• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ελαιούχα

Αποτελέσματα για

Ελαιούχα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AGROCHIMINVEST, LLC

  Ρωσία

  Η AgroChimInvest LLC είναι μια από τις ηγετικές ρωσικές εταιρείες που ειδικεύονται στην ανάπτυξη, επεξεργασία, εξευγενισμός και εξαγωγή γεωργικών προϊόντων όπως κορίανδρο, μουστάρδα, λινάρι (λινό-φυτό), ρεβύθια, φακές, αρακά. Οι παραγωγικές μας εγκαταστάσεις συγκεντρώνονται στα αγροκτήματα στην περιοχή Κρασνοντάρ.Κατά την συγκομιδή, καθαρισμό, αποθήκευση και συσκευασία διαφόρων σπόρων χρησιμοποιούμε αποκλειστικά σύγχρονο εγχώριο και ξένο εξοπλισμό. Τα τελευταία χρόνια, οι αγρονόμοι μας έχουν αναπτύξει και εφαρμόσει την μοναδική μας ιδιόκτητη τεχνολογία καλλιέργειας καλλιεργειών.Καθ όλη την διάρκεια του αναπτυξιακού κύκλου της καλλιέργειας στα χωράφια, η κατάσταση της αξιολογείται από το προσωπικό της εταιρείας, προχωρώντας εγκαίρως σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Παραδίδουμε τακτικά τα προϊόντα μας σε πελάτες σε χώρες όπως η Ινδία, το Πακιστάν, το Νεπάλ, το Σρι Λάνκα, την Μαλαισία, την Υεμένη, στην Ευρώπη κ.λπ. 'Ολα τα προϊόντα μας υποβάλλονται στα απαραίτητα τεστ ποιότητας και πιστοποίηση. Για αυτό και όλες οι καλλιέργειες μας τηρούν τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ποιότητας.AgroChimInvest

 2. DRINKEAT OU

  Ουκρανία

  Από το 2008, η «Ukrainian Nuts Group» συλλέγει, επεξεργάζεται και εξάγει καρύδια και αγροτικά προϊόντα (Εφαρμοσμένο ηλιέλαιο, Μη Επεξεργασμένο ηλιέλαιο, Καλαμπόκι) σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ από το 2020 εξάγει και μαύρα σαμπούκου και κολοκυθόσπορους. Η συγκομιδή πραγματοποιείται στην πιο οικολογικά καθαρή περιοχή της Ουκρανίας - την περιοχή Πολτάβα. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας βρίσκονται στην κεντρική γεωργική περιοχή της Ουκρανίας - περιοχή Πολτάβα, Lubny, 94 Volodymyrsky Ave. Το 2020 ιδρύσαμε την εμπορική εταιρεία Drinkeat OÜ για τις χώρες της ΕΕ, η οποία εδρεύει στην Εσθονία, στο Ταλίν. Το Ukrainian Nuts Group είναι ένας όμιλος εταιρειών που περιλαμβάνει την Nuts Production LLC και την Drinkeat OÜ Περιγραφή: • Περιοχή παραγωγής: 4 700 m2 • Δυνατότητα παραγωγής: 970 τόνοι το μήνα • Η παραγωγή και τα προϊόντα της εταιρείας διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποίηση Τεχνολογίες και πρότυπα ποιότητας: - 100% ακριβές μέγεθος ολόκληρων καρυδιών - Πλύσιμο καρυδιού με αρτεσιανό νερό χωρίς τη χρήση χημικών - Γραμμή επεξεργασίας καρυδιών SORTEX - Τεχνολογία στεγνώματος με ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας - Εξοπλισμός σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας τροφίμων - Επιθεώρηση ταξινόμησης απορριμμάτων από ειδικευμένο προσωπικό - Πρότυπα συσκευασίας και αποθήκευσης τροφίμων

 3. RM & INVEST

  Γαλλία

 4. GTMD SARL

  Μάλι

 5. IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG

  Γερμανία

  Ποτέ άλλοτε δεν χρειαζόμασταν τόσο πολύ οικολογικά και βιολογικά προϊόντα και τρόφιμα. Η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι στην αγορά διατίθενται ολοένα και λιγότερα προϊόντα που καλλιεργούνται ουσιαστικά χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες. Ωστόσο, δεν θέλουμε όλοι εμείς να μπορούμε να εμπιστευόμαστε ότι τα τρόφιμα που μάς παρέχονται δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία; Η IMARTI συμβάλλει εδώ στη αντιστάθμιση αυτών ακριβώς των ελλειμμάτων όσον αφορά στα οικολογικά προϊόντα και φυσικά και σε βιολογική ποιότητα. Η συγκομιδή, η επεξεργασία και η παράδοση των προϊόντων μας πραγματοποιούνται κυρίως από την Ουκρανία, επειδή το έδαφός της διακρίνεται για τη γονιμότητα, τη αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα. Οι βασικές μας αρχές: τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, έλεγχος ποιότητας με βάση τα πρότυπα της ΕΕ, ευελιξία έναντι των πελατών μας. Στο πλαίσιο αυστηρών ελέγχων ελέγχουμε τα συστήματά μας ως προς τη λειτουργικότητα και την ακρίβεια προκειμένου να σάς διαθέτουμε άριστες πρώτες ύλες για τα βιολογικά σας προϊόντα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TORGOPTYUG LLC

  Ρωσία

  Η "TORGOPTYUG" είναι μια εμπορική εταιρεία που προμηθεύει γεωργικά προϊόντα και παρέχει παγκόσμια εξαγωγή/εισαγωγή τροφίμων. Η εταιρεία διαθέτει πολλούς αξιόπιστους εταίρους παραγωγική καλλιέργεια: —καλλιέργειες ελαιούχων (σπόροι λιναριού, κράμβης, ηλιόσποροι, Camelina sativa, μουστάρδα, σαφράν, ελαιούχοι σπόροι ραπανιού κ.λπ.), —σπόροι δημητριακών (σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, βρώμη, κόκκινο και κίτρινο κεχρί, καλαμπόκι, λευκό και κόκκινο σόργο), —Μαύρο σιτάρι. Η "TORGOPTYUG" συνεργάζεται τακτικά με παραγωγούς επεξεργασμένων γεωργικών προϊόντων (βρώμη και φλοιός σιτάρι, αλεύρι, φλοιός αραβοσίτου) και γεωργικών προϊόντων για ζωοτροφές. Οι ιδιόκτητες αποθήκες της εταιρείας σε όλη την Ρωσία επιτρέπει την γρήγορη αποστολή της απαιτούμενης ποσότητας αγαθώς σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο. Η μακροχρόνια εμπειρία σε εισαγωγές και εξαγωγές τροφίμων και η εμπειρογνωμοσύνη βοηθούν την "TORGOPTYUG" ώστε να διατηρεί με επιτυχία την συνεργασία της με αγρότες και πελάτες. Η προτεραιότητα της εταιρείας είναι να παρέχει υγιεινά και οικολογικά γεωργικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο, να μειώσει τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής στις περιοχές όπου βρίσκεται. Η ομάδα επαγγελματιών της "TORGOPTYUG" είναι πρόθυμη να συζητήσει εξατομικευμένους τρόπους παράδοσης με τους αγοραστές. Για μια κοινή ευημερία, η εταιρεία δημιουργεί και αναπτύσσει συνεργασίες με διάφορους φορείς της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων. Είμαστε ανοιχτοί για συνεργασία και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία.

 2. MTK LTD

  Ρωσία

  Η International Trading Company LLC είναι εξαγωγική εταιρεία που εμπορεύεται χονδρικής γεωργικά προϊόντα από τις οικολογικές περιοχές της Ρωσίας και άλλες χώρες. Η εταιρεία προμηθεύει μια μεγάλη γκάμα σπορέλαιων (λινάρι, ηλίανθος, καμελίνη, μουστάρδα, κ.λπ), λαχανικών (σόγια, φασόλια, ρεβύθια, κ.λπ.), σπόρους από ετήσια και πολυετή βότανα (Medicago polymorpha, αγριοτρίφυλλο, τριφύλλι, κ.λπ.), και σπόρους δημητριακών (σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, βρώμη, μαύρο σιτάρι, κ.λπ.). Η ITC LLC έχει δημιουργήσει συνεργασίες στην άπω ανατολή, δυτική Ευρώπη και Ασία.Τα προϊόντα που εμπορεύεται η ITC πιστοποιούνται και τηρούν όλα τα ρωσικά και διεθνή πρότυπα και νομοθεσίες. Η εταιρεία παραδίδει γεωργικά προϊόντα με θαλάσσια, οδική και σιδηροδρομική μεταφορά σε όλο τον κόσμο με την συντομότερη προθεσμία δυνατή. Οι πελάτες της εταιρείας επωφελούνται από διαφανή και άνετες αποστολές υπό ευνοϊκές συνθήκες χάρη στην συνεργασία με μείζον γεωργικές επιχειρήσει σε διάφορες χώρες.

 3. OLIVE OIL COOPERATIVE THERMASIA DIMITRA

  Ελλάδα

  Είμαστε Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελαιοπαραγωγών με την επωνυμία "Θερμασία Δήμητρα". Η έδρα μας βρίσκεται στην Θερμησία Ερμιονίδος Αργολίδος στην Πελοπόννησο, όπου παράγεται το ελαιόλαδο ΠΟΠ ΚΡΑΝΙΔΙ. Οι ελαιώνες μας είναι ημιορεινοί -πεδινοί, βρίσκονται δίπλα στην θάλασσα και παράγουν ελαιοποιήσιμες ελιές της ποικιλίας Μανάκι και Κορονέικη. Η περιοχή μας είναι γνωστή για την πρωιμότητα των γεωργικών της προϊόντων. Για τον λόγο αυτό κάθε χρόνο είμαστε η πρώτη περιοχή που αρχίζει την συγκομιδή της ελιάς γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου και το ελαιόλαδο που παράγουμε είναι αγουρέλαιο με οξύτητα που δεν ξεπερνά το 0, 35. Έχει άριστες χημικές αναλύσεις, εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα στις γευσιγνωστικές δοκιμασίες. Επίσης το ελαιόλαδό μας είναι ικανό να φέρει ισχυρισμό υγείας, διότι η μέση περιεκτικότητά του σε πολυφαινόλες ξεπερνά τα 600μγρ/κιλό. Αυτό αποδεικνύεται από τις μετρήσεις της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου συμμετέχουμε στο Πανευρωπαϊκό Πρόγραμμα ARISTOIL. Για τα ανωτέρω χαρακτηριστικά του ελαιολάδου μας μπορείτε να διαπιστώσετε και να σχηματίσετε προσωπική γνώμη είτε επισκεπτόμενοι τις εγκαταστάσεις μας, είτε λαμβάνοντας ένα δείγμα.. Επιθυμούμε να έχουμε συνεργασίες για την χονδρική πώληση/διακίνηση του ελαιολάδου μας με διακινητές ή τυποποιητές ελαιολάδου Στην διάθεσή σας Κωνσταντίνος Χ. Μέλλος Πρόεδρος του Δ.Σ. +306977715323

 4. VNESHTORG-RUS LLC

  Ρωσία

  Η Vneshtorg-Rus εισάγει και εξάγει γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα στην Ρωσία: chickpeas, φακές, σιτάρι, κεχρί, και πολλές άλλες καλλιέργειες, διαχειρίζεται τον εφοδιασμό αγροκτημάτων σε σπόρους, λαχανικά και ελαιόσπορους, καθώς και γεύματα από κράμβη, από σόγια και από ηλίανθο για την πάχυνση των γεωργικών ζώων. Η εταιρεία αγοράζει οργανικά γεωργικά προϊόντα από οργανικά αγροκτήματα που καλλιεργούν τις καλλιέργειες τους σε οικολογικά ασφαλής περιοχές της Ρωσίας, χρησιμοποιούν οργανικά λιπάσματα και την εναλλαγή καλλιεργειών, διατηρούν την υγεία του εδάφους και την υγεία των οικοσυστημάτων και των ανθρώπων. Τα πιστοποιημένα προϊόντα της Vneshtorg-Rus δεν περιέχουν εντομοκτόνα ή ΓΤΟ καθώς υποβάλλονται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο εντός της εταιρείας ώστε να τηρούν εφαρμόσιμα πρότυπα. Η Vneshtorg-Rus είναι πιστός και υπεύθυνος εταίρος για τους πελάτες από την Κίνα, την Ινδία, τα ΗΑΕ, την Αλγερία, το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Βέλγιο και παρέχει παγκόσμια αποστολή οργανικών γεωργικών προϊόντων με σιδηροδρομική, οδική και θαλάσσια μεταφορά. Η κύρια αρχή της εταιρείας είναι να φροντίσει για τις ανάγκες και τα οφέλη των πελατών της.

 5. LESVIO

  Ελλάδα

  Λέσβιο, αγνό παρθένο ελαιόλαδο από αδραμυτινή ελιά που συναντάται μόνο στο βορειο μέρος της νήσου Λέσβου.ΛΕΣΒΙΟΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΤο λάδι που το ονομά του είναι ο τόπος καταγωγής του, μιας και προέρχεται από ελαιώνες της Λέσβου.Η ποικιλία των ελαιόδεντρων, Αδραμυτινή ελιά, που συναντάται σε ελάχιστα μέρη, οι εδαφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες της βόρειας πλευράς του νησιού Λέσβος, είναι αυτές που κάνουν το ελαιόλαδο ΛΕΣΒΙΟ να είναι μοναδικό, και να ξεχωρίζει για το χρυσοκίτρινο χρώμα του, το έντονο αρωμά του, την απαλή γεύση του και την λεπτόρρευστη ροή του.Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ΛΕΣΒΙΟ είναι ιδανικό για να καταναλώνεται ωμό καθώς συνδυάζει το χαρακτηριστικό του άρωμα, τη φρουτώδη γεύση και το χρυσοκίτρινο χρώμα του.

 1. BERVANAKIS NIKOLAOS

  Ελλάδα

  Προκειται για ενα κατάστημα που δραστηριοποιείται στο πρωτογενή και αγροτικό τομέα.Ασχολούμαστε με τα εξής: 1)Εμπόριο ζωοτροφών και τριφυλιών, 2)εμπόριο φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων, 3)Εμπόριο ελαιολάδου με ιδιόκτητο ελαοτριβείο, 4)Γεωργικών μηχανημάτων και αναλώσιμων, 5)Συγκέντρωση ερίων-μαλλιών προβάτων, 6)Σποροι-κηπευτικα-καρποφορα δενδρα-λουλουδια, 7)Δοχεία ελαιολάδου-Βαρέλια κρασιού-Δοχεια τροφίμων.

 2. VQF-SERVICE PERSONAL COMPANY

  Ελλάδα

  Εμπορευόμαστε Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, παρθένο ελαιόλαδο και πυρηνέλαιο, από την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Συνεργαζόμαστε άμεσα με παραγωγούς, και παρέχουμε τα προϊόντα μας, είτε συσκευασμένα είτε σε βυτίο.

 1. BAKLORIS

  Ελλάδα

  πώληση. ελαιόλαδο παραγωγής ελαιολάδου εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο τόπος προέλευσης ελλάδα Πελοπόννησος. Κόρινθος

 2. OFTHEGREEKEARTH

  Κύπρος

  Ελληνικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο από οικογενειακούς παραγωγούς.Αυθεντικό χωρίς προσμίξεις παραδοσιακό τρόφιμο απο τιε πιο γόνιμες περιοχές της Ελλάδας.

 3. METRON FOODS

  Ελλάδα

  Χονδρικό εμπόριο ελαιολάδου, ηλιελαίου, μελιού, ενεργειακά ποτά.

 4. HELEN DE TROY

  Ελλάδα

  Καλλιεργητης και παραγωγος ελαιολαδου ποικιλιας κωροναικο στα υφαλμυρα εδαφη του κολπου της ωραιας ελενης στην λακωνια. Διατηθεται σε συσκευασιες τετραπακεξοπλισμενα με κανουλες μεταγγισης

 5. ELEOLADO NEF

  Ελλάδα

  extra par8eno elaiolado paragogis mas 0 % oxitita

 6. AMARANTH PRODUKTE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 7. TURKEY DALAL

  Τουρκία

 8. GREENAGROTECH

  Ουκρανία

 1. AL&YA NATURALAVENDER

  Τουρκία

 2. PPTE "JNL"

  Ουκρανία

 3. TOMA IMPEX

  Γαλλία

 4. BEITY

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. PURGRANA INH. MAXIM BORODIN

  Γερμανία

 6. TENUTA ZIMARINO MASSERIA DON VINCENZO

  Ιταλία

 7. JAWDA INTERNATIONAL TRADING

  Αίγυπτος

 8. KAZCROP

  Καζαχστάν

 9. CROPFUL S.R.O.

  Τσεχία

 10. SEJUM EUROPE

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ελαιούχα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.704 επιχειρήσεις