• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ελαφριές μεταλλικές δομές

Αποτελέσματα για

Ελαφριές μεταλλικές δομές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TABELARAIZ

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η Tableraíz ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο 2011, είναι κορυφαίος φορέας στον τομέα της μεταλλικής κατασκευής, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων, εκ των οποίων, δομική προετοιμασία, παράδοση και συναρμολόγηση δομών για ηλιακά πάνελ. Η εμπειρογνωμοσύνη μας επεκτείνεται στην εφαρμογή μεταλλικών επενδύσεων, στην διαχείριση των διαδικασιών χορήγησης αδείας, στην εκτέλεση αρχιτεκτονικών και αστικών έργων πολιτικού μηχανικού και στην παροχή αυστηρής δομικής επίβλεψης. Με επικέντρωση στην αγορά των φωτοβολταϊκών, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ανταγωνιστικές λύσεις σχετικά με φωτοβολταϊκές δομές.Η Tableraíz σχεδιάζει λύσεις μηχάνευσης για φωτοβολταϊκά σύνολα και είναι ένας αξιόπιστος κατασκευαστής δομών για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις.Το όραμα μας είναι να είμαστε φορέας κλειδί στην αγορά, θέτοντας το ορόσημο της αριστείας, τόσο για προϊόντα δόμησης όσο και για υπηρεσίες κατεργασίας μετάλλων. Κινούμενοι από ένα σύνολο θεμελιωδών αξιών, που συμπεριλαμβάνουν την ηθική, ευθύνη, δέσμευση, ομαδικό πνεύμα και σεβασμό, έχουμε το κίνητρο να αφήσουμε ένα βιώσιμο αποτύπωμα. Με πλούσια εμπειρία και εξελιγμένη τεχνογνωσία που αποκτήσαμε με τα χρόνια, έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε ξεχωριστές λύσεις σε θέματα σχεδιασμού, δόμησης και μηχανικής. Σε κάθε έργο, οι πελάτες μπορούν να βασίζονται στον επαγγελματισμό μας, στην τεχνική καθοδήγηση και στην αδιαπραγμάτευτη μας δέσμευση στην ποιότητα. Η ικανότητα μας καλύπτει διάφορες όψεις: Προγραμματισμός, εφοδιασμός, συνοδεία, χορήγηση άδειας, επικαλύψεις, συναρμολογήσεις και κατασκευή. Δεσμευόμαστε στην παράδοση ποιότητας.

 2. SEMIN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η SEMIN είναι γαλλικός βιομηχανικός όμιλος που ειδικεύεται στην κατασκευή υλικών δόμησης. Προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις στους επαγγελματίες της οικοδομής και τις εσωτερικής ανακαίνισης κτιρίων. Από το 1838, η καινοτομία αποτελεί μέρος του DNA της SEMIN, πρωταρχικός μας στόχος είναι να αναπτύξουμε τεχνικές λύσεις που φέρουν μια άνεση στην εγκατάσταση και μια εξοικονόμηση χρόνου στα εργοτάξια. Η SEMIN διαθέτει 6 βιομηχανικούς χώρους στην Γαλλία και 4 σε διεθνές επίπεδο και απαριθμεί 650 συνεργάτες. Ο όμιλος παρουσιάζει ετήσιο τζίρο 160 εκ. € εκ των οποίων το 40% αφορά τις διεθνείς συναλλαγές σε περισσότερες από 66 χώρες στον κόσμο.Ο πελάτης βρίσκεται στην καρδιά της στρατηγικής μας, η άμεση πρόσβαση των ομάδων μας στο πεδίο σε συνδυασμό με την ευελιξία μας και την ανταπόκριση μας ξεχωρίζουν. Είμαστε πεπεισμένοι πως η ποιότητα της υπηρεσίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας αποτελεί κύρια προτεραιότητα.Η βούληση του ομίλου είναι να αναπτυχθεί με υπεύθυνο τρόπο ελέγχοντας όσο γίνεται περισσότερο το περιβαλλοντολογικό μας αποτύπωμα.

 3. MGR CARTS

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MGR CARTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταπετσαρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χειράμαξες, Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης, Ελαφριές μεταλλικές δομές, Ταπετσαρίες, υφάσματα, εξοπλισμος διακινησης εμπορευματων, Χειράμαξες, χειροποιητες ταπετσαριες, Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης, και αποσυναρμολογουμενες χειραμαξες διακινησης εμπορευματων. Έχει έδρα σε Cicerale, Ιταλία.

 4. AGRO-MATADEX. STEEL AND METAL PROCESSING

  Πολωνία

  Η εταιρεία μας παρέχει διεθνείς υπηρεσίες εμπορίου. Προμηθεύουμε ανταλλακτικά για γεωργικά μηχανήματα όπως ελατήρια και μήτρες, καθώς και προϊόντα για την κτηνοτροφία και για βιομηχανικούς τομείς εκτός γεωργίας. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες κατασκευής και εμπορίου, κυρίως από την περιοχή της Δυτικής Ευρώπης. Προσφέρουμε υπηρεσίες που απευθύνονται σε εταιρείες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν σε υπεργολαβία ένα μέρος ή όλη την παραγωγή τους από Πολωνικά εργοστάσια. Είμαστε επίσης οι αποκλειστικοί διανομείς ατσάλινων καλωδίων από ανοξείδωτο υψηλής ποιότητας από την Ιταλία.

 5. MPANOS M EYAGGELOS

  Ελλάδα

  Η εταιρία Μπάνος Μ. Ευάγγελος δραστηριοποιείται στον χώρο της μεταλλοτεχνίας και κατασκευάζει μεταλλικές βάσεις κήπου ή εσωτερικών χώρων για γλάστρες, πιθάρια και πήλινα σκεύη από το 1980. Με γνώση πάνω σε ένα ευρύ φάσμα μεταλλικών κατασκευών (είδη κιγκαλερίας, μεταλλικά έπιπλα και διακοσμητικά κήπου, κατασκευές και μηχανήματα για ανθοπωλεία) αποφασίσαμε να εξειδικευτούμε στον τομέα που μας έδινε τις περισσότερες διακρίσεις, δηλαδή την δημιουργία, κατασκευή και προμήθεια διακοσμητικών βάσεων για γλάστρες λουλουδιών για κήπο, μπαλκόνια σπιτιού, εσωτερικών χώρων και εκθέσεων.Πλέον, το προσωπικό και οι εγκαταστάσεις μας, που βρίσκονται στο Δάτο Καβάλας, περιοχή της βορείου Ελλάδος, έχουν εξειδικευτεί στην παραγωγή σιδερένιων μεταλλικών διακοσμητικών βάσεων για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.Η πολυετής εμπειρία πάνω στις συρμάτινες μεταλλικές βάσεις, ο συνεχής εκσυγχρονισμός μηχανημάτων για την επεξεργασία μετάλλου και σωστή επιλογή πρώτων υλών (σύρμα Würth), μας επιτρέπει να παράγουμε μ

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. METALOINOX - SOLUÇÕES EM INOX À MEDIDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία METALOINOX - SOLUÇÕES EM INOX À MEDIDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Παράθυρα αλουμινίου, Μεταλλικές σκάλες, Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Παράθυρα αλουμινίου, Μεταλλικές σκάλες, και μεταλλικές και ανοξείδωτες κατασκευές. Έχει έδρα σε Vagos, Πορτογαλία.

 2. ARCOM SP.J ARTUR WILK ROBERT ZIĘBA

  Πολωνία

  Η εταιρεία ARCOM SP.J ARTUR WILK ROBERT ZIĘBA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα ραφιων, και μεταλλικα καλαθια. Έχει έδρα σε Rzezawa, Πολωνία.

 3. AÇODECOR

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία AÇODECOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί θόλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Ελαφριές μεταλλικές δομές, μεταλλική κατασκευή, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, κουφωματα για οικοδομες, και Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει έδρα σε Vila Do Conde, Πορτογαλία.

 4. LSJ ENGINEERING LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία LSJ ENGINEERING LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές σκάλες, Μεταλλικές σκάλες, και σκαλες κατα παραγγελια. Έχει έδρα σε Shoeburyness, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. FAUSTINO & FERREIRA SA. - ESTRUTURAS METÁLICAS

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία FAUSTINO & FERREIRA SA. - ESTRUTURAS METÁLICAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικες κατασκευες. Έχει έδρα σε Touria, Πορτογαλία.

 1. SYVADO

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία SYVADO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυψομαρμαρα για μεταλλο, και επενδυσεις προσοψεων. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

 2. OSNOVANIE SPOOO

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία OSNOVANIE SPOOO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά και δικτυωτά πλέγματα, Ελαφριές μεταλλικές δομές, εκπονηση μεταλλικων κατασκευων για δημοσια εργα, Μεταλλικά και δικτυωτά πλέγματα, κατασκευη πλεγματων, και Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει έδρα σε Zhlobin, Λευκορωσία.

 1. TAGLIABUE F.LLI S.N.C. DI ELIO E CARLO TAGLIABUE

  Ιταλία

  Η εταιρεία TAGLIABUE F.LLI S.N.C. DI ELIO E CARLO TAGLIABUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιφράξεις και πύλες, κιγκλιδωματα ασφαλειας, Περιφράξεις και πύλες, παντζουρια κατα παραγγελια, και κιγκλιδωματα απο σφυρηλατημενο σιδηρο. Έχει έδρα σε Lentate Sul Seveso, Ιταλία.

 2. ATELIERS DE METALLERIE DECORATIVE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ATELIERS DE METALLERIE DECORATIVE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικες κατασκευες. Έχει έδρα σε La-Chapelle-Heulin, Γαλλία.

 3. RACKSANDROLLS

  Πολωνία

  Η εταιρεία RACKSANDROLLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει έδρα σε Stara Kiszewa, Πολωνία.

 4. SERMECA STÉPHANOISE

  Γαλλία

  Η εταιρεία SERMECA STÉPHANOISE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαφριές μεταλλικές δομές, Μεταλλικά χωρίσματα, Ελαφριές μεταλλικές δομές, μεταλλικοι σκελετοι, Μεταλλικά χωρίσματα, και Κουβέρτα. Έχει έδρα σε LA RICAMARIE, Γαλλία.

 5. S.M.TECH MICHAŁ SIWIEC

  Πολωνία

  Η εταιρεία S.M.TECH MICHAŁ SIWIEC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει έδρα σε Knurów, Πολωνία.

 6. UNIC ROTAREX SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία UNIC ROTAREX SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη ανοξειδωτων πλαισιων, και μεταλλικες φερουσες κατασκευες για τον τομεα των κατασκευων. Έχει έδρα σε Bistrita, Ρουμανία.

 7. CHAPES SYSTEMES

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHAPES SYSTEMES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαφριές μεταλλικές δομές, Σκαλωσιές και σκάλες, Ελαφριές μεταλλικές δομές, Σκαλωσιές και σκάλες, και Εσωτερικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Orsan, Γαλλία.

 8. METALKOREKT

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία METALKOREKT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει έδρα σε varna, Βουλγαρία.

 1. KRONO SYSTEM S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία KRONO SYSTEM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει έδρα σε Mansue', Ιταλία.

 2. M.P.S. DI SALVALAGGIO PAOLO

  Ιταλία

  Η εταιρεία M.P.S. DI SALVALAGGIO PAOLO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντιανεμικα διχτυα. Έχει έδρα σε Treviso, Ιταλία.

 3. ONILLON ET FILS MÉTALLERIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ONILLON ET FILS MÉTALLERIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει έδρα σε Jallais, Γαλλία.

 4. CLAZAY CONSTRUCTION

  Γαλλία

  Η εταιρεία CLAZAY CONSTRUCTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τοιχοποιία - εργασίες, Ελαφριές μεταλλικές δομές, Τοιχοποιία - εργασίες, Ελαφριές μεταλλικές δομές, και θεμελια κτιριων. Έχει έδρα σε Bressuire, Γαλλία.

 5. BATI. RENO. SERVICE

  Γαλλία

  Η εταιρεία BATI. RENO. SERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαφριές μεταλλικές δομές, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Ελαφριές μεταλλικές δομές, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Creil, Γαλλία.

 6. ETS PATFOORT BATIMENT

  Γαλλία

  Η εταιρεία ETS PATFOORT BATIMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαφριές μεταλλικές δομές, Σκαλωσιές και σκάλες, Ελαφριές μεταλλικές δομές, Σκαλωσιές και σκάλες, και Έργα πολιτικού μηχανικού. Έχει έδρα σε Curgies, Γαλλία.

 7. ENTREPRISE DUJARDIN

  Γαλλία

  Η εταιρεία ENTREPRISE DUJARDIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαφριές μεταλλικές δομές, Σκαλωσιές και σκάλες, Ελαφριές μεταλλικές δομές, Σκαλωσιές και σκάλες, τηλεσκοπικες μηχανοκινητες ανυψωτικες εξεδρες, και ανυψωτικες πλατφορμες. Έχει έδρα σε Roubaix, Γαλλία.

 8. LASER CHAPE

  Γαλλία

  Η εταιρεία LASER CHAPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ελαφριές μεταλλικές δομές, Σκαλωσιές και σκάλες, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ελαφριές μεταλλικές δομές, και Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει έδρα σε Lauzerville, Γαλλία.

 9. QUICKBASE FOUNDATIONS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία QUICKBASE FOUNDATIONS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θεμελιώσεις - έργα, πασσαλοι θεμελιωσης, θεμελια κτιριων, Θεμελιώσεις - έργα, και βαθιες θεμελιωσεις. Έχει έδρα σε Bromsgrove, Ηνωμένο Βασίλειο.

 10. VOULOUX

  Γαλλία

  Η εταιρεία VOULOUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταθμοί παραγωγής ενέργειας με καύσιμο λιγνίτη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ελαφριές μεταλλικές δομές, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Προεπεξεργασμένες μηχανικές ατσάλινες κατασκευές, και Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει έδρα σε Dallet, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ελαφριές μεταλλικές δομές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.306 Επιχειρήσεις