• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ελιές επιτραπέζιες

Αποτελέσματα για

Ελιές επιτραπέζιες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. OLIO CALVI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OLIO CALVI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελιές επιτραπέζιες, Λαχανικά τουρσί, Σάλτσες, Κονσέρβες λαχανικών σε λάδι, Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, Ελιές, θραυστηρες, Ελιές επιτραπέζιες, και Λαχανικά τουρσί. Έχει έδρα σε Imperia, Ιταλία.

 2. OLIVEOILSLAND

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OLIVEOILSLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξτρα παρθενο ελαιολαδο, εξαγωγή ελαιολάδου, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής παραγωγής, παραγωγός ελαιολάδου, Επιτραπέζιες ελιές, και Παρθένο ελαιόλαδο. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 3. BHS OLIVES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BHS OLIVES, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελιές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιόλαδο, Ελιές επιτραπέζιες, Ελαιόλαδο, Ελιές επιτραπέζιες, ελιες χωρις κουκουτσι, Πράσινες ελιές, πρασινες ελιες μαρινατες, ελιές με καρυκεύματα, και ελιές με πυρήνα. Έχει έδρα σε Vaulx-En-Velin, Γαλλία.

 4. FRUYPER SA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRUYPER SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελιές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα σε ξυδι, ορεκτικα, Γεμιστές Ελιές, Πράσινες ελιές, Επιτραπέζιες ελιές, και μαυρες ελιες. Έχει έδρα σε San José De La Vega-Murcia, Ισπανία.

 5. SARDIS ESTATE

  Ελλάδα

  Είμαστε μια επιχείρηση με μακροχρόνια εμπειρία στην παραγωγή παρθένου ελαιολάδου και ελιάς. Η επιχείρησή μας βασίζεται στην τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από τις προηγούμενες γενίες που με πάθος και πολλή εργασία καλλιέργησαν ελαιώνες στη Μεσσηνία για πολλά χρόνια. Χάρη σε αυτούς, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα ελιάς όπως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο σε τρεις κατηγορίες και αρκετά είδη ελιών, με τα πιο ιδιαίτερα αυτών να είναι οι πράσινες ελιές γεμιστές με φέτα και αυτές με πιπεριά jalapeno. Η διατήρηση υψηλής ποιότητας είναι ο κύριος γνώμονάς μας και μας οδηγεί σε κάθε βήμα. Επιπλέον διαθέτουμε όλες τις κατάλληλες πιστοποιήσεις για την περιεκτικότητα των προϊόντων σε πολυφαινόλες, την βιολογική τους καλλιέργεια και τα πρότυπα τυποποίησης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GP EXPORT LINE

  Ελλάδα

 2. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Ελλάδα

  Η ΔΕΑΣ Α.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1996. Ξεκίνησε από τους ελαιώνες της οικογένειας και την παραδοσιακή επεξεργασία κατ 'οίκον σε ένα από τα πιο προηγμένων βιομηχανικών μεταποιητών. Από τότε, λόγω της ταχείας ανάπτυξης έγινε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα που ασχολείται κυρίως με την παραγωγή, επεξεργασία, και εξαγωγή τις ελιάς, Ελιές όλων των ποικιλιών, Μαύρες, Πράσινες ελιές, Ελιές Χαλκιδικής, ολόκληρες ελιές, Ελιές χωρίς κουκούτσι, Ελιές γεμιστές ή σε ροδέλες. Ο συνδυασμός των γνώσεων και των εμπειριών συνοδεύεται από το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης του προσωπικού μας, και αποτελούν τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που απολαμβάνονται παγκοσμίως, όπως η Η ΔΕΑΣ Α.Ε. εξάγει το 100% της παραγωγής της. Διαθέτουμε συσκευασίες για όλων των τύπων ελαιών. Επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία όλων των τύπων ελαιών.

 3. ACEITUNAS TORRENT SL

  Ισπανία

  Αν πρόκειται να μιλήσουμε για την Aceitunas Torrent, πρέπει να ξεκινήσουμε από το 1898, έτος κατά το οποίο άρχισε η περιπέτεια της οικογένειας TORRENT στον τομέα της επιτραπέζιας ελιάς. Σήμερα βρισκόμαστε για τέταρτη γενιά στην κεφαλή της επιχείρησης, αλλά ο σκοπός έχει παραμείνει ο ίδιος: Άριστη ΠΟΙΟΤΗΤΑ για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Εργαζόμαστε με πρώτη ύλη ανώτερης ποιότητας και επιμελούμαστε με τον καλύτερο τρόπο το προϊόν μας, καρπός μακρόχρονης επεξεργασίας που συνδυάζει την τελειότητα με το χειροποίητο, το παραδοσιακό και το μοντέρνο.

 4. BIO CRETAN OLIVE OIL LTD ''CRITIDA''

  Ελλάδα

  BIO CRETAN OLIVE OIL LTD ‘’CRITIDA’’ is a family company in Crete Greece with a long experience and knowledge to produce, standardize and trade extra virgin olive oil. Family of BIO CRETAN OLIVE OIL LTD ‘’CRITIDA’’ has a four generation history in the olive oil market and continues to produce olive oil with traditional methods as in the old good times. The use of the cold pressure method sustains intact the nutritional facts of the olive oil and gives to it a unique aroma and flavor. Join Us, become Wholesaler of Greek EVOO Olive Oil. Be our next valued business partner! We are a centuries-long family company (est 1912) in the production of EVOO Olive Oil on the island of Crete in Greece. Our Premium Cretan extra virgin olive oil and culinary food products are exported in 22 countries worldwide to a carefully selected network of partners. Wholesaler prices for Extra Virgin Olive Oil (EVOO) - Organic (Bio) Extra Virgin Olive Oil (EVOO) - Greek Olives - Vinegars - Delicatessen all from Crete Greece

 5. EF ZIN GREEK PRODUCTS

  Ελλάδα

  Ευ Ζην σημαίνει να ζεις τη καλή ζωή και αυτός είναι ο στόχος μας. Η Εταιρεία Ευ Ζην Ελληνικά Προϊόντα ιδρύθηκε το 2012 στην Αθήνα από μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίζουν την ουσία της μεσογειακής διατροφής και αποφάσισαν να τη φέρoυν σε όλο τον κόσμο. Τα ποιοτικά Ελληνικά Προϊόντα συλλέγονται και συγκεντρώνονται άμεσα με τους αγρότες και τα εργοστάσια από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Με την εξασφάλιση των καλύτερων ποιοτικών πρότυπων, μπορούμε πλέον να προσφέρουμε πάνω από 1.000 διαφορετικά προϊόντα σε όλη την υδρόγειο. Μπορούμε να; - Να παραδώσουμε σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες για πάνω από 1.000 προϊόντα. - Να παραδώσουμε σε πολλά μεγέθη συσκευασίας για όλες τις κατηγορίες των προϊόντων. - Να παραδώσουμε EX WORK, FOB, CIF ή DDP. - Να σχεδιάσουμε και να παραδώσουμε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Ef Zin means living the good life and this is our goal. Ef Zin Greek Products Company was founded in 2012, in Athens by a group of people who live by the essence of the Mediterranean diet and decided to bring it around the world. Quality Greek products are collected and compiled directly with farmers and factories from all over Greece. By ensuring the best quality of standard, we can now offer more than 1, 000 different products across the globe. We can: - Deliver in small or big quantities for over 1.000 products. - Deliver in many packaging sizes for all our product categories. - Deliver EX WORK, FOB, CIF or DDP. - Design and deliver Private Label products.

 1. MELIMNOS

  Ελλάδα

  Η “Μelimnos” σε συνεργασία με επιλεγμένους μελισσοκόμους συνεργάτες, με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της μελισσοκομίας, παράγει και συσκευάζει εκλεκτές ποικιλίες μελιού δραστηριοποιούμενη στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

 2. VILIA PRODUCTS

  Ελλάδα

  Καλωσορίσατε στην E*Page μας. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε τις πληροφορίες που αναζητάτε. Ελέγξτε το και θα το διαπιστώσετε. Εργαζόμαστε με σκοπό την ανταπόκριση στις ανάγκες σας και η ικανοποίησή σας είναι ουσιαστικής σημασίας για εμάς .Τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας Η VILIA PRODUCTS είναι κατά 85% εξαγωγική εταιρεία με υποκατάστημα και στην Κύπρο Είμαστε στην διάθεσή σας για όποια πληροφορία χρειαστείτε.

 1. PAPAGEORGE FAMILY S.A

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Papageorge family S.A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός και δραστηριοποιείται στον κλάδο Kalamata olives and extra virgin olive oil. Eχουμε εδρα στη Σπάρτη Λακωνιας με ιδιωκτητο συσκευαστηριο . Η εταιρεια μας εχει εμπειρια 30 χρονων στην συσκευασια και εμπορια αγροτικων προιοντων και εχει συνεργαστει με μεγαλες αλυσιδες σουπερ μαρκετ διεθνώς. Είμαστε ανοιχτοι για νεες συνεργασιες και ανταλλαγη αποψεων στο θεμα των τροφιμων και ειδικοτερα στον κλαδο των ελιων και του ελαιολαδου. Θα χαρουμε να συζητησουμε μαζι σας για οποιαδηποτε απορια η προβληματισμο. www.papageorgefamily.com

 2. THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

  Ελλάδα

  Οι ελαιώνες μας βρίσκονται στην Ανδρούσα και στο Κατσαρού Μεσσηνίας σε ονομαστικά προστατευόμενη περιοχή (ΠΟΠ) και αριθμούν σε 700 ξερικά (άνυδρα) ελαιόδεντρα ποικιλίας Κορωνέικης, με ετήσια παραγωγή περίπου 3.300 κιλά εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και 30 ελαιόδεντρα ποικιλίας Καλαμών με ετήσια παραγωγή περίπου 300 κιλά επιτραπέζιων (βρώσιμων) ελιών. Όλα τα προϊόντα μας είναι «ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ» πιστοποιημένα από τη ΔΗΩ (Κωδικός Παραγωγού: 21361070406) με σεβασμό στο περιβάλλον που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας και τις επόμενες γενεές, και είναι ότι καλύτερο βγάζει η Μεσσηνιακή γη. Πρόκειται για οικογενειακή δραστηριότητα και η τυποποίησή τους αφορά μόνο τα προϊόντα που παράγουμε εμείς οι ίδιοι και είναι παρασκευασμένα με γνώση και εμπειρία η οποία μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Δεν ασχολούμαστε με το εμπόριο ή τη συσκευασία προϊόντων άλλων παραγωγών.

 3. SAKELLAROPOULOS ORGANIC FARMING

  Ελλάδα

  Με έμφαση στα βιολογικά προϊόντα της ελιάς, από το άθερμο premium έξτρα παρθένο πρωτέλαιο ως το αγουρέλαιο ψυχρής εξαγωγής, το άθερμο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και τα limited edition, gourmet αρωματικά ελαιόλαδα, μαζί με τις φυσικές άγουρες πράσινες και ώριμες βιολογικές φυσικές ελιές Καλαμών, έως τις Ανάλατες ελιές Καλαμών με αρωματικά φυτά, το άθερμο βαλσαμέλαιο και τα φυσικά καλλυντικά με βιολογικό ελαιόλαδο, οι βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, καλλιεργούνται για να δώσουν την πρώτη ύλη σε υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένα premium ελαιόλαδα και ελιές.Οι ελαιώνες μας βρίσκονται κοντά στην Σπάρτη Λακωνίας, σε μια κυρίαρχη περιοχή ελαιοκαλλιέργειας, που θεωρεί το δένδρο της ελιάς ιερό, ενώ φημίζεται για τις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες και το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον της (ΠΓΕ - Προστατευόμενη Γεωργραφική Ένδειξη).Η πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας γίνεται απο τον οργανισμό πιστοποίησης BIO - HELLAS, σύμφωνα με όλους τους Ευρωπαικούς κανονισμούς περί βιολογικής γεωργίας, με αριθμό A-411008. Σε συμφωνία με το πρότυπο ISO 22000: 2005, περί υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, εφαρμόζουμε σύστημα διαχείρισης ποιότητας HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Οι εγκαταστάσεις μας έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αλφαριθμητικό αριθμό έγκρισης EL 40 360. Επίσης, η εταιρεία μας είναι αναγνωρισμένη από το FDA (Food and Drug Administration) της Αμερικής, με αριθμό καταχώρησης 15959229376.Στην καλλιέργεια μας εξελίσσεται καθημερινά μια συ

 4. JUST GREAT

  Ελλάδα

  Είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι η παραδοσιακή Ελληνική διατροφή -βασισμένη σε ελαιόλαδο και ελιές, φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, όσπρια και βότανα- κατατάσσεται ανάμεσα στις πλέον υγιεινές στον κόσμο. Είμαστε περήφανοι που αυτή ακριβώς είναι η ενασχόλησή μας, και κάτι που αγαπάμε πραγματικά. Ποιοι είμαστε; Είμαστε μία οικογένεια αφοσιωμένων καλλιεργητών, ήδη στη τρίτη γενιά - και συνεχίσουμε δυναμικά και με πάθος. Τα κτήματά μας βρίσκονται στη φημισμένη περιοχή της Αρκαδίας στη Πελοπόννησο, μία περιοχή εξαιρετικά πλούσια σε ιστορία. Από τη βάση μας στην Αρκαδία, κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να επιλέξουμε ό, τι πιο εκλεκτό μπορούν να προσφέρουν αυτά τα χώματα. Και οι λέξεις μάλλον αδικούν το αποτέλεσμα - ειλικρινά, είναι κάτι που μόνο μέσα από την εμπειρία μπορεί να εκτιμήσει κανείς. Πλημμυρίζοντας από έντονα αρώματα, σπάνιες γεύσεις και πλούσια θρεπτικά στοιχεία, οι ελιές και το ελαιόλαδό μας αποτελούν ένα πραγματικό δώρο στις αισθήσεις αλλά και την υγεία. Από μόνα τους ή ως συστατικό της αγαπημένης σας συνταγής, είναι σε θέση να μεταμορφώσουν κάθε στιγμή σε κάτι που θα συζητηθεί. Αξίζει να τα δοκιμάσετε - άλλωστε το ίδιο μας το όνομα το εμπνευστήκαμε από την χαρακτηριστική αντίδραση όσων δοκιμάζουν τις ελιές και το ελαιόλαδό μας. Επιφωνήματα, και λέξεις όπως ‘απλά εξαιρετικό’.

 5. ACEITUNAS KARINA SL

  Ισπανία

  Κατασκευάζουμε πράσινες ελιές γεμιστές με αντσούγιες, με τόνο, λεμόνι, πιπεριές, σκέτες ελιές, χωρίς κουκούτσι, μαύρες ελιές, σε ροδέλες, λιπαρές ((με ή χωρίς κουκούτσι, γεμιστές με σκόρδο, αμύγδαλα και τουρσί) καθώς και μια πλούσια γκάμα από τουρσί (mini-σουβλάκια, τουρσιά, μίνι κρεμμύδια, κάπαρη, κλπ.).

 6. COMOLIVE

  Γαλλία

  Η COMOLIVE ειδικεύεται στις ελιές: ελιές σε μικρές συσκευασίες, ελιές για RHF, ελιές για την εστίαση. Σας προσφέρουμε επίσης ελιές απεριτίφ: έτοιμες ελιές, γεμιστές ελιές, ελιές της αγοράς, καθώς και καρυκεύματα: κάπαρη, κρεμμύδια, αγγουράκια τουρσί, παραλλαγές, αραβόσιτος, και καυτερές πιπεριές. Επίσης, είμαστε προμηθευτές ελαιόλαδου, πάστας ελιάς, antipasti κ.λπ. Παράγονται υπό την επωνυμία CRESPO και η επεξεργασία των ελιών γίνεται με μοναδική τεχνογνωσία.

 7. LADAS FOODS S.A

  Ελλάδα

  Από το 1997 η εταιρία ΛΑΔΑΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Ε. επεξεργάζεται, τυποποιεί και εμπορεύεται επιτραπέζιες ελιές βασιζόμενη σε ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας. Η επεξεργασία περιλαμβάνει ελιές όλων των ποικιλιών, πράσινες και μαύρες, σε όλους τους δυνατούς τύπους (ολόκληρες, εκπυρηνωμένες, τσακιστές, χαρακτές, ροδέλες, γεμιστές, μαριναρισμένες και πάστα ελιάς) με κύρια ποικιλία την πράσινη ελιά Χαλκιδικής Π.Ο.Π. που αποτελεί και το 70% των παραγόμενων προϊόντων της

 8. SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ

  Ισπανία

  Καρύκευση και συσκευασία επιτραπέζιων ελιών

 1. OLYMPION S.A.

  Ελλάδα

  Βιομηχανία παρασκευής και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων για εξαγωγή.

 2. ACEITUNAS EL MESTO

  Ισπανία

  Επεξεργασία και συσκευασία επιτραπέζιων ελιών. Διατηρημένες στο ξύδι.

 3. TIMALFI OLIVE OIL

  Ελλάδα

  Παραγωγή και συσκευασία ποιοτικού εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς Καλαμών από την περιοχή της Λακωνίας.

 4. ATLAS GROUP O.E.

  Ελλάδα

  Χονδρικό εμπόριο πρώτων υλών αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής.Εμπορία ζάχαρης, ελαιολάδων , σπορελαίων, γλυκόζης, αμύλου.

 5. KOTINOS

  Ελλάδα

  εμπορια ελαιοκομικων προιοντων

 6. UNA AURORA OLIVE

  Τουρκία

  Η εταιρεία UNA AURORA OLIVE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελιές επιτραπέζιες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαυρες ελιες, και Πράσινες ελιές. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 7. MEDILIFE

  Τυνησία

  Η εταιρεία MEDILIFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελιές, Βιολογικό ελαιόλαδο, εξτρα παρθενο ελαιολαδο, Επιτραπέζιες ελιές, και Ελιές. Έχει έδρα σε Hammam Sousse, Τυνησία.

 8. ALCOLIVA

  Ισπανία

  Η εταιρεία ALCOLIVA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελιές επιτραπέζιες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα σε ξυδι. Έχει έδρα σε Córdoba, Ισπανία.

 9. ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS

  Ισπανία

  Η εταιρεία ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελιές επιτραπέζιες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελιές, και Ελιές. Έχει έδρα σε Orihuela, Ισπανία.

 10. KARRAS GROUP

  Βέλγιο

  Η εταιρεία KARRAS GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελιές επιτραπέζιες, προφιτερολ, και Ελιές επιτραπέζιες. Έχει έδρα σε Fleurus, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ελιές επιτραπέζιες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

111 Επιχειρήσεις