• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ελατήρια με δίσκους

Αποτελέσματα για

Ελατήρια με δίσκους - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MÜHL GMBH BEFESTIGUNGSMATERIALIEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MÜHL στο Leopoldshöhe είναι η εξειδικευμένη επιχείρηση για καινοτομικά συστήματα στερέωσης. Καταρτισμένοι ειδικοί πωλητές σάς παρέχουν συμβουλές και φροντίζουν για τη γρήγορη και χαμηλού κόστους υλοποίηση του εκάστοτε ζητήματος. Η MÜHL διαθέτει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα τυποποιημένων και ειδικών βιδωτών συνδέσμων σε κάθε έκδοση και υλικό. Χάρη στη γρήγορη διεκπεραίωση της παραγγελίας με εξυπηρέτηση 24 ωρών. Στο πλαίσιο αυτό, στο επίκεντρο βρίσκεται η ποιότητα των προϊόντων.

 2. LESJÖFORS INDUSTRIAL SPRINGS & PRESSINGS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Lesjöfors είναι παγκοσμίως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τεχνικών ελατηρίων. Το πρόγραμμα προϊόντων τεχνολογίας ελατηρίων περιλαμβάνει συρμάτινα και πλακέ ελατήρια, πρεσαριστά και κεκαμένα εξαρτήματα, καθώς και αερόσουστες. Η εμπειρία μας ως εργοστάσιο ελατηρίων χρονολογείται από το 1852. Σήμερα, περισσότεροι από 1800 δραστήριοι συνεργάτες φροντίζουν ώστε τα πάντα να λειτουργούν απρόσκοπτα και επαγγελματικά από τον τεχνικό σχεδιασμό και τον υπολογισμό των ελατηρίων έως την αποστολή. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στους τομείς των ελατηρίων, της τεχνολογίας διάτρησης και κάμψης παρέχουμε στους πελάτες μας προσαρμοσμένες λύσεις, οι οποίες μπορούν να υλοποιούνται γρήγορα χάρη στην ευέλικτη παραγωγική ικανότητά μας. Όσον αφορά στη συνεχή παγκοσμιοποίηση, είμαστε παρόντες διεθνώς. Επί του παρόντος διατηρούμε μονάδες παραγωγής και διάθεσης στη Σουηδία, τη Φινλανδία, στη Νορβηγία, στη Δανία, στη Γερμανία, στην Ολλανδία, στη Μεγάλη Βρετανία, στη Σλοβακία, στη Λετονία, στη Ρωσία, στην Κίνα, στην Ταϊλάνδη, στη Σιγκαπούρη, στο Μεξικό και στις ΗΠΑ.

 3. MASCHINENTECHNIK PRETZSCHENDORF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε κατασκευαστές μηχανικών στοιχείων σύνδεσης, εξαρτημάτων μηχανών και κατασκευασμένων με CNC τμημάτων σχεδίασης. Το πρόγραμμα προϊόντων μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: - φρεζαρισμένα εξαρτήματα CNC σύμφωνα με τα σχέδια του πελάτη - ελατήρια προσαρμογής σύμφωνα με το DIN 6885 - σφήνες σύμφωνα με το DIN 6886 - εφαπτόμενες σφήνες σύμφωνα με το DIN 271 - περικόχλια T σύμφωνα με το DIN 508 και ρομβοειδή περικόχλια - κωνικές σφήνες σύμφωνα με το DIN 6887 - ήλοι με εγκοπές σύμφωνα με το ISO 8746 (DIN 1476), ISO 8747 (DIN 1477) - σωληνοειδή πριτσίνια σύμφωνα με το DIN 7340, DIN 7339 κατόπιν αιτήματος - ελατήρια δίσκου σύμφωνα με το DIN 6888. Σχεδόν όλα τα εξαρτήματα DIN μπορούν επίσης να κατασκευαστούν σε τροποποιημένη μορφή ως εξαρτήματα σχεδίασης. Είναι δυνατές οι ακόλουθες μέθοδοι επεξεργασίας: πριόνισμα, φρεζάρισμα, διάτρηση, βύθιση, κοπή σπειρωμάτων (συμπεριλαμβανομένων των σπειρωμάτων σε ίντσες και των αμερικανικών σπειρωμάτων), λείανση επιφανειών, λείανση σε περιστρεφόμενο τύμπανο. Τα εξαρτήματά μας χρησιμοποιούνται σε ευρύ φάσμα κλάδων, π.χ. μηχανολογία, ηλεκτρική βιομηχανία και ηλεκτρονικά βιομηχανία, κατασκευή κιβωτίων ταχυτήτων, οικοδομικές εργασίες και πολλά άλλα.

 4. ADRIATICA MOLLE SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Adriatica Molle ιδρύθηκε το 1977 ως οικογενειακή επιχείρηση, σε λίγο περισσότερο από μια δεκαετία, επεκτάθηκε και έφτασε σε εξέχουσα θέση στην ιταλική αγορά στον τομέα παραγωγής ελατηρίων και επεξεργασίας μεταλλικών συρμάτων. Η δέσμευση για έρευνα και σχεδιασμό, με την παροχή τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων, επέτρεψε στην Adriatica Molle να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες των πιο ποικίλων τομέων προϊόντων, παρέχοντας επαρκείς κατασκευαστικές λύσεις.

 5. PRESSIRESSORT

  Γαλλία

  Μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή και εμπορία ελατηρίων κάθε είδους για τη βιομηχανία, την αεροναυπηγική, την πυρηνική, τη μηχανική και τις μεταφορές, ελατήρια για ναυπηγικές εργασίες επισκευής, για την πετροχημεία, τον αγροδιατροφικό τομέα και την ιατρική. Η PRESSIRESSORT δραστηριοποιείται επίσης τον τομέα των υδροηλεκτρικών φραγμάτων. Παρέχουμε παραγωγή ελατηρίων κατά παραγγελία και σχεδιασμό με υποβοήθηση υπολογιστή. Βαθμονόμηση ελατηρίων. Κατασκευάζονται άγκιστρα, περόνες βήτα, ράβδοι, σπειροειδή ελατήρια, μεταλλικά ελατήρια, ελατήρια από σύρμα ή διαμορφωμένα ελάσματα. Υλικό: χάλυβας, ανοξείδωτο, Inconel, φωσφορούχος μπρούντζος, χαλκός, βηρύλλιο και άλλα. Δημιουργία ελατηρίων υψηλής τεχνολογικής κατηγορίας με υπολογισμό από πρότυπα ή τεμαχίων σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Οι αγοραστές, οι τεχνικοί και οι μηχανικοί των γραφείων μελετών αξιοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνογνωσία μας στον σχεδιασμό του προϊόντος και την εύρεση νέων λύσεων. : Από ενιαία τεμάχια έως μεγάλες ποσότητες από σύρμα 0, 2 έως 50 mm.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HEWEI DISC SPRING MANUFACTURING CO., LIMITED

  Κίνα

  Η HEWEI επικεντρώνεται στην έρευνα και την κατασκευή δισκοειδών ελατηρίων από το 1984. Η παραγωγή μας είναι πιστοποιημένη με ISO 90012008. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υλικών όπως 50CrV4, 30W4CrVA, SUS301, SUS304, SUS316, 17- 4PH, 17-7PH, 15-7Mo, Inconel 718, Inconel 750, Nimonic 90, H13. Κατά την τελευταία τριακονταετία, η Optimum κατασκευάζει δισκοειδή ελατήρια κατά το πρότυπο DIN2093, και ροδέλες belleville για σύσφιξη φλαντζών, και δισκοειδή ελατήρια για ρουλεμάν καθώς και εξατομικευμένα δισκοειδή ελατήρια σε οποιαδήποτε ποσότητα.

 2. ALEXANDER PAAL GMBH

  Γερμανία

  Paal σημαίνει αξιόπιστη ποιότητα και εξαιρετική υποστήριξη. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1945 θέτουμε μέγιστες απαιτήσεις για την επιχείρησή μας και η συνεχής ανάπτυξη καταδεικνύει ότι έχουμε δίκιο. Στους πελάτες της εταιρείας μας εγγυόμαστε υποστήριξη ανώτατου επιπέδου και ασύγκριτη ποιότητα. Η απαίτηση ποιότητας αρχίζει κατά την παραγωγή και συνεχίζεται ως την παράδοση στον πελάτη.

 3. METALFOLD SRL

  Ιταλία

  Εξοπλισμός αιχμής στον τομέα των μεταλλικών εξαρτημάτων για τη μοτοσυκλέτα, τον αθλητισμό, την κατασκήνωση, τα παιχνίδια και τη διακόσμηση.

 4. TESSMA

  Γερμανία

  Η εταιρεία TESSMA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια με δίσκους, και Ελατήρια με δίσκους. Έχει έδρα σε Welzheim, Γερμανία.

 5. TIEIG INDUSTRIAL PRODUCTS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TIEIG INDUSTRIAL PRODUCTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με δίσκους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ακρυλικα κολλητικα. Έχει έδρα σε Neuss, Γερμανία.

 1. SMW SCHRAUBEN- UND METALLWARENHANDEL AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία SMW SCHRAUBEN- UND METALLWARENHANDEL AG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με δίσκους. Έχει έδρα σε Züberwangen, Ελβετία.

 2. TOURSOR

  Γαλλία

  Η εταιρεία TOURSOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελατηρια, και ελατηρια με δισκο. Έχει έδρα σε Veron, Γαλλία.

 1. YAYSE SPRING MFG. COMPANY

  Τουρκία

  Η εταιρεία YAYSE SPRING MFG. COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρμάτινα ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια με δίσκους, ελατηρια για φρενα, μορφοποιημενα ελατηρια, και Ελατήρια με δίσκους. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 2. STÖBER INGENIEURBÜRO DIPL.ING. VOLKER STÖBER

  Γερμανία

  Η εταιρεία STÖBER INGENIEURBÜRO DIPL.ING. VOLKER STÖBER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια με δίσκους, Ελατήρια με δίσκους, και πεταλουδες στερεωσης. Έχει έδρα σε Heroldsberg, Γερμανία.

 3. HÄUSSERMANN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HÄUSSERMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με δίσκους. Έχει έδρα σε Esslingen-Mettingen, Γερμανία.

 4. BELLEFLEX TECHNOLOGIES, LLC

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία BELLEFLEX TECHNOLOGIES, LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με δίσκους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ροδελες στερεωσης, και δισκοειδη ελατηρια. Έχει έδρα σε Freeport, Ηνωμένες Πολιτείες.

 5. GOKSAN OTOMOTIV LTD.STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία GOKSAN OTOMOTIV LTD.STI., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με δίσκους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελατηρια με δισκο, και ειδικες συγκολλητικες ουσιες. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 6. FA.BE.RO.

  Ιταλία

  Η εταιρεία FA.BE.RO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δακτύλιοι, ελατηρια με δισκο, και Δακτύλιοι. Έχει έδρα σε Palazzago, Ιταλία.

 7. ALCOMEX SPRING WORKS, S.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία ALCOMEX SPRING WORKS, S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με δίσκους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια, και Σπειροειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Moravany U Brna, Τσεχία.

 8. TFH GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TFH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με δίσκους. Έχει έδρα σε Gilching, Γερμανία.

 1. SCHNORR GMBH NIEDERLASSUNG ENGEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHNORR GMBH NIEDERLASSUNG ENGEN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με δίσκους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα στερέωσης, και Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Engen, Γερμανία.

 2. INSTALHO B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία INSTALHO B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια με δίσκους, και Ελατήρια με δίσκους. Έχει έδρα σε Werkendam, Κάτω Χώρες.

 3. NEPTUNE MARINE SHIPREPAIR B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία NEPTUNE MARINE SHIPREPAIR B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια με δίσκους, και Ελατήρια με δίσκους. Έχει έδρα σε Aalst Gld, Κάτω Χώρες.

 4. GREWIS S.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία GREWIS S.R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια με δίσκους, και Ελατήρια με δίσκους. Έχει έδρα σε Plumlov , Τσεχία.

 5. SCHNORR ESPANA S.L.U.

  Ισπανία

  Η εταιρεία SCHNORR ESPANA S.L.U., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια με δίσκους, και Ελατήρια με δίσκους. Έχει έδρα σε Figueras, Ισπανία.

 6. PASTERIS DI BRAGHERO CARLA

  Ιταλία

 7. EURORIBA

  Ιταλία

 8. RENOWN SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 9. WILOFA DIAMANT WILLI LOHMANN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  WILOFA DIAMANT Willi Lohmann GmbH & Co. KG - εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια ο συνεργάτης σας για επιστρώσεις με ζαφείρι και διαμάντι! Η πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει, μ.ά., τους εξής τομείς: ειδικές επιστρώσεις/επιστρώσεις με διαμάντι για βιομηχανικές εφαρμογές (π.χ., μηχανολογία, μανικιούρ & πεντικιούρ, επεξεργασία κεραμικών υλικών & γυαλιού, επεξεργασία πλαστικών, ιατρική τεχνολογία, βιομηχανία κοσμημάτων, βιομηχανία εκτύπωσης), ενώ διαθέτουμε λύσεις για εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις στους τομείς της σύλληψης, της συγκράτησης, της λείανσης, της στερέωσης, της αφαίρεσης υλικού, της στρογγυλοποίησης τριχών, της σύσφιξης σωλήνων κλπ. Παραγωγή αδαμαντοφόρων οδοντιατρικών εργαλείων (λειαντήρες δοντιών FG, εργαστηριακοί λειαντήρες HP, αδαμαντοφόροι δίσκοι κλπ.) και λιμών νυχιών ζαφειριού. Οι λίμες νυχιών ζαφειριού της εταιρείας μας παράγονται από χάλυβα ελατηρίων και επιστρώνονται με ζαφείρι διαφορετικής κόκκωσης.

 10. AGRIEST

  Γαλλία

  Η AGRIEST είναι κατασκευαστής και χονδρέμπορος ανταλλακτικών για κατασκευαστές και διανομείς γεωργικών εξοπλισμών. Προσφέρουμε μια γκάμα προϊόντων με μεγάλη ποικιλία σε 5 σειρές: • Καλλιέργεια του εδάφους: Μια γκάμα που επιτρέπει την ανταπόκριση σε όλες τις ανάγκες για την κατασκευή εξοπλισμού καλλιέργειας του εδάφους, με οδόντωση, με δίσκους, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς εξαρτημάτων καρβιδίου από βολφράμιο που παράγεται στις εγκαταστάσεις. • Μεταφορές: Μια γκάμα που καλύπτει το σύνολο των εξαρτημάτων που είναι απαραίτητα στην κατασκευή κυλιόμενου εξοπλισμού, από ρυμουλκούμενα έως ψεκαστήρες, χωρίς να παραλείπονται οι πλατφόρμες χορτονομής ή οι μηχανοκίνητες καλλιεργητικές μηχανές (πρόσδεση, άξονες, φωτισμός, τροχοί, σταθερά ελατηρίου, υποστηρίγματα, αναρτήσεις, πέδηση). • Επεξεργασία καυσαερίων: Μια γκάμα που περιλαμβάνει ειδικά εξαρτήματα με βαρέλια υδαρούς κοπριάς και διασκορπιστήρες κοπριάς, καθώς και αλυσίδες, περιαυχένια, τροχαλίες, κώνους, αποξέστες) • Πρόσδεση και δόντια περόνης.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ελατήρια με δίσκους - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

30 Επιχειρήσεις