• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού

Αποτελέσματα για

Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FIEDLER MASCHINENBAU UND TECHNIKVERTRIEB GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η FIEDLER Maschinenbau und Technikvertrieb GmbH σάς παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα εγκαθιστούμενων και προσαρτώμενων μηχανημάτων για δημοτικές υπηρεσίες, τον τομέα του περιβάλλοντος και της τεχνολογίας εκχιονισμού για οχήματα δημοτικών υπηρεσιών και ελκυστήρες. Made in GERMANY - από την ανάπτυξη, τη δοκιμή, την παραγωγή έως την εγκατάσταση και την προσάρτηση ή την αποστολή, οι συνεργάτες μας φροντίζουν για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

 2. GARNERO - SOLUZIONI PER LA VIABILITA' INVERNALE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GARNERO - SOLUZIONI PER LA VIABILITA' INVERNALE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκχιονιστικα και εξοπλισμος απωθησης χιονιου, και εκχιονιστικα. Έχει έδρα σε Borgo San Dalmazzo, Ιταλία.

 3. INDUSTRIEBEDARF PAULUS INH. CHRISTOPH PAULUS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INDUSTRIEBEDARF PAULUS INH. CHRISTOPH PAULUS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε Hermeskeil, Γερμανία.

 4. ZAUGG AG EGGIWIL

  Ελβετία

  Η ZAUGG AG EGGIWIL είναι μια κορυφαία παγκοσμίως επιχείρηση στην ανάπτυξη και κατασκευή τεχνικά προηγμένου εξοπλισμού για τον εκχιονισμό σε δρόμους, σιδηροτροχιές, αεροδρόμια και τις εργασίες σε πίστες χιονοδρομίας. Ειδικές συσκευές για την αστική μηχανική και τον καθαρισμό του εδάφους ολοκληρώνουν την προσφορά. Τα προϊόντα ZAUGG είναι γνωστά για την άριστη ελβετική τους ποιότητα, την εξαιρετική ασφάλεια λειτουργίας, την αξεπέραστη άνεση κατά την εργασία, την άνω του μέσου όρου διάρκεια ζωής και με τον τρόπο αυτό προσφέρουν μέγιστη απόδοση (εκχιονισμού) και αποδοτικότητα. Χάρη στη συνεχή καινοτομία και την προσαρμοστικότητα στις ανάγκες των πελατών, η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και σήμερα απασχολεί περίπου 160 υπαλλήλους στο Eggiwil και στο Schüpbach. Στο πλαίσιο δύο αμιγώς περιφερειακών κέντρων κέρδους, η ZAUGG AG EGGIWIL προσφέρει επίσης υπηρεσίες στον τομέα της γεωργικής τεχνολογίας και της οικιακής τεχνολογίας (θέρμανση/υγιεινή).

 5. WESTA STAHLBEARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

  Παραγωγή εκχιονιστικών φρεζών, διάθεση σε ολόκληρο τον κόσμο, παραγωγή εξαρτημάτων καύσης και συγκολλητών κατασκευών, διάθεση σε περιφέρεια 100 χλμ. Τα στιβαρά μηχανήματα φρέζας εκτόξευσης της εταιρείας μας πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις αντοχής - Οι εκχιονιστικές φρέζες WESTA χρησιμοποιούνται υπό ακραίες συνθήκες σε ορεινούς όγκους μεγάλου υψομέτρου για τη διάνοιξη περασμάτων όπως σε αερολιμένες, από δημοτικές υπηρεσίες πόλεων και κοινοτήτων και από πολλούς ιδιώτες. Η συνεχής μετεξέλιξη των προϊόντων και η μέγιστη δυνατή συνεργασία με τους υπευθύνους χρήσης συνιστούν τη φιλοσοφία μας. Χάρη στην ευέλικτη υλοποίηση των ειδικών απαιτήσεων των πελατών με τη βοήθεια υπερσύγχρονης κατασκευής με υποστήριξη υπολογιστών και τη σύγχρονη παραγωγή σε εγκαταστάσεις με έλεγχο CNC δημιουργούνται προϊόντα μέγιστης απόδοσης και ωφέλειας για τον πελάτη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Γερμανία

  Οι δραστηριότητές μας διέπονται από μια σαφή αποστολή: την παραγωγή και την παγκόσμια διάθεση πολυλειτουργικών συστημικών οχημάτων για απαιτητικές αποστολές. Για το σκοπό αυτό επικεντρωνόμαστε με συνέπεια σε ότι έχει κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, εργατικότητα και τεχνική τελειότητα με αισθητό προβάδισμα καινοτομίας όσον αφορά στις μεθόδους, στα προϊόντα και στις υπηρεσίες. Για να διασφαλίσουμε αυτό το προβάδισμα επενδύουμε διαρκώς στην έρευνα και στην ανάπτυξη, καθώς και στην τεχνογνωσία των συνεργατών μας. Από το 2008, η Holder είναι και πάλι σε γερμανικά χέρια. Τρεις επιτυχημένες επιχειρήσεις από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη έχουν οδηγήσει και πάλι την εταιρεία στην προηγούμενη επιτυχή της πορεία. Η Max Holder GmbH έχει επικεντρωθεί σε ό, τι κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, σουηβική εργατικότητα και καινοτομικές ιδέες. Τα οχήματα παράγονται όπως και προηγουμένως στο Metzingen της Σουηβίας. Η προσήλωση στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Γερμανίας αποτελεί στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας και υπόσχεση προς τους πελάτες μας.

 2. GORYNYCH LLC

  Γερμανία

  Η εταιρεία GORYNYCH LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε Teltow, Γερμανία.

 3. DORELECTROMAH LTD

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία DORELECTROMAH LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός οδοποιίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βυθοκόροι, Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, επαγγελματικα αυτοκινητα, Βυθοκόροι, εκσκαφεις, και Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε Smolevichi, Λευκορωσία.

 4. RIKO RIBNICA D.O.O.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία RIKO RIBNICA D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές σκούπες, και Βιομηχανικές σκούπες. Έχει έδρα σε Ribnica, Σλοβενία.

 5. EUROPE SERVICE

  Γαλλία

  Η εταιρεία EUROPE SERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκούπες οδοποιίας πάνω σε πλαίσιο, πλυντηρια για δαπεδα, και θεριστικες μηχανες. Έχει έδρα σε Aurillac, Γαλλία.

 1. KLG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία KLG GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις άρδευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Τρακτέρ αμπελουργίας, Μηχανές καθαρισμού δημοσίων οδών, Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Τρακτέρ αμπελουργίας, Μηχανές καθαρισμού δημοσίων οδών, και Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε Stein, Γερμανία.

 2. KARCHER CENTER KERPOL

  Πολωνία

  Η εταιρεία KARCHER CENTER KERPOL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, οικιακες συσκευες καθαρισμου δαπεδων, Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, πλυντικα μηχανηματα νερου, και μηχανες ψυχρης υδροβολης. Έχει έδρα σε Szczecin, Πολωνία.

 1. ZAKŁAD METALOWY STALEX S.C.

  Πολωνία

  Η εταιρεία ZAKŁAD METALOWY STALEX S.C., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, ειδη και δημιουργιες απο μεταλλο, και Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε Wadowice Górne, Πολωνία.

 2. STRABO GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία STRABO GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε Bonn, Γερμανία.

 3. SICOMÉTAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία SICOMÉTAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Μηχανές σκορπίσματος αλατιού, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε Saint Claude, Γαλλία.

 4. PRINOTH S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία PRINOTH S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κανόνια χιονιού, Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, Κανόνια χιονιού, και Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε VIPITENO, Ιταλία.

 5. PELTI- JA METALLITYOT OM. VELJ. PASTUHOV

  Φινλανδία

  Η εταιρεία PELTI- JA METALLITYOT OM. VELJ. PASTUHOV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βούρτσες και πινέλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, Χάλυβες για δομικά έργα, και Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε Vaasa, Φινλανδία.

 6. REDEN HERMANN S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία REDEN HERMANN S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κανόνια χιονιού, Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, Κανόνια χιονιού, και Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε Campo Tures, Ιταλία.

 7. MV TECHNIKS.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία MV TECHNIKS.R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών, Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών, και Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε Chotebor, Τσεχία.

 8. WINTERDIENST BEST

  Γερμανία

  Η εταιρεία WINTERDIENST BEST, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκχιονιστικα και εξοπλισμος απωθησης χιονιου. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 1. F.M. MASKINER APS

  Δανία

  Η εταιρεία F.M. MASKINER APS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, και Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε Gesten, Δανία.

 2. TELLEFSDAL AS

  Νορβηγία

  Η εταιρεία TELLEFSDAL AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιολισθητικές αλυσίδες οχημάτων, Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, Τροχοί ειδικών προδιαγραφών, Αντιολισθητικές αλυσίδες οχημάτων, Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, και Τροχοί ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Sundebru, Νορβηγία.

 3. SGOMBERO TUTTO

  Ιταλία

  Η εταιρεία SGOMBERO TUTTO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποθηκευτικοι χωροι γραφειων, αποθηκες και καταστηματα, και υπηρεσιες απελευθερωσης χωρων. Έχει έδρα σε Bernareggio, Ιταλία.

 4. SNEUNIVERSET

  Δανία

  Η εταιρεία SNEUNIVERSET, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε Rødovre, Δανία.

 5. AGROMETALL, S. R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία AGROMETALL, S. R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών, Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών, και Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε Hermanuv Mestec, Τσεχία.

 6. MTD MOTORGERÄTE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MTD MOTORGERÄTE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

 7. HYDRAC PUHRINGER GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Αυστρία

  Η εταιρεία HYDRAC PUHRINGER GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, και Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε Neuzeug, Αυστρία.

 8. SCHMIDT HOLLAND B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία SCHMIDT HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, και Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε Holten, Κάτω Χώρες.

 9. FRANKFURTER HEINZELMÄNNCHEN GEBÄUDE- UND BÜROSERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FRANKFURTER HEINZELMÄNNCHEN GEBÄUDE- UND BÜROSERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, και Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε Frankfurt, Γερμανία.

 10. SCHMIDT POLSKA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία SCHMIDT POLSKA SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού, και Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού. Έχει έδρα σε Kielce, Πολωνία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εκχιονιστικά και μηχανές σκορπίσματος αλατιού - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

57 Επιχειρήσεις