• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ελατήρια

Αποτελέσματα για

Ελατήρια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FANUVA TEKSTIL HALI VE MOBILYA

  Τουρκία

  H Fanuva είναι μια ηγετική εταιρεία εξαγωγής, κατασκευής και εταίρος παροχής λύσεων στην Τουρκία. Οι πελάτες μας προέρχονται από περισσότερες από 50 διαφ. χώρες. Έχουμε κατηγορίες τεράστιων παραγωγικών γραμμών όπως συστατικά στρωμάτων, εκ των οποίων ανθεκτικό ύφασμα στρωμάτων, ετικέτες, αφρό, μονάδες ελατηρίων, ταινία άκρου, τσόχα, ελατήρια σε θήκες ή ανοικτού τύπου (bonnell). Κάλυμμα στρώματος. Μη υφαντό, με άμεση κλώση, εμφυσημένο, κλινοστρωμνή.. Μαξιλάρι ύπνου, πάπλωμα, κάλυμμα, προστατευτικό στρώματος. έπιπλα όπως κλασικά έπιπλα, τύπου Chesterfield, τούρκικα έπιπλα, πολυτελείς καναπέδες, σετ καθισμάτων, μεταβλητά μασίφ έπιπλα, βάση στρωμάτων όπως κουτί με ελατήρια, κουτί αποθήκευσης, προσκέφαλο. Συστατικά επίπλων όπως ύφασμα ταπετσαρία, πόδια κ.λπ. Εργα επίπλωσης ξενοδοχείων, εστιατορίων, πολυτελών κατοικιών. Έπιπλα κήπου, κούνια, καρέκλα εσωτερικού/εξωτερικού χώρου, αιώρα και χαλύβδινες δομές κήπου, ατσάλινη δοκός και αντισκουριακή επένδυση, κατάλληλο για εξωτερικό χώρο, ιδανικό για οποιοδήποτε χώρο, όπως καθιστικό, μπαλκόνι, στέγαστρο, κήπο κ.λπ. Αιώρα με θήκη μεταφοράς. Η αποστολή μας είναι να επιταχύνουμε την ανάπτυξη των επιχειρήσεων με επικεντρωμένη και προληπτικές λύσεις. Εισάγουμε και εξάγουμε για λογαριασμό σας, αναλαμβάνουμε τις τελωνειακές διαδικασίες, την διαχείριση διακίνησης καθώς και την εγγύηση ποιότητας και τους ελέγχους. Δοκιμάζουμε τις προβλεπόμενες ανάγκες στοχευμένων πελατών με συμπλήρωση ερωτηματολογίων από τους πελάτες στόχους και διευκρινίζοντας τις ανάγκες της εφοδιαστικής τους αλυσίδας. Οι ειδικές ανάγκες κλειδιά είναι η ποιότητα, τιμή, επιλογές, εξατομίκευση, διαθεσιμότητα και χρόνος παράδοσης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε απορία μέσω Whatsapp +905374089350 ή μήνυμα info@fanuva.com.

 2. LESJÖFORS INDUSTRIAL SPRINGS & PRESSINGS GMBH

  Γερμανία

  Ο όμιλος Lesjöfors είναι παγκοσμίως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τεχνικών ελατηρίων. Το πρόγραμμα προϊόντων τεχνολογίας ελατηρίων περιλαμβάνει συρμάτινα και πλακέ ελατήρια, πρεσαριστά και κεκαμένα εξαρτήματα, καθώς και αερόσουστες. Η εμπειρία μας ως εργοστάσιο ελατηρίων χρονολογείται από το 1852. Σήμερα, περισσότεροι από 1800 δραστήριοι συνεργάτες φροντίζουν ώστε τα πάντα να λειτουργούν απρόσκοπτα και επαγγελματικά από τον τεχνικό σχεδιασμό και τον υπολογισμό των ελατηρίων έως την αποστολή. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στους τομείς των ελατηρίων, της τεχνολογίας διάτρησης και κάμψης παρέχουμε στους πελάτες μας προσαρμοσμένες λύσεις, οι οποίες μπορούν να υλοποιούνται γρήγορα χάρη στην ευέλικτη παραγωγική ικανότητά μας. Όσον αφορά στη συνεχή παγκοσμιοποίηση, είμαστε παρόντες διεθνώς. Επί του παρόντος διατηρούμε μονάδες παραγωγής και διάθεσης στη Σουηδία, τη Φινλανδία, στη Νορβηγία, στη Δανία, στη Γερμανία, στην Ολλανδία, στη Μεγάλη Βρετανία, στη Σλοβακία, στη Λετονία, στη Ρωσία, στην Κίνα, στην Ταϊλάνδη, στη Σιγκαπούρη, στο Μεξικό και στις ΗΠΑ.

 3. SCHNORR GMBH

  Γερμανία

  Κατασκευαστής δισκοειδών ελατηρίων, ασφαλιστικών ροδελών και ροδελών σύσφιξης, κυματοειδών ελατηρίων, πρεσαριστών εξαρτημάτων από χάλυβα ελατηρίων. Τα προϊόντα SCHNORR® αποτελούν την πρώτη επιλογή παντού όπου το μέταλλο εξυπηρετεί με τη δύναμη και τη μορφή απαιτητικές λειτουργίες κίνησης, απόσβεσης, ασφάλισης. Ως πρωτοπόρος στον τομέα εφαρμογών των δισκοειδών ελατηρίων, ο Adolf Schnorr ίδρυσε το 1908 τη διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση. Η SCHNORR® είναι σήμερα μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις λύσης προβλημάτων στον τομέα των δισκοειδών ελατηρίων και τις ασφάλισης βιδών με παγκοσμίως δικτυωμένα παραρτήματα διάθεσης. Εκτός από τη μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του πεσαρίσματος και του τορναρίσματος, η επιχείρηση διαθέτει επίσης την τεχνολογία της κοπής ακριβείας, την τεχνογνωσία της παραγωγής ευαίσθητων στη στρέβλωση δισκοειδών ελατηρίων και μια ακόμη ομάδα προϊόντων – το κυματοειδές ελατήριο ως εξάρτημα σχεδίασης.

 4. P.J. PRAUSE DUROTEC GMBH

  Γερμανία

  Ο Paul Joachim Prause ίδρυσε το 1974 την εταιρεία Schichtstofftechnik Prause, η οποία μετονομάστηκε το 1998 σε P. J. Prause Durotec GmbH. Η P. J. Prause συνέβαλλε σημαντικά στην ανάπτυξη των τεχνικών εφαρμογών πλαστικών φυλλοειδών ελατηρίων στη Γερμανία και στην Ευρώπη με το σύνθετο ινώδες υλικό Scotchply™ στο πλαίσιο του ομίλου 3M. Η Prause Durotec GmbH διαθέτει έτσι εμπειρία άνω των 35 ετών στη παραγωγή και στις εφαρμογές φυλλοειδών ελατηρίων από ινώδη σύνθετα υλικά κατασκευής. Η Prause Durotec είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση με 16 συνεργάτες και πελατολόγιο από ολόκληρο τον κόσμο. Το πρόγραμμα παραγωγής περιλαμβάνει κάθε διαμόρφωση φυλλοειδών ελατηρίων επίπεδης μορφής με ίνες υάλου E, ίνες υάλου S και ανθρακονήματα σε μήτρα εποξειδικών ρητινών. Τα χρησιμοποιούμενα κατά την επεξεργασία UD-Prepregs (UD = μονοκατευθυντικά) πληρούν τις απαιτήσεις των αεροπορικών και στρατιωτικών προτύπων.

 5. RÖHRS, DR. WERNER

  Γερμανία

  Είμαστε γνωστοί σε ολόκληρο τον κόσμο ως εξειδικευμένος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων υψηλής καταπόνησης από το 1919. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ελατήρια κάθε είδους και μορφής. Το πρόγραμμα παραγωγής περιλαμβάνει ιδίως ελατήρια πίεσης από στρογγυλό/επίπεδο σύρμα, δισκοειδή/ελικοειδή δισκοειδή ελατήρια, ελατήρια πολλαπλών συρμάτων και πολλά άλλα. Προϊόντα: φυλλοειδή, επίπεδα και διαμορφωμένα ελατήρια, ελατήρια απόσβεσης & πίεσης, ελατήρια επίπεδου σύρματος & πολλαπλών συρμάτων, πέλματα οριζοντίωσης, σπειροειδή και δισκοειδή ελατήρια, ελατήρια στρέψης, στροβιλιστές κλπ.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MONNINGER FEDERN GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και πάνω από 75 χρόνια, η Monninger είναι ειδική στα ελατήρια από ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα. Η πείρα, οι σχέσεις με τους πελάτες και η εξασφάλιση ποιότητας πάντα αποτελούσαν τη βάση της επιτυχίας μας. Ήδη το 1994 πιστοποιηθήκαμε για πρώτη φορά σύμφωνα με το ISO 9001. Το 2012 εισήλθαμε σε μια νέα εποχή με την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO TS 16949, το οποίο χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητές μας. Από την ακμαία επιχείρηση έχει προκύψει εδώ και καιρό ένα εμπορικό σήμα που έχει αποκτήσει όνομα, τόσο μεταξύ των πελατών όσο και σε ειδικευμένους κύκλους. Η καλή φήμη βασίζεται σε αξιόπιστες σταθερές - από την ίδρυση το 1945 μέχρι σήμερα: Ακρίβεια. Δυναμική. Πνεύμα μηχανικού. Ενεργοποίηση της δυναμικής. Είναι ώρα να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε αυτές τις βασικές ικανότητες, να προσανατολίσουμε στρατηγικά την επιχείρηση στο μέλλον και να την προβάλουμε και προς τα έξω. Σε στενή συνεργασία με την εταιρεία παροχής συμβουλών σε θέματα σημάτων solldesign, η Monninger ανέπτυξε μια επανεκκίνηση εμπορικού σήματος, η οποία δημιουργεί ταυτότητα και στέλνει σαφή μηνύματα.

 2. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία και σάς εγγυόμαστε τη σωστή λειτουργία. Από τις εγκαταστάσεις μας στο Altenberge (Γερμανία ) και στο Kaohsiung (Ταϊβάν) δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως ως προμηθευτής συστημάτων για βιομηχανικές επιχειρήσεις. Σταθερή συγκράτηση! Με τα υψηλής ποιότητας στοιχεία σύνδεσης της εταιρείας μας είμαστε σε θέση να συναρμολογούμε με ασφαλή τρόπο διάφορα υλικά και εξαρτήματα. Προκειμένου να αποκομίσετε οφέλη από τη συνεργασία μας, διευκολύνουμε επιπρόσθετα το έργο σας με πολλές εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ό, τι αφορά στη βίδα, στο παξιμάδι κλπ. Ευέλικτη εξυπηρέτηση! Είτε από την έδρα μας στο Altenberge της Βεστφαλίας είτε από την αντιπροσωπεία μας στο Kaohsiung της Ταϊβάν διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε βιομηχανικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων.

 3. DIETZ GMBH

  Γερμανία

  Η παραγωγή ελατηρίων απαιτεί μέγιστη ακρίβεια ώστε να πληρούνται όλες οι απαιτήσεις για τις σύνθετες δομές και τη λειτουργικότητά τους. Λόγω των αυξανόμενων απαιτήσεων ποιότητας μετεξελίσσουμε διαρκώς τα υλικά κατασκευής και τα προϊόντα. Η λειτουργικότητά τους διασφαλίζεται με διαρκείς ελέγχους ποιότητας. Είναι αυτονόητο ότι θέτουμε στη διάθεσή σας τα αποτελέσματα των ελέγχων. Κατά την παραγωγή ελατηρίων και εξαρτημάτων κυρτωμένου σύρματος σάς εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα μας τηρούν αυτό που υπόσχονται. Στόχος μας είναι η μέγιστη ασφάλεια εφοδιασμού και η κατά το δυνατόν όχι χρονοβόρα διαδικασία διεκπεραίωσης για τους πελάτες μας. Αυτό διασφαλίζεται με το δικό μας υποστηριζόμενο με βάση δεδομένων σύστημα τήρησης αποθέματος – στην αποθήκη πρώτων υλών και στην αποθήκη έτοιμων εξαρτημάτων. Χάρη στις συμπαγείς δομές και διαδικασίες μας είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε εξαιρετικά ευέλικτα στις δικές απαιτήσεις διοικητικής μέριμνας.

 4. ZIMMERMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Γερμανία

  Η ZIMMERMANN Technische Federn είναι εξειδικευμένος προμηθευτής εξειδικευμένων και μαζικής παραγωγής αναρτήσεων και συγκροτημάτων για σύνθετες εφαρμογές. Η έδρα της ZIMMERMANN Technische Federn GmbH βρίσκεται στο Dreiländereck και ακριβέστερα στο Leutersdorf. Εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια, οι Zimmermann διαθέτουν εμπειρία στην ανάπτυξη και στην παραγωγή σύνθετων συστημάτων ελατηρίων. Με την πάροδο του χρόνου έχει καλλιεργηθεί μια στενή σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πελατών, συνεργατών και της διεύθυνσης της επιχείρησης. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει ελατήρια πίεσης, έλξης και στρέψης, συρμάτινα και διάτρητα κεκαμένα εξαρτήματα, σύνθετα δισκοειδή και σπειροειδή ελατήρια έως πολυδιάστατα συγκροτήματα. Δεν γίνεται, δεν υπάρχει! Η ZIMMERMANN Technische Federn GmbH θέτει εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις στον εαυτό της και την ποιότητα των συστημάτων ελατηρίων της. Χάρη στην άρτια εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των συνεργατών της, η ZIMMERMANN έχει αποκτήσει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στον τομέα της.

 5. ROSTA AG

  Ελβετία

  Η ROSTA αποτελεί πρώτη επιλογή για συστήματα ελατηρίων από καουτσούκ και συστήματα απόσβεσης. Με άνω των 70 ετών εμπειρία, η ROSTA είναι ο παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής εδράνων ελατηρίων από καουτσούκ. Τα πάντα ξεκίνησαν στα μέσα της δεκαετίας του 1940, όταν ανατέθηκε στον κύριο Rohr στο Staufen (RoSta) να αναπτύξει μια απλή και οικονομική λύση για την υποστήριξη αξόνων ρυμουλκουμένων. Οι τρεις κύριες λειτουργίες, η ανάρτηση, η απόσβεση και η έδραση οδήγησαν στο στοιχείο ελατηρίου από καουτσούκ ROSTA. Η ROSTA AG εξάγει σήμερα τα προϊόντα της σε ποσοστό άνω του 90%. Με έξι θυγατρικές εταιρείες και 35 αντιπροσώπους πωλήσεων. Με μια σαφή στρατηγική ανάπτυξης η ROSTA επεκτείνεται σε όλα τα επίπεδα.

 1. PIERON GMBH

  Γερμανία

  Από το 1925, η PIERON, μια οικογενειακή επιχείρησης στην 4η γενιά, παράγει τεχνικά ελατήρια για όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Επικεντρωνόμαστε στην αυτοκινητοβιομηχανία, στην ηλεκτρική βιομηχανία και στη βιομηχανία αθλητικών ειδών. Στη μονάδα του Bocholt υλοποιούν περισσότεροι από 270 συνεργάτες σε ένα χώρο παραγωγής περίπου 20.000 m² συνεχώς νέες λύσεις στους τομείς προϊόντων δακτυλιοειδών ελατηρίων, ελατηρίων πίεσης και στρέψης, καθώς και πρεσαριστά, κυρτωμένα και συρμάτινα κυρτωμένα εξαρτήματα. Ειδικά εξαρτήματα και συγκροτήματα συμπληρώνουν το φάσμα των προϊόντων. Υπερσύγχρονες μέθοδοι παραγωγής διασφαλίζουν την παραγωγή που πληροί μέγιστες απαιτήσεις.

 2. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Γερμανία

  Είμαστε ένας μικρομεσαίος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων από το Schwabach κοντά στη Νυρεμβέργη και σήμερα παρουσιαζόμαστε με περίπου 50 συνεργάτες ως παραδοσιακός και εξειδικευμένος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων και κυρτωμένων εξαρτημάτων από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα για ειδικές λύσεις προβλημάτων έως την παραγωγή μεγάλων σειρών. Η καινοτομία στην Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG διασφαλίζεται με την τεχνογνωσία. Τεχνογνωσία είναι να ανατρέχει κανείς στην εμπειρία και να προσβλέπει στις πλέον σύγχρονες εξελίξεις. Οι καινοτομικές λύσεις χρειάζονται και τα δύο. Αξιοποιήστε λοιπόν την εμπειρία, τη γνώση, την ποιότητα και την ασφάλεια παράδοσης της εταιρείας μας.

 1. ACE STOSSDÄMPFER GMBH

  Γερμανία

  Περιορίζουμε τα πάντα εκτός από τις προσδοκίες σας. Η ACE είναι η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα των βιομηχανικών συστημάτων απόσβεσης με αντιπροσωπείες σε 45 χώρες σε όλες τις ηπείρους. Η ACE εκπροσωπείται με ιδιαίτερη επιτυχία από το 1978 στη γερμανική αγορά. Μόνο εκεί εργάζονται 25 μηχανικοί σε καθημερινή βάση για τη μετεξέλιξη της γκάμας προϊόντων. Οι πελάτες της ACE αποκομίζουν οφέλη από μελετημένες λύσεις, πολύτιμες καινοτομίες και υποδειγματική υποστήριξη σε ό, τι αφορά στα συστήματα απόσβεσης. Χάρη στη συνεργασία με κορυφαίες επιχειρήσεις κατασκευής μηχανημάτων, ιδίως το γερμανικό παράρτημα της ACE έχει εδραιωθεί ως πρωτοπόρος της τεχνολογικής προόδου. Τα πλεονεκτήματα για τους πελάτες είναι σαφή: εξειδικευμένη υποστήριξη επιτόπου και τηλεφωνικά, σχεδιασμός με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, παράδοση χωρίς ελάχιστες ποσότητες από ένα τεμάχιο με ελάχιστες προθεσμίες, εξελιγμένα παρελκόμενα συναρμολόγησης και λειτουργίας, ρεαλιστικές τιμές

 2. POHL METALL GMBH

  Αυστρία

  Κατασκευή πρεσαριστών εξαρτημάτων, εξαρτημάτων κυρτωμένου σύρματος, ελατηρίων, εξαρτημάτων σωλήνων, καθώς και επεξεργασία επιφανειών, θερμική επεξεργασία, γραφείο μελετών μηχανολογίας - ανάλυση υλικών - με φασματόμετρο ακτίνων Χ και φασματόμετρο φλόγας.Η εταιρεία Pohl Metall με έδρα στην περιοχή Ötztal-Bahnhof στο Τιρόλο της Αυστρίας παράγει μεταλλικά εξαρτήματα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία κατασκευάζονται σε διαδικασίες πρεσαρίσματος, κύρτωσης, συμπίεσης και επεξεργασίας σωλήνων.Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στην κατασκευή μικρών μεταλλικών εξαρτημάτων για τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.Κατασκευάζονται πρεσαριστά εξαρτήματα, κυρτωμένα εξαρτήματα, ελατήρια, εξαρτήματα για σωλήνες, εξαρτήματα για σχοινιά και συναρμολογημένα συγκροτήματα.Στηρίζουμε τους πελάτες μας από την κατασκευή πρωτοτύπων μέχρι τη μεγάλη παραγωγή σειρών προϊόντων.Οι παροχές υπηρεσιών μας στο πλαίσιο της επεξεργασίας μετάλλου στην Αυστρία περιλαμβάνουν επίσης την επεξεργασία επιφανειών, τη θερμική επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διασφάλιση ποιότητας.

 3. ADRIATICA MOLLE SRL

  Ιταλία

  Η Adriatica Molle ιδρύθηκε το 1977 ως οικογενειακή επιχείρηση, σε λίγο περισσότερο από μια δεκαετία, επεκτάθηκε και έφτασε σε εξέχουσα θέση στην ιταλική αγορά στον τομέα παραγωγής ελατηρίων και επεξεργασίας μεταλλικών συρμάτων. Η δέσμευση για έρευνα και σχεδιασμό, με την παροχή τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων, επέτρεψε στην Adriatica Molle να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες των πιο ποικίλων τομέων προϊόντων, παρέχοντας επαρκείς κατασκευαστικές λύσεις.

 4. N.M.C. NUOVO MOLLIFICIO CAMPANO SRL

  Ιταλία

  Η Nuovo Mollificio Campano srl σχεδιάζει και παράγει ελατήρια και κομμένες λάμες από χάλυβα και ειδικά κράματα για όλες τις βιομηχανίες. Κυρίως για τους τομείς της ηλεκτρομηχανικής, του αυτοκινήτου, της αεροναυπηγικής και της ναυπηγικής βιομηχανίας. Η ομάδα μας διαθέτει έναν στόλο μηχανημάτων αιχμής που μας επιτρέπει να παράγουμε διάφορα είδη ελατηρίων

 5. GUTEKUNST FEDERN

  Γερμανία

  Η Gutekunst Federn είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελατηρίων στην Ευρώπη. Εκτός από 12603 διαφορετικά μεγέθη ελατηρίων συμπίεσης, ελατηρίων έλξης, σπειροειδών ελατηρίων και συρμάτινα εξαρτήματα της αποθήκης, η Gutekunst Federn αναπτύσσει και παράγει ειδικά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Η Gutekunst Federn δεν είναι απλώς κατασκευαστής μεταλλικών ελατηρίων υψηλής ποιότητας, αλλά και συνεργάτης και πάροχος υπηρεσιών στους πελάτες της. Κατάλογος & υπολογισμός ελατηρίων, εφαρμογή δεδομένων CAD στην ιστοσελίδα www.federnshop.com.

 6. KESSEN RESSORTS

  Βέλγιο

  Τα ελατήρια Kessen προκύπτουν από την επιχείριση που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή βιομηχανικών ελατηρίων, στη συναρμολόγηση εξαρτημάτων και συναρμολογημένα σύρματα. Ελατήρια συμπίεσης, ελατήρια με ελάσματα, ελατήρια έλξης, ελατήρια στρέψης, τεμάχια κάθε είδους εκτός από σύρματα. Κατασκευάζονται εν ψυχρώ αλλά και εν θερμώ για διαμέτρους που κυμαίνονται από 0, 1 χιλ. ως 60 χιλ. Οι κύριοι τομείς δραστηριοτήτων μας είναι η σιδηρουργία, η ηλεκτρονική, η αεροπορία, η βιομηχανία τροφίμων κ.λπ.

 7. PRENASPIRE

  Γαλλία

 8. ELEVEN GROUP

  Πορτογαλία

 1. PRÄZISIONSTECHNIK GMBH FEDERMECHANIK & ELEKTROTECHNIK

  Γερμανία

 2. WOLFF & STÜBECKE DRAHT- UND METALLWAREN E.K. INH. CHRISTIAN CASARINI

  Γερμανία

 3. MOLLIFICIO G.R. SRL

  Ιταλία

 4. ALCOMEX FEDERN GMBH

  Γερμανία

 5. FBTEC KNOCHE & MORK GMBH

  Γερμανία

 6. MOLLIFICIO PADANO SRL

  Ιταλία

 7. GERMANIA-WERK SCHUBERT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 8. TFC LTD DEUTSCHLAND

  Γερμανία

 9. GEBRÜDER HAHN GMBH

  Γερμανία

 10. FWH FEDERNFABRIK WILHELM HESSE GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ελατήρια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.344 επιχειρήσεις