• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ελαιόλαδο

Αποτελέσματα για

Ελαιόλαδο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Η RNC BUSINESS INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 2020 και η έδρα της βρίσκεται στην Γαλλία, στην Asnières Sur Seine. Η εταιρεία ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές τροφίμων κυρίως σκόρδο, ρέβες, πορτοκάλια, ελαιόλαδο, κρασιά, κ.λπ. Η βιομηχανία τροφίμων παράγει καταναλωτικά αγαθά από προϊόντα που προέρχονται από την γεωργία και την κτηνοτροφία.Τα προϊόντα όπως γιαούρτια, τυριά, κατεψυγμένα πιάτα, αλοιφές (πατέ), σοκολάτα και άλλα ζαχαρώδη προέρχονται από αυτές τις επιχειρήσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 2. ILANGA NATURE

  Βέλγιο

  Η ILANGA NATURE είναι παραγωγός μπαχαρικών, μελιού από άγριες κυψέλες, ελαιόλαδου και φρούτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν εγγύηση ποιότητας και ιχνηλάτησης. Η ILANGA NATURE βρίσκει τις μοναδικές της γεύσεις στη Μαδαγασκάρη, στο Μαυρίκιο, στην Σαρδηνία και γευστικά προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία φυσικών προϊόντων στις καλύτερες συνθήκες. Μπορούμε επίσης να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας για φυσικά και αυθεντικά προϊόντα με τοπική αυθεντική γεύση ! Εργάζεστε στον τομέα της εστίασης; Είστε ιδιοκτήτης ενός μπακάλικου; Συμμερίζεστε τις αξίες και το όραμα μας; Προτιμάτε τα φυσικά προϊόντα; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Οι επαγγελματίες που αναζητούν την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής θα μείνουν ικανοποιημένοι. Η ILANGA NATURE προσφέρει μέλι, μπαχαρικά, αλάτια, ζάχαρες, μαρμελάδες και ελαιόλαδα σε διάφορες μορφές. Σας ακούμε και σας προσφέρουμε τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Ο κατάλογος των προϊόντων μας βρίσκεται στο Whatsapp, αρ. 0456/56 19 97, μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.

 3. NEAR TRADE

  Πορτογαλία

  H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

 4. ARCURIUS INTERNATIONAL TRADE

  Γαλλία

  Η Arcurius International Trade είναι ένα γραφείο διεθνούς εμπορίου, μέλος ενός γαλλικού δικτύου διαμεσολαβητών διεθνώς αναγνωρισμένο. Χάρη στην εμπειρογνωμοσύνη μας στον τομέα των εισαγωγών-εξαγωγών, μπορούμε να προσφέρουμε τα πιο συνήθη και ζητούμενα προϊόντα και υπηρεσίες, στις πιο σωστές τιμές, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και με τον πιο ασφαλές τρόπο. Μπορούμε να σας εφοδιάσουμε από τους καλύτερους προμηθευτές και κατασκευαστές τους οποίους επιλέγουμε με προσοχή, σε διάφορους τομείς της αγοράς, κυρίως, για τρόφιμα και πετρέλαιο. Οι στενή μας σχέση με τους κατασκευαστές και προμηθευτές μας επιτρέπει να διαπραγματευτούμε και να σας εφοδιάσουμε αποτελεσματικά και γρήγορα. Αυτό, με στόχο να αποφύγουμε τα προβλήματα του ανεφοδιαστικού συστήματος και της αλυσίδας διαχείρισης διακίνησης, επιτρέποντας την επικοινωνία αγοραστού και πωλητού μετά από την αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών.

 5. HUILERIE FRANÇOIS ROMÉO

  Γαλλία

  Το ελαιοτριβείο ιδρύθηκε στην Βενς το 1972 από τον επώνυμο του ιδρυτή, τον François Roméo, και κατάφερε υπό το ίδιο όνομα να δημιουργήσει και να αναπτύξει με την πάροδο του χρόνο διάφορες ποικιλίες ελαιόλαδου. Προσφέροντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ απαλότητας, φρουτώδης γεύση, δυναμικότητα και μια εκλεπτυσμένη φυτική νότα, το λάδι François Roméo γοητεύει έναν ευρύ κοινό. Το εμπορικό σήμα François Roméo έχει αναγνωριστεί από τους καταναλωτές ως μια εγγύηση σοβαρότητας και ποιότητας, χάρη στα έλαια του που προέρχονται από τα καλύτερη παραγωγικά μέρη της Μεσογείου.Συσκευασμένα αποκλειστικά στην Τοσκάνη, στην Lucca της Ιταλίας, υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, τόσο χημικούς όσο και οργανοληπτικούς. Ανεξάρτητα εγκεκριμένα από το διεθνές συμβούλιο ελαιοπαραγωγών εργαστήρια αναλαμβάνουν τακτικά αυτούς τους ελέγχους. Ως κάτοχος μια συνταγής ελαιόλαδου ή οποία επεξεργάστηκε αποκλειστικά από το 1972, το εμπορικό σήμα François Roméo αναγνωρίζεται με μεγάλη επιτυχία. Αποτελεί την πρώτη επιλογή μεγάλων εμπορικών σημάτων της ευρείας διανομής, πολλών ιδιωτών καθώς και μεγάλων εστιατορίων που εμπιστεύονται την ποιότητα του ελαίου François Roméo. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CELLAVENT HEALTHCARE GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε εξειδικευμένη επιχείρηση για υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, ζύμωση, φαρμακευτικά φυτά, φυτικά υλικά, καθώς και εκχυλίσματα για τους τομείς των συμπληρωμάτων διατροφής, λειτουργικών τροφίμων και φυτικών εκχυλισμάτων. Ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας και της ανάπτυξης προϊόντων σας υποστηρίζουμε ευχαρίστως κατά την ανάπτυξη της δικής σας ιδέες προϊόντος, από τη σχεδίαση έως την παραγωγή κατά παραγγελία, τις εργαστηριακές αναλύσεις και τη διάθεση. Η εταιρεία Cellavent Ingredients αποτελεί μέρος της οικογενειακής επιχείρησης Cellavent Healthcare του Düsseldorf. Η εμπορική ονομασία Cellavent συνεπάγεται εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα της υγείας. Από την έδρα της εταιρείας μας στο Düsseldorf προμηθεύουμε τους πελάτες μας στους τομείς των συμπληρωμάτων διατροφής, των τροφίμων και των ζωοτροφών σε εθνικό και σε διεθνές επίπεδο. Η γκάμα προϊόντων πρώτων υλών της εταιρείας μας περιλαμβάνει μ.ά.: Σκόνη βύσσινου CherryPURE® Montmorency. Ζυμωμένο βιολογικό κουρκουμά Fermentlife®. Συμπυκνωμένο χυμό βύσσινου PRUCERA®. Βιολογικό μαγνήσιο από θαλάσσιες άλγες. Βιολογικό σίδηρο από φύλλα Curry. Ιώδιο από καφέ άλγες. Ασβέστιο από σκόνη κόκκινων αλγών. Βιολογική βιταμίνη C από καρπούς Amla. Η γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας περιλαμβάνει μ.ά.: Ανάπτυξη προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Ανάπτυξη ζυμωμένων πρώτων υλών και ζύμωση κατά παραγγελία. Κατά παραγγελία παραγωγή προϊόντων τελικών πελατών. Εργαστηριακές αναλύσεις. Υλοποίηση διαφόρων μορφών χορήγησης, μ.ά. καψάκια, δισκία, μαλακές γέλες, σκόνες και υγρά. Παροχή συμβουλών για την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων και τη διαδικασία εισαγωγής βιολογικών πρώτων υλών

 2. MN BROKER

  Γαλλία

  Η MN Consulting λειτουργεί ως εισαγωγέας και διανομέας που εξειδικεύεται στον ΠΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ εφοδιάζοντας απευθείας παρασκευαστές, παραγωγούς και μεταποιητές όλων των υλών που προέρχονται (Κίνα, Ινδία, Αφρική...). Οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. Κατέχουμε εμπειρία όσον αφορά το τοπικό και διεθνές εμπόριο γεωργικών προϊόντων, ενεργειακών πόρων, εξοπλισμών και αναλώσιμων. Ανάμεσα στα προϊόντα, θα βρείτε, λάδι- Huile de Florentin, εξευγενισμένο ηλιέλαιο, εξευγενισμένο σογιέλαιο, εξευγενισμένο αραβοσιτέλαιο, εξευγενισμένο κραμβέλαιο/, εξευγενισμένο φοινικέλαιο, ελαιόλαδο, καρύδια κάσιους, Καρύδια από βουτυρόδεντρο, βούτυρο κακάο, Βούτυρο καριτέ. Παρέχουμε επίσης συμβουλές στους παγκόσμιους εξαγωγείς και αγοραστές μέσα από την MN Négoce ώστε να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν κερδοφόρες επιχειρήσεις στο διεθνές εμπόριο ή στο εμπόριο πρώτων υλών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 3. FATTORIA LA TORRE

  Ιταλία

  Το αγρόκτημα La Torre πήρε το όνομά του από τον αρχαίο μεσαιωνικό πύργο του 10ου αιώνα, επιδέξια ανακαινισμένο, ο οποίος εξακολουθεί να είναι και σήμερα το χαρακτηριστικό στοιχείο του αγροτικού οικισμού La Villa. Το χωριό βρίσκεται στους λόφους του San Gimignano, στο κέντρο ενός από τα πιο επιβλητικά και συναρπαστικά τοπία της Ιταλίας και της Τοσκάνης: μια περιοχή με αμπέλια και ελαιώνες. Είμαστε παραγωγοί σπουδαίων κρασιών, γράπας και έξτρα παρθένου ελαιολάδου. Μεταξύ των κρασιών μας: λευκό, κόκκινο και ροζέ. Η παραγωγή μας, σε μεγάλη κλίμακα, μας επιτρέπει να απευθυνόμαστε τόσο απευθείας σε καταναλωτές όσο και σε εταιρείες. Εξάγουμε επίσης όλα τα προϊόντα μας στο εξωτερικό, κρασί και λάδι της Τοσκάνης που μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά μας βασίζοντάς την στην ποιότητα.

 4. W. ULRICH GMBH

  Γερμανία

  Διεθνής διάθεση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών για τους τομείς των καλλυντικών, των τροφίμων, των τεχνικών χρήσεων και της φαρμακευτικής: Aloe Vera, μηλικό οξύ, έλαιο πυρήνων βερίκοκου, αργανέλαιο, βούτυρο αβοκάντο, έλαιο αβοκάντο, έλαιο Babassu, βενζοϊκό οξύ, κερί μελισσών, έλαιο bourrache, έλαιο μπρόκολου, γαλακτικό βουτύλιο, γαλακτικό ασβέστιο με επίστρωση, γαλακτικό ασβέστιο, κερί Candelilla, καπρυλικό οξύ, κερί Carnauba, έλαιο CBD, κιτρικό οξύ, έλαιο κάρδου, D πανθενόλη, καρυδέλαιο, οξικό οξύ, γαλακτικό αιθύλιο, έλαιο ευκαλύπτου, εκχυλίσματα, έλαιο πεύκης, Germaben, Germall, δ-γλουκονολακτόνη, γλυκερόλη, έλαιο ροδιού, έλαιο γκρέιπ-φρουτ, άλευρο από πυρήνες γκουάρ, έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς, έλαιο κανναβοσπόρου, φουντουκέλαιο, υδρολύματα, κόκκοι Jojoba, έλαιο Jojoba, βούτυρο κακάο, γλυκονικό κάλιο, σορβικό κάλιο, έλαιο κοκοφοίνικα, έλαιο Kukui, κολοκυθέλαιο, έλαιο λεβάντας, λινέλαιο, έλαιο σχοινόπρασου, έλαιο Macadamia, γαλακτικό μαγνήσιο, αραβοσιτέλαιο, αμυγδαλέλαιο, έλαιο Marula, έλαιο Melissa, γαλακτικό οξύ, μινθέλαιο, τριγλυκερίδιο μέσου μήκους αλύσου, έλαιο onagre, οξικό νάτριο. Επεξεργαζόμαστε τα αιτήματά σας στα γερμανικά, στα αγγλικά και στα τουρκικά.

 5. COLAVITA SPA

  Ιταλία

  Η μάρκα Colavita είναι μία από τις λίγες διεθνείς μάρκες στον τομέα του ελαίου που βρίσκεται σε σχεδόν 70 χώρες στον κόσμο: ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία και Νότια Αμερική, ως κορυφαία μάρκα 100% ιταλική. Από την αγάπη και το πάθος που αφιερώνει η οικογένεια Colavita στην ενίσχυση του ιταλικού προϊόντος, γεννιέται η "Ιταλική Επιλογή", το αποτέλεσμα μιας προσεκτικής επιλογής από τις καλύτερες ελιές η συγκομιδή των οποίων γίνεται μόλις αρχίσει να ωριμάζει, αποκλειστικά στην Ιταλία (100% ιταλικό προϊόν πιστοποιημένο από την Cermet, αρ. πιστοπ. 9902).

 1. OLIS BELLAGUARDA

  Ισπανία

  Η Olis Bellaguarda - Η παραγωγή ενός ελαίου εξαιρετικής ποιότητας αποτελεί το κίνητρο μας. .Τεχνίτες των ελαίων από την Arbequina από το 1921. καλλιεργούμε το ίδιο προϊόν εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια, την ελιά της Αρμπεκίνας, και εξάγουμε το λάδι της, εξασφαλίζοντας έτσι την τεχνογνωσία των ελαίων Bellaguarda και την ποιότητα του ελαίου της, με μια και μονή ποικιλία, το οποίο εκτιμάται ιδιαίτερα για το έντονο της άρωμα. .Η Olis Bellaguarda είναι μια εταιρεία που αποτελείται από 60 παραγωγούς και προωθεί την παράδοση της ελαιοκαλλιέργειας εδώ και τρεις γενιές.

 2. CASALE FALCHINI

  Ιταλία

  Η Αγροικία Falchini, που βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο από το San Gimignano, στην επαρχία της Σιένα, εκτείνεται σε περίπου 40 εκτάρια, φυτεμένα με αμπελώνες για την παραγωγή κρασιών και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Η παλιά αγροικία από την οποία πήρε το όνομά της η περιοχή, ήταν στο παρελθόν ένα μοναστήρι μοναχών, που χάρη στη στρατηγική του θέση στον λόφο μπορούσε να απολαύσει τον πλούτο της γης που την περιβάλλει ακόμα και σήμερα.

 1. XARCUSPAIN S.L.

  Ισπανία

  Η XarcuSpain είναι μια επιχείρηση εξαγωγής γευστικών, παραδοσιακών, υγιεινών και βιολογικών προϊόντων Ισπανικής προέλευσης. Ενώ εξειδικευόμαστε σε αποξηραμένα κρέατα (χοιρομέρι- Chorizo-Lomo), μπορείτε να βρείτε στον κατάλογο μας διάφορες κατηγορίες. Μέλι, προϊόντα με τρούφα, λικέρ και κρέατα πάσης φύσης. Προωθούμε την δραστηριότητα μας προς τον τομέα της εστίασης (HORECA) και ενώ συνεργαζόμαστε για αυτό με αντιπροσώπους, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε εξατομικευμένες αποστολές σε οποιαδήποτε επιχείρηση του τομέα.

 2. FIORENTINI FIRENZE

  Ιταλία

  Η Fiorentini Firenze ανήκει στις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίου έξτρα παρθένου ελαιόλαδου διαφορετικής προέλευσης, και είναι ένα από τα κύρια κέντρα αποθήκευσης έξτρα παρθένου ελαιόλαδου στην Ιταλία με μια ικανότητα που φτάνει τα 8 εκατ. λίτρα. Διαθέτουμε εργαστήρια ανάλυσης με μηχανήματα και εργαλεία αιχμής. Η Fiorentini Firenze απέκτησε σημαντικές πιστοποιήσεις ποιότητας σε διεθνή κλίμακα.

 3. BHS OLIVES

  Γαλλία

 4. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Γαλλία

 5. CASTROFRUTTA SAS

  Ιταλία

 6. HUILES SAINT MAURICE

  Γαλλία

 7. GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA

  Ισπανία

 8. ENYWERE

  Γαλλία

 1. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Γαλλία

 2. GLOBAL FINE MARKET

  Βέλγιο

 3. L'OLIVERAIE DU CAP

  Γαλλία

 4. HUILERIE-THEOS

  Ρεϋνιόν

 5. EURL AABS

  Αλγερία

 6. TRIFILL - KONZEPT GMBH

  Γερμανία

 7. OLEIFICIO SCIROPPO S.R.L.

  Ιταλία

 8. PB2C

  Γαλλία

 9. DOMAINE DE MAS CARON

  Γαλλία

 10. SALLEMI RAFFAELE SAS

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ελαιόλαδο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.670 επιχειρήσεις