβάνει ιδίως ελατήρια πίεσης από στρογγυλό/επίπεδο σύρμα, δισκοειδή/ελικοειδή δισκοειδή ελατήρια, ελατήρια πολλαπλών συρμάτων και πολλά άλλα. Προϊόντα: φυλλοειδή, επίπεδα και διαμορφωμένα ελατήρια, ελατήρια απόσβεσης & πίεσης, ελατήρια επίπεδου σύρματος & πολλαπλών συρμάτων, πέλματα οριζοντίωσης, σπειροειδή και δισκοειδή ελατήρια, ελατήρια στρέψης, στροβιλιστές κλπ.

 3. PIERON GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1925, η PIERON, μια οικογενειακή επιχείρησης στην 4η γενιά, παράγει τεχνικά ελατήρια για όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Επικεντρωνόμαστε στην αυτοκινητοβιομηχανία, στην ηλεκτρική βιομηχανία και στη βιομηχανία αθλητικών ειδών. Στη μονάδα του Bocholt υλοποιούν περισσότεροι από 270 συνεργάτες σε ένα χώρο παραγωγής περίπου 20.000 m² συνεχώς νέες λύσεις στους τομείς προϊόντων δακτυλιοειδών ελατηρίων, ελατηρίων πίεσης και στρέψης, καθώς και πρεσαριστά, κυρτωμένα και συρμάτινα κυρτωμένα εξαρτήματα. Ειδικά εξαρτήματα και συγκροτήματα συμπληρώνουν το φάσμα των προϊόντων. Υπερσύγχρονες μέθοδοι παραγωγής διασφαλίζουν την παραγωγή που πληροί μέγιστες απαιτήσεις.

 4. DIETZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η παραγωγή ελατηρίων απαιτεί μέγιστη ακρίβεια ώστε να πληρούνται όλες οι απαιτήσεις για τις σύνθετες δομές και τη λειτουργικότητά τους. Λόγω των αυξανόμενων απαιτήσεων ποιότητας μετεξελίσσουμε διαρκώς τα υλικά κατασκευής και τα προϊόντα. Η λειτουργικότητά τους διασφαλίζεται με διαρκείς ελέγχους ποιότητας. Είναι αυτονόητο ότι θέτουμε στη διάθεσή σας τα αποτελέσματα των ελέγχων. Κατά την παραγωγή ελατηρίων και εξαρτημάτων κυρτωμένου σύρματος σάς εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα μας τηρούν αυτό που υπόσχονται. Στόχος μας είναι η μέγιστη ασφάλεια εφοδιασμού και η κατά το δυνατόν όχι χρονοβόρα διαδικασία διεκπεραίωσης για τους πελάτες μας. Αυτό διασφαλίζεται με το δικό μας υποστηριζόμενο με βάση δεδομένων σύστημα τήρησης αποθέματος – στην αποθήκη πρώτων υλών και στην αποθήκη έτοιμων εξαρτημάτων. Χάρη στις συμπαγείς δομές και διαδικασίες μας είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε εξαιρετικά ευέλικτα στις δικές απαιτήσεις διοικητικής μέριμνας.

 5. TEVEMA

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Με έτος ίδρυσης το 1936, η TEVEMA είναι αδιμφισβήτητα κυριάρχος στον κλάδο των μηχανικών ελατηρίων, είτε πρόκειται για τυποποιημένα προϊόντα είτε για εξατομικευμένες λύσεις. Διαθέτει μια εκτεταμένη και ευρεία γκάμα προϊόντων στις τέσσερις γωνιές του κόσμου, και ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων. Η γκάμα προϊόντων της TEVEMA, εκτός από ολοκληρωμένη, είναι και εξαιρετικά ευέλικτη, καθώς συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τα τυποποιημένα ελατηρία με τη δυνατότητα παραγωγής ελατηρίων βάσει παραγγελίας, προκειμένου να ανταποκρίνεται με ακρίβεια στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Αυτή η ευελιξία στην παραγωγή καθιστά την TEVEMA έναν πολύτιμο συνεργάτη για κάθε έργο που απαιτεί συγκεκριμένες και εξατομικευμένες λύσεις στον τομέα των μηχανικών ελατηρίων. Με γερές βάσεις στην παράδοση και την εμπειρία, και ταυτόχρονα αφουγκραζόμενη τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών της, η εταιρεία μας αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας στον κλάδο των μηχανικών ελατηρίων. Η επιλογή σας είναι μία: για κάθε ανάγκη σε μηχανικά ελατήρια, η TEVEMA είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Έχετε πάντοτε δίπλα σας την πολυλειτουργικότητα και την ανθεκτικότητα των προϊόντων της TEVEMA. Ανακαλύψτε σήμερα τις δυνατότητες που σας παρέχουν τα ελατήρια της TEVEMA και απολαύστε την ανώτερη ποιότητα και την τεχνογνωσία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας από το 1936.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια ακριβείας, Ελατήρια σχεδιασμένα κατά παραγγελία, Συρμάτινα ελατήρια, ελατηρια βασει σχεδιου, ελατηρια στρεψης, Ελατήρια ακριβείας, ελατηρια απο ανοξειδωτο χαλυβα, Ελατήρια σχεδιασμένα κατά παραγγελία, και ελατηρια ακριβειας. Έχει έδρα σε Selvazzano Dentro, Ιταλία.

 2. BREUER & CO.HANDELS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BREUER & CO.HANDELS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελικοειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 3. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελικοειδή ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βίδες, Κοχλίες κατά παραγγελία, Βέργες με σπείρωμα, Βίδες, Κοχλίες κατά παραγγελία, περικοχλια, Βέργες με σπείρωμα, Εξαρτήματα τόρνου CNC, και Εξαρτήματα τόρνευσης πολλαπλών ατράκτων. Έχει έδρα σε Velbert, Γερμανία.

 4. LE RESSORT INDUSTRIEL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LE RESSORT INDUSTRIEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, ελατηρια συμπιεσης, ελατηρια ελξης, ελατηρια στρεψης, ελικοειδη ελατηρια, ελατηρια απο ανοξειδωτο χαλυβα, επιπεδα ελατηρια, και Σπειροειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Geispolsheim, Γαλλία.

 5. ACHENBACH FEDERN INH. JÖRG SURETH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ACHENBACH FEDERN INH. JÖRG SURETH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελικοειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Bad Berleburg, Γερμανία.

 1. OESCH GMBH

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OESCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεντεσέδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγκράφα ζώνης, Ελικοειδή ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, ελατηρια συμπιεσης, Ελατήρια για τεχνική χρήση, Αγκράφα ζώνης, πορπες, Ελικοειδή ελατήρια, και Σπειροειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Magden, Ελβετία.

 2. DE SPIRAAL

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DE SPIRAAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελικοειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Ελικοειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Ελατήρια με ελάσματα για αυτοκίνητα, και ελατηρια για αυτοκινουμενα οχηματα. Έχει έδρα σε Haaksbergen, Κάτω Χώρες.

 1. KESSEN RESSORTS

  Βέλγιο

  Τα ελατήρια Kessen προκύπτουν από την επιχείριση που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή βιομηχανικών ελατηρίων, στη συναρμολόγηση εξαρτημάτων και συναρμολογημένα σύρματα. Ελατήρια συμπίεσης, ελατήρια με ελάσματα, ελατήρια έλξης, ελατήρια στρέψης, τεμάχια κάθε είδους εκτός από σύρματα. Κατασκευάζονται εν ψυχρώ αλλά και εν θερμώ για διαμέτρους που κυμαίνονται από 0, 1 χιλ. ως 60 χιλ. Οι κύριοι τομείς δραστηριοτήτων μας είναι η σιδηρουργία, η ηλεκτρονική, η αεροπορία, η βιομηχανία τροφίμων κ.λπ.

 2. OY LESJÖFORS AB

  Φινλανδία

  Η LESJÖFORS έχει μακρά εμπειρία στην κατασκευή ελατηρίων και δίνει συνεχώς προτεραιότητα στις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα. Τα κύρια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας είναι το ευρύ φάσμα προϊόντων, η υψηλή ποιότητα και οι υπηρεσίες μας. Η γκάμα ελατηρίων μας έχει ένα μοναδικό εύρος και είναι γνωστή για την αντοχή, την προσαρμοστικότητα και την ικανότητα διαφοροποίησής του. Οι πηγές μας χρησιμοποιούνται σε σχεδόν όλους τους τομείς της βιομηχανίας, η οποία θα μπορούσε να είναι η παραγωγή ενέργειας, βιομηχανία χαρτιού και χαρτοπολτού, αλλά και οι υπεράκτιες ζώνες, η αυτοματοποίηση και η υποδομή. Οι λειτουργίες ελατηρίων μας επικεντρώνονται στην παραγωγή, αποθήκευση και διανομή. Αποθηκεύουμε και διανέμουμε όλων των ειδών τα ελατήρια και συμμορφωνόμαστε με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Η Lesjöfors διαθέτει πάνω από 10.000 τυποποιημένα είδη για άμεση παράδοση.

 3. PRESSIRESSORT

  Γαλλία

  Μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή και εμπορία ελατηρίων κάθε είδους για τη βιομηχανία, την αεροναυπηγική, την πυρηνική, τη μηχανική και τις μεταφορές, ελατήρια για ναυπηγικές εργασίες επισκευής, για την πετροχημεία, τον αγροδιατροφικό τομέα και την ιατρική. Η PRESSIRESSORT δραστηριοποιείται επίσης τον τομέα των υδροηλεκτρικών φραγμάτων. Παρέχουμε παραγωγή ελατηρίων κατά παραγγελία και σχεδιασμό με υποβοήθηση υπολογιστή. Βαθμονόμηση ελατηρίων. Κατασκευάζονται άγκιστρα, περόνες βήτα, ράβδοι, σπειροειδή ελατήρια, μεταλλικά ελατήρια, ελατήρια από σύρμα ή διαμορφωμένα ελάσματα. Υλικό: χάλυβας, ανοξείδωτο, Inconel, φωσφορούχος μπρούντζος, χαλκός, βηρύλλιο και άλλα. Δημιουργία ελατηρίων υψηλής τεχνολογικής κατηγορίας με υπολογισμό από πρότυπα ή τεμαχίων σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Οι αγοραστές, οι τεχνικοί και οι μηχανικοί των γραφείων μελετών αξιοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνογνωσία μας στον σχεδιασμό του προϊόντος και την εύρεση νέων λύσεων. : Από ενιαία τεμάχια έως μεγάλες ποσότητες από σύρμα 0, 2 έως 50 mm.

 4. SHOP-RC-MODELS

  Ελλάδα

  Shop Rc Models est un boutique en ligne pour modelisme et les modèles RC de partout dans le monde! En collaboration avec les plus grands fabricants RC de modèle à travers le monde, avec 30.000+ codes de produit et les mises à jour continues sur notre catalogue de produits, nous offrons des services de haute qualité à bas prix.

 5. E. RAMSEIER WERKZEUGNORMALIEN AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία E. RAMSEIER WERKZEUGNORMALIEN AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελικοειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Wangen, Ελβετία.

 6. GEBHARDT FREIZEIT-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία GEBHARDT FREIZEIT-TECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπειροειδή ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, Ελατήρια για τεχνική χρήση, Ελαστικά σχοινιά, Σπειροειδή ελατήρια, και Ελικοειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 7. S-M-S SCHREINER MACHINE SERVICE

  Γερμανία

  Η εταιρεία S-M-S SCHREINER MACHINE SERVICE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελικοειδή ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μασκες μιας χρησης. Έχει έδρα σε Kevelaer, Γερμανία.

 8. RUDOLF KURFESS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RUDOLF KURFESS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελικοειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Waldstetten, Γερμανία.

 1. SPRING GROUP S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία SPRING GROUP S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρμάτινα ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Συρμάτινα ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε San Giovanni In Persiceto, Ιταλία.

 2. MOLLIFICIO SCASSA MAURO - MOLLE BRESCIA

  Ιταλία

  Η εταιρεία MOLLIFICIO SCASSA MAURO - MOLLE BRESCIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρμάτινα ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελατηρια, ελατηρια με συρμα, ελατηρια ελξης, και ελικοειδη ελατηρια. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

 3. ANAMAS SPRING MANUFACTURING AND MACHINE TRADING LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία ANAMAS SPRING MANUFACTURING AND MACHINE TRADING LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελικοειδή ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελατηρια για γεωργια. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 4. ÖZEN YAY

  Τουρκία

  Η εταιρεία ÖZEN YAY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελικοειδή ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μορφοποίηση του σύρματος. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. METALPOL SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία METALPOL SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελατηρια για γεωργια, ελατηρια, και ελικοειδη ελατηρια. Έχει έδρα σε Mielec, Πολωνία.

 6. UNITED SPRINGS SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία UNITED SPRINGS SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελικοειδή ελατήρια, ελατηρια συμπιεσης, ελατηρια στρεψης, επιπεδα ελατηρια, και Ελικοειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Charmes, Γαλλία.

 7. RESSORTS HUON DUBOIS

  Γαλλία

  Η εταιρεία RESSORTS HUON DUBOIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελικοειδή ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, ελατηρια συμπιεσης, ελατηρια στρεψης, και ελατηρια με συρμα. Έχει έδρα σε Conflans Ste Honorine, Γαλλία.

 8. ENERGYSAZ

  Ιράν

  Η εταιρεία ENERGYSAZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελικοειδή ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελατηρια συμπιεσης, παραγωγος ελατηριων, και βιομηχανικα ελατηρια. Έχει έδρα σε Hamedan, Ιράν.

 9. NOVARESSORT

  Γαλλία

  Η εταιρεία NOVARESSORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελικοειδή ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, ελατηρια συμπιεσης, και ελικοειδή ελατήρια συμπίεσης. Έχει έδρα σε Saint Etienne, Γαλλία.

 10. CHRISTIAN BAUER GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία CHRISTIAN BAUER GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελικοειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Welzheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ελικοειδή ελατήρια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

168 Επιχειρήσεις