• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ελαφριές μεταλλικές δομές

Αποτελέσματα για

Ελαφριές μεταλλικές δομές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ROKVELAS, UAB

  Λιθουανία

  Verified by Europages badge

  Η Rokvelas UAB είναι μια Λιθουανική εταιρεία που προσφέρει εργασίες κατεργασίας μετάλλου για μικρή σειριακή και σειριακή παραγωγή. Διαθέτουμε πείρα 11 ετών στην εξαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή χαλύβδινων δομών, στην κατεργασία ψηφιακού ελέγχου (CNC). Παρέχουμε ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. παραγωγή, γενική ρύθμιση, συμπλήρωση, διάφορες καλύψεις, διαχείριση διακίνησης και άλλα. Υπηρεσίες: διάτρηση ψηφιακού ελέγχου, κύρτωση με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευση με ψηφιακό έλεγχο, Φρεζάρισμα ψηφ. ελέγχου, πριονοκορδέλες, συγκόλληση, επίπεδη λείανση, δίπλωμα φύλλων. Κατασκευές: με θερμό γαλβανισμό μεγάλου βάθους, βαμμένες με σκόνη, αμμοβολημένες και βαμμένες με υγρή μέθοδο, Διάφοροι τρόποι ηλεκτροσυγκόλλησης. 'Όλες οι χαλύβδινες μας υποδομές ικανοποιούν τα πρότυπα κατά EN 1090-1, 2. Σύστημα διαχείρισης με πιστοποίηση κατά ISO 9001.Επισκεφθείτε την διαδικτυακή μας τοποθεσία για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. SEMIN

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η SEMIN είναι γαλλικός βιομηχανικός όμιλος που ειδικεύεται στην κατασκευή υλικών δόμησης. Προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις στους επαγγελματίες της οικοδομής και τις εσωτερικής ανακαίνισης κτιρίων. Από το 1838, η καινοτομία αποτελεί μέρος του DNA της SEMIN, πρωταρχικός μας στόχος είναι να αναπτύξουμε τεχνικές λύσεις που φέρουν μια άνεση στην εγκατάσταση και μια εξοικονόμηση χρόνου στα εργοτάξια. Η SEMIN διαθέτει 6 βιομηχανικούς χώρους στην Γαλλία και 4 σε διεθνές επίπεδο και απαριθμεί 650 συνεργάτες. Ο όμιλος παρουσιάζει ετήσιο τζίρο 160 εκ. € εκ των οποίων το 40% αφορά τις διεθνείς συναλλαγές σε περισσότερες από 66 χώρες στον κόσμο.Ο πελάτης βρίσκεται στην καρδιά της στρατηγικής μας, η άμεση πρόσβαση των ομάδων μας στο πεδίο σε συνδυασμό με την ευελιξία μας και την ανταπόκριση μας ξεχωρίζουν. Είμαστε πεπεισμένοι πως η ποιότητα της υπηρεσίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας αποτελεί κύρια προτεραιότητα.Η βούληση του ομίλου είναι να αναπτυχθεί με υπεύθυνο τρόπο ελέγχοντας όσο γίνεται περισσότερο το περιβαλλοντολογικό μας αποτύπωμα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. AGRO-MATADEX. STEEL AND METAL PROCESSING

  Πολωνία

  Η εταιρεία μας παρέχει διεθνείς υπηρεσίες εμπορίου. Προμηθεύουμε ανταλλακτικά για γεωργικά μηχανήματα όπως ελατήρια και μήτρες, καθώς και προϊόντα για την κτηνοτροφία και για βιομηχανικούς τομείς εκτός γεωργίας. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες κατασκευής και εμπορίου, κυρίως από την περιοχή της Δυτικής Ευρώπης. Προσφέρουμε υπηρεσίες που απευθύνονται σε εταιρείες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν σε υπεργολαβία ένα μέρος ή όλη την παραγωγή τους από Πολωνικά εργοστάσια. Είμαστε επίσης οι αποκλειστικοί διανομείς ατσάλινων καλωδίων από ανοξείδωτο υψηλής ποιότητας από την Ιταλία.

 4. MPANOS M EYAGGELOS

  Ελλάδα

  Η εταιρία Μπάνος Μ. Ευάγγελος δραστηριοποιείται στον χώρο της μεταλλοτεχνίας και κατασκευάζει μεταλλικές βάσεις κήπου ή εσωτερικών χώρων για γλάστρες, πιθάρια και πήλινα σκεύη από το 1980. Με γνώση πάνω σε ένα ευρύ φάσμα μεταλλικών κατασκευών (είδη κιγκαλερίας, μεταλλικά έπιπλα και διακοσμητικά κήπου, κατασκευές και μηχανήματα για ανθοπωλεία) αποφασίσαμε να εξειδικευτούμε στον τομέα που μας έδινε τις περισσότερες διακρίσεις, δηλαδή την δημιουργία, κατασκευή και προμήθεια διακοσμητικών βάσεων για γλάστρες λουλουδιών για κήπο, μπαλκόνια σπιτιού, εσωτερικών χώρων και εκθέσεων.Πλέον, το προσωπικό και οι εγκαταστάσεις μας, που βρίσκονται στο Δάτο Καβάλας, περιοχή της βορείου Ελλάδος, έχουν εξειδικευτεί στην παραγωγή σιδερένιων μεταλλικών διακοσμητικών βάσεων για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.Η πολυετής εμπειρία πάνω στις συρμάτινες μεταλλικές βάσεις, ο συνεχής εκσυγχρονισμός μηχανημάτων για την επεξεργασία μετάλλου και σωστή επιλογή πρώτων υλών (σύρμα Würth), μας επιτρέπει να παράγουμε μ

 5. ARCOM SP.J ARTUR WILK ROBERT ZIĘBA

  Πολωνία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. METALOINOX - SOLUÇÕES EM INOX À MEDIDA

  Πορτογαλία

 2. AÇODECOR

  Πορτογαλία

 3. L S J ENGINEERING LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. FAUSTINO & FERREIRA SA. - ESTRUTURAS METÁLICAS

  Πορτογαλία

 5. SYVADO

  Κάτω Χώρες

 1. OSNOVANIE SPOOO

  Λευκορωσία

 2. TAGLIABUE F.LLI S.N.C. DI ELIO E CARLO TAGLIABUE

  Ιταλία

 3. VOULOUX

  Γαλλία

 4. AMENAG AMELIORAT INSTALLAT BATIMENTS

  Γαλλία

 5. AUTOSABINA METAL

  Λιθουανία

 6. ONILLON ET FILS MÉTALLERIE

  Γαλλία

 7. GALVAKIT

  Γαλλία

 8. UNIC ROTAREX SRL

  Ρουμανία

 9. BTPMP - BATIMENTS TRAVAUX PUBLICS MIDI PYRENEES

  Γαλλία

 10. CONSTRUCTIONS VANNETAISES

  Γαλλία

 1. LES MAISONS DE PROVENCE CONSTRUCTION

  Γαλλία

 2. CLAZAY CONSTRUCTION

  Γαλλία

 3. ENTREPRISE DUJARDIN

  Γαλλία

 4. CHAUDRONNERIE SERRURERIE ALBIGEOISE CSA

  Γαλλία

 5. SERMECA STÉPHANOISE

  Γαλλία

 6. VALOR

  Πολωνία

 7. PREF ALP S.R.L.

  Ιταλία

 8. METALKOREKT

  Βουλγαρία

 9. SARL CEUTA NESSI

  Γαλλία

 10. ALFA CONCEPT

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ελαφριές μεταλλικές δομές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.877 επιχειρήσεις