• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα - Κατασκευαστής Παραγωγός - Ελβετία

ΕλβετίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. EMCH + BERGER AG BERN

    Ελβετία

    Η εταιρεία EMCH + BERGER AG BERN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα, και Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Bern, Ελβετία.

  2. STIERLIN AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία STIERLIN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Schaffhausen, Ελβετία.

  3. PETER BERNASCONI, IMMOBILIEN

    Ελβετία

    Η εταιρεία PETER BERNASCONI, IMMOBILIEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Luterbach, Ελβετία.

  4. MAX BRETSCHER AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία MAX BRETSCHER AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Wallisellen, Ελβετία.

  5. R. SODER BAUGESCHAFT AG

    Ελβετία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LANDOLT BAUUNTERNEHMUNG AG

    Ελβετία

  2. TERRA PROTECT GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία TERRA PROTECT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στερεά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Horw, Ελβετία.

  3. INNOVATOR AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία INNOVATOR AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Ballwil, Ελβετία.