• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ελατήρια ακριβείας

Αποτελέσματα για

Ελατήρια ακριβείας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TEVEMA

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Με έτος ίδρυσης το 1936, η TEVEMA είναι αδιμφισβήτητα κυριάρχος στον κλάδο των μηχανικών ελατηρίων, είτε πρόκειται για τυποποιημένα προϊόντα είτε για εξατομικευμένες λύσεις. Διαθέτει μια εκτεταμένη και ευρεία γκάμα προϊόντων στις τέσσερις γωνιές του κόσμου, και ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων. Η γκάμα προϊόντων της TEVEMA, εκτός από ολοκληρωμένη, είναι και εξαιρετικά ευέλικτη, καθώς συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τα τυποποιημένα ελατηρία με τη δυνατότητα παραγωγής ελατηρίων βάσει παραγγελίας, προκειμένου να ανταποκρίνεται με ακρίβεια στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Αυτή η ευελιξία στην παραγωγή καθιστά την TEVEMA έναν πολύτιμο συνεργάτη για κάθε έργο που απαιτεί συγκεκριμένες και εξατομικευμένες λύσεις στον τομέα των μηχανικών ελατηρίων. Με γερές βάσεις στην παράδοση και την εμπειρία, και ταυτόχρονα αφουγκραζόμενη τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών της, η εταιρεία μας αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας στον κλάδο των μηχανικών ελατηρίων. Η επιλογή σας είναι μία: για κάθε ανάγκη σε μηχανικά ελατήρια, η TEVEMA είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Έχετε πάντοτε δίπλα σας την πολυλειτουργικότητα και την ανθεκτικότητα των προϊόντων της TEVEMA. Ανακαλύψτε σήμερα τις δυνατότητες που σας παρέχουν τα ελατήρια της TEVEMA και απολαύστε την ανώτερη ποιότητα και την τεχνογνωσία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας από το 1936.

 2. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ένας μικρομεσαίος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων από το Schwabach κοντά στη Νυρεμβέργη και σήμερα παρουσιαζόμαστε με περίπου 50 συνεργάτες ως παραδοσιακός και εξειδικευμένος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων και κυρτωμένων εξαρτημάτων από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα για ειδικές λύσεις προβλημάτων έως την παραγωγή μεγάλων σειρών. Η καινοτομία στην Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG διασφαλίζεται με την τεχνογνωσία. Τεχνογνωσία είναι να ανατρέχει κανείς στην εμπειρία και να προσβλέπει στις πλέον σύγχρονες εξελίξεις. Οι καινοτομικές λύσεις χρειάζονται και τα δύο. Αξιοποιήστε λοιπόν την εμπειρία, τη γνώση, την ποιότητα και την ασφάλεια παράδοσης της εταιρείας μας.

 3. GUTEKUNST FEDERN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Gutekunst Federn είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελατηρίων στην Ευρώπη. Εκτός από 12603 διαφορετικά μεγέθη ελατηρίων συμπίεσης, ελατηρίων έλξης, σπειροειδών ελατηρίων και συρμάτινα εξαρτήματα της αποθήκης, η Gutekunst Federn αναπτύσσει και παράγει ειδικά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Η Gutekunst Federn δεν είναι απλώς κατασκευαστής μεταλλικών ελατηρίων υψηλής ποιότητας, αλλά και συνεργάτης και πάροχος υπηρεσιών στους πελάτες της. Κατάλογος & υπολογισμός ελατηρίων, εφαρμογή δεδομένων CAD στην ιστοσελίδα www.federnshop.com.

 4. ADRIATICA MOLLE SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Adriatica Molle ιδρύθηκε το 1977 ως οικογενειακή επιχείρηση, σε λίγο περισσότερο από μια δεκαετία, επεκτάθηκε και έφτασε σε εξέχουσα θέση στην ιταλική αγορά στον τομέα παραγωγής ελατηρίων και επεξεργασίας μεταλλικών συρμάτων. Η δέσμευση για έρευνα και σχεδιασμό, με την παροχή τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων, επέτρεψε στην Adriatica Molle να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες των πιο ποικίλων τομέων προϊόντων, παρέχοντας επαρκείς κατασκευαστικές λύσεις.

 5. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια ακριβείας, Ελατήρια σχεδιασμένα κατά παραγγελία, Συρμάτινα ελατήρια, ελατηρια βασει σχεδιου, ελατηρια στρεψης, Ελατήρια ακριβείας, ελατηρια απο ανοξειδωτο χαλυβα, Ελατήρια σχεδιασμένα κατά παραγγελία, και ελατηρια ακριβειας. Έχει έδρα σε Selvazzano Dentro, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια ακριβείας. Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

 2. O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγος ελατηριων, ελατηρια, ελατηρια ακριβειας, βιομηχανικα ελατηρια, ελατηρια με συρμα, και ελατηρια βασει σχεδιου. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

 3. KLEIDIS SPRINGS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία προμηθεύει ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστών όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και η αεροδιαστημική βιομηχανία, αμυντικά συστήματα, ηλεκτρονικά, εκπαιδευτικές εφαρμογές, εργαλεία χειρός, ιατρικός εξοπλισμός, έργα άρδευσης, οικιακές συσκευές, εξοπλισμός ασφαλείας, συστήματα μείωσης κραδασμών, περιστροφικοί διακόπτες και έπιπλα. Η σειρά προϊόντων της περιλαμβάνει ελατήρια συμπίεσης, ελατήρια έλξης, ελατήρια στρέψης, ελατήρια αερίου και συρματομορφές, ενώ οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν σχεδιασμό ελατηρίων με τη χρήση προηγμένου λογισμικού, εξατομικευμένες λύσεις μηχανικής, σκλήρυνση ελατηρίων και λείανση των άκρων τους. Οι τυπικές διάμετροι σύρματος κυμαίνονται από 0, 25 mm έως 6, 00 mm για μεγάλες ποσότητες. Η μακρόχρονη τεχνογνωσία της εταιρείας, οι προηγμένες μέθοδοι παραγωγής, η αποκλειστική χρήση πρώτης ύλης κορυφαίας ποιότητας και η συνολική συμπεριφορά, σφυρηλατούν την ποιότητα και τη αξιοπιστία των προϊόντων της.

 4. MDP SAS

  Γαλλία

  Εδώ και πάνω από 40 χρόνια, η Εταιρεία MDP (La Maison du Décolletage et du Pivotage) είναι μια ηγετική γαλλική εταιρεία στην κατασκευή ειδών από μεταλλικό σύρμα για λογαριασμό τρίτων, αλυσίδες, ελατήρια συμπίεσης, έλξης, στρέψης, από μορφοποιημένο σύρμα και με ελάσματα. Η MDP κατασκευάζει προϊόντα με το τεμάχια καθώς και σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες σειρές. Διάμετρο σύρματος: από 0, 10 ως 15 χιλ., 0, 10 ως 8 χιλ. σε μικρή μεσαία και μεγάλη σειρά, 8 ως 15 χιλ. σε μικρή σειρά. Η MDP σας συνοδεύει από το στάδιο της κατασκευής πρωτοτύπων μέχρι την πραγματοποίηση μεγάλων σειρών. Υλικά που επεξεργάζεται η MDP : Χορδή πιάνου, γαλβανισμένο/ ανοιχτόχρωμο σύρμα, μπρούτζος, ορείχαλκο, χάλυβα, ανοξείδωτο, μη σιδηρούχο. Η MDP είναι εξοπλισμένη με έναν σύγχρονο και αποδοτικό στόλο μηχανημάτων, όπως μηχανήματα ψηφιακού ελέγχου και με πολλαπλούς ολισθητήρες, που επιτρέπουν στην MDP να εξασφαλίζει ανταγωνιστικές τιμές. Η MDP κατέχει Πιστοποίηση ISO 9001 2000. Η MDP εργάζεται για τους τομείς δραστηριοτήτων όπως τον σιδηρόδρομο, την αεροναυπηγική, τις οικιακές συσκευές, τα εξοπλιστικά αγαθά. κ.α.

 5. MECASPRING

  Βέλγιο

  Ο όμιλος MECASPRING σχεδιάζει, παράγει & εμπορευματοποιεί ελατήρια όλων των τύπων. Η MECASPRING έχει διεθνή φήμη στην υλοποίηση των παρακάτω : Ελατήρια ακριβείας από σύρμα και ταινία (ελατήρια συμπίεσης, ελατήρια έλξης, ελατήρια στρέψης, ελατήρια σε διάφορες μορφές ή κατόπιν αιτήματος του πελάτη), Μηχανική συγκόλληση ακριβείας (σύνολα και υποσύνολα), κατά παραγγελία και σε συνεργασία με τον πελάτη για την αεροναυπηγική και αεροδιαστημική, αυτοκινητοβιομηχανία, οπλισμό, κλπ.

 1. MUELLES MELERO SL

  Ισπανία

  Κατασκευαστές ελατηρίων συμπίεσης, έλξης, συστροφής και με ειδικά σχήματα.

 2. ZEHR SA

  Γαλλία

  Η εταιρεία ZEHR SA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια ακριβείας, Διαχωρισμός ακριβείας, Ελατήρια ακριβείας, Έγχυση πλαστικού, και Σφυρηλάτηση εν ψυχρώ. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 1. MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελατηρια για δικλειδες, ελικοειδή ελατήρια συμπίεσης, και ελατηρια στρεψης. Έχει έδρα σε Licata, Ιταλία.

 2. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Τουρκία

  Η εταιρεία MERTYAY SPRING INDUSTRY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια ακριβείας, Συρμάτινα ελατήρια, Ελατήρια ακριβείας, παραγωγος ελατηριων, Συρμάτινα ελατήρια, και Χάλυβας ελατήριο. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 3. HAKAN YAY

  Τουρκία

  Η εταιρεία HAKAN YAY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια ακριβείας. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 4. RESSORTS LACROIX

  Γαλλία

  Η εταιρεία RESSORTS LACROIX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελατηρια στρεψης, και ελατηρια συμπιεσης. Έχει έδρα σε MEUNG SUR LOIRE, Γαλλία.

 5. BERNARD RESSORTS

  Γαλλία

  Η εταιρεία BERNARD RESSORTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια σχεδιασμένα κατά παραγγελία, Ελατήρια σχεδιασμένα κατά παραγγελία, υπεργολαβία σε λεπτές λαμαρίνες, και επιπεδα ελατηρια. Έχει έδρα σε Villers-Cotterêts, Γαλλία.

 6. LEE SPRING

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία LEE SPRING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελικοειδή ελατήρια, Ελατήρια σχεδιασμένα κατά παραγγελία, ελατηρια στρεψης, ελατηρια ακριβειας, Ελικοειδή ελατήρια, και Ελατήρια σχεδιασμένα κατά παραγγελία. Έχει έδρα σε Wokingham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. YAYTEK YAY

  Τουρκία

  Η εταιρεία YAYTEK YAY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελατηρια ελξης. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 8. VITISANTI MAKINA GIDA IML.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία VITISANTI MAKINA GIDA IML.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι για την προληψη και τον ελεγχο των δονησεων, και τροφοδότες με δόνηση. Έχει έδρα σε istanbul, Τουρκία.

 1. ITALMOLLE

  Ιταλία

  Η εταιρεία ITALMOLLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελατηρια, και μορφοποιημενα ελατηρια. Έχει έδρα σε Giugliano In Campania, Ιταλία.

 2. MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM)

  Ισπανία

  Η εταιρεία MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια ακριβείας. Έχει έδρα σε Sant Cugat del Vallès, Ισπανία.

 3. TELSAMA METAL LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία TELSAMA METAL LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταινίες ψευδαργύρου και τιτανίου, και μεταλλικα κλιπ. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 4. G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με ελάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια ακριβείας, και Ελατήρια ακριβείας. Έχει έδρα σε Coventry, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. I.M.M.E.A. (S.A.S.)

  Ιταλία

  Η εταιρεία I.M.M.E.A. (S.A.S.), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια ακριβείας, και Ελατήρια ακριβείας. Έχει έδρα σε Sirone (Lc), Ιταλία.

 6. REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN

  Γερμανία

  Η εταιρεία REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια ακριβείας, και Ελατήρια ακριβείας. Έχει έδρα σε Rodgau, Γερμανία.

 7. WIEDENHÖFER PRÄZISIONSFEDERN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WIEDENHÖFER PRÄZISIONSFEDERN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια ακριβείας, και Ελατήρια ακριβείας. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

 8. WAGNER VERWALTUNGS GMBH

  Γερμανία

 9. RESORTMATIC SL

  Ισπανία

 10. NEUNKIRCHNER PRÄZISIONSFEDER- WERK SCHUBERT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ελατήρια ακριβείας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

39 Επιχειρήσεις