• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πουλερικά- κουνέλια και θηράματα-εκτροφή

Αποτελέσματα για

Πουλερικά- κουνέλια και θηράματα-εκτροφή

ΕλβετίαΒορειοδυτική περιοχήΔιανομέας
  1. HANS SCHULTHESS

    Ελβετία

    Η εταιρεία HANS SCHULTHESS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Ψάρια, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Εντόσθια. Έχει έδρα σε Basel, Ελβετία.

  2. SALMO FUMICA AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία SALMO FUMICA AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Ψάρια, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Εντόσθια. Έχει έδρα σε Nussbaumen, Ελβετία.

  3. GEFLÜGELHOF WIGGER

    Ελβετία

    Η εταιρεία GEFLÜGELHOF WIGGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Aristau, Ελβετία.

  4. WACHTEL-KÖNIG

    Ελβετία

    Η εταιρεία WACHTEL-KÖNIG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Lostorf, Ελβετία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πουλερικά- κουνέλια και θηράματα-εκτροφή

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ