• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρικη- φυτοκομια - μηχανηματα και συσκευες

Αποτελέσματα για

Κηπουρικη- φυτοκομια - μηχανηματα και συσκευες - Πάροχος Υπηρεσιών - Ελβετία

ΕλβετίαΠάροχος υπηρεσιών
  1. CANADIAN-POWER.CH LTD.

    Ελβετία

    Η εταιρεία CANADIAN-POWER.CH LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αυτοκίνητα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Unterterzen, Ελβετία.

  2. B+C TECH MASCHINEN UND ERSATZTEILE GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία B+C TECH MASCHINEN UND ERSATZTEILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Safenwil, Ελβετία.

  3. AGRISOL A. MEYLAN S.A.

    Ελβετία

    Η εταιρεία AGRISOL A. MEYLAN S.A., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Moudon, Ελβετία.

  4. BUCHER AGROTECHNIK AG MERENSCHWAND

    Ελβετία

    Η εταιρεία BUCHER AGROTECHNIK AG MERENSCHWAND, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Merenschwand, Ελβετία.

  5. DEMTECH AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία DEMTECH AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κινητήρες εσωτερικής καύσης, Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κινητήρες εσωτερικής καύσης. Έχει έδρα σε Oberrüti, Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SUTTER HOLZ

    Ελβετία

    Η εταιρεία SUTTER HOLZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Schlatt-Haslen, Ελβετία.

  2. K. BRANDALISE ET FILS SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία K. BRANDALISE ET FILS SA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ardon, Ελβετία.

  3. BIGATRONIC AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία BIGATRONIC AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ανύψωση - εξοπλισμός, Ηλεκτρικά οχήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ανύψωση - εξοπλισμός, και Ηλεκτρικά οχήματα. Έχει έδρα σε Rüschlikon, Ελβετία.

  4. GARAGE ODERMATT AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία GARAGE ODERMATT AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αυτοκίνητα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Wolfenschiessen, Ελβετία.

  5. PETER WÜTHRICH

    Ελβετία

    Η εταιρεία PETER WÜTHRICH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bützberg, Ελβετία.

  1. ERNST MOSER GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία ERNST MOSER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gerlafingen, Ελβετία.

  2. GRIMM FORST- & MASCHINENBETRIEB GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία GRIMM FORST- & MASCHINENBETRIEB GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hinwil, Ελβετία.

  1. GERBER LANDTECHNIK GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία GERBER LANDTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kallnach, Ελβετία.

  2. MATHYS LANDTECHNIK GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία MATHYS LANDTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lyssach, Ελβετία.

  3. HUSER LANDMASCHINEN AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία HUSER LANDMASCHINEN AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Alt St. Johann, Ελβετία.

  4. ANDREAS FROMMLET, LAND- U. KOMMUNALMASCHINEN

    Ελβετία

    Η εταιρεία ANDREAS FROMMLET, LAND- U. KOMMUNALMASCHINEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Urtenen-Schönbühl, Ελβετία.

  5. ZAUNTEAM SURSEE

    Ελβετία

    Η εταιρεία ZAUNTEAM SURSEE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Eich, Ελβετία.

  6. AGLF - AG FÜR LANDWIRTSCHAFTSFINANZIERUNGEN

    Ελβετία

    Η εταιρεία AGLF - AG FÜR LANDWIRTSCHAFTSFINANZIERUNGEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Dietikon, Ελβετία.

  7. PETER KRÄHENBÜHL

    Ελβετία

    Η εταιρεία PETER KRÄHENBÜHL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Steffisburg, Ελβετία.

  8. GERBER & REINMANN AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία GERBER & REINMANN AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Schwarzhäusern, Ελβετία.

  1. HIRTER & TSCHANZ AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία HIRTER & TSCHANZ AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Safenwil, Ελβετία.

  2. STRICKER-SERVICE GMBH STAPLER-SERVICE & REPARATUR

    Ελβετία

    Η εταιρεία STRICKER-SERVICE GMBH STAPLER-SERVICE & REPARATUR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wigoltingen, Ελβετία.

  3. ELMER MASCHINEN & GERÄTE GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία ELMER MASCHINEN & GERÄTE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Feldbach, Ελβετία.

  4. AERNI FORSTTECHNIK GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία AERNI FORSTTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schlossrued, Ελβετία.

  5. MEYER ZWEIRADSPORT SCHLEITHEIM GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία MEYER ZWEIRADSPORT SCHLEITHEIM GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αυτοκίνητα, Ποδήλατα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αυτοκίνητα, και Ποδήλατα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Schleitheim, Ελβετία.

  6. GREBO AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία GREBO AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Landquart, Ελβετία.

  7. ROTH LANDTECHNIK GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία ROTH LANDTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Münchenbuchsee, Ελβετία.

  8. GARAGE RENÉ DISERENS

    Ελβετία

    Η εταιρεία GARAGE RENÉ DISERENS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αυτοκίνητα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Peney-Le-Jorat, Ελβετία.

  9. HAUSHEER & SIDLER LANDMASCHINEN AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία HAUSHEER & SIDLER LANDMASCHINEN AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Knonau, Ελβετία.

  10. VILLIGER & CO. LANDTECHNIK

    Ελβετία

    Η εταιρεία VILLIGER & CO. LANDTECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Fenkrieden, Ελβετία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κηπουρικη- φυτοκομια - μηχανηματα και συσκευες - Πάροχος Υπηρεσιών - Ελβετία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

275 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια