• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές - Ελβετία

Ελβετία
  1. J. GASSER & CO AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία J. GASSER & CO AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Daniken, Ελβετία.

  2. TEXTILE SUISSE

    Ελβετία

    Η εταιρεία TEXTILE SUISSE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lausanne, Ελβετία.

  3. SODIFIL S.A.

    Ελβετία

    Η εταιρεία SODIFIL S.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lausanne, Ελβετία.

  4. BERGOS

    Ελβετία

    Η εταιρεία BERGOS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Crissier, Ελβετία.

  5. COGETEX SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία COGETEX SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Carouge, Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ARCOTEX SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία ARCOTEX SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Geneve, Ελβετία.

  2. LAREMA DISTRIBUTION SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία LAREMA DISTRIBUTION SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Carouge, Ελβετία.

  3. VIMATEX MULTI SA

    Ελβετία

  4. INTER SA

    Ελβετία

  5. A. DEWAVRIN FILS BRIGUE SA

    Ελβετία

  1. TEXTILES GRISOL S.A.

    Ελβετία

  2. TEXTILUX S.A.

    Ελβετία

  1. DUMAR SA

    Ελβετία

  2. CONNAUGHT SA

    Ελβετία

  3. HELVEX S.A.

    Ελβετία

  4. STEINMANN S.A.

    Ελβετία

  5. SWITEX INDUSTRIEL SA

    Ελβετία

  6. ALPANTEX GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία ALPANTEX GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ένδυση - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Προϊόντα καθαρισμού για τρίψιμο, συνολα για μωρα, σχεδιασμος εμπορικων σηματων, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, και Προϊόντα καθαρισμού για τρίψιμο. Έχει έδρα σε Zurich, Ελβετία.

  7. BUYBUY

    Ελβετία

    Η εταιρεία BUYBUY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοντομανικα μπλουζακια, ομπρελες, και μπαουλα. Έχει έδρα σε Renens, Ελβετία.

  8. PK IMPORT &EXPORT

    Ελβετία

    Η εταιρεία PK IMPORT &EXPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, και τσαντες και αξεσουαρ απο δερμα. Έχει έδρα σε Zurich, Ελβετία.

  1. ZURLI-HANDELS GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία ZURLI-HANDELS GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντιολισθητικες καλτσες, καλτσες και καλσον, Κάλτσες από μπαμπού, και πετσέτες από μπαμπού. Έχει έδρα σε Bellach, Ελβετία.

  2. LENDOF GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία LENDOF GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Wohlen, Ελβετία.

  3. SWISS-TEX GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία SWISS-TEX GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη μεταχειρισμενων ενδυματων. Έχει έδρα σε Schönenwerd, Ελβετία.

  4. TRASIDE SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία TRASIDE SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, και Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Geneve, Ελβετία.

  5. DINA MONTEIRO MENDES

    Ελβετία

    Η εταιρεία DINA MONTEIRO MENDES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Kerzers, Ελβετία.

  6. JAS AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία JAS AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Aarburg, Ελβετία.

  7. DINA TEXTEIS LAR E BEBE

    Ελβετία

    Η εταιρεία DINA TEXTEIS LAR E BEBE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Kerzers, Ελβετία.

  8. AXIONS SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία AXIONS SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Vesenaz, Ελβετία.

  9. MEXOM SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία MEXOM SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Carouge, Ελβετία.

  10. BISCHOFF DECOR AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία BISCHOFF DECOR AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε St. Gallen, Ελβετία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές - Ελβετία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

161 Επιχειρήσεις