• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ελατήρια ακριβείας

Αποτελέσματα για

Ελατήρια ακριβείας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Γερμανία

  Είμαστε ένας μικρομεσαίος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων από το Schwabach κοντά στη Νυρεμβέργη και σήμερα παρουσιαζόμαστε με περίπου 50 συνεργάτες ως παραδοσιακός και εξειδικευμένος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων και κυρτωμένων εξαρτημάτων από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα για ειδικές λύσεις προβλημάτων έως την παραγωγή μεγάλων σειρών. Η καινοτομία στην Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG διασφαλίζεται με την τεχνογνωσία. Τεχνογνωσία είναι να ανατρέχει κανείς στην εμπειρία και να προσβλέπει στις πλέον σύγχρονες εξελίξεις. Οι καινοτομικές λύσεις χρειάζονται και τα δύο. Αξιοποιήστε λοιπόν την εμπειρία, τη γνώση, την ποιότητα και την ασφάλεια παράδοσης της εταιρείας μας.

 2. GUTEKUNST FEDERN

  Γερμανία

  Η Gutekunst Federn είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελατηρίων στην Ευρώπη. Εκτός από 12603 διαφορετικά μεγέθη ελατηρίων συμπίεσης, ελατηρίων έλξης, σπειροειδών ελατηρίων και συρμάτινα εξαρτήματα της αποθήκης, η Gutekunst Federn αναπτύσσει και παράγει ειδικά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Η Gutekunst Federn δεν είναι απλώς κατασκευαστής μεταλλικών ελατηρίων υψηλής ποιότητας, αλλά και συνεργάτης και πάροχος υπηρεσιών στους πελάτες της. Κατάλογος & υπολογισμός ελατηρίων, εφαρμογή δεδομένων CAD στην ιστοσελίδα www.federnshop.com.

 3. ADRIATICA MOLLE SRL

  Ιταλία

  Η Adriatica Molle ιδρύθηκε το 1977 ως οικογενειακή επιχείρηση, σε λίγο περισσότερο από μια δεκαετία, επεκτάθηκε και έφτασε σε εξέχουσα θέση στην ιταλική αγορά στον τομέα παραγωγής ελατηρίων και επεξεργασίας μεταλλικών συρμάτων. Η δέσμευση για έρευνα και σχεδιασμό, με την παροχή τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων, επέτρεψε στην Adriatica Molle να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες των πιο ποικίλων τομέων προϊόντων, παρέχοντας επαρκείς κατασκευαστικές λύσεις.

 4. WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH

  Γερμανία

 5. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS

  Ιταλία

 2. KLEIDIS SPRINGS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία προμηθεύει ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστών όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και η αεροδιαστημική βιομηχανία, αμυντικά συστήματα, ηλεκτρονικά, εκπαιδευτικές εφαρμογές, εργαλεία χειρός, ιατρικός εξοπλισμός, έργα άρδευσης, οικιακές συσκευές, εξοπλισμός ασφαλείας, συστήματα μείωσης κραδασμών, περιστροφικοί διακόπτες και έπιπλα. Η σειρά προϊόντων της περιλαμβάνει ελατήρια συμπίεσης, ελατήρια έλξης, ελατήρια στρέψης, ελατήρια αερίου και συρματομορφές, ενώ οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν σχεδιασμό ελατηρίων με τη χρήση προηγμένου λογισμικού, εξατομικευμένες λύσεις μηχανικής, σκλήρυνση ελατηρίων και λείανση των άκρων τους. Οι τυπικές διάμετροι σύρματος κυμαίνονται από 0, 25 mm έως 6, 00 mm για μεγάλες ποσότητες. Η μακρόχρονη τεχνογνωσία της εταιρείας, οι προηγμένες μέθοδοι παραγωγής, η αποκλειστική χρήση πρώτης ύλης κορυφαίας ποιότητας και η συνολική συμπεριφορά, σφυρηλατούν την ποιότητα και τη αξιοπιστία των προϊόντων της.

  Όλα τα προϊόντα για "ελατήρια ακριβείας"

 3. MDP SAS

  Γαλλία

  Εδώ και πάνω από 40 χρόνια, η Εταιρεία MDP (La Maison du Décolletage et du Pivotage) είναι μια ηγετική γαλλική εταιρεία στην κατασκευή ειδών από μεταλλικό σύρμα για λογαριασμό τρίτων, αλυσίδες, ελατήρια συμπίεσης, έλξης, στρέψης, από μορφοποιημένο σύρμα και με ελάσματα. Η MDP κατασκευάζει προϊόντα με το τεμάχια καθώς και σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες σειρές. Διάμετρο σύρματος: από 0, 10 ως 15 χιλ., 0, 10 ως 8 χιλ. σε μικρή μεσαία και μεγάλη σειρά, 8 ως 15 χιλ. σε μικρή σειρά. Η MDP σας συνοδεύει από το στάδιο της κατασκευής πρωτοτύπων μέχρι την πραγματοποίηση μεγάλων σειρών. Υλικά που επεξεργάζεται η MDP : Χορδή πιάνου, γαλβανισμένο/ ανοιχτόχρωμο σύρμα, μπρούτζος, ορείχαλκο, χάλυβα, ανοξείδωτο, μη σιδηρούχο. Η MDP είναι εξοπλισμένη με έναν σύγχρονο και αποδοτικό στόλο μηχανημάτων, όπως μηχανήματα ψηφιακού ελέγχου και με πολλαπλούς ολισθητήρες, που επιτρέπουν στην MDP να εξασφαλίζει ανταγωνιστικές τιμές. Η MDP κατέχει Πιστοποίηση ISO 9001 2000. Η MDP εργάζεται για τους τομείς δραστηριοτήτων όπως τον σιδηρόδρομο, την αεροναυπηγική, τις οικιακές συσκευές, τα εξοπλιστικά αγαθά. κ.α.

 4. MECASPRING

  Βέλγιο

  Ο όμιλος MECASPRING σχεδιάζει, παράγει & εμπορευματοποιεί ελατήρια όλων των τύπων. Η MECASPRING έχει διεθνή φήμη στην υλοποίηση των παρακάτω : Ελατήρια ακριβείας από σύρμα και ταινία (ελατήρια συμπίεσης, ελατήρια έλξης, ελατήρια στρέψης, ελατήρια σε διάφορες μορφές ή κατόπιν αιτήματος του πελάτη), Μηχανική συγκόλληση ακριβείας (σύνολα και υποσύνολα), κατά παραγγελία και σε συνεργασία με τον πελάτη για την αεροναυπηγική και αεροδιαστημική, αυτοκινητοβιομηχανία, οπλισμό, κλπ.

 5. MUELLES MELERO SL

  Ισπανία

  Κατασκευαστές ελατηρίων συμπίεσης, έλξης, συστροφής και με ειδικά σχήματα.

 1. ZEHR SA

  Γαλλία

 2. MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L.

  Ιταλία

 1. SOARES & SIMÕES, LDA

  Πορτογαλία

 2. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Τουρκία

 3. HAKAN YAY

  Τουρκία

 4. LEE SPRING

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. RESSORT MAROC

  Μαρόκο

 6. YAYTEK YAY

  Τουρκία

 7. ITALMOLLE

  Ιταλία

 8. MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM)

  Ισπανία

 1. I.M.M.E.A. (S.A.S.)

  Ιταλία

 2. TELSAMA METAL LTD. STI.

  Τουρκία

 3. BERNARD RESSORTS

  Γαλλία

 4. HENG TE METAL PRODUCTS DONGGUAN CO., LTD

  Κίνα

 5. G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. RESORTMATIC SL

  Ισπανία

 7. FEDER-7 RUGOGYARTO KFT

  Ουγγαρία

 8. VITISANTI MAKINA GIDA IML.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI.

  Τουρκία

 9. WIEDENHÖFER PRÄZISIONSFEDERN GMBH

  Γερμανία

 10. REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ελατήρια ακριβείας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

42 επιχειρήσεις